Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a kad pricamo o kg ja bih trebala ove svoje dvije guze izvagati.Luka je jedno na 13 kg po mojoj procjeni jer je tanak a visok, a guzla ima jedno 14-15 sigurno.
a sto se obroka tice 3 obroka i jedna uzina i to izmedju rucka i vecere jer ako pojedu nesto izmedju dorucka i rucka zaboravi rucak odmah
Igor svakako opet zeza sa ruckom tako da sam sretna kad pojede ista ,a i Luka je poceo jesti kao ptica valjda period naisao bice bolje ja se nadam
Evo nas Iman, ma trka frka, kuca-posao, slobodno vrijeme za pilence i onda skontam nekada kako sam sebe totalno zapostavila pa cu se truditi malo ovdje biti redovnija. Malo ovdje promuhabetiti I mi imamo tri glavna obroka i dvije uzine. Trudim se da za dorucak bude neko voce sa zitaricama, uzine su ili jogurtici ili opet neke zitarice ili griz, rucak povrce sa mesom uglavnom i vecera su uglavnom neka lina cuda. Eh, sada, maleni jos doji, doduse samo pred spavanje i u noci i vecera sa mlijekom ta lina...da li je to dosta mlijeka ili bi trebao i piti jos neku kolicinu? Slatkise ne konzumiramo, ponekada popapa monte.... pijemo samo vodu.... Iman, ja sam ipak gora :) Imamo oko 12,5 kg sto znaci tek smo utrostrucili porodjajnu tezinu.
Teacher, sat je bas divan... ja bas volim Esprit satove...
Mala koliko te kostaju.i ja sam to radila.obadvije dvojke
320KM
kod nas 200
eto mene tamo da sredim zube
ja imama prirodno žute zube sa karijesom...nema kavra la karijes me skrši...godinama sma polirala sad više neće nis a poliraju kaže polomiće mi jedinice
ej reko ja ću njih da izbrusim i navalke stavim...kad sma se sračunala sve nešta odgađam
eto me tamo po zube
kod nas 200
ja imama prirodno žute zube sa karijesom...nema kavra la karijes me skrši...godinama sma polirala sad više neće nis a poliraju kaže polomiće mi jedinice
ej reko ja ću njih da izbrusim i navalke stavim...kad sma se sračunala sve nešta odgađam
eto me tamo po zube
vise se isplati raditi sve,protezu kad radis komplet dodje te 500 KM a kad je u pitanju jedan dva zuba oderu te.kad jos ides kod fancy zubara jos vise.
a za komlet navlake nemam pojma koliko bi to doslo, a sigurno pareno
Mala koliko te kostaju.i ja sam to radila.obadvije dvojke
320KM
kod nas 200
eto me tamo po zube
vise se isplati raditi sve,protezu kad radis komplet dodje te 500 KM a kad je u pitanju jedan dva zuba oderu te.kad jos ides kod fancy zubara jos vise.
a za komlet navlake nemam pojma koliko bi to doslo, a sigurno pareno
,a užas...kod dvojice sma išla...kad me sračunaju tačno mi dobro nije
mene je ovo doslo 800, 2 zuba i poliranje, ali meni su skroz pukla ta 2 zuba i plomba vise nije imala na cemu stajati pa mi je stavio navlake...i skuplje su od 5-8 jer mora staviti kocic a kocic je 50
Ja sam se borila s Iman i mlijekom, već mjesecima je navikavam i evo ima par dana dijete bez problema popije šolju- dvije mlijeka...s kašikom čokolina(čisto da oboji ). Sreća mi je pa hoće jogurte i čokolino pa ide nekako i to mlijeko.
Probat cu i ja kako ce ici da pije mlijeko. Nego koliko uopste treba mlijeka da konzumira? Znam da nije dobro ni previse..... Sve nesto kontam da je mozda dovoljno to nesto sto doji + obrok cijeli sa mlijekom.... ali mozda ne bi bilo lose jos jednu solju da popije
Ja sam se borila s Iman i mlijekom, već mjesecima je navikavam i evo ima par dana dijete bez problema popije šolju- dvije mlijeka...s kašikom čokolina(čisto da oboji ). Sreća mi je pa hoće jogurte i čokolino pa ide nekako i to mlijeko.
Probat cu i ja kako ce ici da pije mlijeko. Nego koliko uopste treba mlijeka da konzumira? Znam da nije dobro ni previse..... Sve nesto kontam da je mozda dovoljno to nesto sto doji + obrok cijeli sa mlijekom.... ali mozda ne bi bilo lose jos jednu solju da popije
jedna flašica ujutro i jedna prije spavanja
ih dobro sam ja prosla, a srecom pa sam isla po preporuci meni jako drage osobe. covjek mi je izvadio korien zuba istina sa inekcijom ali i kasnije me uopste nije bolilo a velika je rana bila. samo da kucnem da mi se ne urekne
ja sam izvadila 2 osmice, sve ostalo imam...stavila 2 navlake prije 2 mjeseca i to je to...aparat nosila sa 14 i iako mi je ispravio zube, unistio mi je caklinu i belaj...
Amiboj, moja E. pije 3x mlijeko, ... ujutro, pred spavanje popodnevno i navece (oko 600ml)... Izbacicemo ovu popodnevnu flasicu, samo da nam izbiju zubici. Sad se ne mogu pohvaliti da jede dobro, ali kad je jela, pored ove tri flasiceimala je jos neke mlijecne obroke, npr.griz s bananom koji u sebi sadrži AD, noćne Hipp kašice, .... +razmi sirevi, jogurt, ....
kazu do 600ml,naravno gore dole radi anemije a ako doji nemoj ga forsirati sa obicnim mlijekom ja imam vise argumenata protiv nego za obicno kravlje mlijeko.
meni je prije par godina pukla gornja petica...najsmjesnije ili ti tuznije...sto je i mom bratu...i to ista ...mene zanimaju te navlake...da li ti oni morajuu istanjiti tvoj postojeci zub da bi ih stavili...posto mi se svidja kada gledam na tv-u one amere...sta su u stanju uraditi sa zubima tj. tim navlakama...i krive zube ispraviti
pocahontas drago mi je da su vam nalazi dobri teacher super sat dadada ismijala sam se Andreju, snalažljivo dijete ja napravila veceras kiflice i pojeli ih sve za pola sata vidim pricate o zubima,nisam dosad imala nekih problema osim sto su mi jedinice gornje malo krive i to iskrivile mi se kad su mi narasle osmice
@mala 1994, ja sam sesticu i sedmicu, pukle jer imam jak zagriz a izvadjeni zivci...cijena sitnica
meni je isto sedmica(donja) pukla ubrzo nakon vadjenja zivca, to se desilo prije par mjeseci, stavljao mi je plombu nekoliko puta i svaki put bi ispala i odnjela sobom dio zuba. sada imam samo dvije strane tog zuba, ne da mi se placati navlaku jer se ne vidi, ako me bude boljelo kontam ga izvaditi i gotova prica
< Poruku je uredio teacher75 -- 12.1.2012 21:56:19 >
pocahontas drago mi je da su vam nalazi dobri teacher super sat dadada ismijala sam se Andreju, snalažljivo dijete ja napravila veceras kiflice i pojeli ih sve za pola sata vidim pricate o zubima,nisam dosad imala nekih problema osim sto su mi jedinice gornje malo krive i to iskrivile mi se kad su mi narasle osmice
A zamisli tek kada za par godina budu gledali fotografije svog djeteta sa rodjendana...pa se budu pitali...ko je ovaj mali ...a on tik uz slavljenicu ...kriza