Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada meni je dr izbrusio trojku kao na tv i na nju stavio navlaku tako da su i kod nas metode tu negdje sa amerima.
a tiki gdje ste vi najstariji, moj Luka za 7 dana puni 3 godine a ima kila kao vreca brasna malo veca
e necu ako bruse....barem ne jos...ja se ponadala da samo natakare...nisam nikad gledala kako to zapravo rade...samo krajnji proizvod ...a htjela bih imati osmjeh ko vidni hjuston
dadada meni je dr izbrusio trojku kao na tv i na nju stavio navlaku tako da su i kod nas metode tu negdje sa amerima.
a tiki gdje ste vi najstariji, moj Luka za 7 dana puni 3 godine a ima kila kao vreca brasna malo veca
mislim najstarija od ove tri curice koje spominju kilazu nisam upratila koliko luka ima
kad smo ga prije pola godine vagali imao je 11kg a sada prema mojoj procjeni oko 13kg ali mi je najbitnije da je zdrav a sve ostalo manje vise.ne bi valjalo da je bucko
Amiboj, moja E. pije 3x mlijeko, ... ujutro, pred spavanje popodnevno i navece (oko 600ml)... Izbacicemo ovu popodnevnu flasicu, samo da nam izbiju zubici. Sad se ne mogu pohvaliti da jede dobro, ali kad je jela, pored ove tri flasiceimala je jos neke mlijecne obroke, npr.griz s bananom koji u sebi sadrži AD, noćne Hipp kašice, .... +razmi sirevi, jogurt, ....
Dobrodošla na temu...
i moja pije 3...ja nikako tu popodnevnu da izbacim jer se samo tako uspava tokom dana...ne pije je samo kad smo vani pa se uspava u kolicima...nekad popije sve a nekad pola
i meni je zdravlje najbitnije ja sam izvadila par zdravih zubi jer sam imala krive zube pa sam jos u osnovnoj skoli nosala aparatic. buduci da su isli jedan preko drugog morali su mi vaditi zdrave zube-cetvorke da se rasporede
e necu ako bruse....barem ne jos...ja se ponadala da samo natakare...nisam nikad gledala kako to zapravo rade...samo krajnji proizvod ...a htjela bih imati osmjeh ko vidni hjuston
to ti je prava procedura,bruse,uzimaju otisak cijele vilice pa stavljaju neke koncice cirkus pravi. ja mislila to sad pa sad kad sipak a ti gledas fox life mensecini vidni
i meni je zdravlje najbitnije ja sam izvadila par zdravih zubi jer sam imala krive zube pa sam jos u osnovnoj skoli nosala aparatic. buduci da su isli jedan preko drugog morali su mi vaditi zdrave zube-cetvorke da se rasporede
i ja sam al ne zdravih kod mene su mali sitni zubi skoro se i ne vide dok su kod A ko raspored casova rijetki i recice ima .
nista joj nece biti bez njega nemas sta da se brines. ja ozbiljno razmisljam da predjem na neko drugo mlijeko tipa kozije,rizino i tome sl jer je ovo katastrofa sto nama prodaju
moj A iso kod sveki dala mu hljeba suhog trazio i evo skoro citav pojo , mislim na zvjezdu hljeb okrugli ko loptica suh jede tusi se isto kao da je iz gladni doso aj neka ga neda namazat nema veze neka jede
a meni poznanica, koja je stomatolog, rece...nikad i niposto cetvorke vaditi...jer su oni "stubovi" vilice...pogotovo mlijecni i oni rani...dok se vilica jos razvija...jer kad njih izvadis...ode sve u helac...ona je cak ubjedjena da su meni izvadili mlijecne cetvorke...da su mi zato danas ovako krivi zubi...tj. vilica toliko uska...a nigdje sem na balkanu ti nikad niko nece izvaditi zdrav zub...ma ni bolestan...a kamoli zdrav
dadada ma Andrej je kralj,a mogu mislit tebe i nezgode ja ne znam koliko Nikola ima kila,nismo ga odavno vagali al Bogu hvala super jede, sve sto mu napravim pojede cak i voce sad sam traži..
a meni poznanica, koja je stomatolog, rece...nikad i niposto cetvorke vaditi...jer su oni "stubovi" vilice...pogotovo mlijecni i oni rani...dok se vilica jos razvija...jer kad njih izvadis...ode sve u helac...ona je cak ubjedjena da su meni izvadili mlijecne cetvorke...da su mi zato danas ovako krivi zubi...tj. vilica toliko uska...a nigdje sem na balkanu ti nikad niko nece izvaditi zdrav zub...ma ni bolestan...a kamoli zdrav
mala...jasta neg life
meni nisu bili mlijecni, e ne znam zasto su to radili al tako su mi uradili- izvadili gornje cetvorke da se rasporede zubi, i sada su mi gornji ravni, a donje nisam htjela da vadim pa ostali krivi i jedan preko drugog- strah me sad paradentoze
dadada to je meni zubar u njemackoj rekao,uhvatio se covjek za glavu.kod mene bile jedinice izbacene a dvojka jedna bila ispod njih i moja ortodontica kaze mojoj zubarki da mi izvadi tu dvojku jer je stalno popravljala i kao svakako ne valja.
tako su mi poremetili totalno ravnotezu u ustima jer mi nisu zubi centrirani,ma nidje veze
mala...jasta neg life
meni nisu bili mlijecni, e ne znam zasto su to radili al tako su mi uradili- izvadili gornje cetvorke da se rasporede zubi, i sada su mi gornji ravni, a donje nisam htjela da vadim pa ostali krivi i jedan preko drugog- strah me sad paradentoze
koliko ja znam paradontoza nema veze sa krivim zubima...vec propadanjem zubnog mesa i cesto je genetska...moja mama je imalaparadontozu i izgubila zube a tata opet bio sklon gangrenama...brat mi ima paradontozu a ja sam sklona gangrenama (u tom slucaju je uvijek potrebno lijecenje kanala i vadjenje zivca sto vodi ka slabljenju zuba i na kraju navlakama) i imam cak 5 zubnih navlaka
nista joj nece biti bez njega nemas sta da se brines. ja ozbiljno razmisljam da predjem na neko drugo mlijeko tipa kozije,rizino i tome sl jer je ovo katastrofa sto nama prodaju
ja kupujem meggle 3.2, pijem ga i ja sada, godi mi trudnoci zbog zgaravice. a lana nece nikako da pije al joj podvalim u puri, grizu i tako to. jede cesto i mladi sir- uzimam od seljaka