Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro A se budio pet puta ko da se tek rodio...od pet, dvaput se morao uljuljati... mi idemo danas na rockas jednom mangupu od 2 godine, ljubi ga tetka, pa cu morati tortu pojesti haha, a inace ne bih
ciciban 26 ja sam sretna mama curice od 3 godine i 10 mjeseci i i djecaka od 3 mjeseca i 8 dana
< Poruku je uredio saritaa -- 8.1.2012 12:03:51 >
Da vas pitam (a ja samo nesto zapitkujem) je li vam se desavalo da vam bebare poslije druge vakcine one nakon2 mjeseca 3-4 dana budu nervozne? ono kenjkave U hB nije imala temp ali brate kenjka non stop, mjauce isto maca i na rukama i u stolici i kad se presvlaci (a inace joj je ovo bio omiljeni ritual).....
E sad moze biti i od uobrocavanja, hB kako ima "nekog reda" u jelu nema stenjanja u snu.....al je preko dana za neizdrzat, rano joj je za skok u razvoju sa 2,5 mjeseci?
Dan Sweet sretan mislim 7.rođendanko a mamicama zahvaljujemo na čestitkama i poklonima
Ciciban i mm je rođendan ali u srijedu i ja mu mislila praviti tortu ali tome je tako teško pogoditi ukus da mu štima katastrofa...najdraža mu ona 'lijena žena' torta ali ne mogu uvijek nju...pogotovo ne voli one torte koje imaju u sebi kreme sa margarinom/maslacem ....doduše nisam im ni ja neki fan...možda i ja probam ovu ferrero
Mi se evi spremamo malo u mahalu a one nešto nervozne...jutros nikako nisu spavale a budne od 6 ...jučer probali bananu Asja hoće Zara samo izbacuje i pravi facu pa ću ja još amlo sačekati bar do 5.mjeseca sa dohranom a mogu im ponekad davati po kašičicu samo da se navikavaju.
Semice sretan ti rođendan i ovdje
Nemoj zuriti sa dohranom,ja pozurila i moja odmah slabije doji, hoce sve ostalo da jede ali sabije doji...
Sretni rodjendani Sweet i Semice. J aslomljena I mi se tokom noci bidila imam osjecaj 15428 puta.Natekle joj desni,izgleda da cemo postat vrlo brzo zubate
Necet vjerovati juce onako onaj dan provedosmo na siki (skok u razvoju) i dijete sinoc zaspa u 23:00 i spavao sve ture po 4 sata. Jutros sam mislila evo ga opet hoce samo jesti, kad neee. Zaspali zajedno u 9:30 i ustali u 12:30. On je jos u krevetcu, kao spava mu se
Eh sad, taj skok nam je juce poceo oko 15h, jel to znaci da ce i danas oko tih doba???
Opet mu se zagnojila BSG vakcina i tvrdo je, jel to OK??? Sutra idemo napokon na prvi pregled, a danas smo napunili famoznih 40 dana
to ti je drznice onda gotovo moze skok i jedan dan trajati
zumbulcice, pa koliko joj puta dajes dohranu na dan pa slabije doji? njoj je jedan obrok dohrane dosta, nemoj cijeli dan da je nutkaju...mala je, mlijeko je najvaznije
< Poruku je uredio animagical -- 8.1.2012 13:08:52 >
to ti je drznice onda gotovo moze skok i jedan dan trajati
zumbulcice, pa koliko joj puta dajes dohranu na dan pa slabije doji? njoj je jedan obrok dohrane dosta, nemoj cijeli dan da je nutkaju...mala je, mlijeko je najvaznije
Jednom dnevno joj dajem dohranu,uglavnom voce.Ali imam osjecaj da je bas zasiti i po 4,5 sati nakon tog vocnog obroka nece da doji .Ja se nadam da joj je samo prolazna faza.
evo i nas...mama nasekirana, sutra babuka mora na posao a ja ne znam kako cu sama s bebicom, grcevi je muce u sesnaest, od njih se grci stisce i povrati i pocesto zagrcne, ne smijem je minut samu ostaviti zbog toga, kad li ce ovo dragi Boze proci
eto bas sam nekakva samo bih plakala
nije meni nista tesko oko nje da nije tog glupog zagrcavanja, mora mi biti non stop na ocima plus sekirancija oko toga..to me najvise muci
mi dosli od dr kaze da ne pije vise sirup onaj i nisam joj ni davala jucer posljednja doza u 20.00h bila ali nekako mi ima osipa vise ,sutra ce ponovo nalaze da vadi pa cemo znati da li je mozda ta trodnevna iako dr kaze da je mozda to u pitanju pa da ne dajem dzaba antibiotik
eh meni je zao jadna namazala je tecnim puderom a on sav ljepljiv nekakav eno je zaspala ma sva mi je kenjkava nekakva nisam je navikla ovako dusa mamina
amam kad prolazi ta viroza koliko traje ja luda vec
Pozdrav za sve mame i bebice!!!!! Redovno vas citam ali nikako da se javim. Mama sam malog djecaka od 7 mj, koji se zove Noa. bit ce mi drago sa vama dijeliti iskustva a i nesto novo naučim.
Silver nam je ostala na patologiji...ispao joj sluzni cep Nadam se da ce sve bit brzo kad joj krenu bolovi.
Animagical, divne vijesti ako je to proslo, a izgleda da jeste...dijete cim jede zaspe Tako sam sretna i naspavana...wow! Kako je na tvojoj planini? Bebice, zar jos grcevi tako jaki? a joooj Bas mi je zao znam kako se pati beba, a i ti skupa snjom. Saljemo vam pusicu... Cipelice, dobro nam dosla. Lijepo ime nasem drugu
Sreca ja to osjetila nisam, nadam se i da necu...kad nas napadnu grcevi, malo se ljuti, grci, crveni ali ne place hB. Nista, izdrzi...sta smo sve prosle...sjeti se! Zelim vam da sto prije to prodje i da bas uzivate u mazenju
Evo nas da mahnemo.MM odveo djecu kod sveki ja sama ne znam da li da spavam ili da pravim kolac Sretni mali rodjendancici . Mimikimi mom je pocelo da se povlaci drugi dan i vec treceg dana nije bilo nista . Dobrodoslica novim mamama i bebama.
nego ja ću se haman razboliti pa me interesuje šta mi dojilje smijemo za kašalj i grlo koristit...za med neko kaže može neko da ne može...limun će možda pokvariti ukus mlijeka ...za sad samo lekadol pijem ... imam nadražaj na kašalj da mi je njega zaustaviti...
nego ja ću se haman razboliti pa me interesuje šta mi dojilje smijemo za kašalj i grlo koristit...za med neko kaže može neko da ne može...limun će možda pokvariti ukus mlijeka ...za sad samo lekadol pijem ... imam nadražaj na kašalj da mi je njega zaustaviti...
med i limun smiješ, a lekadol poslije podoja. Smijes praviti karamel, imas balzam od eukaliptusa da si mažeš prsa, imas neke od onih pastila, isla moos npr.