anđelo
|
IZVORNA PORUKA: gerberka uh draga moja mogu zamisliti koliko si straha prošla...hvala Bogu sve je sad ok..a morala si imati pocetak odvajanja posteljice, omeksan grlic, ali ti niko to nije vidio..ah sta se trudnoca vodi urednim a onda prijevremni porod. hvala ti na objasnjenju, eto momka tvog, pravi ljepotan! mene boli konstatno stomak i leđa, kontam ako su ovo lažnjaci to nije nista strasno Zato sad idem svake 3 sedmice dr.i radim ultrazvuk,a muž mi ne smije prići. Znači to odvajanje ipak je moglo od sexa Čula sam i dr,kad su komentarisali tokom operacije.u momentu kad su otvorili maternicu,toliko je operaciona sala zasmrdila,da sam ja pomislila,Bože dragi ,zar ovako čovjek smrdi kad umre.Nikakvo pokvareno meso,tom smradu ne može konkurisat.Posteljica se valjda počela raspadat,a dr je prokomentarisao,auuuu,ovo je trebalo na sekciju,prvi dan kad si došla.Ko te je gledao na ultrazvuku.Kažem ja dr.Begić.Ma ja Begića boli briga,ti si sine prije 10 dana trebala na sekciju,čim je prvo krvarenje bilo.Al eto sve je dobro što se dobro svrši.Čitam baš na forumu,za nedonoščad da žene rađaju s 25 nedelja ,pa se djeca odhrane.Božje čudo.Kad nešto Bog želi ,i kad Bog da nafaku,nema veze kad se beba rodi. Ti si Gerbo hvala Bogu ušla u 9-ti.Ako imaš lažnjake,to se tjelo samo priprema .Raduj se.Djeca rođena u 9-tom se smatraju da su donesena na vrjeme.