|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  423 424 [425] 426 427   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
14.1.2012 18:10:22   
Mrgica
Evo ja samo da se tuspasim.Zbrisala kod mame u Hercegovinui pa od uzivancije nemam kad da vas citam ni da tipkam...Ljubim vas sve, nadam seda ste mi dobro...user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 10601
14.1.2012 18:13:52   
saksija
meni je ovo drugi put da radim nalaze.. prvi put otisla da mi utvrdi trudnocu pa rekla da dodjem sa nalazima.. i onda sam tada dosla u osmoj sedmici.. i onda nuhalni u 12oj.. u sad idem na kontrolu 23.01. tada cu biti 16 + 4 i isto mi je rekla da dodjem sa nalazima.. znaci eto do 16te sedmice 2 x.. eh Lanice, bas mi ovo nesto slatko sto nam je termin isti dan.. a zamili i ja rodjenda 5.7. mada znam i ja koliki se broj beba rodi na bas predvidjeni termin ali eto.. sega

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 10602
14.1.2012 18:19:26   
dush
IZVORNA PORUKA: Lana_

jesm vidjela sam tamo na kalendaru da nam je isti dan termin user posted image user posted image

Kojem kalendaru? Ja sam neupucena... user posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 10603
14.1.2012 18:20:47   
saksija
dush.. mislim da je mislila na ovo http://www.ringeraja.ba/forum/m_986722/mpage_9/key_/tm.htm

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10604
14.1.2012 18:25:05   
Lana_
IZVORNA PORUKA: saksija

meni je ovo drugi put da radim nalaze.. prvi put otisla da mi utvrdi trudnocu pa rekla da dodjem sa nalazima.. i onda sam tada dosla u osmoj sedmici.. i onda nuhalni u 12oj.. u sad idem na kontrolu 23.01. tada cu biti 16 + 4 i isto mi je rekla da dodjem sa nalazima.. znaci eto do 16te sedmice 2 x.. eh Lanice, bas mi ovo nesto slatko sto nam je termin isti dan.. a zamili i ja rodjenda 5.7. mada znam i ja koliki se broj beba rodi na bas predvidjeni termin ali eto.. sega

hehe ja sam prvu curicu rodila dan prije termina,a ovo vidjet ćemo aBd,nek sve bude uredu...

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu saksija)
Neposredna veza do poruke: 10605
14.1.2012 18:25:29   
Lana_

dush.. mislim da je mislila na ovo http://www.ringeraja.ba/forum/m_986722/mpage_9/key_/tm.htm

jeste na to sam mislima,trudničku listu za 2012user posted image

(odgovor članu saksija)
Neposredna veza do poruke: 10606
14.1.2012 18:27:50   
dush
hvala saksijice, evo sam se pritefterila user posted image

(odgovor članu saksija)
Neposredna veza do poruke: 10607
14.1.2012 18:56:38   
Arina
user posted image neda baboooouser posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10608
14.1.2012 20:00:56   
dzenyA
Arina jako simpaticno, kako ste slatki,i uzivate kao da vam je prvo user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10609
14.1.2012 20:15:19   
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA

Arina jako simpaticno, kako ste slatki,i uzivate kao da vam je prvo user posted image user posted image
pa tako treba ...svako zasluzuje takav odnos user posted image ...zar ne user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10610
14.1.2012 20:21:25   
ellam
drage zenice imate li vi problema sa donjim vesom-gacicama? meni nijedne ne odgovaraju. ili su mi male ili stezu na preponama...onda kako mi je stomak nisko stalno se znojim, bas mi dodijalo user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10611
14.1.2012 20:35:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

a koliko cesto vi inace vadite nalaze? Ja sam do sad samo jednom, a u 26. sam sedmici. Nije mi dr ni trazio vise da radimuser posted image

vadim skoro svaki mjesec

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 10612
14.1.2012 20:35:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ellam

drage zenice imate li vi problema sa donjim vesom-gacicama? meni nijedne ne odgovaraju. ili su mi male ili stezu na preponama...onda kako mi je stomak nisko stalno se znojim, bas mi dodijalo user posted image

ja nosim one teretne, za broj-dva vece nego inaceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10613
14.1.2012 20:49:27   
Lana_
vidi se da je vikend baš pusto ovdje user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10614
14.1.2012 20:53:52   
gerberka
samo da vas pozdravim..našli smo komodicu, tepih, lampu, dekicu user posted image user posted image user posted image odjelca user posted image hvala Bogu user posted image ljubim vas, preumorna sam...Arina uspjela sam vidjeti foto, prekrasni ste user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 10615
14.1.2012 20:56:49   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Esmica

IZVORNA PORUKA: Djana

Hahhaha e drago mi je da si se javila, ipak ti si mi tu "blizu" sa terminom, bar u istom mjesecu hihihi.

Elem znaci pupo odskocio, i moj je vidljiv vec, nisko jos ali se vidi hihih. A ja osjetim te mjehurice porano vec od 11te nedelje, i doktorica rece da je moguce jer su mi crijeva konstantno vise puna nego prazna pa to pritisce matericu pa se osjeti to blago mrdanje, a ti znaci fino osjetis bebicu vec, ti si sada 15 sedmica je li tako?

Jesam,15 + 3. Mada po ultrazvuku bebica je sedmicu naprednija,a po ovulaciji mislim da je negdje 3 dana naprednija nego po terminu.
A inace sam narucena na ultrazvuk opet u 20 sedmici.E sad,u urednoj trudnoci koliko se puta radi ultrazvuk,i kad?
Ja sam radila u 12 nedjelji,pa sad bih trebala u 20,pa kad poslije?
Drago mi je sto me doktorica nije ranije narucila,jer ne volim ceste ultrazvuke.
I zacudo,ali jos mi mucnine nisu prosle.Jesu se malo smanjile,ali jos su tu user posted image .

Ej sve super zvuci. Kod mene je na uzv bebica bila do sada isto naprednija, i po mojoj ovulaciji sigurno za 3 dana, a po UZV nekih 4/5 dana. Ali to cemo vidjeti sada 23ceg kada odem na fetalni skrining, a tada cu biti u 15oj sedmici.
Ja obzirom da idem privatno imam svaki mjesec uzv, a inace ovdje u Lukavcu u DZ se radi tako oko 12te sedmice pa oko 20te i nekad pred kraj i to je to.
Ma meni su se smanjile mucnine dosta u poslednjih par dana, ali problemi sa probavom jos nisu nazalost.

pozdrav svima, gdje si Djanooo :) ljubi L. zao mi je sto je muzic ponovo morao ici, al hajd eto ga brzo.. ostalim zenicama veliki pozdrav, a Lana_ jesi li to i ti zadnju imala 29. septembra? i meni je termin 5.7.2012. juhuu..

Saksijooo, veliki zagrljaj od nas, aBd doci ce on ubrzo nama opet!!

A vidim pitas za prekidanje prenetala u vezi sa nalazima. Ja ih ne prekidam uopste, niti mi je bilo kada to savjetovano od strane bilo kojeg doktora?

IZVORNA PORUKA: Arina

user posted image neda baboooouser posted image

Preeeeeeeslatko, ma divno no comment nema se tu sta reci dalje, aaaaah uzivajte!!!!

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: ellam

drage zenice imate li vi problema sa donjim vesom-gacicama? meni nijedne ne odgovaraju. ili su mi male ili stezu na preponama...onda kako mi je stomak nisko stalno se znojim, bas mi dodijalo user posted image

ja nosim one teretne, za broj-dva vece nego inaceuser posted image

Ja vec sada nosim trudnicke i ne-trudnicke veci broj bez "tvrdih gumica" jer mi muka dodje ako me IMALO sta stisne oko struka, bas muka!

IZVORNA PORUKA: gerberka

samo da vas pozdravim..našli smo komodicu, tepih, lampu, dekicu user posted image user posted image user posted image odjelca user posted image hvala Bogu user posted image ljubim vas, preumorna sam...Arina uspjela sam vidjeti foto, prekrasni ste user posted image

Uuuuu divno zvuci sve to, uzivajte sada dok bebac ne dodje pa cete onda u troje uzivati!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 10616
14.1.2012 20:58:30   
Sandrich
Vece bembelice, kako ste mi? user posted image
Ja evo spucala cokoladu i jos mi se trazi user posted image , cekam neki film da pocne pa da gledam. Danas me zazigalo par puta, negdje od ledja krene , prek guze pa u nogu, bas boli al sreca ne traje dugo...tako da evo odmaram....
Djana draga izdrzi, znam kako ti je u istoj smo situaciji, nazalost, valja nam jos malo izgurati za dobrobit nasih bebica i uskoro da abd budemo sa svojim muzicima al zauvijek user posted image
Arina super slikica, imamo i mi slicnu a pupo ti je masala user posted image user posted image
Ellam ja sam kupila sebi trudnickih gaca,i prezadovoljna sam,idu preko pupe i uopste ne stezu, i ako cu se cega nanosati onda cu njih sigurno user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 10617
14.1.2012 21:00:26   
Sandrich

samo da vas pozdravim..našli smo komodicu, tepih, lampu, dekicu user posted image user posted image user posted image odjelca user posted image hvala Bogu user posted image ljubim vas, preumorna sam...Arina uspjela sam vidjeti foto, prekrasni ste user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10618
14.1.2012 21:13:55   
teacher75
ja nisam ni u prosloj trudnoci a ni sada imala te trudnicke gace, ove velike mi ne smetajuuser posted image mene sada ubije podrigivanje, kiselina ,sve mi se vraca, fujuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10619
14.1.2012 21:15:52   
teacher75
ja danas isla kod mame pa probrala neke lanine stvarcice (one najmanje)koje su neutralne pa ce moci i za user posted image , skontala sam da ne trebam puno kupovatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10620
14.1.2012 21:28:05   
Sandrich
Pa super si ti Teacher kad imas odjecice od curice user posted image
Ja sam uglavnom sve pokupovala, al i dalje ne mogu odolit kad mi se nesto svidi, a i muz me svaki dan kad nazove pita ; A sta si danas kupila bebi??user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10621
14.1.2012 21:29:00   
raja_ringe
Arina slatkoooo..

Gerberko čekamo slike..

Što se gaćica tiče, ja imam i trudničke i obične samo veće, a imam i mojih starih koje sam razrezarala ili su same popucale user posted image user posted image .. Sutra ću ipak morati potražiti za sebe odjeću, evo me u pidžami mm.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 10622
14.1.2012 21:29:03   
Arina

jojjjjj  Gerbo....slikaj nam....nemoj nas meziti....podjeli s nama tu ljepotu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10623
14.1.2012 21:31:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Pa super si ti Teacher kad imas odjecice od curice user posted image
Ja sam uglavnom sve pokupovala, al i dalje ne mogu odolit kad mi se nesto svidi, a i muz me svaki dan kad nazove pita ; A sta si danas kupila bebi??user posted image user posted image user posted image

kupovacu i ja poslije, kad bude malo veci, nekako mi besmisleno trositi pare na onu garderobicu od 0-1mj ili 1-3 jer beba to brzo preraste a uglavnom provede u kuci. a kasnije cemo da se sminkerisemo i foliramouser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10624
14.1.2012 21:34:55   
Arina
mi smo danas malo bili isto u  lupovini....pa spala s nogu...jednostavno vise ne mogu ni ici nikud....toliko "brecim" da je katastrofa......ni po kuci vise ne mogu onim tempom ko nekad....a naucila user posted image .....

Ja se dala u pripreme ...jos imamo tri dana....mjenjala posteljine djecije...sutra cu nasu...nek je sve spremno...opralajosjednom ogradicu pa cu sutra namontirati i posteljinu i sve da je bas zavrsno....i nek ceka bebija ....sutra sam planirala to srediti po kuci jos sto imam a u ponedjeljak cu frizeru i sredjivanje sebe .....jer znam da ce mi utorak proci u trku...dok svi dodju  i odu za to nisam nista planirala za utorak....a  srijeda ako Bog da ujutro u 7 idemooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  423 424 [425] 426 427   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  423 424 [425] 426 427   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *