Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 9:05:34
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
Arina kad je mm vidio vašu sliku,, ja ga zvala da vidi..odmah mi ljubi stomu
ma sigurna sam ja da ga je poljubio do sad najmanje xxxx puta ...sve je to tako slatko...brate ti osjecaji ,emocije,veze izmedju nas,ma tu su duse jedna uz drugu ,ljubav,sreca ,njeznost,....uh...Boze hvala ti na svemu tome....Allah je zaista milostiv
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 9:10:37
Arina
e sad cu vam pozeliti dobro jutroooo
Mi ustali jutos u 5 30...vrtili se do pola 7 onda ustali ...najeli se poosteno ....i zaspali u boravku ....muz usto u 8 napravio kafu .. ....srce moje pravi mi je ....za desetku
Inace ...jos dva dana i idemoooo ....nekako sam sretnija kako se priblizava ali i malo nervoznija....nadam se da ce sve proci ok....mislim,znam sve sta i kako ide...ali opet stalno prevrcem film...uh...Stalno molim dragog Allaha da svima pa i meni da snage za sve sto treba proci....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:07:03
gerberka
jutro žene ja sam se patila ko zna koju noć i nizu i sinoć sam popila paurin..sad ustala nisam vise mogla
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:28:24
ellam
pozdrav i od nas
nesto ne cujem od jutros, pa evo cekam da se pokrene, neobicno mi, inace je bas nemiran... tatu smo poslali na skijanje, neka malo ocejfi kad mi ne mozemo. rekla sam mobitel uza se!!!!
eto drage moje, ljubim vas puno sve
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:31:36
gerberka
hej cure koju kremu ponijet u porodiliste za bradavice???
ellam uzmi nesto slatko i prodrmaj rukama stomu
hurma vidim da se malac igra na tuti, jedna info....musku djecu treba sto krace drzati na tuti....ljubim te
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:32:30
mama21e
Gdje ste zenice... Da vam se i ja malo pozalim... Ja bolesna grlo, nos, glava, temperatura, povracanje... jos me probava muci... gjozno Sinoc haman nikako nisam spavala, taman zaspah zvoni alarm za tabletu i sabah i opet nikako zaspati Ustala u 11h ko zombi, podocnjaci kao da me neko premlatio... Zna li neko ima li kakav prirodni lijek a da nisu cajevi, limun, med??... i koji je caj najbolji za prehladu??
A jucer sam upratila gerbine slikice, premedenooooooo, mashaAllah, hairli da bude ako Bog da Mogu ti reci imas ukusa, oni kompletici ko za vejike
I Arina slikica sa muzicem je I ja sam odmah pokazala svom dragom A moja sestra ima troje djece i sve ih je isto na CR rodila, i sad sa ovom zadnjom je najbolje prosla i najbrze se oporavila hvala Allahu, a sigurno ces i ti ako Bog da, no sikiriki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:36:57
gerberka
mama21, hvala ti, amin
ako te boli grloi djana je govorila na oblogu med i biber, pa omotati vrat pazi na temp, ako jhe iznad 37,7 popij paracetamol vruce limunada cini cuda bijeli luk također e bas te uhvatilo dusa draga...evo ti veliki
ja se znojim, sto nikad nisam..jutros me uhvatilo u leđima..valjda kako sam vruca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:38:37
gerberka
(
IZVORNA PORUKA: mama21e
I usli smo u 6. mjesec, mashaAllah Hvala ti Allahu dragi!!!
čestitam srce
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:41:04
gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical
hej cure koju kremu ponijet u porodiliste za bradavice???
ellam uzmi nesto slatko i prodrmaj rukama stomu
hurma vidim da se malac igra na tuti, jedna info....musku djecu treba sto krace drzati na tuti....ljubim te
sto?
kako nebi dugo dozivljavali zadovoljstvo na analni otvor što predstavlja jedan od okidaca razvoja homosekualnosti...jedna od psiholoskih teorija razvoja homoseksualizma
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:46:37
mama21e
mama21, hvala ti, amin
ako te boli grloi djana je govorila na oblogu med i biber, pa omotati vrat pazi na temp, ako jhe iznad 37,7 popij paracetamol vruce limunada cini cuda bijeli luk također e bas te uhvatilo dusa draga...evo ti veliki
ja se znojim, sto nikad nisam..jutros me uhvatilo u leđima..valjda kako sam vruca
E sad cu to s medom i biberom probati, nadam se da ce mi pomoci ako Bog da, hvala mila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 12:52:06
ellam
hvala gerbi evo osjetila sam ga dusa mamina, pustila mu muziku s youtuba i odmah je poskocio :)))
mama21 slucajno vidjoh tvoj datum rodjenja, na isti dan smo rodjene :)) meni zadnjih dana kad sat zazvoni za sabah nikako ne mogu ustat......moram se malo disciplinovat..... a i mene grlo boli vec 2 dana. pokusaj dobro posolit malo vode i isppirat s tim ili sa sodom.
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 13:00:13
mama21e
IZVORNA PORUKA: ellam
hvala gerbi evo osjetila sam ga dusa mamina, pustila mu muziku s youtuba i odmah je poskocio :)))
mama21 slucajno vidjoh tvoj datum rodjenja, na isti dan smo rodjene :)) meni zadnjih dana kad sat zazvoni za sabah nikako ne mogu ustat......moram se malo disciplinovat..... a i mene grlo boli vec 2 dana. pokusaj dobro posolit malo vode i isppirat s tim ili sa sodom.
hehe 11.9, poznate smo, kad nam je rodjendan svi pricaju o njemu Hvala draga, i to cu probati sa soli
Ma sta bih ja bez vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 13:08:49
ellam
nas dvije smo teroriste :)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 13:29:57
gerberka
ellam, beba se smiri pred izlazak mada mene odmah panika uhvati i moram ga prodrmati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 13:42:58
Lulu_08
Dan bebele, kako ste mi jutros kako bebice slusaju?
Ja sam juce nakon silnog spavanja posljepodne isla sa svojom curicom u setnju, i izradile smo 300 slika, nisam izradjivala od njenih 6 mjeseci, sada su izradjene do godinu i pol! Naredne prilike cu izraditi do tri godine i tako pripremiti teren inace ce doci i drugo djete a ja jos od prvog masu slika nemam izradjenih hehehe. Poredala sam sve lijepo u njena dva albuma kako treba, i neke slicice za svoj album izradila i poredala, ma divota gledati hihih (ja inace OBOZAVAM slike!!!).
Jutros malo raduckala, oprala prozore u spavacoj, oprala ves pa kada L. zaspi u njenoj sobi cu oprati, a sutra cu zvati zenu da usisa i popegla.
Nama ce danas biti kuhanje, grasak na teletini sa krompiricima.
Mi smo danas usli u 14tu nedelju, woooohooo, u ovoj nedelji ulazimo u 4ti mjesec, JUHU, proslo prvo tromjesecje jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, samo neka je mrvica ziva i zdrava aBd!!!!!
A sva ta prica o bebi stvarcicama me tooootalno raznjezi aaaajme.
Ja kontam kada saznam spol djeteta sto vise preko Cartersa naruciti jer mi se nekako svidjaju njihovi kompleti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 13:56:34
ellam
IZVORNA PORUKA: mama21e
IZVORNA PORUKA: ellam
nas dvije smo teroriste :)))
pa jeste hvala Bogu, sve je spremno... sad se ja psihicki spremam :)))
jedva cekamo
MashaAllah tebi jos 14 dana ostalo Jos koji dan i eto tebi tvog bebacha, ako Bog da Jel sve spremno?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 13:57:16
teacher75
djana, blago tebi, ja se kanim da izradim slike godinama, nemam jos sve izradjene dok sam se zabavljala sa mm, a laninih imam samo nekoliko, i to mi je mama izradila u pocetku, nemam sve ni sa vjencanja. jednostavno imamo previse slika i nemam vremena da izaberem koje da izradim, do ce biti dugotrajan proces. a i ja sam luda za slikama. ja sam danas uzasno iscrpljena, nisam fino spavala sinoc, stalno se budila, pa jutos lana nadigla u 7 tako da jedva gledam, jos me maloprije uhvatila muka i nagon za povracanjem a nisam imala sta povratiti, pa sam evo sebi napravila omlet i sad se osjecam malo bolje, nemam volje da kuham danas, mm na poslu, ne znam kad ce zavrsit a nemam nista od namirnica trenutno, pa sam se najela jaja kasnije vodim lanu u igraonu na djeciji rodjendan a tako sam umorna, ne znam kako cu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.1.2012 13:59:26
gerberka
meni niko ne odgovori za kremu za bradavice..hajd ti tiči koju kremu za bradavice da ponesem u porodiliste i kako se koristi..samo se namaže? prije dojenja ili?