|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  394 395 [396] 397 398   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.1.2012 11:40:04   
Sandrich
user posted image user posted image user posted image user posted image gurajjjjjjjjjjjj..ej al vidis ja cu tebi biti podrska i ti se ode porodit a ja osta sama user posted image de nemojjjjjjjjj prijeeeeeeeeeee user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9876
10.1.2012 11:41:48   
Sandrich
i da,kad smo kod hrane odoh da jedem jos jednom krce mi crijeva malo mi izgleda bilo za dorucak user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9877
10.1.2012 11:42:38   
pauza
dr mi kaze obzirom da su nalazi tako dobri (nema upala, bakterija, povisenih leukocita, zeljezo 28 - doduse, sve ovo je bilo prije 4 sedmice) nema mjesta za brigu, izgleda takva genetika, pitala je li mi i mama mrsava i kako je rodila djecu, prirodno ili carski?? doduse, ja nisam neka mrsavica strasna, 58kg imala kad sam zatrudnila, a 173cm visoka.... samo sam nakakva uska u kukovima, k'o djecak:-)) nemam onu sexy guzu:-))  eh sad jedino sto mi je rekla, obzirom na tu moju gradju, je da ne smijem vise gojiti bebu do poroda, da bi mogla prirodno roditi, inace ce morati CR:-(( kaze da jedem sve light, nista slatko, nista masno i sl...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9878
10.1.2012 11:42:48   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: Sandrich

ja ne kontam kako neko moze da ne jede samoinicijativno,pogotov kad si trudan user posted image Ja se hranim svakako...jedem i zdravo a vala i nezdravo..priustiim sebi i picu,i kolu i hamburger sve sto mi se jede i pije,necu da smagam nizacim...al eto kod mene se to nesto plaho ne prima,dall sto sve izadje u obliku proliva ne znam user posted image user posted image
[/quote

e moja Sandrich kad si macka s visinom od 1.80 i mozda i vise a ne ko mi  nekke od 1.65 dobro je da nisam ko burenceuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9879
10.1.2012 11:44:35   
gerberka
de necu bona, ovo su samo mentalne pripreme user posted image user posted image user posted image
ja ono u 7 mj kad sam lezala gore na trudnickom svi mislili da mi je termin..meni je tsvarno pupo mashAllah, zato i jesam + 14 u devetom..a do termina mozda budem + 20 user posted image user posted image user posted image

mene fakat bole leđa i stomak, i tvrd mi je pupo.a nogice mi ispod rebara..bas osjetim da zagrebe ko da grebe lutriju user posted image user posted image user posted image

neda mama dijete svoje, rekla sam mu samo jedan dan idemo gore, da se rodimo i eto nas kuciiii user posted image

eh kad bi moglo biti po zeljamauser posted image

al de, meni je gore na odjelu bas cool, bila sam 12 dana, svi me znaju user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9880
10.1.2012 11:46:26   
gerberka
dzenya ti suti, bas ekstra izgledas..joj sto cete dobiti po guzici user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9881
10.1.2012 11:49:43   
dzenyA
http://www.poklonkorpa.com

Evo vam malo gledajte.....

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9882
10.1.2012 11:51:15   
palachinken

IZVORNA PORUKA: gerberka

sve je to oko ulozaka individualno, nekoj zeni odg onaj nekoj ovaj..imam i ja zena porodilja oko sebe...nisam baš neuka ako nisam rodila...sestra drugo rodila..ona favorizuje boni..moja drugarica vir..prenosim onako kako sam vidjela, cula, kako sam posavjetovana.
neko krvari obilno, neko preobilno, neko sasvim malo pa mu je dovoljna i gaza

Meni opet i VIR i Boni bili bezveze, jos u bolnici dok je krv obilno tekla sve mi se oni končići lijepili za ranu. Najbolji mi bili oni Laura.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9883
10.1.2012 11:52:34   
dzenyA
Gerbice nije ni tebi mahane pisala sam ti user posted image
imene neka euforija hvata user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9884
10.1.2012 11:53:58   
gerberka
cini mi se da su  Laura bas jeftini, i ja cu koji paket i Laure..ma na kraju krajeva da prođem jeftinije..treba t ce mi svakak marka za user posted image

dzenya hvala ti user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9885
10.1.2012 11:54:53   
veki_aki
zene moje sto se tice ovih ulozaka najbolje bi bilo skinut se i lec na kilu vate pa nek se luftira ranauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9886
10.1.2012 11:59:43   
palachinken

IZVORNA PORUKA: veki_aki

zene moje sto se tice ovih ulozaka najbolje bi bilo skinut se i lec na kilu vate pa nek se luftira ranauser posted image

Tačno! Nabavit starih čaršafa, peškira, potkosulja i rezat na krpice pa ispod sebe.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 9887
10.1.2012 12:01:02   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

cini mi se da su  Laura bas jeftini, i ja cu koji paket i Laure..ma na kraju krajeva da prođem jeftinije..treba t ce mi svakak marka za user posted image

dzenya hvala ti user posted image

i koja marka za parfem user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9888
10.1.2012 12:01:11   
Hurma
ola girls :)

ima li koja da nisko nosi bebaca?

Neposredna veza do poruke: 9889
10.1.2012 12:07:16   
dzenyA
hurma sve smo niskonosece user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9890
10.1.2012 12:08:26   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hurma

ola girls :)

ima li koja da nisko nosi bebaca?

meni je posteljice placenta depressa..posteljica mi je nisko..e sad znam da ima razlike i u tome..al ne brini

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9891
10.1.2012 12:10:12   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neka hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 9892
10.1.2012 12:10:32   
Hurma
os sinosnjeg pregleda sam totalno off.. jutros opet navalile kontrakcije ali to znam da je zbog psihe... odoh da se osisam, eto me brzo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9893
10.1.2012 12:16:27   
gerberka
HURMO, NEMOJ PUNO DA HODAS.

a sta vi zene pijete..ne mogu vala ni brusnice previse, ni kamilice, vodu ne mogu,a moram od neceg da piškim user posted image

hajd prijedlozi user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9894
10.1.2012 12:23:25   
Sandrich
malo vode,malo caja,casa sumeceg mg,casa soka od brusnice,casa soka od grozdja i bude taman,al ipak vode najvise jer mi se trazi user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9895
10.1.2012 12:23:55   
dzenyA
ma meni je svega preko glave,i brusnice i uvina i svega,  user posted image
sad sam evo uzela fantu a inace tokom trudnoce nikakve sokove nisam pila,osim onih u stakllenim flasama fructal i to brusnicu

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9896
10.1.2012 12:24:39   
gerberka
nisam ja neki vodopijauser posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9897
10.1.2012 12:32:29   
Sandrich
Zene budite pozdravljene, odoh kucici prati i peglati odjecicu za bebaca user posted image
p.s. juce oprala prvu turu,stavila persil sensitive,i dok je masina dvaput isprala nest mi ne mirise,jos dok ispeglam user posted image da bar imam onaj chicco omeksivac al et

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9898
10.1.2012 12:34:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: palachinken

Tačno! Nabavit starih čaršafa, peškira, potkosulja i rezat na krpice pa ispod sebe.

zene, nemojte se peglati s tim, imate u DM-u one jednokratne podloge za presvlacenje beba. meni je to ibla extra stvar jer sam to podmetala ispod sebe i poslije bacim, a kasnije sam presvlacila bebu na tome. ne moze nista p'ropustiti, odozgo je pamuka dole folija (kao pampers pelene) tako da sam bez gacica u spavacici stalmno lezala na tome kad sam dosla kuci (jedino kad mi ko dodje u posjetu oblacila sam gace i uloske i kad moram hodati, do WC-a i tako to. a korisitila sam vir 80 i opet cu, u pocetku sam stavljala po 3-4 ulozka u one jednokratne gacice jesse DM-ove

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 9899
10.1.2012 12:36:57   
teacher75
sto se tice toplomjera najbolji je onaj obicni, zivin, nama su svi rekli da je pouzdaniji od tih nekih za bebe koji su uz to preskupi, tako da nismo te ni kupovali. mjerila sam joj temperaturu ispod pazuha, doduse hb ona se prvi put razboljela sa skoro godinu dana- dojenje cini cudo za imunitetuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  394 395 [396] 397 398   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  394 395 [396] 397 398   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *