veeseelaa
|
super tema, hvala Amela, nadam se da će sve forumašice biti aktivne na istoj! Takodje se nadam da neće doći do osude i tome slično jer ne bi bio fol Ja bi danima mogla pisati o sexu hahahahah moj sex s mužem počinje od jutarnjih sati u smislu pripreme, lagan vruć sms, tel poziv u kojem ga pitam ajde vidi šta radi .... , jel me pozelio, kako bi se rado sada s tobom sexala, kako ćeš me tucati večeras? ajde smisli pa mi javi itd hahahahahha Neki dani su takvi a neke dane, jednostavno ništa ne govorim, dooobro se napucam, sexy nagliže, jaka šminka, duge naušnice obavezne, sva mirisna i svježa u štiklama od 10 cm... takva ga dočekam na vratima, poluotkrivena, da vire sike i .... i kažem: da li bi princ seksao ovu ženu, vjerujte u hodniku znamo sve završiti Zakuca me za zid i idemo.... Joj meni se d...ao hahahhahahahahahaha mene sramota, ima tog još al ostavim za kasnije, pozdrav svim sexačicama Takodje se nadam da ćete pisati svoja iskustva jer bi se ojećala blesavo da samo ja pišem o tome! Mirkice i Dida nema razloga da vam je neugodno, pa mi sve upražnjavamo sex, ja sam sretna kad čujem da neko ima dobar sexualni život i da je istim zadovoljan, majke mi i ne volim da se družim sa ženama koje se redovno ne sexaju Nikita aferim ženo Taha čuvaj se padova 100% sam uvjerena da je sex najbitniji u braku! onda ide ono bla bla tolerancija, razumijevanje itd
< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.7.2010 18:32:42 >