|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  424 425 [426] 427 428   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
14.1.2012 21:38:09   
teacher75
mi samo trebamo jos kupiti odijelce za iznijeti, jos nekako nisam sigurna da je user posted image jer ja na UZ nisam fino vidjela cunuuser posted image pa sam nekako skepticna. kad sam bila trudna sa lanom fino sam vidjela "zrno kafe" pa sam bila sigurna. tako da bih najradije uzela neko bijelo, neutralno, ako se zeznu da se i ja ne zeznemuser posted image vidjela sam slatka odijelca u chiccu- 50%snizena, tesko je naci neutralno a da je lijepo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10626
14.1.2012 21:42:16   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Pa super si ti Teacher kad imas odjecice od curice user posted image
Ja sam uglavnom sve pokupovala, al i dalje ne mogu odolit kad mi se nesto svidi, a i muz me svaki dan kad nazove pita ; A sta si danas kupila bebi??user posted image user posted image user posted image

kupovacu i ja poslije, kad bude malo veci, nekako mi besmisleno trositi pare na onu garderobicu od 0-1mj ili 1-3 jer beba to brzo preraste a uglavnom provede u kuci. a kasnije cemo da se sminkerisemo i foliramouser posted image

ma ja kupujem i vece brojeve, zavisi kako naletim, a posto mi je dr rekla da bebac ima duge nogice sigurniji su mi ipak veci user posted image

ej a znas jel ima chicco ta prodavnica na netu stranicu??

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10627
14.1.2012 21:42:43   
gerberka
cure, komodica dolazi ad tokom sedmice, nazvat ce iz dostave dan prije, mislim aBda oko polovine sedmice..jer smo bili u Fisu i nije se mogla na auto povezati, jer je bilo puno stvari, a i tepih..pronašla sam dekicu - vrecicu, a plišani kompletici su super user posted image slikam kad sve bude gotovo, sutra tek postavljamo plafonjere i lakiramo kadu u kupatilu, jer je ostarila..ugl budu jedan dan slike, potrudit cu se user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10628
14.1.2012 21:42:55   
teacher75
ne znam, ja sam isla u onu kod hotela evropa

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10629
14.1.2012 22:01:10   
mamina princeza
Tiki ja sam isto vidjela u chicu lijepih stvarcica onako bijele ili bez boje - meni se svidjele one gegice neke malo deblje i isto kontam bil kupila za iznosenja jeste mi rano al ne znam koliko ce biti snizenje ovo? jesi li ti mozda pitala:)
jel se tebis vidjaju gegice ili bas odjelca - moram opet otici bila sams  s kcerkom pa nisam dobro nista vidjela od nje.

dobro je ti ces na jezeru hihi aj aplaniram u voojnoj da ne bude kasnije isti dan isto obuceni za iznosenja :) hihi sala znam da se to ne gleda :)

ja sam cunu svoje bebe dobro vidjela ca k i bolje nego zreno kafe prosli put pa vjerujem al opet mi je bez nekako najmekasa boja za bebe - plavo sam kupila polovne stvari dosta od curice imam zeleno i zuto ponesto a bijelo se uglavnom izdjelilo pa mi to jo ostaje ako budem sta kupovala

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 10630
14.1.2012 22:09:57   
teacher75
ja bih odijelce iz jednog dijela sa rukavima dugim, malo deblje, mozda plisano. inace ne volim bez boju, pa bih radije bijelo. ne znam koliko ce im jos trajati snizenje, i ja se jos dvoumim, a ko da gledam dok skontam nestaceuser posted image ima u i Iani finih snizenih plisanih ali su uglavnom prave muske boje- nema bas neutralnih, cijena je sada tu negdje kao chicco

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 10631
14.1.2012 22:12:00   
teacher75
lana se rodila pocetkom oktobra i bilo je prilicno toplo, al kako nismo znali kakvo ce vrijeme biti, imala je komplet- plisane gegice, bolero i kapicu iz Iane i ispod body dugih rukava (prljavo bijele boje sa nekim diskretnim rozim zekama, pravo slatko, posebno meden ovaj bolero)user posted image

Neposredna veza do poruke: 10632
14.1.2012 22:13:33   
gerberka
sad cu neke slike staviti 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 10633
14.1.2012 22:17:53   
gerberka

eto user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 14.1.2012 22:26:29 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10634
14.1.2012 22:19:15   
pauza
Arina, diiivna slika... koliko samo emocija.... svaka rijec je suvisna:-))
Gerbooooooo, daj slikeeeeee:-))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10635
14.1.2012 22:22:44   
teacher75
gerbo, super jeuser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10636
14.1.2012 22:23:04   
gerberka
eto ko je vidio - vidio user posted image  

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10637
14.1.2012 22:23:28   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

obrisala user posted image

eto user posted image
Gerbice....preslatkooooo....gdje si kupolaovu dekicu -vrecicu....i ja bi takuuuuuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10638
14.1.2012 22:25:04   
gerberka
u Fisu i to 24 KM user posted image sastav pamuk 80% i 20% poliestoer..pretopla je..posteljina je fantazija...samo ja hocu da kad sve smontiram onda da vam pokazem user posted image  

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10639
14.1.2012 22:25:26   
Arina

eto ko je vidio - vidio user posted image  
a sta je razlog brisanju. slika...mislim ako ima nesto sto ne znam,daj reci ..pa da i ja  brisemo svoje...jel nesto opasno ili user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10640
14.1.2012 22:27:16   
Arina

u Fisu i to 24 KM user posted image sastav pamuk 80% i 20% poliestoer..pretopla je..posteljina je fantazija...samo ja hocu da kad sve smontiram onda da vam pokazem user posted image  
ovdje u nasem nema tako finih  sa slicicama....samo neke tackice...bez veze....jel to fis Vitez iliuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10641
14.1.2012 22:27:42   
gerberka
nije srce nista razlog nego sam zamislila kad sve namjestim da obradujemo tetke user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10642
14.1.2012 22:30:25   
Arina

nije srce nista razlog nego sam zamislila kad sve namjestim da obradujemo tetke user posted image

aaaaa...ok ...onda....ja tamam kontam nesto user posted image user posted image .....to je ok.....jel lampica neka na zid i ima li tepih neki crtani lik..ili ne....uh nestrpljiva sam.....user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10643
14.1.2012 22:30:49   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

ovdje u nasem nema tako finih  sa slicicama....samo neke tackice...bez veze....jel to fis Vitez iliuser posted image

posteljinu smo kupili u Kidi Oz-u..u trznom centru ovdje..a dekice, posteljinu, komodicu i ove kompletice u Fis Vitez..inace su u trznom dekice po 50 km user posted image a puno manje kvalitetne..posteljinu sam platila 60 KM , ali dođe sve..od jastucica, carsafa..ogradice, jorgana..a materijal je kao pjena mekan..gledala sam da je pod rukom ugodno user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10644
14.1.2012 22:35:35   
gerberka

aaaaa...ok ...onda....ja tamam kontam nesto user posted image user posted image .....to je ok.....jel lampica neka na zid i ima li tepih neki crtani lik..ili ne....uh nestrpljiva sam.....user posted image user posted image

hej odustala sam od crtanih likova sto se tice tepiha..kupili smo onaj cupavi boja bijele kafe, jer mi je komodica boja bijele i smeđe cokolade sa velikim ruckama pa mi nekako onaj sa likovima izgledao da ce soba viti kićasta..a komodica je bas djecija, nisam kupila onu komodu za bebe gdje se presvlace, zaista su preskupe , po 370 km, a nigdje funkcije..imamo banjicu sa povrsinom za presvlacenje..dođe zajedno..a pisala sam ta se povrsina moze montirati na krevetic..da, lampica je također kupljena.. user posted image IDEM SPAVATI, DA MI VIDITE NOGU, KO ČAMCI user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10645
14.1.2012 22:36:37   
gerberka
Arina kad je mm vidio vašu sliku,, ja ga zvala da vidi..odmah mi ljubi stomu user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10646
14.1.2012 22:38:47   
Arina

hej odustala sam od crtanih likova sto se tice tepiha..kupili smo onaj cupavi boja bijele kafe, jer mi je komodica boja bijele i smeđe cokolade sa velikim ruckama pa mi nekako onaj sa likovima izgledao da ce soba viti kićasta..a komodica je bas djecija, nisam kupila onu komodu za bebe gdje se presvlace, zaista su preskupe , po 370 km, a nigdje funkcije..imamo banjicu sa povrsinom za presvlacenje..dođe zajedno..a pisala sam ta se povrsina moze montirati na krevetic..da, lampica je također kupljena.. user posted image IDEM SPAVATI, DA MI VIDITE NOGU, KO ČAMCI user posted image

e sto ga zaspes sad ...kladila bi se na velike pare da nista od tog...ali makar...hajd ti....lijepi snoviuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10647
14.1.2012 22:48:07   
mamina princeza
a ja opet bas volim bez boju al onu bas svijetlu njeznu ....
i ja sam gledala te iste ko gegice bijle u chicu --- nema ih i ovako bas puno a nestace vjerovtano uskoro.
moram do iane svratiti, mada zadnji put kad sam svracala bilo mi sve plavo i zeleno i slatko je al eto ja bi bijelo ili bez sta ja znam :)
imam onu dekicu stos e kopca pa moze da se beba fino ususka te fine bijelo-bez boje pa kontam ako ne bude prehladno mozda neke gegice uz to deblje i to je super za iznosenja. za onu bas hladniju varijantu imama spremno nesto deblje ako krene ranije ili ako bas bude ledeno u martu ....

uh ma da je love lako je sve kupiti :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10648
15.1.2012 2:02:52   
dzenyA
zene imal gdje koga,nece san na oci nema sanse user posted image
bas sam se unervozila

Neposredna veza do poruke: 10649
15.1.2012 2:10:54   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: dzenyA

zene imal gdje koga,nece san na oci nema sanse user posted image
bas sam se unervozila

Spavaj bona dzenyAuser posted image uskoro neces imati kad od bebe.Ja sam ne tako davno bila trudna i sad se kajem sto se ne naspavah za citav zivotuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  424 425 [426] 427 428   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  424 425 [426] 427 428   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *