Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:09:36
Hannan
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
baš tako! ja bi voljela ogledala na plafonu a svakako sam opkoljena s ogledalima al plafon bi mi dobro došao al šta reći ljudima koji dodju e joj
Nece nista reci, ko ni meni, samo kazu wooow, sto je dobro i smjeskaju se...doduse moj otac je rekao "vela havle, vela kuvete" :) Samo sto je zeznuto za ciscenje, vazda ljestve radi toga moram traziti.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:15:31
Dida79
IZVORNA PORUKA: Galicia
Da ne postavljam ovakve slike, jerbo nije za porodicnog foruma, ali samo da vidite sta kontam kupiti uskoro. Imaju i one ljulje sto se u plafon zasarafe, ali nisu mi sigurne toliko.
Ovo sam spravicu vidjela u seriji sex and city nije lose Samo da je i kupim gdje da je stavim hahaha i sta djeci da kazem kad me budu pitali za sta je to Mamina i tatina ljulja
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:35:29
Dida79
IZVORNA PORUKA: koka i po
dido opet si u pms-u .. pod hladn tus brrrzo ili bolje...izadji vani bez jakne
Ma bjezi tamo tamam zavrsila...a vala sam i hladne glave sad sam cistila snijeg ispred i oko kuce ova me tema bas lagano grije tamam cu biti oko 17,30 vrela Hoces da te stavimo na spisak za garsonjeru