|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  391 392 [393] 394 395   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.1.2012 0:54:46   
mama21e
user posted image uh valja mi se navici na ovo ne spavanje, kako pijem ovaj ginipral nemam sna user posted image
Kad se ukida ginipral, jel u 8. mjesecu ili kad se udje u 9- ti?

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 9801
10.1.2012 0:57:47   
mama21e

IZVORNA PORUKA: gerberka

mama21 sta je s tobom? ne mozes ni ti da spavas? 

Ja jos nisam ni pokusala da zaspim, nema sna pa nema, rekoh bolje da se ne mucim u krevetu user posted image
A sta to mila tebe muci, hvala Bogu pa si u 9-tom, pa kud pukne nek pukneuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9802
10.1.2012 0:59:19   
KupusLivada
pa tako nekako gerbo pritisak u tim donjim podrucjima, al to sam ja sama sebi postavila dijagnozu do kontrole :) sta ti hoces, u devetom si, nek se rastavljaju kosti user posted image ja navijam za laznjake, dobra gimnastika :)

mama 21, tek u 37-oj sedmici user posted image mada eto meni prije 2 hefte smanjise terapiju sa 4 na 3, kao da probamo...

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9803
10.1.2012 1:00:02   
gerberka
ja se mnogo znojim, stalno se presvalcim i boli me u dnu stomaka..meni dr jos nije prekinuo ginipral, mislim da cu ga zvati ujutro ili prekosutra..pa ti javim..uglavnom i to zavisi od dr i njegove procjene...
nikada nisam patila od nesanice, a sad oči ko fildžani user posted image
kako se ti osjecas user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9804
10.1.2012 1:05:58   
mama21e
Tebi pravo usitnilo user posted image Evo rece Kupuslivada da se ukida 37- sedmici, tako da imas jos fore user posted image
A bas sam se obradovala neki dan kad sam vidjela da si usla u 9-ti, citala sam koliko si se napatila, vjerujm da ce ako Bog da sad biti sve u najboljem redu!!! user posted image

A ja kako sam pocela piti ginipral super se osjecam, nema kontrakcija hvala Bogu... user posted image Da hoce ovako i ostati user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9805
10.1.2012 1:07:00   
KupusLivada
sad fakat laku noc, odoh offline

teacherko i tebi mahanje, viris viris

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9806
10.1.2012 1:08:09   
gerberka
ginipral je super..ja kazem, hvala Bogu pa ima i takvih lijekovauser posted image

user posted image jest usitnilo, vidim ti se dobro osjecas, to je najvaznije user posted image
ma nema, naše su bebe pravi borci, ne damo ih  nikom user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9807
10.1.2012 1:10:27   
gerberka
livadice laku noc..eto i tebe jos malo u devetom user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9808
10.1.2012 1:12:36   
mama21e

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

sad fakat laku noc, odoh offline

teacherko i tebi mahanje, viris viris

Laku noc draga, lijepo spavaj

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 9809
10.1.2012 1:16:49   
mama21e

ginipral je super..ja kazem, hvala Bogu pa ima i takvih lijekovauser posted image

user posted image jest usitnilo, vidim ti se dobro osjecas, to je najvaznije user posted image
ma nema, naše su bebe pravi borci, ne damo ih  nikom user posted image

Bas tako, nasi mali borci user posted image Da su nam samo zivi i zdravi ako Bog da...

Idem i ja da spavam, ustvari da pokusam user posted image Valja sutra ustati user posted image
Laku noc gerbice i tebi, pepo pajki user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9810
10.1.2012 1:17:54   
gerberka
laku noc draga moja user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9811
10.1.2012 4:16:26   
raja_ringe
ne znam bil napisala dobro jutro ili veče.. ni na fb ni na rr nikoga online, a ponadala sam se da ima neka iz druge vremenske zone..odoh gledati film..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9812
10.1.2012 7:08:16   
dzenyA
jutro drage moje, ja nikako nisam spavala pa sve me boli,kukovi,tabani,guzovi user posted image , bas sam nervozna user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9813
10.1.2012 8:48:40   
veki_aki
dobro jutro drage moje!
Jucer sam vas citav dan iscitavala, vise se ni nesjecam stauser posted image , a kad ono krenuh naprijed vi se i jucer ispisale. Sad sekontam kako je ljepo sto ima ovakav forum sa svim ovim dragim bembekicama, bas znaci puno. Prije 6 god sam mogla samo pricat s kakvom trudnicom koju znam, a takve nije bilo.
Dush draga, bice to sve ok, kao sto rekose bosanac je to, mi sve mozemo izdrzati. Saljem puno user posted image  da sve bude ok.
Mama21euser posted image , kako si mi danas? Hajd drago mi je da ti generalno ginipral godi, jos malo, pa cemo i mi uci u 6-i mjesec, pa eto 7-og, i dok ne skontas porodis se. Trebali bi malo uzivat u ovoj trudnoci vise, nije fer da uvijek nesto ima.
Mrgice dje si? Udara li user posted image ? Ja sad bas osjetimuser posted image , kad me pukne, bas pukne, a i to nekako tokom citavog dana po malo.
Andjelo cestitam na 9-ci, samo naprijeduser posted image . Ja sam na svom postdiplomskom, evo seminarski pisem otkad znam da sam trudna i nikako da ga zavrsim, uf!Jest da sam ga upisala priej 2 god, sam sam kao sve otslusala i samo polazem(lafo), al nemam kad uzivat u trudnoci koliko bi htjela. Sa prvim djetetom sam radila diplomski citavu trudnocu, i onda mi je na odbranu dosla mala bebica, a sad u ovoj trudnoci baratam sa ovim ispitima, nikad mira. Zamisli pise seminarski od 40str. o MRSA-u.
Gerbo cestitam na ulasku u 9-i mjesecuser posted image !!!Sad si mirna, bas mi je drago da ces skoro docekati svoje malo pile!Samo nemoj nas bas skroz zaboraviti kad odes na onu temu od0do1user posted image .
Arina user posted image , jos malo!
Eto jos sam nekog htjela maksuzije pozdravit, sad sam zaboravila zato VELIKI POZDRAV svim mojim bembelim!
I da , lejla cestitam od sveg srca, da ti malo pile bude zivo i zdravo i da se ti sto prije oporavis!user posted image user posted image user posted image
Drage moje ja vas sad udavih, al hajd razumite jednu trudnicu koja je malo depresivna pa se ovdje iskaljuje!
Pusa!

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9814
10.1.2012 8:51:18   
gerberka
IZVORNA PORUKA: raja_ringe

ne znam bil napisala dobro jutro ili veče.. ni na fb ni na rr nikoga online, a ponadala sam se da ima neka iz druge vremenske zone..odoh gledati film..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 9815
10.1.2012 8:51:46   
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA

jutro drage moje, ja nikako nisam spavala pa sve me boli,kukovi,tabani,guzovi user posted image , bas sam nervozna user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve isto

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9816
10.1.2012 8:54:07   
gerberka
veki_aki hvala ti ljubice moja na čestitkama user posted image user posted image kako da vas zaboravim user posted image user posted image kkao si ti, kako se osjecas? samo se ti iskaljuj, vidis da se mi u svako doba dana i noci iskaljujemo, a kad vidim ove postove oko 2, 3 ili 4 ujutro pa suze me od smijeha obliju..prave smo trudnice user posted image user posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9817
10.1.2012 9:11:28   
anđelo
Dobro jutro,vidim bilo noćnih ptica.Neka nekauser posted image user posted image user posted image user posted image
Veki aki,pišeš seminarski o mrsi jel?Pa bona de kad napišeš stavi na scribd pa nam ovdje link da možemo da skinemo i edukujemo se.Bila je ovdje rasprava nedavno o mrsi,pa da imamo mišljenje i stručnjaka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9818
10.1.2012 9:12:52   
gerberka
anđelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9819
10.1.2012 9:16:41   
megi
jutroooo
kako su user posted image  danas
ja se ev dogegala na posao pa red je da se doruckuju pa pije kafa uz RR

sinoc sam se bas prepala, kako sam dosla kuci pocelo je nesto da me ziga pri dnu stomaka, nije stalno al bas onako neprijatno
mozda kako sam malu digla nezgodnouser posted image
ev od jutros je bolje, a bas je bilo bez veze

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9820
10.1.2012 9:21:06   
anđelo

anđelo user posted image user posted image user posted image

Gerbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9821
10.1.2012 9:23:17   
gerberka
Anđelo kako su tebi izgledale kontrakcije? malo mi opisi da znam user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9822
10.1.2012 9:28:21   
anđelo

Anđelo kako su tebi izgledale kontrakcije? malo mi opisi da znam user posted image

Hahahahha,moja Gerbouser posted image .Ako pitaš za kontrakcije od neki dan,evo ovako.Stomak mi se stvrdnuo i to pri dnu,i blage bolove sam imala na tom mjestu.Nakon nekog vremen a popusti,pa opet.I onda je prestalo nakon 2 sata.Popila sam pola apaurina.Popij i ti,ne može ti škoditi.Inače i ranije dr. je vidio neke kontrakcije na ultrazvuku,al ih ja nisam osjećala.Sa prvom bebom nisam ni imala kontrakcije.

< Poruku je uredio anđelo -- 10.1.2012 9:29:03 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9823
10.1.2012 9:31:18   
gerberka
pa sta se desilo u orvoj trudnoci..samo krenulo? 

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9824
10.1.2012 9:51:43   
Sandrich
jutrooooo user posted image
vidim ima nesanice, ja ustajem u wc svakih sat vremena otprilike al zato spavam ko zaklana neku noc sam cak i na solji zaspala user posted image i da prijavim da i mene usi zabole na spavanju pa se moram prebacit na drugo uho user posted image
Gerbo poranila si, napokon i utorak dodje user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  391 392 [393] 394 395   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  391 392 [393] 394 395   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *