|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
7.1.2012 22:14:39   
mimikimi
vece zene
ja moram uletiti da se ispravim i da cestitam lejlinom decku prvi rodjendan neka je ziv i zdrav i veseouser posted image user posted image
ja kontala da je od medi bubo pa sam se zeznulauser posted image user posted image user posted image

moja dobila neke tackice po stomaku i ledjima crvene se kontam da nije od sirupa onog user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3301
7.1.2012 22:19:14   
palachinken
mimikimi, da nije kod vas onaj famozni trodnevni virus? Poslije njega dodje osip, koliko se sjecam da su mame spominjale

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3302
7.1.2012 22:35:23   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: palachinken

mimikimi, da nije kod vas onaj famozni trodnevni virus? Poslije njega dodje osip, koliko se sjecam da su mame spominjale

prvi haber za taj virususer posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3303
   [Obrisana poruka]
7.1.2012 22:46:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mimikimi)
  Neposredna veza do poruke: 3304
7.1.2012 22:55:49   
Semica
Vece mame drage...Evo da se i ja javim nakon dugo nejavljanja...

Zumbulcice-meni srce poce drhtati kad procitah...bas si me prepala...drago mi je da je samo banana u pitanju...

Drznice-znam kako ti je...proci ce...ja sam morala cuclu dati inace bih siznula jer je moja svakih 10-15 min htjela siku...

Senkic-ljubi te meduljica :)

Animagical,Sensia,Hannice,ciciban,bebice,palachinken, i ostale imate veliki user posted image od Sarah i mene...

Silver-odgovorila sam ti tamo na razgovorima u cekanju beba ...SRETNO mila :*

< Poruku je uredio Semica -- 7.1.2012 22:56:05 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 3305
7.1.2012 23:05:46   
Amam
Drugu Ahmedu sretan prvi veliki rodjendan,da ih doceka jos puno ziv i zdrav sa svojim roditeljima.user posted image user posted image
Mimikimi moguce da je i virus ako je imala turu 3 dana onda krenuo osip,kod nas je bio prije mozda neka 2 mj.Sam prodje,obicno prvo krene po licu,kako se osipa tim redom se i povlaci.
Ostalo nista vise nisam upratila user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 3306
7.1.2012 23:14:03   
Semica
SRETNI rodjendaniiiiiiiiiiiiiii!!!! :))))

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3307
7.1.2012 23:20:52   
Super Beba
Mi danas čitav dan u skitnji, tako da nisam imala kad da čestitam našem drugu A. rođendan! Draga lejla, od srca mu želim sve naj naj, puno zdravlja i sreće, da nastavi da sluša mamu, da bude dobar dječak (i dobar drug user posted image ) i da uživate još puno puno u njegovim nestašlucima :)  user posted image user posted image user posted image

enči - i tvojim lijepim curicama želim sretan mali rođendan uz najljepše želje x 2 :))

Ja da prijavim da je moj mali jutros dojio u pola 11, pa tek ponovo oko 21.30h...to znači da neće bit problema sa odvikavanjem kad krenem da radim...malo mi neobično, al' vakat je da se lagano opraštamo od dojenja...barem ovog dnevnog...s toga, "nove" mame dojilje, istrpite još koji mjesec i te "muke" sa stalnim dojenjem, jer doći će i taj dan kad ćete i zaboravit u koliko sati ste zadnji put podojile bebu :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3308
7.1.2012 23:24:53   
animagical
Zumbulcice-meni srce poce drhtati kad procitah...bas si me prepala...drago mi je da je samo banana u pitanju...

jel-dobro je pa nije cokolada?user posted image odmah si mi pala na pamet

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 3309
7.1.2012 23:25:21   
animagical
i sretni rodjendaniuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3310
7.1.2012 23:29:13   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Amam

Mimikimi moguce da je i virus ako je imala turu 3 dana onda krenuo osip,kod nas je bio prije mozda neka 2 mj.Sam prodje,obicno prvo krene po licu,kako se osipa tim redom se i povlaci.

e a bas joj je prvo po licu par piknica vidim kontam da se nije cesala sama i da je presvucem kad ono po stomaku i ledjima nije to nesto puno moras se lijepo zagledati

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3311
7.1.2012 23:30:12   
animagical
jel to samo prodje?

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3312
7.1.2012 23:31:48   
mala_sa
Enci sretani mali rodjendancici princezicama user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 3313
7.1.2012 23:36:15   
Amam
IZVORNA PORUKA: mimikimi

IZVORNA PORUKA: Amam

e a bas joj je prvo po licu par piknica vidim kontam da se nije cesala sama i da je presvucem kad ono po stomaku i ledjima nije to nesto puno moras se lijepo zagledati

I mom je tako prvo oko ociju pa krenulo po ledjima,stomaku vrat i onda rucice i nogice
bas sitno i crveno.
Animagical prodje samo user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3314
7.1.2012 23:36:40   
Amam
Zari i Asji sretni mali rodjendani user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3315
8.1.2012 8:27:11   
ciciban26
Jutro zenice
Ja evo sabahom parim oci tortama i kolacima user posted image . MM sutra rodjendan pa gledam koju tortu da pravim,nesto mi je Ferrero Rocher torta zapela za oko.E sad mi treba savjet malo iskusnijih,neko je spominjao da se umjesto mascarpone sira moze staviti vajkrem ili abc sir,u kojem omjeru ide user posted image ..Palacinko ti si vjesta s ovim koljačičima user posted image
Nadam se da su beboline fino pajkile i da su bolesne punoooo boljse user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3316
8.1.2012 9:53:14   
Silver
drage moje hvala na odgovorima....

Samo sad sumnjam da mi je u startu izracunat pogresan termin poroda.... JEr ako se racuna na datum zadnje menstruacije se oduzmu tri mjeseca i doda 7 dana, meni je onda termin 09.01.2012, jer mi je zadnja menstruacija bila 02.04.2011.g. Jednom je samo jedna dr. napisala da je to termin poroda, ovi ostali svi gledajuci po uzv-u su govorili 07.01.

Danas ako odem ponovo na ctg trazicu da provjere....

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3317
8.1.2012 9:54:32   
palachinken
Pravila sam tu tortu i prefenomenalna je! Ja sam umjesno mascarponea stavljala dukatelu, obicnu, i to onoliko koliko piše da ide marcarponea u receptu. S tim da slobodno smanji mljeveni keks koji se posipa izmedju kora jer se onda tu lome kriške kad se odreže.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3318
8.1.2012 10:18:47   
saritaa
veliki pozdrav svim mamama, ja sam nova ovdje...,zapravo odavno vas citam ali prvi put pisem, nadam se ugodnom druzenju user posted image user posted image

< Poruku je uredio saritaa -- 8.1.2012 10:20:53 >

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3319
8.1.2012 10:20:04   
saritaa
eh nadam se da kontate sta je pisac htio reci, citam a ne vitamuser posted image

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3320
8.1.2012 10:21:18   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pravila sam tu tortu i prefenomenalna je! Ja sam umjesno mascarponea stavljala dukatelu, obicnu, i to onoliko koliko piše da ide marcarponea u receptu. S tim da slobodno smanji mljeveni keks koji se posipa izmedju kora jer se onda tu lome kriške kad se odreže.

Pa valjda onda moze i vajkrem,imam ga u kuci dovoljno .
Po ovom receptu se ne posipa mljeveni keks,ma ni na mapi ga . Je li ti recept s coolinarke

Neposredna veza do poruke: 3321
8.1.2012 10:32:12   
palachinken
http://www.coolinarika.com/recept/ferrero/
Evo ovaj je

sarita, dobro nam dosla!

< Poruku je uredio palachinken -- 8.1.2012 10:33:14 >

Neposredna veza do poruke: 3322
8.1.2012 10:43:21   
bambi7
Jutro mamicama i bebicama!
Samo sam upala da cestitam male rodjendancice curama od Sweet i Enciuser posted image user posted image user posted image
Ostaloj raji kisic!user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 3323
8.1.2012 11:11:29   
enči80
Danuser posted image
Sweet sretan mislim 7.rođendankouser posted image a mamicama zahvaljujemo na čestitkama i poklonimauser posted image

Ciciban i mm je rođendan ali u srijedu i ja mu mislila praviti tortu ali tome je tako teško pogoditi ukus da mu štima katastrofa...najdraža mu ona 'lijena žena' torta ali ne mogu uvijek nju...pogotovo ne voli one torte koje imaju u sebi kreme sa margarinom/maslacemuser posted image ....doduše nisam im ni ja neki fan...možda i ja probam ovu ferrero user posted image

Mi se evi spremamo malo u mahalu a one nešto nervozne...jutros nikako nisu spavale a budne od 6user posted image ...jučer probali bananu Asja hoće Zara samo izbacuje i pravi facu pa ću ja još amlo sačekati bar do 5.mjeseca sa dohranom a mogu im ponekad davati po kašičicu samo da se navikavaju.

Semice sretan ti rođendan i ovdjeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 3324
8.1.2012 11:21:27   
ciciban26
Palacinko hvala.Malcice se razlikuju ali sudeci po sastojcima ne moze ne valjati. Meni da svezu masnicu na veliku teglu nutele ja bih bila zadovoljna user posted image user posted image user posted image
Enci ja jedva cekam da probam ovu tortu. Mm je bitno samo da je cokoladna,sto vise cokolade,to bolje user posted image . On bi da pravim cudo od cok ali meni dosadila,samo tu i pravim
Sweet sretan rodjendan pepotici user posted image
Sarita dobro nam dosla..Kolika je bebica,je li frajer ili curica user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *