Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 26.11.2011 21:37:23
mersiha 77
draga moja bih ja navalila ali on svira gitaru pa nemogu a i djete je uspavao svirajuci tako da nam je obezbijedio slobodno vrijeme za igranje hahahahahahahahaa ali ja uzivam dok on svira
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 27.11.2011 0:17:23
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: koka i po
ovulacija garant sad ce veselica da se "ukaze"
hahaha tu sam ja, pomno pratim šta piskarate
Mersi ne traži lijek za smanjenje libida, o zar to iko želi nego da nisi fasovala kakvu bakterijicu dole pa si nadraženija nego inače?
ja sam negdje davno čitala da je Kenedi imao neki problem s kičmom koji je prouzrokovao čestu potrebu za sexom, e tu bolest imam i ja može bit i ti ili da nisi jela neku drugačiju hranu ovih dana? mislim ako jesi, javi da znamo čime da se šopamo
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 27.11.2011 10:32:23
mersiha 77
vesela problema sa kicmom imam sigurno a jela sam maslinovo ulje i cni caj jebo te izgleda da je od njega dok ovi arapi imaju po 5 djece znaci da se samo sexaju a ja sam ga bogme pila i to Lipton
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 18.12.2011 15:50:08
Mirkica
IZVORNA PORUKA: tajra
Jedini dobar savjet je onaj iz komunizma: Manje priče, više rada...
hahahhahahaha kako kome nekada zna i prica da ucini cudo CUDNA MASTA MOZE SVASTA
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 1.2.2012 17:19:49
sabinos
preksinoc ja muzu obecala pa ga izradila,sinoc ga pitam-hocel biti sta veceras na meniju?kaze -jel bogati,ti kad se smislis onda moze?malo razmisli pa rece-ustvari moze,moze,dok se nisi predomislila...