Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobri su nam nalazi brisa grla i nosa - eto koliko njima dana treba, dijete mi ozdravi skroz dok ti saznas nalaz...ali hB sve super hvala ti Boze, opet kazem pa ne uvedoh antibiotik
dobri su nam nalazi brisa grla i nosa - eto koliko njima dana treba, dijete mi ozdravi skroz dok ti saznas nalaz...ali hB sve super hvala ti Boze, opet kazem pa ne uvedoh antibiotik
Super za nalaze..Baš mi je drago..
Mino..dobrodošla..:-D..Ugodno se priključi ekipi..
Moj E spava s bakicom..ručak se kuha..ja učim i naravno virkam vas..:-******
sto nagovarate felix da kupi tu malu pumpicu samo ce bez veze baciti pare,ja imam 3 razlicite i dok su bili mali mogao si kao nesto i izvuci iz nosa ali sada bez usisivaca nista.
jelena rado bih ti pomogla ali stvarno mi nista ne pada na pamet jer je on mrva mala. vi vec sve imate ukljuceno sto se moze piti za opstruktivni bronhitis.
Igor je prosle zime bio pod tom terapijom i dijete opet nije moglo da dise...pile malo
Ma Luka mi je pod dijagnozom opstruktivnog bronhitisa i virusnog laringitisa, cijelu noc je dijete prekasljalo i preplakalo, vodili ga dr dobio deksametazon muskularno i inhalaciono ventolin i deksametazon i dijete i dalje slomi se kasljuci. Zaspi i posle par minuta tako se jako zakaslje i kako zakaslje dijete pocne plakati jer ga bas boli.
jesu vam dali fenistil kapi i moze li to luka koristiti? mojoj S kad je imala laringitis dali i ove kapi pored inhalacija deksametazonom
< Poruku je uredio rose -- 12.1.2012 16:57:15 >
Ama ne možeš ženo, ... neg kažem ti cijenu da ak slučajno vam ta operacija propadne, neće ti biti žao para. Sacu ti sliku postaviti. To ti je pumpica ... gornji, plastični dio ide u nosic, a donji, gumeni pritisneš, pustiš i slinice su u spremniku
ja s tim cudom nisam nikad nista mogla izvuci...chicco ili u u kozmu ima ona s crijevom pa jedan kraj bebi u nos a drugu u svoja usta i povuces
vala bas nista oticu veceras do apoteke kad mm dodje da to sveto uzmemo a samo da znate da me strah al pokusat cu
babyvac je oko 40 KM i nema ga u svakoj apoteci...bar ga nije bilo prosle godine u sarajevu pa su neke zene i narucivale preko pik.ba...ako imas kozmo negdje u blizini, imaju oni ove na usta sto ti izvlacis
vala bas nista oticu veceras do apoteke kad mm dodje da to sveto uzmemo a samo da znate da me strah al pokusat cu
babyvac je oko 40 KM i nema ga u svakoj apoteci...bar ga nije bilo prosle godine u sarajevu pa su neke zene i narucivale preko pik.ba...ako imas kozmo negdje u blizini, imaju oni ove na usta sto ti izvlacis
ako se anel otima kao moji, a sigurno se otima jedino s cim ce mu felix uspjeti izvuci je baby vac kojeg se ona boji pa neka proba sa ovim pumpicama mozda i bude nesto
Poz zene pisala sam vam ali nesto me RR zeza . Ja sam imala neku graco pumpicu s nekakvom muzikom vela havle ali bezveze to skroz slaaaaaaba bila a plaho sam je platila, taj babyvac zvuci super A. cesto slini .
Felix nema ga sta boliti, pa to je samo zrak, umjesto da sam ispuse ovo to radi umjesto njega...
Pa nije niko budalast da radi nesto djetetu sto ce ga boljeti zar ne?
ako se anel otima kao moji, a sigurno se otima jedino s cim ce mu felix uspjeti izvuci je baby vac kojeg se ona boji pa neka proba sa ovim pumpicama mozda i bude nesto
ja imam babvac al ga nikad nismo koristili (S se jos uvijek boji usisivaca) a sad se i redovno otima od ove na usta sto ide...tako da ja kad ima potrebe nju u kupatilo pa joj vodom perem nosic...stisnem da izadja sto moze i perem
ja isto izvlacim lani sa nukovom pumpicom, bas puno izvuce ali ima posebna tehnika- prvo stisnem gumeni dio, zatim jednu njenu nosnicu dobro pritiisnem i onda u drugu uvalim pumpicu i otpustim stisak, tako jedino sve isisam, vise puta jednu pa drugu nosnicu, bas izadje puno najbolje poslije kihanja, kad kihne odmah trcim sa pumpicom
ja isto izvlacim lani sa nukovom pumpicom, bas puno izvuce ali ima posebna tehnika- prvo stisnem gumeni dio, zatim jednu njenu nosnicu dobro pritiisnem i onda u drugu uvalim pumpicu i otpustim stisak, tako jedino sve isisam, vise puta jednu pa drugu nosnicu, bas izadje puno najbolje poslije kihanja, kad kihne odmah trcim sa pumpicom
ja bih vam stvarno voljela dati Igora da primjenite te svoje tehnike a i Luku ne zna se koji je jaci i zilaviji i vise se otima i urla kad su te pumpice u pitanju...
vece Mi samo da se prijavimo,stigli sinoc zivi,zdravi,bez ikakvih problema,kad ce sreca jutros auto zavrsilo na servisu Esma super podnijela put,od dvanaest sati voznje,svega je spavala mozda 1h ali bitno je da je bila dobra,jos kako smo natovareni bili,nisi se imao kud okranuti,ali izdrzasmo Ali sam se ismijala,jutros raspakujem stvari, kad u Esminoj torbici sa par njenih igracaka,tri daljinska upravljaca,kad tetka salje poruku,kako joj falimo i kako trazi daljinske po kuci i tepa Esmi,gdje li ih je sakrila eto za sad toliko,moram ici,imat cu goste,pa se tipkamo