Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felif moras izvuc sline iz nose.to na pocetku njemu ni ne smeta,a ove untra se slivaju i upale. stavis mu fiziolosku,sacekas malo,pumpicu u ruke i nek vristi
felix, zna li on puhati nos...uci ga - pusi zajedno sa njim...nista je to sto ti maramicom obrises na samom pocetku nosa...ukapaj mu sljez, on ce razrijediti sekret, mozda ce i kihati i tako istjerati sto vise...
Bogme, mogli biste kupiti babyvac - nije bogastvo...jer stalno imate problema sa nosom, slajmom i sl...
Ma Luka mi je pod dijagnozom opstruktivnog bronhitisa i virusnog laringitisa, cijelu noc je dijete prekasljalo i preplakalo, vodili ga dr dobio deksametazon muskularno i inhalaciono ventolin i deksametazon i dijete i dalje slomi se kasljuci. Zaspi i posle par minuta tako se jako zakaslje i kako zakaslje dijete pocne plakati jer ga bas boli.
uh joj jelena anel kaslje vecinom ujutro valjda mu se skupi ko starac al bas dobro kaslje preko dana onak kak kad ne tako bas kao kod vas nas nikad kasalj ni brohitis ma nista nije mucilo kao beba ,bile blage upale grla i nosic curio nista strasno Nikad kahno nije , dok je napunio godinu odat stalno nesto falka, i kako su sveti dosadni zubi poceli nicati. Tekja nekad oce samnom zajedno da ispuse nos al kazem nema sta ispuhat kad je zacepljen ko cep. puse on al nista nema jos mi zna cak pokazuje prstom na nos, ko curi mu dere se vristi place a nidje slina niti curi neznam kakav to on ima osjecaj
Felix, probaj s Nukom... mislim da košta od 5-7KM .. Ja sam platila 7 u apoteci, nama baš pomaže... kad izvučem ko da se do pete slijevala....
ama nije meni cjena problem , ni pare problem je jer me strah to raditi . Al ak se vako nastavi oticu do apoteke da se posavjetujem stim mada kazem strah me mogul ga stim povrijediti ?
ma baby vac je zakon..od kako smo sa nekih 10-tak mjeseci prvi put bili slinavi, od tada nam je nezamjenjiv i pomaze...prije čim ga ugleda, hvata se noge a sad se svađam s njim ko će njegov nos usistavati
Felix, probaj s Nukom... mislim da košta od 5-7KM .. Ja sam platila 7 u apoteci, nama baš pomaže... kad izvučem ko da se do pete slijevala....
ama nije meni cjena problem , ni pare problem je jer me strah to raditi . Al ak se vako nastavi oticu do apoteke da se posavjetujem stim mada kazem strah me mogul ga stim povrijediti ?
Ama ne možeš ženo, ... neg kažem ti cijenu da ak slučajno vam ta operacija propadne, neće ti biti žao para. Sacu ti sliku postaviti. To ti je pumpica ... gornji, plastični dio ide u nosic, a donji, gumeni pritisneš, pustiš i slinice su u spremniku
felix ne mozes ga povrijedti sa baby vacom pa to korsite i bebe od mjesec dana, a posto vam cesto curi nosic, kasalj i sl i ja kao tekja mislim da bi ga bilo super nabaviti
mi kao pocahontas sad se borimo ko ce cisitti nos ona to sama nosa i izvuce uzas jedan
Ja ne pravim one iz voza...al su jako slične...ovaj recept za kiflice sam podavno dobila od JeleneT i od tad samo njih pravim, probala sam i ove 'iz voza' , al opet se vraćam ovim prvim...ho'š recepAt tih ili da ti copy one iz voza?