|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjeti za dobar (bolji) sex
2.2.2012 0:02:04   
Dalil@
Veeseelaa, potpisala bih user posted image

Hanabanana, mislim da ovdje nema govora o nekoj prisili user posted image Za takvo nesto postoji i strucan termin..Ovdje je rijec o tvojoj dobroj volji, eventualno "bracnoj obavezi"..Ako si ti na kraju rekla odlucno NE, mozes i ne biti u pravu ali ne bi smjela biti natjerana na nesto sto ne zelis..

Teacher..zasto gluma? Pa, nismo na filmu user posted image Logicno mi je da si sa bracnim partnerom dovoljno bliska da njeznost mozes podijeliti i onda kada ti nije u planu i "na ruku". Ta, neces kopat' krompir..user posted image Ne moras se cak ni odmah "zapaliti"..spontanost cuda cini..
Ovdje ne uzimam u obzir momente bolesti.

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 476
2.2.2012 0:04:54   
hanabanana
djesi ti....long time.user posted image

Ja nisam ni pomislila na prisilu, mislila sam na dobrovoljno.
moje pravo da dobrovoljno kazem: ne zelim veceras, nisam u tom filmu. Bez objasnjavanja zasto je to tako. Eto, neda mi se.
Za prisilu bih nekom jaja odrezala. Namah.user posted image

< Poruku je uredio hanabanana -- 2.2.2012 0:05:49 >

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 477
2.2.2012 0:12:27   
Dalil@

IZVORNA PORUKA: hanabanana

moje pravo da dobrovoljno kazem: ne zelim veceras, nisam u tom filmu. Bez objasnjavanja zasto je to tako. Eto, neda mi se.

Zestoka, kao i uvijek user posted image ..citam vecinom...mahala prazna..
Je, je...imamo mi puno nakih prava...i oni takodjer user posted image
Ali, ja brak shvatam ovako: izaci cemo si u susret medjusobno, cak i onda kada nam se ne da. Na obostrano zadovoljstvo i iskljucivo u situacijama nekih vec ranije postavljenih okvira (mislim, da mi ne trazi nesto za sta zna da ne zelim, prezirem i sl..ne mislim na sex. odnose). On meni i ja njemu. Da budemo tu jedno za drugo...onda kada to meni ili njemu treba user posted image

A ne znam..haman previse idealiziram user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

Neposredna veza do poruke: 478
2.2.2012 0:14:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Veeseelaa, potpisala bih user posted image

Hanabanana, mislim da ovdje nema govora o nekoj prisili user posted image Za takvo nesto postoji i strucan termin..Ovdje je rijec o tvojoj dobroj volji, eventualno "bracnoj obavezi"..Ako si ti na kraju rekla odlucno NE, mozes i ne biti u pravu ali ne bi smjela biti natjerana na nesto sto ne zelis..

Teacher..zasto gluma? Pa, nismo na filmu user posted image Logicno mi je da si sa bracnim partnerom dovoljno bliska da njeznost mozes podijeliti i onda kada ti nije u planu i "na ruku". Ta, neces kopat' krompir..user posted image Ne moras se cak ni odmah "zapaliti"..spontanost cuda cini..
Ovdje ne uzimam u obzir momente bolesti.

i meni i njemu dodju momenti kad nam nije do toga. umor, stres, ili nesto drugo (nije samo bolest u pitanju) i vala ne prisiljavami jedno drugog niti smatramo da se trebamo zrtvovati niti se neko uvrijedi ako bude odbijen u datom momentu- par puta sam popustila, nekad mi je bilo lijepo a nekad vala nije jer su mi se neke druge misli motale po glavi pa bih stala u po frke (sto je po meni puno gore) tako da bolje ni ne pocinjati

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 479
2.2.2012 0:15:41   
teacher75

IZVORNA PORUKA: hanabanana

bas takouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 480
2.2.2012 0:19:57   
Dalil@
A sta biva sa situacijama ako on bas jako zeli a vi istom mjerom ne zelite...i obrnuto?

Ne zelim detalje...samo pokusavam razumjeti takav nacin funkcionisanja...obzirom da ne zivim tako user posted image

< Poruku je uredio Dalil@ -- 2.2.2012 0:21:03 >

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 481
2.2.2012 0:28:13   
teacher75

A sta biva sa situacijama ako on bas jako zeli a vi istom mjerom ne zelite...i obrnuto?

Ne zelim detalje...samo pokusavam razumjeti takav nacin funkcionisanja...obzirom da ne zivim tako user posted image

kod nas srecom nema takvih situacija, ako je jaka zelja u pitanju onda smo oboje ZAuser posted image mislim nije nam se jos desila takva situacija da je bas jedno navalentno a drugo nije

< Poruku je uredio teacher75 -- 2.2.2012 0:29:00 >

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 482
2.2.2012 0:30:36   
Dalil@
Pa da ali u realnom zivotu se zelje ne poklapaju uvijek user posted image Je li bi odbila i ako znas da mu je bas "prahnulo"? A tebi se ne bas ne da..

I. 01/2008
F. 04/2010

Neposredna veza do poruke: 483
2.2.2012 0:31:23   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

preksinoc ja muzu obecala pa ga izradila

moj savjet, nikada nemoj izraditi partnera, niti odbiti sex s istim user posted image

a sta treba, natjerati se i ako ti nije do toga u glumiti da bi njemu bilo fino?user posted image

al ja uvijek želim sexuser posted image , i sad se zamislim da me moj partner odbije, aiiiiii

kako mi može ne biti do sexa, kad ga želim čim smo zajedno, mazimo se i ljubimo i kako ne, što ne? kako to??? user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 0:32:29 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 484
2.2.2012 0:33:35   
veeseelaa
ja bi pala u depresiju da me partner odbije user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 0:34:12 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 485
2.2.2012 0:35:17   
Dalil@

Jos si zensko..user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

Neposredna veza do poruke: 486
2.2.2012 0:38:03   
teacher75

Pa da ali u realnom zivotu se zelje ne poklapaju uvijek user posted image Je li bi odbila i ako znas da mu je bas "prahnulo"? A tebi se ne bas ne da..

e vala ako sam neraspolozena zbog necega to mi se vidi na "cehri" i njemu sigurno u tim momentima ne "gori", kao ni meni ak ovidim da njega muce neki problemi, da je sav nikakav- ne palim se na touser posted image

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 487
2.2.2012 0:40:05   
veeseelaa

Jos si zensko..user posted image

sigurno mi ne bi bilo dobro
meni mm kaže da je uvijek raspoložen za sex samnom
a ja kao neka mudrica, čačkam, pa kako dragi? a kad si umoran, prehladjen, nervozanuser posted image a on odgovora i tad, smiruješ me.... user posted image user posted image user posted image tako i on mene, prosto me sex relaksira

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 488
2.2.2012 0:40:22   
teacher75

preksinoc ja muzu obecala pa ga izradila

moj savjet, nikada nemoj izraditi partnera, niti odbiti sex s istim user posted image

a sta treba, natjerati se i ako ti nije do toga u glumiti da bi njemu bilo fino?user posted image

al ja uvijek želim sexuser posted image , i sad se zamislim da me moj partner odbije, aiiiiii

kako mi može ne biti do sexa, kad ga želim čim smo zajedno, mazimo se i ljubimo i kako ne, što ne? kako to??? user posted image

nemamo svi jednak libido

Neposredna veza do poruke: 489
2.2.2012 0:43:29   
veeseelaa
vjerovatno..... opadal libido s godinama? kažu da da, ja ne bi da mi padne user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 490
2.2.2012 0:45:06   
teacher75

vjerovatno..... opadal libido s godinama? kažu da da, ja ne bi da mi padne user posted image user posted image

nama je vjerovatno opao, sta ces kad smo u godinamauser posted image meni je ustvari opao od obaveza i ozbiljnih zivotnih stvari i stresa

Neposredna veza do poruke: 491
2.2.2012 0:45:31   
veeseelaa
i odoh sad spavati, dohaka mi sex user posted image valja sutra ustati sabahilde 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 492
2.2.2012 0:46:38   
veeseelaa

nama je vjerovatno opao, sta ces kad smo u godinamauser posted image meni je ustvari opao od obaveza i ozbiljnih zivotnih stvari i stresa

ma daj, kkavim godinama, zezaš ti mene
ama i ja sam pod stresom često, stalno sam u nekom s*anju al mala radi ko sat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 493
2.2.2012 0:46:39   
teacher75

i odoh sad spavati, dohaka mi sex user posted image valja sutra ustati sabahilde 

mm je bolestan i jos je nervozan jer mora uciti za ispit, pa ni ne pomisljam da predlazem nestouser posted image

Neposredna veza do poruke: 494
2.2.2012 11:04:42   
sabinos
kako je rekla ovdje na forumu jedna zena-volim jedan kako treba(ko ovaj sinoc user posted image ) ,nego 5 muljavih...ovo muljavih u smislu dok se rasplamsa ono drugo koje nije bas nagodno

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

Neposredna veza do poruke: 495
2.2.2012 11:22:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sabinos

kako je rekla ovdje na forumu jedna zena-volim jedan kako treba(ko ovaj sinoc user posted image ) ,nego 5 muljavih...ovo muljavih u smislu dok se rasplamsa ono drugo koje nije bas nagodno

user posted image user posted image e bas takouser posted image

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 496
2.2.2012 11:30:21   
veeseelaa
(ko ovaj sinoc user posted image

user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 497
2.2.2012 11:30:59   
veeseelaa
ono drugo koje nije bas nagodno

koje drugo???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 498
2.2.2012 11:37:23   
veeseelaa
http://www.infobar.ba/mag/nedostatak-seksa-u-braku-je-opasan/

• Nemojte odbijati seks zbog nepostojećih ili loših razloga. Stalno odbijanje partnera ne djeluje nimalo motivirajuće. Ako trenutno nemate snage za seks, probajte s masažom ili malim znakovima privrženosti i pažnje. • Učinite seks zabavnim, i razbijte monotoniju otkrivanjem novih mjesta za seks. • Izdvojite vrijeme i saslušajte jedno drugo. Kontakt očima pojačava razinu intimnosti kada pričate, kao i doticanje ramena, ruke ili koljena, pa razgovor postaje prisniji i topliji. Također, nakon spontanih dodira tijekom dana, seksualnu intimnost je lakše postići.

< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 11:38:07 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 499
2.2.2012 11:49:37   
Galicia
Da ne postavljam ovakve slike, jerbo nije za porodicnog foruma, ali samo da vidite sta kontam kupiti uskoro. Imaju i one ljulje sto se u plafon zasarafe, ali nisu mi sigurne toliko.

http://www.amazon.com/TLC-1014537-Universal-Swing-Stand/dp/B000E3XHJO

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *