Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:03:26
gerberka
hvala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:12:14
Sandrich
hajmo se sve zajedno grlit i budemo bolje ja danas jedva disem,imam osjecaj da cu se ugusit i dok predjem sobu ja se umorim,kontam da nije i do ovog vremena sad sunce,pa kisa,snijeg..ludilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:19:02
teacher75
ja jutros bila na depilaciji voskom, jedva se nakanih, izdrzah i to. racunam da cu do poroda otici jos jednom a onda pauza od par mjeseci dok dodjem sebi iduce sedmice bih trebala vaditi krv i urin, nisam odavno, a na UZ mozda za 10ak dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:27:10
mama21e
IZVORNA PORUKA: Sandrich
hajmo se sve zajedno grlit i budemo bolje ja danas jedva disem,imam osjecaj da cu se ugusit i dok predjem sobu ja se umorim,kontam da nije i do ovog vremena sad sunce,pa kisa,snijeg..ludilo
Vec mi je bolje
IZVORNA PORUKA: teacher75
ide li ko na vjezbe u kumrovec- otoku danas? da se upoznamo ja cu doci sa cak 3 kolegice s posla- trudnice
Ja bih dosla ali mi daleko otoka Ima li mozda negdje u Strom Gradu?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:28:16
veki_aki
ej tiki ja kontala da su vjezbe na otoci samo ponedeljkom u 16.30 ? Kako danas? U koliko sati? Ajd sad koje ce zene ici na otoku na vjezbice? Ja pojma nemam gdje da idem, skerliceva mi blize poslu a radim do 16.30, a otoka blize kuci, pa jos ne znam gdje cu, posto cu svakako morat bjezat ranije sa posla? I kad vi planirate krenut sa vjezbama? Ej pa sad sam skontala ja sam sad po tim sedmicama vec u 6-om mjesecu , gazim 23-u.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:34:40
Selma Kikoebu
Hej drage moje i mame, kako ste danas...jedva ja vas iscitah. Gerbo, ne daj se, ti kad si tuzna, cijeli forum u bedu, nema one zivahne atmosfere.
Evo ja opet imam jedno pitanje :-) S cim vi mazete svoje stomake, sike, i sta jos :-) Sta je najbolje za to. Ja mazem sa sensitive losionom, al ne cini mi se kao dovoljno, bradavice mi bas znaju biti nekakve suhe, pa bih malo da to poboljsam.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:38:10
bigmama5
selma ja koristim hipp mama ulje jako je dobro i extra mirise posle je koza mekana,njezna poput svile pokusaj s njim jeste malo skuplje 100ml oko 15ak km u merkatoru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:38:10
raja_ringe
ja vam šaljem dobrih vibracija, danas sam raspoložena.
Malo sam rovila po ormaru ne bi li izvukla nešto što mi može, ne nađoh. Neko je nekada davno rekao kada nemaš šta obući, operi kosu..evo ja se okupala ali mi problem nije riješen, taj neko nije računao na trudnice :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:42:24
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu
Hej drage moje i mame, kako ste danas...jedva ja vas iscitah. Gerbo, ne daj se, ti kad si tuzna, cijeli forum u bedu, nema one zivahne atmosfere.
Evo ja opet imam jedno pitanje :-) S cim vi mazete svoje stomake, sike, i sta jos :-) Sta je najbolje za to. Ja mazem sa sensitive losionom, al ne cini mi se kao dovoljno, bradavice mi bas znaju biti nekakve suhe, pa bih malo da to poboljsam.
ko o cemu, ja o sisama bradavice sada ako mazes, mazio uljem kojim mazes stomak, imas u dm-u raznih, maksuz za trudnice..poslije poroda se bradavice smiju mazati jedino 100% lanolinskim kremama, jer su one jestive...
jeste koja probale saljicev balzam za trudnice? meni je on super bio, ima ga u apotekama, sad se zove menta...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:44:40
mama21e
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
ja vam šaljem dobrih vibracija, danas sam raspoložena.
Malo sam rovila po ormaru ne bi li izvukla nešto što mi može, ne nađoh. Neko je nekada davno rekao kada nemaš šta obući, operi kosu..evo ja se okupala ali mi problem nije riješen, taj neko nije računao na trudnice :)
cuj operi kosu Ja se okupala i opet nista ne moze hem mi ne moze hem mi se uho zacepi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:46:17
raja_ringe
mama21e ja mislim da u sarajevu imaš vježbe samo na otoci, vojničkom i u skerlića.
Selma Kikoebu ja se poslije kupanja i tuširanja cijela mažem maslinovim uljem , a naveče prije spavanja mažem HIPP-ovim maslacem i tada mažem samo strateška mjesta (sike, tibonju i guzu). Koristila sam škaljićev melem (onaj menta) meni je bezze, pa sma hippovo ulje (ono mi je ok, ali se puno brže potroši od maslaca). Čini mi se da mi je koža super od maslaca (a možda je to sam psiha). Znam da se od strija ne može pobjeći, ali da makar znam da sam ja sve poduzela, i da nije do mene.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:49:09
teacher75
IZVORNA PORUKA: veki_aki
ej tiki ja kontala da su vjezbe na otoci samo ponedeljkom u 16.30 ? Kako danas? U koliko sati? Ajd sad koje ce zene ici na otoku na vjezbice? Ja pojma nemam gdje da idem, skerliceva mi blize poslu a radim do 16.30, a otoka blize kuci, pa jos ne znam gdje cu, posto cu svakako morat bjezat ranije sa posla? I kad vi planirate krenut sa vjezbama? Ej pa sad sam skontala ja sam sad po tim sedmicama vec u 6-om mjesecu , gazim 23-u.
imaju i srijedom na otoci u 16.30 a petkom ujutro u 11. meni je otoka sada blize, prije sam isla u skerlica, u prosloj trudnoci i krenula sam bila kad sam usla u 7.mjesec, a sad cu malo kasnije jer idem samo da obnovim gradivo i da vidim ove savjete u vezi mrse
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:49:36
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
mama21e ja mislim da u sarajevu imaš vježbe samo na otoci, vojničkom i u skerlića.
Selma Kikoebu ja se poslije kupanja i tuširanja cijela mažem maslinovim uljem , a naveče prije spavanja mažem HIPP-ovim maslacem i tada mažem samo strateška mjesta (sike, tibonju i guzu). Koristila sam škaljićev melem (onaj menta) meni je bezze, pa sma hippovo ulje (ono mi je ok, ali se puno brže potroši od maslaca). Čini mi se da mi je koža super od maslaca (a možda je to sam psiha). Znam da se od strija ne može pobjeći, ali da makar znam da sam ja sve poduzela, i da nije do mene.
Ja ne znam kad se pocnu javljati strije, nemam jos ni jedne, hvala Bogu, a sad cu u 7.mjesec. Imala sam ja u zivotu perioda i kad sam se naglo udebljala i naglo omrsavila, ali nikad nisam imala strije, kazu ne brini, imat ces u trudnoci. Kad se one inace pojave?
A kupicu sebi hipp ulje i maslac. Ima li gdje drugo osim u merkatoru, posto ja nemam merkator u svom gradu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:50:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama21e
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Vec mi je bolje
IZVORNA PORUKA: teacher75
ide li ko na vjezbe u kumrovec- otoku danas? da se upoznamo ja cu doci sa cak 3 kolegice s posla- trudnice
Ja bih dosla ali mi daleko otoka Ima li mozda negdje u Strom Gradu?
nema u starom gradu, najblize ti je u skerlica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.1.2012 14:52:31
bigmama5
ma ja se mazem svim i svacim mada mi je ovo hipovo ulje super jer mi je koze suha a koristim i dove maslac nije lose a ipak sve zavisi od koze.... a za kosu sam pocela koristit ricinusovo ulje jer mi jako puca i postala je nenormalno suha