Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 11:52:04
veeseelaa
kod mene je plafon od rigipsa, ništa odo ovog Gali odlična stvar neko je pisao da je kupio umjetnu vaginu svom dragom, imal gdje u Sa? kakvo je iskustvo itd
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 11:54:00
veeseelaa
Gali ova naprava je predviđena da sjednu oboje na "ljulji" il kako??? ne mogu da skužim, na slici mi nije jasno, a koju kilažu izdrži??? hahhahaha meni bi trebala neka do 200 kg
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 11:56:21
Galicia
Ne znam za kilazu, mislim da moze nas podnijeti. Ide do nekih 100 i nesto kila. A na ljulji ona sjedi, a on je opkoli. Naravno tu imaju i razni kaisici na koje se objesis nogojebno. Nogica amo nogica vamo. A mozes i cukecu pozu. Ma svasta nesto.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:00:02
sabinos
joj galicia gdje ovo nadje?ludilo.ja kad bih ovo imala jedino bih ga u basti mogla instalirati pa nek se polsuzi ko hoce...hajd vesela kupi ovo pa iznajmljuj po satu,ja cu ti biti musterija
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:01:37
teacher75
IZVORNA PORUKA: sabinos
joj galicia gdje ovo nadje?ludilo.ja kad bih ovo imala jedino bih ga u basti mogla instalirati pa nek se polsuzi ko hoce...hajd vesela kupi ovo pa iznajmljuj po satu,ja cu ti biti musterija
ja odmah zamisljam scenu: dosli gosti ,familija na babine ili tako nesto i vide ovu napravu
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:02:56
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja odmah zamisljam scenu: dosli gosti ,familija na babine ili tako nesto i vide ovu napravu
ma u spavaću sobu ne treb nikom dati da ulazi
ja sam već pisala da sam prije poroda mm govorila da skloni neke spravice, nemoj rekoh da ih ko pronadje
il da ispadnu iz regala i nekog ubiju
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 12:04:48 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:03:24
sabinos
i kontaju ljulja za djecu e kuku
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:03:57
mamabb
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:07:10
zvončica
Uuuuuuuuu, za ovu igracku treba biti gimnasticar......sta cemo mi krakati....ja ionako nekad se spetljam sa svojim nogama ...al' da je zanimljivo jeste