Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidim svi pisu za usisavanje iz nosa , a stavljate li vi one slane kapi prije usisavanja....Ja sam sa pumpicom dobila i te kapi nakapam sacekam mintu dok se to malo ne rastopi u nosu i onda usisavanje, ide ko ludo....
Jelena...ja mislim da se njemu slijevaju sline...jer ne da usisati...zato toliki kasalj...nekako skontajte kako da mu cistite nos a da pritom dijete ne istraumirate...jeste probali slusalice i mocarta ...ovo ti govorim jer su tako mojoj kumi tj. njenoj diagnosticirali bronhitis...elem...pumpice, inhalacije...bla...bla...na kraju baby vac i kapi za nos...ona ga je odvela kod dr. koju ja vazda spominjem uz moj nagovor...naravno
moj se A. danas privalio na rodjendan...ko im je kriv pa prave otvorenog tipa ...elem, dijete mi se najelo...napilo...provelo...a ja molila...zemljo otvori se ...al hajde...bi normalni ljudi...pa su mene naljepili sto se sekiram...neka ga...i bla...bla...tako da...ne sekiram se za mog A. on svojoj guzi zna ascare ugoditi...jest da je bio jedini nepozvan gost koji se bukvalno sam ugostio...sva druga djeca su se drzala podalje od stolova...pa cak i ona koja su bila pozvana ...jedino moj A. ko da je iz etiopije...ma haos jos fino sjeo pored slavljenice ...curica sva zbunjena ...e jedino nije svjecicu ugasio
super tiki..ja sam za ng dobila zub za koji ne smijem ni da kazem koliko sam platila
i ja sam 2, odnosno 2 navlake, pukle mi plombe i morala ih staviti...muka mi je bilo kad sam placala...meni se sve cini da namjerno zubari vade zivac da bi kasnije stavljali navlake, koji biznis
mi stavljamo sljez, nekad izvlacimo sa pumpicom nekad babyvac, a nekad samo onako sljez stavimo spricom i izadju slinice...kad se kupa najvise izadje...probali sunce moje alo, aquamaris, nisitu a sad presli na prirodu
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Pozdrav zenama i djecici, neki ce se mozda sjetiti sa teme 0-1 (mada ni tamo nismo bas bili redovni). Uglavnom, mi aBd za par dana punimo 15 mjeseci. Mama radi, pozelimo se jako po danu i jedva cekamo pola pet da smo zajedno :) Pozdrav generaciji :), nadam se da su svi drugari dobro :). Imam jedno pitanjce za generaciju, koliko obroka vasi pilici imaju i otprilike sta i koliko papaju. Znam da ima tema ishrana i bla bla.... ali me ovdje zanima kako papaju ovi nasi drugari. Nekada imam osjecaj da bas fino papa, ali je i onako ne mogu reci mrsav ali nije nikakav bucko (doduse i vrlo je zivahan). Pa samo da sebe smirim oko vasih obroka za djecu. Veliki pozdrav svima....nadam se da budem malo redovnija.
Zaho dobrodosli kuci...nedostajale ste...a, Esma je kraljica, da joj se nadju...jesu li makar univerzalni
V. ima cetiri obroka, dorucak, rani rucak - pred dnevni san, kasni rucak i veceru - otprilike jede svaka 3,5-4 sata...on voce jede sam, u letu...grickalice, slatkisi, sokici se jedu samo za Bajram ...eto, tako to mi
Vagah ga jucer ima 15,600...
i ja sam 2, odnosno 2 navlake, pukle mi plombe i morala ih staviti...muka mi je bilo kad sam placala...meni se sve cini da namjerno zubari vade zivac da bi kasnije stavljali navlake, koji biznis
kod mene je ovo bilo od prije nekada davno izvadjen zivac i nisam izlijecila zub do kraja pa jedna trudnoca,pa druga i zub pukao skroz i bio pod procesom jos i kaze dr treba izvaditi i onda naravno kad ti pravi jedan zub kojeg nema mora i dr navlaku i naplati ti duplo i tebi se onda zamanta ali mene vise bilo stid kao pravi primitivac hodala bez dvojke
ja sam danas porvela cijelih 15 min. sa svojoj curom. ali hajde, imala sam RR akciju a mm je bio sa Nađom. samo sam je okupala i stavila na spavanje. sutra idemo na palninu pa imamo cijeli vikend da se sankamo i odmaramo.