|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.1.2012 12:39:00   
megi
Tiki i ti se suncala i vjetrila kao i ja user posted image
i ja sam tako kazu to je najbolje za ranu i stvarno je dobro

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9901
10.1.2012 12:50:51   
gerberka
tič, kako  izgledaju te jednokratne podloge iz DM-a..dobra ideja user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 9902
10.1.2012 12:57:55   
AMELIC
Samo da pozdravim svoje bembeleuser posted image
Jutros išla vaditi nalaze,KS,Fe, i urin...bojim se da će mi HGB biti u tački nizak,a nadam se da kakvih bakterija nisam zaradilauser posted image  
Gerberka tebi usitnilo...pamti sve što si kupila,šta valja, a šta ne,da nam iskustva kasnije prenesešuser posted image
Evo još jedne niskonosačice...svi me pitaju jesam li 5 mjuser posted image stomo nije veliki a dole nisko skroz...nema veze bitno je da bebi raste a mi ćemo da se pazimouser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9903
10.1.2012 13:04:39   
pauza
IZVORNA PORUKA: gerberka

tič, kako  izgledaju te jednokratne podloge iz DM-a..dobra ideja user posted image

stoje kod pelena, isto baylove marka, plavo pakovanje i kosta oko 6KM 10 komada... ne mozes ih fulati:-))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9904
10.1.2012 13:08:53   
teacher75

ne znam kako da ti objasnim , pakovanje je plavo, dodje ih nekoliko u pakovanju- pitaj prodavacicu za jednokratne prostirke za presvlacenje beba

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9905
10.1.2012 13:11:14   
dush
IZVORNA PORUKA: pauza

meni niko moje zene ne vjeruje, ali mene brine sto nikako ne mogu da se ugojim, sve ode bebi, ja nemam snage ko pile, ne znam uopšte kako cu se poroditi.... zadnji nalazi su dobri bili ali sad ko zna kakva je situacija.... da mi je neko ovo pricao ne bi vjerovala, cak i dr misli da sam trebala dobiti vise kg, pa zato sad ne smijem gojiti vise bebu, jer ja nemam dovoljno kila.... eto, pa da covjek bude pametan??? mene strah da ne padnem s nogu kad mi najvise snage bude trebalo, a to je na porodu i prvih dana s bebom.... sad kao jedem voce, vitamine, trudim se da bar imunitet pojacam, ali osjecam da nemam snage:-((

Draga moja pauzo... Ni ja se jos nisam nista ugojila... Mozda kilu - dvije, sve zavisi kako kada se vagam... A ni ja ne znam kako cu se poroditi kada non stop lezim.. A svi govore na porodu trebas pravo puno snage... A ja dok se popenjem na 4ti sprat upusem se kao kakva baba.... A jedem sve sto mi se pozeli, jedino sto ne jedem toliko kolaca i slatkisa kao prije trudnoce, jer me od njih uhvati zgaravica...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9906
10.1.2012 13:12:04   
dzenyA
pauzo radis li jos 

Neposredna veza do poruke: 9907
10.1.2012 13:24:37   
pauza
ne radim od Nove godine, ne znam ni kako bih se odvukla do posla.... ledja i prepone razvaljuju..... a i ja zivim na 4. (ali je kao 5.) bez lifta, ma jedva ja dodjem kuci, ko trut se vucem..... zato mislim da mi fali snage.....

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9908
10.1.2012 13:25:05   
gerberka
IZVORNA PORUKA: teacher75

ne znam kako da ti objasnim , pakovanje je plavo, dodje ih nekoliko u pakovanju- pitaj prodavacicu za jednokratne prostirke za presvlacenje beba

