Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 21:38:09
teacher75
mi samo trebamo jos kupiti odijelce za iznijeti, jos nekako nisam sigurna da je jer ja na UZ nisam fino vidjela cunu pa sam nekako skepticna. kad sam bila trudna sa lanom fino sam vidjela "zrno kafe" pa sam bila sigurna. tako da bih najradije uzela neko bijelo, neutralno, ako se zeznu da se i ja ne zeznem vidjela sam slatka odijelca u chiccu- 50%snizena, tesko je naci neutralno a da je lijepo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 21:42:16
Sandrich
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Pa super si ti Teacher kad imas odjecice od curice Ja sam uglavnom sve pokupovala, al i dalje ne mogu odolit kad mi se nesto svidi, a i muz me svaki dan kad nazove pita ; A sta si danas kupila bebi??
kupovacu i ja poslije, kad bude malo veci, nekako mi besmisleno trositi pare na onu garderobicu od 0-1mj ili 1-3 jer beba to brzo preraste a uglavnom provede u kuci. a kasnije cemo da se sminkerisemo i foliramo
ma ja kupujem i vece brojeve, zavisi kako naletim, a posto mi je dr rekla da bebac ima duge nogice sigurniji su mi ipak veci
ej a znas jel ima chicco ta prodavnica na netu stranicu??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 21:42:43
gerberka
cure, komodica dolazi ad tokom sedmice, nazvat ce iz dostave dan prije, mislim aBda oko polovine sedmice..jer smo bili u Fisu i nije se mogla na auto povezati, jer je bilo puno stvari, a i tepih..pronašla sam dekicu - vrecicu, a plišani kompletici su super slikam kad sve bude gotovo, sutra tek postavljamo plafonjere i lakiramo kadu u kupatilu, jer je ostarila..ugl budu jedan dan slike, potrudit cu se
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:01:10
mamina princeza
Tiki ja sam isto vidjela u chicu lijepih stvarcica onako bijele ili bez boje - meni se svidjele one gegice neke malo deblje i isto kontam bil kupila za iznosenja jeste mi rano al ne znam koliko ce biti snizenje ovo? jesi li ti mozda pitala:) jel se tebis vidjaju gegice ili bas odjelca - moram opet otici bila sams s kcerkom pa nisam dobro nista vidjela od nje.
dobro je ti ces na jezeru hihi aj aplaniram u voojnoj da ne bude kasnije isti dan isto obuceni za iznosenja :) hihi sala znam da se to ne gleda :)
ja sam cunu svoje bebe dobro vidjela ca k i bolje nego zreno kafe prosli put pa vjerujem al opet mi je bez nekako najmekasa boja za bebe - plavo sam kupila polovne stvari dosta od curice imam zeleno i zuto ponesto a bijelo se uglavnom izdjelilo pa mi to jo ostaje ako budem sta kupovala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:09:57
teacher75
ja bih odijelce iz jednog dijela sa rukavima dugim, malo deblje, mozda plisano. inace ne volim bez boju, pa bih radije bijelo. ne znam koliko ce im jos trajati snizenje, i ja se jos dvoumim, a ko da gledam dok skontam nestace ima u i Iani finih snizenih plisanih ali su uglavnom prave muske boje- nema bas neutralnih, cijena je sada tu negdje kao chicco
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:12:00
teacher75
lana se rodila pocetkom oktobra i bilo je prilicno toplo, al kako nismo znali kakvo ce vrijeme biti, imala je komplet- plisane gegice, bolero i kapicu iz Iane i ispod body dugih rukava (prljavo bijele boje sa nekim diskretnim rozim zekama, pravo slatko, posebno meden ovaj bolero)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:13:33
gerberka
sad cu neke slike staviti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:17:53
gerberka
eto
< Poruku je uredio gerberka -- 14.1.2012 22:26:29 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:23:04
gerberka
eto ko je vidio - vidio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:25:04
gerberka
u Fisu i to 24 KM sastav pamuk 80% i 20% poliestoer..pretopla je..posteljina je fantazija...samo ja hocu da kad sve smontiram onda da vam pokazem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:27:42
gerberka
nije srce nista razlog nego sam zamislila kad sve namjestim da obradujemo tetke
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:30:25
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
aaaaa...ok ...onda....ja tamam kontam nesto .....to je ok.....jel lampica neka na zid i ima li tepih neki crtani lik..ili ne....uh nestrpljiva sam.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:30:49
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina
u Fisu i to 24 KM sastav pamuk 80% i 20% poliestoer..pretopla je..posteljina je fantazija...samo ja hocu da kad sve smontiram onda da vam pokazem
ovdje u nasem nema tako finih sa slicicama....samo neke tackice...bez veze....jel to fis Vitez ili
posteljinu smo kupili u Kidi Oz-u..u trznom centru ovdje..a dekice, posteljinu, komodicu i ove kompletice u Fis Vitez..inace su u trznom dekice po 50 km a puno manje kvalitetne..posteljinu sam platila 60 KM , ali dođe sve..od jastucica, carsafa..ogradice, jorgana..a materijal je kao pjena mekan..gledala sam da je pod rukom ugodno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:35:35
gerberka
aaaaa...ok ...onda....ja tamam kontam nesto .....to je ok.....jel lampica neka na zid i ima li tepih neki crtani lik..ili ne....uh nestrpljiva sam.....
hej odustala sam od crtanih likova sto se tice tepiha..kupili smo onaj cupavi boja bijele kafe, jer mi je komodica boja bijele i smeđe cokolade sa velikim ruckama pa mi nekako onaj sa likovima izgledao da ce soba viti kićasta..a komodica je bas djecija, nisam kupila onu komodu za bebe gdje se presvlace, zaista su preskupe , po 370 km, a nigdje funkcije..imamo banjicu sa povrsinom za presvlacenje..dođe zajedno..a pisala sam ta se povrsina moze montirati na krevetic..da, lampica je također kupljena.. IDEM SPAVATI, DA MI VIDITE NOGU, KO ČAMCI
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:36:37
gerberka
Arina kad je mm vidio vašu sliku,, ja ga zvala da vidi..odmah mi ljubi stomu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:38:47
Arina
hej odustala sam od crtanih likova sto se tice tepiha..kupili smo onaj cupavi boja bijele kafe, jer mi je komodica boja bijele i smeđe cokolade sa velikim ruckama pa mi nekako onaj sa likovima izgledao da ce soba viti kićasta..a komodica je bas djecija, nisam kupila onu komodu za bebe gdje se presvlace, zaista su preskupe , po 370 km, a nigdje funkcije..imamo banjicu sa povrsinom za presvlacenje..dođe zajedno..a pisala sam ta se povrsina moze montirati na krevetic..da, lampica je također kupljena.. IDEM SPAVATI, DA MI VIDITE NOGU, KO ČAMCI
e sto ga zaspes sad ...kladila bi se na velike pare da nista od tog...ali makar...hajd ti....lijepi snovi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.1.2012 22:48:07
mamina princeza
a ja opet bas volim bez boju al onu bas svijetlu njeznu .... i ja sam gledala te iste ko gegice bijle u chicu --- nema ih i ovako bas puno a nestace vjerovtano uskoro. moram do iane svratiti, mada zadnji put kad sam svracala bilo mi sve plavo i zeleno i slatko je al eto ja bi bijelo ili bez sta ja znam :) imam onu dekicu stos e kopca pa moze da se beba fino ususka te fine bijelo-bez boje pa kontam ako ne bude prehladno mozda neke gegice uz to deblje i to je super za iznosenja. za onu bas hladniju varijantu imama spremno nesto deblje ako krene ranije ili ako bas bude ledeno u martu ....