Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:04:53
AMELIC
Dush super mila, divne vijesti...da aBd tako i ostane I ja jučer bila na kontroli,mashallah bebi napreduje 1600 gr.,okrenut zatkom pa me ubi nožicama po mjehuru A štuca svaki dan po 3 puta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:06:31
raja_ringe
Jeste mi vrijednice.. mogla sam i ja mašinu uključiti taman će završiti kada mm dođe pa da ga raširi (nemamo sušilicu)..
Moram biti iskrena i meni je odmah naumpalo da je dr. insistirao da pauzu pregleda jer mu se dopala (jest mi pokvarena mašta) ..
Mrgice i ja sma primjetila jednom kada sam se zadesila u skerlića kada su izlazile trudnice sa vježbi da su baš mace. Hem zgodnice hem napucane, a ja kontala da dođem u trenerci kada budem išla.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:06:58
ajnur
IZVORNA PORUKA: Arina
IZVORNA PORUKA: ajnur
IZVORNA PORUKA: gerberka
moj opet stuca...a i jutros je...jadncak
de priznaj sta pijes, ne moze diejte tek onako stalno stucati..da ne udaraš po žesti
a normalno je da stuca, guta plodovu i izbacuje je
Meni je dr Masic govoro da beba napreduje kad stuca...kod mene je sin stalno stucao i mashAllah 5 kg
mashallah....a jel stucao kad se rodio...kazu da i poslije kad se rode isto stucaju...i jel poguzija
Ma jasta je Ma on je mashAllah.Voli i sad papati pravo.Kaze dr da mi je i ova beba krupnija.Nek je samo ziva i zdrava i nek raste i razvija se inshAllah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:13:22
AMELIC
Ja jedem sve normalno,ne cuvam se ni malo,al sam s malo kg i ostala trudna sa 53 kg, pa sam sva positna...neki misle da sam tek 5-ti Ma bitno je samo da bebac napreduje,za mene nije frka,dr. kaze da je to OK
< Poruku je uredio AMELIC -- 13.1.2012 15:15:09 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:16:49
ajnur
U Tomu u Lukavici imate pcelica maja bodice po 3 km a u amku na mojmilu su bili 4 km a sad su 6.Po meni to su najbolji bodiji i sve od pcelice maje i posteljine,dekice,pidzame,potkosulje...reko da vam javnem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:22:10
gerberka
IZVORNA PORUKA: dush
Zenice moje.... Ko kaze da je petak 13ti nesretan dan?????
Danas na pregledu SRCE KUCA BEZ ARITMIJA, BEZ TAHIKARDIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalno, da ne moze normalnije..... Ne mogu vam opisati nasu srecu.....
Uglavnom, jos sljedecu sedmicu na UZ u LJ pa cemo vidjeti kako kasnije...
DRAGO SRCE NASEEEEE !!!!!!!!!!!!!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:22:49
ajnur
Ja sam otisla da rodim sa103 kg nakon poroda izvagam se kod kuce 92kg i do jedne god bila sam na 75 kilazi prije trudnoce.Vjerujte nesekirajte se same lete ne znas ni kad ni kako Dok bebu,kucu,rucak,peglanje i sl i odose pa pa kile
< Poruku je uredio ajnur -- 13.1.2012 15:23:23 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:24:38
soraya
IZVORNA PORUKA: dush
Zenice moje.... Ko kaze da je petak 13ti nesretan dan?????
Danas na pregledu SRCE KUCA BEZ ARITMIJA, BEZ TAHIKARDIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalno, da ne moze normalnije..... Ne mogu vam opisati nasu srecu.....
Uglavnom, jos sljedecu sedmicu na UZ u LJ pa cemo vidjeti kako kasnije... [/quote Superrrrrrrr bas mi je drago zbog srrculenceta da i vi malo smirite brigu! sada uzivajte!! a i meni je uvijek petak 13. bio sretan dan....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:29:36
Arina
U Tomu u Lukavici imate pcelica maja bodice po 3 km a u amku na mojmilu su bili 4 km a sad su 6.Po meni to sunajbolji bodiji i sve od pcelice maje i posteljine,dekice,pidzame,potkosulje...reko da vam javnem
i ja sam kupivala pcelicine bodije.....i meni su extra....ne usucu se....ne rastegnu...ma tip-top....fino imaju dva drikera na lijevom i desnom ramenu..i fino se nista ne nateze vec lijepo kopca...ja kupila bijele....
Joj kad smo kod tih bodija...ja kupovala tako po jedan -dva ...pa kad neletim tako...i onda odjednom donijela snaha do svoje curice...pa poslala sestra iz Australije....i tako mi odjednom39 bodija.... ...ali su svakavih velicina uglavnom do 5-6mjeseci su velicine....nafaka djecija.....dzaba je ...tako i gegica...ma pun ormar mogla bi trojke oblaciti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:35:51
veki_aki
dush draga super bas mi je drago! E sad uzivaj na miru u trudnoci! Ma to je jace nego mislis! Ljudi jesam li ja jedina svom sinu koristila one benkice sto se vezu na ledjima ? Ja sam bodije tek kasnije pocela koristit a vidim svi o bodijima pricaju. Ja jesam malo pretjerivala, nisam dala nikakav metalni dio, ma nni kopcicu sigurno do 5-6 mjeseca i svasta jos nesto. Al eto opet sam kontala te benkice na pocetku jer one ne idu preko glave, sta vi mislite?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:36:24
Arina
IZVORNA PORUKA: soraya
arina, mozda i naslutis pa i budu kad trojke
duso moja.....tesko ....iako sam ja uvijek imala zelju za blizancima...to je meni nesto naj ...ali nije htjelo...mislim da ce u ovom zivotu biti dosta bebica.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:37:02
veki_aki
Mrgice dje si bona? Moram i ja krenut na te vjezbe, pa da se upoznamo. Jel i raja-ringe tamo ide? Mama21e dje si nam danas? Nadam se da nisu kontrakcije u pitanju?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:38:17
megi
Amelic moguce je evo bas me sad udara, doduse sjedim na poslu pa joj je mozda ruzno
Arina i ja kupujem, nekako ne mogu da odolim a nisam jos ni pregledala sta imam od Adne, ali jednostavno budu tako slatki onako mali bodici i gegice, a ostalo mi od adne nekih jos neraspakovanih gegica lude mame
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:39:04
Arina
IZVORNA PORUKA: veki_aki
dush draga super bas mi je drago! E sad uzivaj na miru u trudnoci! Ma to je jace nego mislis! Ljudi jesam li ja jedina svom sinu koristila one benkice sto se vezu na ledjima ? Ja sam bodije tek kasnije pocela koristit a vidim svi o bodijima pricaju. Ja jesam malo pretjerivala, nisam dala nikakav metalni dio, ma nni kopcicu sigurno do 5-6 mjeseca i svasta jos nesto. Al eto opet sam kontala te benkice na pocetku jer one ne idu preko glave, sta vi mislite?
imas i bodija koji se otkopcaju skroz i rasire ko kosilja uopste ne idu preko glave....pa se skopcaju duplo preko stomaka...jako prakticni.....ako uspijem uslikacu ti..ja kupovala u Fisu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 15:39:49
ajnur
U Tomu u Lukavici imate pcelica maja bodice po 3 km a u amku na mojmilu su bili 4 km a sad su 6.Po meni to sunajbolji bodiji i sve od pcelice maje i posteljine,dekice,pidzame,potkosulje...reko da vam javnem
i ja sam kupivala pcelicine bodije.....i meni su extra....ne usucu se....ne rastegnu...ma tip-top....fino imaju dva drikera na lijevom i desnom ramenu..i fino se nista ne nateze vec lijepo kopca...ja kupila bijele....
Joj kad smo kod tih bodija...ja kupovala tako po jedan -dva ...pa kad neletim tako...i onda odjednom donijela snaha do svoje curice...pa poslala sestra iz Australije....i tako mi odjednom39 bodija.... ...ali su svakavih velicina uglavnom do 5-6mjeseci su velicine....nafaka djecija.....dzaba je ...tako i gegica...ma pun ormar mogla bi trojke oblaciti
MashAllah kad kazu sta ce mu tolika djeca madragi Allah dz.s daje nafaku. Moj sin je vec dobio ni manje i vise stan od nane A mi godinama skupljamo kontamo kako darijesimo stambeno pitanje kad puf nismo se nadali hvala Allahu dz.s