|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  380 381 [382] 383 384   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
8.1.2012 12:24:04   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

sandrich user posted image user posted image user posted image jesi ziva ebote..tebi covo cim posalje koji dolar ti se odmah izgubis user posted image kako si ? 

user posted image kako si primjetila user posted image user posted image user posted image ma ganjala neke stvari za stan pa isla sa tatom juce to gledala...dobro sam,malo raducakm po kuci hoce svekici da mi dodju user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9526
8.1.2012 12:29:40   
anđelo
Ja sam sinoć bila u onoj radnji na Mojmilu,Amko-komerc,u prizemlju za bebe svega i svačega.Imaju čak i bebifone,al nemaju na njih garanciju.Imala sam ja philipsov bebifon,spasio me milion puta i pravo ga je dobro imati.Nekako je čovjek opušteniji.Al je taj bebifon letio s balkona na asfalt jedno 10-tak puta ,i sad naravno da 11 put kad ga je sin bacio da mu je dušu uzeo.E sad bi ja opet tako nešto ,a s garancijom od godinu kako je i ovaj imao,ali ne znam gdje ima,sa solidnom cjenom.(do 100 km)Bila sam i u onoj radnji što mi je Pauza preporučila ,stavrno su im krevetići dobri,kvaliteta mi je ko u adaxu,a jeftiniji

< Poruku je uredio anđelo -- 8.1.2012 12:31:01 >

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9527
8.1.2012 12:49:38   
mama21e
Zemice evo i nas...
Mi smo uglavnom dobro, lupkamo se i mazimo user posted image Hvala Bogu za sada je sve uredu...

Prvo da Gerbi cestitam ulazak u 9. mjesec, mashaAllah, bas mi je drago sad mozes rahat biti i iscekivti sunce svoje ako Bog da!!! user posted image user posted image user posted image

Dush mila cuvaj se, bice bebica dobro ako Bog da, samo se ni slucajno nemoj sekirati i stalno mazi pupu i pricaj s bebicom, vjeruj da je to super terapija. Citala sam da kako se majka ponasa u trudnoci takvo ce joj i dijete biti, ako prica s bebicom tokom trudnoce da se brze razvija i poslije ce ako Bog da imati super odnos s majkom. Vjerujem da ce uz Boziju pomoc mali borac izdrzati user posted image user posted image
user posted image
Iiii slikice su premedene, mashaAllah user posted image

Silver uzivaj jos malo u tisini user posted image

anđelo kako si ti, evo citam svi ti hvale izgled user posted image mora da si ljepotica user posted image

A gdje je veki_aki opet je nema....

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9528
8.1.2012 12:49:39   
anđelo
Popih pola apaurina.Već sat vremena me pomalo bolucka ,i sad mi se stomak stvrdnuo,baš.Da ne boli pri tome ne bih brinula.Jel i vi imate ovakve situacijeuser posted image Evo kako se okrenuh na bok (bila na leđima)malo popušta.
Mama 21,one sve mene hvale,a svaka ljepša od meneuser posted image user posted image user posted image .Evo draga deveram s ovim trbuhom,pa vidjet ćemo kako će se dalje odvijati

< Poruku je uredio anđelo -- 8.1.2012 12:56:29 >

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9529
8.1.2012 12:52:47   
mama21e
Mila ja sam s tim deverala sve vrijeme dok nisam pocela piti ginipral. Samo lezi i nadji najbolju pozu koja ti odgovara da te ne boli, i samo se opusti, proci ce ako Bog da... jesi to nesto radila???

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9530
8.1.2012 12:56:02   
raja_ringe
Gerberko kod tebe prava slatka mashallah user posted image user posted image user posted image čestitaaaaam .

Mamaibabo piješ li kakve lijekove? Može biti i od toga..

Ja čekam mamu i tatu da mi dođu, pa smo čitavo jutro kofol pospremali :)).. Valda sada i ja po čitav dan u kući pa se brže sve i prlja..

Kako vi deverate sa sportom? Ja se taman bila obradovala kada je formula završila, kad ono počeli skokovi i skijanje..A da vidite radosti kada je našao još dva sportska kanala, ko da mu ovih 10 nije dovoljno..

Kod dush se pravo lijepo vidi bebica na slici.. Ja svoju vidim lijepo i čisto samo na jednoj slici iz 22.sedmice (kod privatnika radila UZ), a u skerlića slabo išta vidim i na ekranu.. Hem im je nekako taman ekran, hem je daleko od kreveta, uvijek mi bude krivo što slabo vidim..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9531
8.1.2012 12:59:42   
anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e

Mila ja sam s tim deverala sve vrijeme dok nisam pocela piti ginipral. Samo lezi i nadji najbolju pozu koja ti odgovara da te ne boli, i samo se opusti, proci ce ako Bog da... jesi to nesto radila???

Ma ništa dotakla nisam danima.Samo se izležavam u krevetu i čitam knjige preko lap topa.Pripremam ispit.Muž na raspustu ,pa mi on kuha i prinosi.user posted image user posted image user posted image Al eto opet.Ne znam samo jel ima neke veze to što sam ležala na leđimauser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9532
8.1.2012 13:02:20   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

Popih pola apaurina.Već sat vremena me pomalo bolucka ,i sad mi se stomak stvrdnuo,baš.Da ne boli pri tome ne bih brinula.Jel i vi imate ovakve situacijeuser posted image Evo kako se okrenuh na bok (bila na leđima)malo popušta.

proci ce..mene je znalo zaboliti sve do panike...i onda pocne popustati...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9533
8.1.2012 13:05:34   
mama21e

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Gerberko kod tebe prava slatka mashallah user posted image user posted image user posted image čestitaaaaam .

Mamaibabo piješ li kakve lijekove? Može biti i od toga..

Ja čekam mamu i tatu da mi dođu, pa smo čitavo jutro kofol pospremali :)).. Valda sada i ja po čitav dan u kući pa se brže sve i prlja..

Kako vi deverate sa sportom? Ja se taman bila obradovala kada je formula završila, kad ono počeli skokovi i skijanje..A da vidite radosti kada je našao još dva sportska kanala, ko da mu ovih 10 nije dovoljno..

Kod dush se pravo lijepo vidi bebica na slici.. Ja svoju vidim lijepo i čisto samo na jednoj slici iz 22.sedmice (kod privatnika radila UZ), a u skerlića slabo išta vidim i na ekranu.. Hem im je nekako taman ekran, hem je daleko od kreveta, uvijek mi bude krivo što slabo vidim..

user posted image user posted image user posted image Znam kako to izgleda, ali dobro je da sam barem malo ljubitelj sporta pa i nekako mogu gledati, pogotovo kosarku user posted image ali uglavnom ja pobijedim i gledamo nesto moje user posted image
A najbolje da sakrijes daljenski i ostavis na kanal koji se tebi svidja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 9534
8.1.2012 13:08:02   
anđelo

proci ce..mene je znalo zaboliti sve do panike...i onda pocne popustati...

Oj Gerbo hvala ti,malo mi je lakše.Ja sam mislila da trudnicu ništa ne smije zaboliti.Evo kako sam na ljevom boku,opet je sve ok,al se beba rita ko da vježba za olimpijaduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9535
8.1.2012 13:08:31   
mama21e

Ma ništa dotakla nisam danima.Samo se izležavam u krevetu i čitam knjige preko lap topa.Pripremam ispit.Muž na raspustu ,pa mi on kuha i prinosi.user posted image user posted image user posted image Al eto opet.Ne znam samo jel ima neke veze to što sam ležala na leđimauser posted image

E onda ako mislis da je zbog toga onda se prebaci na lijevi bokic user posted image Nemoj samo da brines i to moze pogorsati situaciju.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9536
8.1.2012 13:19:48   
raja_ringe

Oj Gerbo hvala ti,malo mi je lakše.Ja sam mislila da trudnicu ništa ne smije zaboliti.Evo kako sam na ljevom boku,opet je sve ok,al se beba rita ko da vježba za olimpijaduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ih a mi stalno kukamo da nas nešto boli :).. najsimpatičnije mi je bilo kada je neko napisao da je zaboli uho kako spava na boku, a fakat i meni zna uho boliti od spavanja..user posted image

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9537
8.1.2012 13:21:53   
raja_ringe

user posted image user posted image user posted image Znam kako to izgleda, ali dobro je da sam barem malo ljubitelj sporta pa i nekako mogu gledati, pogotovo kosarku user posted image ali uglavnom ja pobijedim i gledamo nesto moje user posted image
A najbolje da sakrijes daljenski i ostavis na kanal koji se tebi svidja user posted image user posted image user posted image

Ja baš nisam ni malo..nisam ni znala da postoji 'nordijska kombinacija' dok nisam upoznala mm :))

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9538
8.1.2012 13:30:04   
pauza
user posted image user posted image user posted image user posted image  joj sto se ismijah bolu uha od spavanja na boku, ali fakat mi se to zna desiti, znate ono kad se nagnjeci ova hrskavica usne skoljke, pa utrneuser posted image user posted image user posted image
ja se ko vampir probudila oko 4h i jedva zaspala ponovo oko 6-7h... cijelo jutro raspremamo, crkla sam.... sad me normalno zabolio stomak, pa sam malo legla, na lijevi bok naravno user posted image user posted image
anđelo, nemoj na ledjima lezati, tako se pritisce neka arterija pa zna biti tesko... meni jednom pozlilo na pregledu jer sam dugo lezala na ledjima.... samo bok, nema veze koji.... kad utrne jedno uho ti promjeni:-))
silver mila, ne sikiraj mi se, sve je to ok.... ja bi cak i voljela da prenesem koji dan.... bar ovu racunicu po doktoru bi voljela da preskocim, ona kaze 24, a ja navijam za 27.01:-))) ko bi sadpo ovoj zimi radjao:-))
pusa za sve moje drage bebeljuce:-**
p.s. slika sa UZV je vrh!!!!!

Neposredna veza do poruke: 9539
8.1.2012 13:33:28   
mamaibabo
teče sad ču ako Bog da kod dr.na kontrolu pa ču mu reči inače ležima na lijevom boku i čujem srce kako lupa....raja sad nepijem ništa sem progesteron i to jos dva dana ako Bog da,inače sad smo masaAllah 23 nedelja......gerbo sretno kod tebe bas slatka!!!!!!!!!!! Rja ringe meni je najdraže kad se bebac rita ja tad mirna i uzivam mada kod mene jos uvijek nije tako jako i često ritanje al biče i to ako Bog da.....

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

Neposredna veza do poruke: 9540
8.1.2012 13:49:57   
gerberka
hwj žene ima li NJeko NJekog da dolazi iz sarajeva u zenicu, treba mi jedna usluga user posted image

a moja drugarica htjela otvoriti bombonjeru od nane koja je istu dobila na poklon..znate ono kako bombonjere set_aju..i nana na nju se prodera.kaze ostavi to, moram i ja NJekad NJekom Nješto odnjet!!!

< Poruku je uredio gerberka -- 8.1.2012 13:50:38 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 9541
8.1.2012 14:17:58   
Binka84
Gerberka za tu kiselinu uzmi par zrna riže(ne kuhane, onako iz kesice) i progutaj..meni je to prijateljica preporucila i stvarno mi pomogne...i ja stalno imam probleme sa zgaravicom

..."postoje u nama neke stvari neprevodive u reči"...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9542
8.1.2012 14:32:43   
drznica
Samo da vam javim naša Silver je ostala na patologiji, jutros joj je ispao sluzni cep user posted image
Nadam se da ce nam uskoro javiti lijepu vijest. Malo je tuzna sto je ostala jer nema jos bolova, al' tako je kazu najbolje za bebu. Drzmo joj fige user posted image

(odgovor članu Binka84)
Neposredna veza do poruke: 9543
8.1.2012 14:38:34   
mama21e
ojj sva sam se najezila... Dusa draga, da ako Bog da sve prodje u najboljem redu... mila uz tebe smo!!! JAvi nam se brzo sa lijepim vijestima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti drznice jubni malog pjinca user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9544
8.1.2012 15:03:55   
anđelo
Silver ,držimo figeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drznice,hvala na obavjesti,ljubi momka našeg
Sad sam čitala porođajnu priču tvoju i od Bebice,pa sam se rasplakala.Bravo cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9545
8.1.2012 16:21:59   
Sandrich

hwj žene ima li NJeko NJekog da dolazi iz sarajeva u zenicu, treba mi jedna usluga user posted image

a moja drugarica htjela otvoriti bombonjeru od nane koja je istu dobila na poklon..znate ono kako bombonjere set_aju..i nana na nju se prodera.kaze ostavi to, moram i ja NJekad NJekom Nješto odnjet!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9546
8.1.2012 18:49:37   
raja_ringe
Bravo za Silver user posted image user posted image user posted image navijamo za što brži i lakši porod

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9547
8.1.2012 18:57:11   
gerberka
user posted image user posted image user posted image za silver 

Neposredna veza do poruke: 9548
8.1.2012 19:00:05   
gerberka
ej zene ja se tusirala i hajd rekoh da namazem strijice kad vidim kod pupe mi malo polavilo..dal je to do istezanja koze..bebu normalno osjetim, sve ok 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9549
8.1.2012 19:26:48   
raja_ringe
Gerbo je li onako kao linija po sredini stomaka ili više kao masnica??  Je li ovako izgleda http://www.mojabeba.com/sadrzaj.php?id=905&nivo=2&idr=45

< Poruku je uredio raja_ringe -- 8.1.2012 19:37:05 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  380 381 [382] 383 384   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  380 381 [382] 383 384   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *