Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jotro.Kkako ste mi sve redom?Vidim ima svega, bolesnima brzo ozdravljenje zelim, cestitam male i velike rodjendane Enči sad imate 8 mjrseci mashallah.
Meni se jucer zivot skratio bar za pet godina.Otvaram pelenu kad uutra kaka i koncici ali pravi crni koncici.U prvi mah rekoh crvi i zamanta mi se...pa krenem ceprkati kaku, onako prstima... a svekar me gleda kako sve to radim i nakon sto me je pustio da mi milion stvari prodje kroz glavu kaze:Jucer ti je beba jela bananu, ja joj dao. E sad pitanje:bude li vasim bebicama koncasta kaka od banana,znam da banana ima one koncice....ali ovo je bilo bas pono koncica, ko da je dzemper pojela
uh da vam i ja mahnem mi smo sinoc zaspali u 10h morali smo i ja i mm spavati s njim ali se budio xxxxL puta,ja vise neznam sta je sa njim,jednom kad sam se probudila on skinuo i gace sa guzice,noge gole samo pelena na njemu,vrecu nepodnosi nikako,boze sta je ovo,a dojio je caa 6 puta,uhhhhh slomi me to djete
Palachinko moja draga hvala ti za ova velika slova i od mene nisam dosad ni ja znala
i da nezaboravim cestitati
SVIM MOJIM PRIJATELJIMA I LJUDIMA DOBRE VOLJE PRAVOSLAVNE VJEROISPOVIJESTI SRETAN BOZIC,DA GA PROVEDU U ZDRAVLJU I VESELJU SA SVOJIM NAJMILIJIMA .MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI . Lejla sretan vam prvi rodjendancic i da bude ziv,zdrav i pametan svojim roditeljima Enci sretan vam 4 rodjendancic bogata zeno
draga zumbulcice sto me prepade...mogu mislit panikeee ufff
a jeste bude u stolici tako nekako crno koncas_to ...ja mene presijece mogu mislit kako je tebi bilo
nis ne brinii sjecam se ja kad sam B uvodila tako neku hranu (bananu izmedjuostalog) da je bilo ti iznenadjenja u peleni
mi malo bolje dajem redovnije one espumisan kapi i mali se znatno manje pati...i tako da smo sinoc fino spavali i naspavali
Svasta cu jos nalaziti u peleni jos ako deda ne pocne da prijavljuje sta joj daje da papa, strefice me infarkt mladu i zelenu .A sto se grceva tice,ja mislila prestace sa tri mjeseca,ne zovu ih dzaba u pedijatriji tromjesecni grcevi ali nama potrajase do puna cetiri mjeseca i hvala Bogu vec dvije sedmice ih nemamo.
< Poruku je uredio zumbulcica -- 7.1.2012 9:49:24 >
Jotro.Kkako ste mi sve redom?Vidim ima svega, bolesnima brzo ozdravljenje zelim, cestitam male i velike rodjendane Enči sad imate 8 mjrseci mashallah.
Meni se jucer zivot skratio bar za pet godina.Otvaram pelenu kad uutra kaka i koncici ali pravi crni koncici.U prvi mah rekoh crvi i zamanta mi se...pa krenem ceprkati kaku, onako prstima... a svekar me gleda kako sve to radim i nakon sto me je pustio da mi milion stvari prodje kroz glavu kaze:Jucer ti je beba jela bananu, ja joj dao. E sad pitanje:bude li vasim bebicama koncasta kaka od banana,znam da banana ima one koncice....ali ovo je bilo bas pono koncica, ko da je dzemper pojela
Hvala drage mame na čestitkama...ih da barem imaju 8.mjeseci
jutro sa snjeznog brda ulica je bijela, ja nisam makla iz kuce jutros...A se budio, pa mu se igralo u pola , pa je galamio, pa smo se ljuljali...pa se budio jos pet puta...mene u nekom momentu prenijelo, zaspala i kad sam se probudila-njemu stopala i pidzama komplet mokri, on se igrao i glodao...
Ja sve kontam što je tih forum danas, pa mi nadodje da je subota. MM radi, pa meni k'o da je utorak. Mi smo malo iskoristili ovo sunce i šetali. Sad mali priča s igračkama na krevetu, a ja doruckujem.
evo i mene, mm je malo vise oko male pa ja odmornija , danas ocekujemo goste, sacekali su svi da izadjem iz cetresnice posto smo sve zamolili da malo odloze dolazak....i sad cu pravo sa uzivanjem da ih primam, fino mogu sjediti, konci mi ispadaju, a evo i konacno sam "presahla" , prestaje mi curkanje 42 dan
bebica standard grcevi i dalje traju, pajki izmedju obroka sa stenjanjem uvecer osim sto oko 2 ili 3 pocinje seansa i plac koji traje 1,5-2h...mm povecava dozu espumisana nakapa iznad 15kapi(mada ono ide 25 al posto cesce doji mi smo davali 15) pa ga ruzim al valjda smo otanjali s zivcima vise
Danas mi je termin...ali se nista ne desava, bila sam na kontroli i ctg-u, ctg je uredan, ja otvorena prst i po vanjsko usce a unutrasnje pola prsta, na nalazu pise, grlic uloziv 60%! Dr. koji me je gledao bio je jako grub, bar se meni cinilo, jednom rukom je vukao stomak odozgo prema dole, a drugom "ceprkao" po meni! Rekao je da sutra dodjem na ctg ponovo, a u ponedeljak na komisiju Eh sad...kakvu komisiju To mi nije rekao, sta oni misle tu odlucivati??? Mozda glupo pitanje, ali me je malo uznemirio...
Danas mi je termin...ali se nista ne desava, bila sam na kontroli i ctg-u, ctg je uredan, ja otvorena prst i po vanjsko usce a unutrasnje pola prsta, na nalazu pise, grlic uloziv 60%! Dr. koji me je gledao bio je jako grub, bar se meni cinilo, jednom rukom je vukao stomak odozgo prema dole, a drugom "ceprkao" po meni! Rekao je da sutra dodjem na ctg ponovo, a u ponedeljak na komisiju Eh sad...kakvu komisiju To mi nije rekao, sta oni misle tu odlucivati??? Mozda glupo pitanje, ali me je malo uznemirio...
Ako se ne varam to je komisija za carski rez..Ja sam trebala na komisiju da potvrde carski. Pregledaju te malo i odluce da li si za CR. Draga sretno ti,drzim fige da bebica sto prije i na sto laksi nacin dodje svojoj mamici u zagrljaj.. Ostale zene,gdje ste,sta je ovo pusto..Hehe muzici kod kuce haaaaa Haj da popijemo popodnevnu,moj otisao ganjati loptu (bar mi tako rece )
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Silver samo hrabro,sta dragi bog odluci tako ce biti zelim ti sto laksi porod i zdravu i zivu bebicu da te neslusa i nespava kao moj Anes (salim se ja malo stobom,ali za Anesa je istina)
cicibanko ma hajde neka ganja sta god hoce mora doci kuci moj evo gleda sto drugi ganjaju loptu i izlezava se,a ja tipkam evo mene na kahvu,uh ja sam tu uvijek kad spomenete kahvu hehehe
Pa cu ja zaganjati kad dodje kuci i tako u krug Sad imam i tv i laptop naraspolaganju,inace gleda duplo ganjanje lopte Moja E naucila vristati pa se non-stop hvali odakle joj onoliki glas majko mila Enci pepoticama sretan mali rodjendanko
Pozzz svima.... kratko i hitno pitanjce......dojimo medjutim danas me uhvatilo grlo i glava me nenormalno boli....popila sam paracetamol i prestala je...nemam temp...interesuje me da li smijem bebi dati da jede...da li cu i njega razboliti...ima 6 mj
Pozzz svima.... kratko i hitno pitanjce......dojimo medjutim danas me uhvatilo grlo i glava me nenormalno boli....popila sam paracetamol i prestala je...nemam temp...interesuje me da li smijem bebi dati da jede...da li cu i njega razboliti...ima 6 mj
Ja sam prije par dana imala stomacni virus i brinula smijem li dojiti.. Evo sta mi je LejlaKa rekla o tome :" dojenje joj samo može pomoći jer kad se majka razboli njen organizam počinje stvarati antitijela koja se bore protiv virusa, a ta tijela onda odu u mlijeko, pa dijete dobiva najsavršeniji lijek kroz mlijeko." Samo doji,moja cura je hb prosle bez ikakvih problema a i mm i ja smo odbolovali.
Mi danas bili na Igmanu, bas nam je super bilo...sad evo oba moja muskarca spavaju; a meni bas nesto lijepo da malo dusom dahnem
Nadam se da su nam sve bebice ozdravile, Mimikimi i Medi kako su djecica??
Nasem drugu Ahmedu sretan prvi veliki rodjendanko, da nam bude zdrav, sretan i veseo. Da ga u zivotu samo prati sreca... I naravno da uvijek bude ponos s ojim roditeljima...
Vece drage moje, Mislim da mi imamo "skok u razvoju". Svako pola sata-sat hoce siku, ne spava duze od 5 minuta,nervozan je... Pomozite,koliko ovo traje i da li ce bit i tokom noci? da se pripremim psihicki
traje nekoliko dana, mozda tri, tako je nama bilo, a nocu je bio ok,ali se teze uspavljivao... mislim da je to individualno, ali pusti ga kako on hoce i koliko hoce pa ce brze proci...
Drage moje hvala na cestitkama ..puno pusica od mene i mog velikog djecaka..Rodjendan je prosao super...Ahmed je bio pravo veseo..a mene iskreno glava zabolila od guzve i galame..uhhh lijepo je bilo al neka su se vala i razisli..eto i mi laganini odosmo na drugu temicu...
Bole me grudi ovo nije bas za pozelit. Malo ga nosamo,zabavljamo da bar svako pola sata doji. Ne znam odakle ovolika snaga,lupa nogama,trlja rukama lice...cuclu pojede od huje. Jooj jadna ja veceras :(
uh slatke muke drznice...izdrzo je mujo i gore...drzim ti fige
ah da se i ja zalim...koliko je vas bolila ova epi odvratna
mene fino popusti ujutro sam bass fit,ali cim sam malo na nogama bas mi se "oteze" nekako
mislim da me razumijete o cemu pisem ako ustanem nesto da uradim...tapkajuci odradim i hajde opet u horizontalu...nekad bas popusti ma skoro niakkako ne osjeti bol i opet ponovo
zeneee koliko to trajeeeeee hocel bar poslije 40 dana prestati uf jest mi dosadiloooo...upravo me boli
gledala sam ranu normalno izgleda dakle nema crvenila, nije nateknuto,rana se smanjuje ali konci i dalje stoje kak stoje...
do kada jest da je druga beba ali nesto se ne sjecam kad me prvi put popustilo zaboravi se
Senka nas dvije uvijek u istim mukama Hocu da poludim meni zadnja 2 konca toliko zategli da jedva ustanem i stojim minut plafon Ptronazna kaze da se ne iznenadim ako puknu. Napisali mi na otpusnom kontrola za 7 dana pa cu sutra gore. Nece me valjda jos i cackati
ja sam sjela 23 dan cini mi se, a konci su poceli ispadati ja mislim nakon mjesec...a dva tri su i pukla...kako je tako je ali prodje izdrzite!
drznice nemoj sada cuclu davati, samo produzujes muke on u skoku treba da doji koliko god hoce da navuce potebnu kolicinu, jer je porastao i treba vise...lezi i mijenjaj strane...traje par dana