Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanabanana, mislim da ovdje nema govora o nekoj prisili Za takvo nesto postoji i strucan termin..Ovdje je rijec o tvojoj dobroj volji, eventualno "bracnoj obavezi"..Ako si ti na kraju rekla odlucno NE, mozes i ne biti u pravu ali ne bi smjela biti natjerana na nesto sto ne zelis..
Teacher..zasto gluma? Pa, nismo na filmu Logicno mi je da si sa bracnim partnerom dovoljno bliska da njeznost mozes podijeliti i onda kada ti nije u planu i "na ruku". Ta, neces kopat' krompir.. Ne moras se cak ni odmah "zapaliti"..spontanost cuda cini.. Ovdje ne uzimam u obzir momente bolesti.
Ja nisam ni pomislila na prisilu, mislila sam na dobrovoljno. moje pravo da dobrovoljno kazem: ne zelim veceras, nisam u tom filmu. Bez objasnjavanja zasto je to tako. Eto, neda mi se. Za prisilu bih nekom jaja odrezala. Namah.
< Poruku je uredio hanabanana -- 2.2.2012 0:05:49 >
Ja nisam ni pomislila na prisilu, mislila sam na dobrovoljno. moje pravo da dobrovoljno kazem: ne zelim veceras, nisam u tom filmu. Bez objasnjavanja zasto je to tako. Eto, neda mi se. Za prisilu bih nekom jaja odrezala. Namah.
Zestoka, kao i uvijek ..citam vecinom...mahala prazna.. Je, je...imamo mi puno nakih prava...i oni takodjer Ali, ja brak shvatam ovako: izaci cemo si u susret medjusobno, cak i onda kada nam se ne da. Na obostrano zadovoljstvo i iskljucivo u situacijama nekih vec ranije postavljenih okvira (mislim, da mi ne trazi nesto za sta zna da ne zelim, prezirem i sl..ne mislim na sex. odnose). On meni i ja njemu. Da budemo tu jedno za drugo...onda kada to meni ili njemu treba
Hanabanana, mislim da ovdje nema govora o nekoj prisili Za takvo nesto postoji i strucan termin..Ovdje je rijec o tvojoj dobroj volji, eventualno "bracnoj obavezi"..Ako si ti na kraju rekla odlucno NE, mozes i ne biti u pravu ali ne bi smjela biti natjerana na nesto sto ne zelis..
Teacher..zasto gluma? Pa, nismo na filmu Logicno mi je da si sa bracnim partnerom dovoljno bliska da njeznost mozes podijeliti i onda kada ti nije u planu i "na ruku". Ta, neces kopat' krompir.. Ne moras se cak ni odmah "zapaliti"..spontanost cuda cini.. Ovdje ne uzimam u obzir momente bolesti.
i meni i njemu dodju momenti kad nam nije do toga. umor, stres, ili nesto drugo (nije samo bolest u pitanju) i vala ne prisiljavami jedno drugog niti smatramo da se trebamo zrtvovati niti se neko uvrijedi ako bude odbijen u datom momentu- par puta sam popustila, nekad mi je bilo lijepo a nekad vala nije jer su mi se neke druge misli motale po glavi pa bih stala u po frke (sto je po meni puno gore) tako da bolje ni ne pocinjati
bas tako
kod nas srecom nema takvih situacija, ako je jaka zelja u pitanju onda smo oboje ZA mislim nije nam se jos desila takva situacija da je bas jedno navalentno a drugo nije
< Poruku je uredio teacher75 -- 2.2.2012 0:29:00 >
sigurno mi ne bi bilo dobro meni mm kaže da je uvijek raspoložen za sex samnom a ja kao neka mudrica, čačkam, pa kako dragi? a kad si umoran, prehladjen, nervozan a on odgovora i tad, smiruješ me.... tako i on mene, prosto me sex relaksira
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 11:04:42
sabinos
kako je rekla ovdje na forumu jedna zena-volim jedan kako treba(ko ovaj sinoc ) ,nego 5 muljavih...ovo muljavih u smislu dok se rasplamsa ono drugo koje nije bas nagodno
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 11:22:08
teacher75
IZVORNA PORUKA: sabinos
kako je rekla ovdje na forumu jedna zena-volim jedan kako treba(ko ovaj sinoc ) ,nego 5 muljavih...ovo muljavih u smislu dok se rasplamsa ono drugo koje nije bas nagodno
e bas tako
• Nemojte odbijati seks zbog nepostojećih ili loših razloga. Stalno odbijanje partnera ne djeluje nimalo motivirajuće. Ako trenutno nemate snage za seks, probajte s masažom ili malim znakovima privrženosti i pažnje. • Učinite seks zabavnim, i razbijte monotoniju otkrivanjem novih mjesta za seks. • Izdvojite vrijeme i saslušajte jedno drugo. Kontakt očima pojačava razinu intimnosti kada pričate, kao i doticanje ramena, ruke ili koljena, pa razgovor postaje prisniji i topliji. Također, nakon spontanih dodira tijekom dana, seksualnu intimnost je lakše postići.
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 11:38:07 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 11:49:37
Galicia
Da ne postavljam ovakve slike, jerbo nije za porodicnog foruma, ali samo da vidite sta kontam kupiti uskoro. Imaju i one ljulje sto se u plafon zasarafe, ali nisu mi sigurne toliko.