Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: Esmica IZVORNA PORUKA: Djana Hahhaha e drago mi je da si se javila, ipak ti si mi tu "blizu" sa terminom, bar u istom mjesecu hihihi. Elem znaci pupo odskocio, i moj je vidljiv vec, nisko jos ali se vidi hihih. A ja osjetim te mjehurice porano vec od 11te nedelje, i doktorica rece da je moguce jer su mi crijeva konstantno vise puna nego prazna pa to pritisce matericu pa se osjeti to blago mrdanje, a ti znaci fino osjetis bebicu vec, ti si sada 15 sedmica je li tako? Jesam,15 + 3. Mada po ultrazvuku bebica je sedmicu naprednija,a po ovulaciji mislim da je negdje 3 dana naprednija nego po terminu. A inace sam narucena na ultrazvuk opet u 20 sedmici.E sad,u urednoj trudnoci koliko se puta radi ultrazvuk,i kad? Ja sam radila u 12 nedjelji,pa sad bih trebala u 20,pa kad poslije? Drago mi je sto me doktorica nije ranije narucila,jer ne volim ceste ultrazvuke. I zacudo,ali jos mi mucnine nisu prosle.Jesu se malo smanjile,ali jos su tu . Ej sve super zvuci. Kod mene je na uzv bebica bila do sada isto naprednija, i po mojoj ovulaciji sigurno za 3 dana, a po UZV nekih 4/5 dana. Ali to cemo vidjeti sada 23ceg kada odem na fetalni skrining, a tada cu biti u 15oj sedmici. Ja obzirom da idem privatno imam svaki mjesec uzv, a inace ovdje u Lukavcu u DZ se radi tako oko 12te sedmice pa oko 20te i nekad pred kraj i to je to. Ma meni su se smanjile mucnine dosta u poslednjih par dana, ali problemi sa probavom jos nisu nazalost. IZVORNA PORUKA: saksija pozdrav svima, gdje si Djanooo :) ljubi L. zao mi je sto je muzic ponovo morao ici, al hajd eto ga brzo.. ostalim zenicama veliki pozdrav, a Lana_ jesi li to i ti zadnju imala 29. septembra? i meni je termin 5.7.2012. juhuu.. Saksijooo, veliki zagrljaj od nas, aBd doci ce on ubrzo nama opet!! A vidim pitas za prekidanje prenetala u vezi sa nalazima. Ja ih ne prekidam uopste, niti mi je bilo kada to savjetovano od strane bilo kojeg doktora? IZVORNA PORUKA: Arina neda baboooo Preeeeeeeslatko, ma divno no comment nema se tu sta reci dalje, aaaaah uzivajte!!!! IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: ellam drage zenice imate li vi problema sa donjim vesom-gacicama? meni nijedne ne odgovaraju. ili su mi male ili stezu na preponama...onda kako mi je stomak nisko stalno se znojim, bas mi dodijalo ja nosim one teretne, za broj-dva vece nego inace Ja vec sada nosim trudnicke i ne-trudnicke veci broj bez "tvrdih gumica" jer mi muka dodje ako me IMALO sta stisne oko struka, bas muka! IZVORNA PORUKA: gerberka samo da vas pozdravim..našli smo komodicu, tepih, lampu, dekicu odjelca hvala Bogu ljubim vas, preumorna sam...Arina uspjela sam vidjeti foto, prekrasni ste Uuuuu divno zvuci sve to, uzivajte sada dok bebac ne dodje pa cete onda u troje uzivati!!!