OK..kako sam razumjela na tome presvlacim i bebu npr u gostima...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 9909
10.1.2012 13:26:04   
Mrgica
Evo i mene da vas pozdravim, mi dobro hB, cekamo da nam stignu nalazi,da vidimo kakvi su, ja se nadam aBd ok,samo ne znam bas za urin prosli put je bilo proteina u tragu, pa su mi rekli sto vise tecnosti da to ispiskim.
Veki aki evo nas drugo, mrdamo se masalah pravo, juce bas bas, ma mamina gimnastaicarka.user posted image Kako si mi ti, evo nam opet snijega, valja nam se skijati.user posted image
Bigmama cini mi se ti pitas za vjezbice, e ovako imas u Skerlicevoj utorkom i cetvrtkom u 16.30 i srijedom u 11h, ovo je br.da mozes pitati sta te interesuje 560-200, mada ti treba samo stomo, to ti je ulaznica.user posted image I imas na Otoci ponedjeljkom i srijedom u 16.30h, i petkom od 10.30h, br je 711-465, pa eto gdje i kad ti vise odgovara.Ja nisam jos niti 1 put otisla a sve se kanim u Skerlica, ima i danas ali ovaj snijeg pada pravo.user posted image
Raja ringe sta ti radis na chatu u 4 ujutro, to ranoranilac?user posted image Kako ste mi vas 2 danas?Mrda li se user posted image
Ostale user posted image sve vas user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9910
10.1.2012 13:29:18   
Semica
Ola zene...

ja uletih da vas pozz pa vidim pisete o uloscima...ne bih vam preporucila sa mrezivom bilo koje...bez mrezice uzmite-mrezica se zalijepi za ranu pa problem odlijepiti...ja sam BONI obicne uloske koristila i super su mi bili-po 2 stavljala da napravim duzi ulozak........mada koji god uzmete proci ce vam krv na gacice sa strane ili na neki dr nacin...

Eto to je moj savjet...ljubim vas puno...vidim Silver je otisla u bolnicu...cekam lijepe vijesti :)

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9911
10.1.2012 13:30:41   
teacher75

OK..kako sam razumjela na tome presvlacim i bebu npr u gostima...

ja sam je prvih mjeseci redovno presvlacila na tome, iako sam imala onu podlogu za presvlacenje, pa sam na nju stavljala ovo, jer je bilo "nezgoda" pa da ne perem svaki put tu cvrstu podlogu ja sam preko stavlajal ovu jednokratnu, pa kad se popiski ili ukaki dok je presvlacim samo bacimuser posted image a kad je prestala sa nezgodama nosala sam vani, ubacim u tasnu (velicina pelene otrpilike) i zgodno mi, i kada smo isli na kontrolu dr, na to je stavim, da ne pokupi bacile

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9912
10.1.2012 13:31:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Semica

Ola zene...

ja uletih da vas pozz pa vidim pisete o uloscima...ne bih vam preporucila sa mrezivom bilo koje...bez mrezice uzmite-mrezica se zalijepi za ranu pa problem odlijepiti...ja sam BONI obicne uloske koristila i super su mi bili-po 2 stavljala da napravim duzi ulozak........mada koji god uzmete proci ce vam krv na gacice sa strane ili na neki dr nacin...

Eto to je moj savjet...ljubim vas puno...vidim Silver je otisla u bolnicu...cekam lijepe vijesti :)

ma prolazi al se stave po 3-4 pa nekako uspije, kasnije prvih dana stvarno tesko da ne prodje

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 9913
10.1.2012 13:34:04   
bigmama5
e hvala ti i ja se kanim al nikako sve mi mrsko nesto.... mrsko mi samoj mogle smo skupauser posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9914
10.1.2012 13:36:55   
teacher75
hoce li ko na vjezbe sutra na Otoku u pola 5? ja idem sa kolegicama da ponovim gradivouser posted image

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 9915
10.1.2012 13:38:58   
teacher75
mrgice, zar nije u skerlica utorak i srijeda popodne i petak ujutrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 9916
10.1.2012 13:42:04   
Selma Kikoebu

nije n meni jasno da žene gladuju, normalno necu biti ko tenk..ali da dobijem kila i ubucim se u trudnocu naravno.

i ja vala sve priustim sebi, koliko i kad mogu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image još malo, pa se ideeemooo napinjaatiiiii user posted image
guraj mala, guraaajjjjj user posted image opaopa opalaaa. jest me uhvatila euforija user posted image

hahaha, ma bravo, ovo je prava trudnica user posted image user posted image
Il ti to ubijas strah u sebi user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9917
10.1.2012 13:42:24   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Hurma

ola girls :)

ima li koja da nisko nosi bebaca?

meni je posteljice placenta depressa..posteljica mi je nisko..e sad znam da ima razlike i u tome..al ne brini

sinoc mi je rekao pored svega da mi je bebac dosta nisko i kao mirovanje i to... sjedi dole na guzi i nogicama udara po mjehuru a kako mašalah u tezini napreduje... valjda ce biti sve veci pritisak... jedino po cemu sam to skontala je sto piskim stalno i to 3 kapi me natjeraju kao da nisam cijeli dan... je li to nisko nosenje ipak fakat toliko rizicno da se moram totalno zalijepiti za krevet? on mi rece mirovanje, ne tesko dizati, tesko raditi, ali nije rekao da lezim 24 h user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9918
10.1.2012 13:45:11   
bigmama5
rado bi mi al nam se nesto ne da po ovom snijegu da se ne okliznemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9919
10.1.2012 13:45:21   
Mrgica

mrgice, zar nije u skerlica utorak i srijeda popodne i petak ujutrouser posted image

Nemam pojma mila, ali ovako mi na pisala na papiricu sestrica iz bolnice kad sam isla na pregled, kaze imas te vjezbice, pa je dobro da odes.Ali ti ipak provjeri za svaki slucaj na ova br.
Bigmama mogle smo skupa, samo ,gdje,kada?Joj i sama sam ti taka lijena,pa eto ti.

Neposredna veza do poruke: 9920
10.1.2012 13:46:56   
teacher75
znam da je prije bilo tako, a i na onoj hippovoj stranici je pisao ovakav raspored pa si me ti sad zbunila

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9921
10.1.2012 13:49:38   
megi
i ja sam koristila ove podloge za presvlacenje bebe i starno su super,
mozes bebu svugdje spustiti pa odlicne

sto se tice vjezbica ja cu abd nekad u februaru na vojnicko to mi je najblize

hurma ja mislim da bi ti rekao strgo mirovanje da je mislio da stalno lezis, al ti ipak uspori malo, odmarajh, ne dizi, ne radi nista tesko, uzivaj koliko mozes
ja sam sinoc adnu dizala pa me cijelo vece stomak zigao bas mi je bilo frka

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9922
10.1.2012 13:52:53   
bigmama5
pa eto mogle smo od sl.sedmice ti nam provjeri tacan raspored i idemouser posted image   ja sam za samo da u pon odem na kontrolu  i onda na vjezbiceuser posted image a dog se mozemo preko pp za detalje

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9923
10.1.2012 13:55:27   
Mrgica

IZVORNA PORUKA: bigmama5

pa eto mogle smo od sl.sedmice ti nam provjeri tacan raspored i idemouser posted image   ja sam za samo da u pon odem na kontrolu  i onda na vjezbiceuser posted image a dog se mozemo preko pp za detalje

Oki onda, aBd slj. sedmice, valjda nece sunce upeci, pa nam se opet nece dati da idemo po vrucini...user posted image Ako hoce jos koja zenica neka kaze,pa da to budu RR vjezbice.user posted image

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 9924
10.1.2012 13:56:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

i ja sam koristila ove podloge za presvlacenje bebe i starno su super,
mozes bebu svugdje spustiti pa odlicne

sto se tice vjezbica ja cu abd nekad u februaru na vojnicko to mi je najblize

hurma ja mislim da bi ti rekao strgo mirovanje da je mislio da stalno lezis, al ti ipak uspori malo, odmarajh, ne dizi, ne radi nista tesko, uzivaj koliko mozes
ja sam sinoc adnu dizala pa me cijelo vece stomak zigao bas mi je bilo frka

ja ovu svoju dizem samo kad se ukaki i kad moram da je operem na lavabou- i to kad mi nema mame ili tete sto je cuva, inace nema dizanja od kako sam zatrudnila. dizem je i kad se probudi iz kreveta i to je to

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *