|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.1.2012 0:56:28   
drznica
Silver nam je rodila djecaka, otvorena je tema za cestitanje. Ona i beba su dobro, vjerovatno sutra vec izlaze user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10051
11.1.2012 1:06:32   
ellam
prekrasna vijest user posted image user posted image user posted image  cestitamo

drznice kako si nam ti? ja sam nocas nocna ptica...

kako je napravilnije da user posted image  spava kad se rodi? na strani, ledjima???

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 10052
11.1.2012 1:08:16   
bigmama5
cestitke i od mene.....neka su zive i zdrave sto godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako je porod prosao

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10053
11.1.2012 1:10:01   
ellam
evo jos nocnih ptica user posted image   meni srklet u nogama  user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 10054
11.1.2012 1:19:39   
bigmama5
ma mene sve boli i ledja i noge mi trne faza raspada....a danas sam malo dremnulauser posted image pa sad ko sova

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10055
11.1.2012 7:25:09   
Lana_
jutroooo user posted image
super za silver,baš mi je drago,čestitam user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 10056
11.1.2012 7:55:46   
raja_ringe
dobor jutro i do mene.. eto sad sam zaboravila šta sam htjela napisati :)) odoh naći temu da čestitam silver.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 10057
11.1.2012 8:47:07   
emy24
jutro zenice moje...jeste mi se naspavale?ja sam davno ustala,evo spremam se na kontrolicu,da vidimo kako je mala bebica,jel poraslauser posted image user posted image user posted image javim se kad dođem

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 10058
11.1.2012 8:51:58   
raja_ringe
sretno Emy

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 10059
11.1.2012 8:58:31   
veki_aki
Dobar jutar! Kako ste mi jutros? Ja sam kasno zaspala, poslje 1, al hajd bar sam slatko zaspalauser posted image , nije da je mm smetalo. Ljudi ne bi da sjedam na muke ovima sto apstiniraju, al samo da vas pitam jel se i vama sad stalno keksa il je do mene? Tek sam skontala kako sam bezveze frku mm napravila sto je 2 veceri preskocio, ja mu vec nabila na nos da ima drugu, a on ima ispite pa u tom fazonuuser posted image . Meni hormoni lude, naljutim se il rasplacem u sekundi, a obicno to ide jedno poslje drugog, vise ne znam sta cu sa sobomuser posted image  Elem ,da vas vise ne gnjavima, da znate ako svasta cujete od mene to je sve ipak do drugog stanjauser posted image
Silver cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image , nek ti je sincina ziv i zdrav, i da vas uveseljava citav zivot!
Mrgice nemoj se sekirat puno, i ja mislim da ti nalazi nisu strasni, al eto ti provjeri kod dr. ipak je i organizmu trudnoca velika promjena, pa ako malo setaju gore dole, te vrijednosti se drugacije sad gledaju. Saljem veliki user posted image  i hajd na planinu to sankanje da dogovorimo.
Mama21e kako je uho?Meni se cesto znalo desit da mi voda nekako udje u uho i onda mi susti po nekoliko dana i na kraju prodje samo od sebe. Ma nebrini nije nista opasno, samo neugodno, al proce.
Gerbo, ti si cini mi se sad stalno rasolozenauser posted image , neka,neka, jos malo i eto ti user posted image . Sta si to kupovala, jel zavrsni radoviuser posted image
Hurmo nasmija me sa sisama pravouser posted image  A znas li ti da sad vise nisu ni moderne velike (.), a jos nisu svima ni privlacne, pa ces ti trazit nazad da ti se smanjeuser posted image
Zene moje pozzzzzzzzzzzzzz

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 10060
11.1.2012 9:13:11   
veki_aki
Pauzo vidim da viris? Ima li kakvih kontrakcija? Ima li treme vec?
Saksijo dobro nam dosla, zelim skolskih user posted image !

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10061
11.1.2012 9:23:15   
Nina_Lana
Silver nam je rodila djecaka, otvorena je tema za cestitanje. Ona i beba su dobro, vjerovatno sutra vec izlaze user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Silver, Cestitam mila, nek ste zivi i zdravi i vi i vas djecak puno puno godina...E bas mi je drago da si se rijesila, ja uletim stalno da vidim jesi li se porodila...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10062
11.1.2012 9:34:35   
soraya
Silver cestitke od srca, da ste zivi i zdravi 1000 godina i vas sincic sa vama!!!!!!
Uh, koja li je sljedeca???? Arina, Pauza, Ellam, DzenyA, ja.....?????

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 10063
11.1.2012 9:43:06   
veki_aki
soraya pa tebi bas usitnilouser posted image Kako se osjecas?

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10064
11.1.2012 9:44:37   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: gerberka

evo mene, šopingovala user posted image
a stomak me počeo boljeti, jedva sam se dovukla do auta user posted image

sutra ću aBda na prvi ctg user posted image da li da jedem ili ne?user posted image poželite mi sreću user posted image

Ja bih definitivno jela, jer kada mamica jede bebica bude aktivnija, jer u slucaju da beba pajki moras ici hodati i razbuditi je kako bi se mogao uraditi pravilno ctg!

IZVORNA PORUKA: drznica

Bravo i ovdje za Silver, zaista njenom bebiju i njoj zelim sve najbolje!!

IZVORNA PORUKA: ellam

evo jos nocnih ptica user posted image meni srklet u nogama user posted image

Pricala sam vam da sam uzela u DMu one prirodne proizvode sa kestenom i mentolom, pitala doktoricu Balic u vezi toga i rekla je da SE SMIJE koristiti, a vjeruj eeeeeeeextra olaksa (gel za noge + sprej za noge).

IZVORNA PORUKA: emy24

jutro zenice moje...jeste mi se naspavale?ja sam davno ustala,evo spremam se na kontrolicu,da vidimo kako je mala bebica,jel poraslauser posted image user posted image user posted image javim se kad dođem

Hajde javi mila kakva je situacija u pupi obaveeeezno!

IZVORNA PORUKA: veki_aki

Dobar jutar! Kako ste mi jutros? Ja sam kasno zaspala, poslje 1, al hajd bar sam slatko zaspalauser posted image , nije da je mm smetalo. Ljudi ne bi da sjedam na muke ovima sto apstiniraju, al samo da vas pitam jel se i vama sad stalno keksa il je do mene? Tek sam skontala kako sam bezveze frku mm napravila sto je 2 veceri preskocio, ja mu vec nabila na nos da ima drugu, a on ima ispite pa u tom fazonuuser posted image . Meni hormoni lude, naljutim se il rasplacem u sekundi, a obicno to ide jedno poslje drugog, vise ne znam sta cu sa sobomuser posted image

Kod nas problem sto je bilo zabranjeno, pa smo dobili zeleno svjetlo od doktorice, ali pazljivo i nista grubo, medjutim MM i dalje JOK, a znam koliko mu je inace vazan keks, mislim i meni je naravno hehe. Pitam ja njega u cemu je problem, a on ce ti "pa kazes da te boli stomak user posted image ". Ne smije, valjda ga strah, dusa moja, a odlazi mi za 2 dana ponovo a ja ga ostadoh zeljna smrc....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10065
11.1.2012 9:45:28   
Arina
Silver dragoj.....zelim sve najbolje ...njoj i njenoj bebici...da budu zivi i zdravi puno,puno godinica ako Bog da user posted image user posted image

Soraya mila...po tikeru si ti sljedeca...ali ko zna....ja sam narucena na CR 18. 1. vjerovatno odmah ujutro sam na programu ili predvecer jer je moj dok dezurni taj dan...e sad hoce li koja prije ne znam....kako si ti mila...ima li kontrakcija...piskanja...
Kod mene je dosta bolje kako se beba okrenula na glavicu...jer dok je bio okrenut zadkom kukovi su me razvaljivali...sad je puno puno lakse....spavam nocu skoro pa dobro...ustanem jednom piskiti oko 4-5 i obicno JESTI u ta doba jer mi krce crijeva user posted image user posted image user posted image ....i onda odvalim do 9....ma super ....dok jos mogu malo da ugrabim...kad krene ustajanje i skakanje....neces nista user posted image user posted image ..

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10066
11.1.2012 9:48:15   
Lulu_08
Arrriiinaaaa, di si ti zeno? Bebac jos malo pa je aBd tu kod mamice i ostatka porodice!

Joj kada spominjes spavanje, ja sam katastrofa, ili su nocne more ili se budim i tako sve u krug. Uzeli smo latoflex novi i novi dusek pa valjda AKO BOG DA bude bolje sad...bljak.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10067
11.1.2012 9:52:41   
Arina
ma tu sam user posted image ...samo me neka ljenstina uhvatila....sreca pa sam sve sredila ko da sam znala...sitne pripreme ostale jos ali 99,9% sve spremno...uzbudjena sam i jedva cekam ....uglavnom sam oki-doki....malo onih normalnih pratecih pojava ali ok...meni je moja mama govorila da je do duseka ..ali reko nije nov je sta bi mu bilo...kao treba meksi..ali nije...jer mene nije bolilo konstantno vec povremeno ..pa sam skontala da je do polozaja bebe...kad on negdje upre ili upopreci se grozota...a kad fino namjesti ...super...ali eto sve ce to proci kod svakog...user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 10068
11.1.2012 9:53:19   
pauza
ja sam juce cijeli dan prelezala kol'ko me stomak bolio i grcio se, bas sam se bila prepala... jutros je malo bolje.... evo dosla mi zena da cisti kucu, a ja uvijek nesto uz nju radim, pa se bojim da ce opet bolovi poceti....  moracu se ipak ovaj put malo pripaziti, neka ona uradi koliko stigne i mogne.... jer ja vise bas nemam snage za to....
soraya i ja smo u dan cini mi se, mada curice kazu znaju poraniti:-)) a arina bi ipak trebala prva bitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 10069
11.1.2012 9:57:33   
soraya
Veki aki  kod mene ti vrijedi ona pjesmica od Brene "Sitnije, cile sitnije" user posted image user posted image user posted image

Arina ja pobroja sve nas, a kasnije pregledala tickere i vidim da sam ja sljedeca :)) eh, sad kako se osjecam. Imam one menstrualne bolove, ali ne osjecam nista sto vi ovdje opisujete da vam se desava tipa grcenje stomaka, bolovi u ledjima i sl. Idem u WC cesto, losije spavam nocu i dosta sam otekla ovih zadnjih dana. ali konkretno nekih naznaka da bi porod mogao uskoro krenuti i nemam... 16. jan aBda odoh na kontrolu, tada mi je dr. dezurni pa se sve nadam da bi tada moglo biti sta....

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10070
11.1.2012 9:57:43   
Arina
Pauzo...mene je tako jedaan dan toliko sve bolilo i pritiskalo,ko da ce sve ispasti i do noci sam mislila krenuce porod...islado apoteke bukvalno korak po korak...cijeli dan.....i sutra ujuto sve ok...moja babica kaze da je to beba izgleda gurnula nogu ili koljeno dole i tako pritiskala cijelu situaciju....bas je bilo grozno...za to nemoj forsirati i polako ....pusti zenu nek radi svoje a ti samo naredjujuser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10071
11.1.2012 9:58:16   
megi
jutroooo
prvo cestitke Silver nadam se da je sve brzo proslo user posted image user posted image user posted image

vidim bilo rijeci o sisama, kakve vi inace grudnjake nosite, moji su svi sa zicama i moram ih nositi jer su povelike a nema smisla da ih setam po poslu, a juce mi bas doslo da ga skinem, sve me nesto smetauser posted image

ellam preporucuje se da bebi spava na strani ako bljucne u snu, ima kupiti tih nekih podmetaca da cuva bebu da se ne prevrne, mada sam ja koristila urolani peskir iza ledjauser posted image  

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10072
11.1.2012 10:01:59   
soraya
Pauzo cuvaj se,pusti zenu neka radi ti lezi i odmaraj. pricuvaj se jos koji dan. a i ja kontam curica je pa ce sigurno biti ranije iako ova moja bebica ne daje nikakve naznake za to, kazu da se bebe malo umire pred porod ova moja samo divlja po stomaku, izudara me zivu..... a ja jedva cekam da se rijesim, ne mogu se vise gledati u ogledalo, osjecam se ko slonicauser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10073
11.1.2012 10:03:07   
dush
IZVORNA PORUKA: anđelo

user posted image user posted image user posted image Ama kakvo kupatilo,ne stignem,beba udari ja iste sekunde se upišam.Taman promjenim veš,ponovo udarac ,ponovo kap ili dvije.Evo opet.

To moras da vjezbas user posted image Kada ides u wc da piskis, probaj po nekoliko puta da zaustavis piskenje i da onda nastavais. To su ti super vjezbe.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10074
11.1.2012 10:03:31   
Arina
ja bi rekla da kod mene ima svega sto treba da se desava pred porod ...samo sto nije nista alarmantno i ne ukazuje na porod...nespavanje,pisanje,oticaanje,znojenje,stvrdnjavanje stome,nepravilno muljanje stome i ledja,tezina dole u gospodji,.....hm ...jesam li sta propustilauser posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 10075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *