|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
8.1.2012 11:45:42   
animagical
jutrouser posted image A se budio pet putauser posted image ko da se tek rodio...od pet, dvaput se morao uljuljati...
mi idemo danas na rockas jednom mangupu od 2 godine, ljubi ga tetka, pa cu morati tortu pojesti haha, a inace ne bihuser posted image

sretan mini rodjendan sweet

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3326
8.1.2012 12:02:08   
saritaa
ciciban 26 ja sam sretna mama curice od 3 godine i 10 mjeseci i i djecaka od 3 mjeseca i 8 dana user posted image

< Poruku je uredio saritaa -- 8.1.2012 12:03:51 >

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3327
8.1.2012 12:34:11   
Sensia
Ola zenice

Ova nedelja bas onako user posted image  valjda sto mm sutra ide na posao user posted image

Da vas pitam (a ja samo nesto zapitkujem) je li vam se desavalo da vam bebare poslije druge vakcine one nakon2 mjeseca 3-4 dana budu nervozne? user posted image  ono kenjkave
U hB nije imala temp ali brate kenjka non stop, mjauce isto maca user posted image  i na rukama i u stolici i kad se presvlaci (a inace joj je ovo bio omiljeni ritual).....

E sad moze biti i od uobrocavanja, hB kako ima "nekog reda" u jelu nema stenjanja u snu.....al je preko dana za neizdrzat, rano joj je za skok u razvoju sa 2,5 mjeseci?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3328
8.1.2012 12:37:36   
animagical
vidi jel joj tvrdo na ruci?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3329
8.1.2012 12:54:08   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: enči80

Danuser posted image
Sweet sretan mislim 7.rođendankouser posted image a mamicama zahvaljujemo na čestitkama i poklonimauser posted image

Ciciban i mm je rođendan ali u srijedu i ja mu mislila praviti tortu ali tome je tako teško pogoditi ukus da mu štima katastrofa...najdraža mu ona 'lijena žena' torta ali ne mogu uvijek nju...pogotovo ne voli one torte koje imaju u sebi kreme sa margarinom/maslacemuser posted image ....doduše nisam im ni ja neki fan...možda i ja probam ovu ferrero user posted image

Mi se evi spremamo malo u mahalu a one nešto nervozne...jutros nikako nisu spavale a budne od 6user posted image ...jučer probali bananu Asja hoće Zara samo izbacuje i pravi facu pa ću ja još amlo sačekati bar do 5.mjeseca sa dohranom a mogu im ponekad davati po kašičicu samo da se navikavaju.

Semice sretan ti rođendan i ovdjeuser posted image

Nemoj zuriti sa dohranom,ja pozurilauser posted image i moja odmah slabije doji, hoce sve ostalo da jede ali sabije doji...

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3330
8.1.2012 12:56:48   
zumbulcica
Sretni rodjendani Sweet i Semice.
J aslomljena I mi se tokom noci bidila imam osjecaj 15428 puta.Natekle joj desni,izgleda da cemo postat vrlo brzo zubate

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 3331
8.1.2012 12:57:41   
drznica
Jutroooo ja tek ustala, pijem kafu.

Necet vjerovati juce onako onaj dan provedosmo na siki (skok u razvoju) i dijete sinoc zaspa u 23:00 i spavao sve ture po 4 sata. Jutros sam mislila evo  ga opet hoce samo jesti, kad neee. Zaspali zajedno u 9:30 i ustali u 12:30. On je jos u krevetcu, kao spava mu se user posted image

Eh sad, taj skok nam je juce poceo oko 15h, jel to znaci da ce i danas oko tih doba???

Opet mu se zagnojila BSG vakcina i tvrdo je, jel to OK??? Sutra idemo napokon na prvi pregled, a danas smo napunili famoznih 40 dana user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3332
8.1.2012 13:07:41   
animagical
to ti je drznice onda gotovouser posted image moze skok i jedan dan trajati

zumbulcice, pa koliko joj puta dajes dohranu na dan pa slabije doji? njoj je jedan obrok dohrane dosta, nemoj cijeli dan da je nutkaju...mala je, mlijeko je najvaznije

< Poruku je uredio animagical -- 8.1.2012 13:08:52 >

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3333
8.1.2012 13:16:04   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: animagical

to ti je drznice onda gotovouser posted image moze skok i jedan dan trajati

zumbulcice, pa koliko joj puta dajes dohranu na dan pa slabije doji? njoj je jedan obrok dohrane dosta, nemoj cijeli dan da je nutkaju...mala je, mlijeko je najvaznije

Jednom dnevno joj dajem dohranu,uglavnom voce.Ali imam osjecaj da je bas zasiti i po 4,5 sati nakon tog vocnog obroka nece da dojiuser posted image .Ja se nadam da joj je samo prolazna faza.

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 3334
8.1.2012 13:22:43   
animagical
onda joj daj manju kolicinu? to je ionako neko navikavanje na okuse

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 3335
8.1.2012 13:26:11   
Bebica11
zdravo zenice

evo i nas...mama nasekirana, sutra babuka mora na posao a ja ne znam kako cu sama s bebicom, grcevi je muce u sesnaest, od njih se grci stisce i povrati i pocesto zagrcne, ne smijem je minut samu ostaviti zbog toga, kad li ce ovo dragi Boze prociuser posted image user posted image user posted image

eto bas sam nekakvauser posted image samo bih plakalauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3336
8.1.2012 13:27:38   
Anoniman
bebica navices se nebrini ja sam uvjek sama bila sa A iako je tu bio mm jedino mi olaksavo kad ga grcevi uzmu noso ga malouser posted image da ja odmorim a inace sam sve sama user posted image pusa malenoj .

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 3337
8.1.2012 13:31:07   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: felix

bebica navices se nebrini ja sam uvjek sama bila sa A iako je tu bio mm jedino mi olaksavo kad ga grcevi uzmu noso ga malouser posted image da ja odmorim a inace sam sve sama user posted image pusa malenoj .

nije meni nista tesko oko nje da nije tog glupog zagrcavanja, mora mi biti non stop na ocima plus sekirancija oko toga..to me najvise muci

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3338
8.1.2012 13:31:58   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

vidi jel joj tvrdo na ruci?

sad gledala skroz malo a crveno nije nikako, juce je bilo tvrdo velicine nokta...

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 3339
8.1.2012 15:34:00   
mimikimi
dan zenice

eh bebice tako je i meni bilo muzek bio na odmoru nakon poroda pa kad je poceo raditi ja mislila da cu poludjeti sama sa njom ali nije navikne se covjek na sve jes da nije lako ali eto mora se

mi dosli od dr kaze da ne pije vise sirup onaj i nisam joj ni davala jucer posljednja doza u 20.00h bila ali nekako mi ima osipa vise ,sutra ce ponovo nalaze da vadi pa cemo znati da li je mozda ta trodnevna iako dr kaze da je mozda to u pitanju pa da ne dajem dzaba antibiotik

eh meni je zao jadna namazala je tecnim puderom a on sav ljepljiv nekakav eno je zaspala ma sva mi je kenjkava nekakva nisam je navikla ovako dusa mamina

amam kad prolazi ta viroza koliko traje ja luda vecuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3340
8.1.2012 15:43:50   
cipelica
Pozdrav za sve mame i bebice!!!!!
Redovno vas citam ali nikako da se javim. Mama sam malog djecaka od 7 mj, koji se zove Noa. bit ce mi drago sa vama dijeliti iskustva a i nesto novo naučim.

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3341
8.1.2012 15:52:45   
drznica
Silver nam je ostala na patologiji...ispao joj sluzni cep user posted image Nadam se da ce sve bit brzo kad joj krenu bolovi.

Animagical, divne vijesti ako je to proslo, a izgleda da jeste...dijete cim jede zaspe user posted image Tako sam sretna i naspavana...wow! Kako je na tvojoj planini? user posted image
Bebice, zar jos grcevi tako jaki? a joooj user posted image Bas mi je zao znam kako se pati beba, a i ti skupa snjom. Saljemo vam pusicu...
Cipelice, dobro nam dosla. Lijepo ime nasem drugu user posted image

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3342
8.1.2012 15:55:14   
Bebica11
drznice jasta su, ne sastavi spavati ni satuser posted image jede manje od dva sata trazi,evo place muz je smiruje, ja se istusirala da malo dodjem sebi

Neposredna veza do poruke: 3343
8.1.2012 15:59:16   
drznica
Sreca ja to osjetila nisam, nadam se i da necu...kad nas napadnu grcevi, malo se ljuti, grci, crveni ali ne place hB.
Nista, izdrzi...sta smo sve prosle...sjeti se! Zelim vam da sto prije to prodje i da bas uzivate u mazenju user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3344
8.1.2012 16:00:13   
cipelica
Drznice, hvala na dobro doslici. :)

7.6.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3345
8.1.2012 16:09:11   
Amam
Evo nas da mahnemo.MM odveo djecu kod sveki ja sama ne znam da li da spavam ili da pravim kolac user posted image
Sretni mali rodjendancici user posted image user posted image .
Mimikimi mom je pocelo da se povlaci drugi dan i vec treceg dana nije bilo nista .
Dobrodoslica novim mamama i bebama.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3346
8.1.2012 16:11:33   
plava72
dan ženice user posted image

dobrodošlica i od mene cipelici user posted image

nego ja ću se haman razboliti pa me interesuje šta mi dojilje smijemo za kašalj i grlo koristit...za med neko kaže može neko da ne može...limun će možda pokvariti ukus mlijekauser posted image ...za sad samo lekadol pijem ... imam nadražaj na kašalj da mi je njega zaustaviti...

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3347
8.1.2012 16:12:18   
palachinken
Da i mi mahnemo. Pošto nemamo šta pametno za napisat, samo ćemo mahnut user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3348
8.1.2012 16:14:19   
cipelica
Drznice, hvala na dobro doslici :)

7.6.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3349
8.1.2012 16:14:47   
palachinken

IZVORNA PORUKA: plava72

dan ženice user posted image

dobrodošlica i od mene cipelici user posted image

nego ja ću se haman razboliti pa me interesuje šta mi dojilje smijemo za kašalj i grlo koristit...za med neko kaže može neko da ne može...limun će možda pokvariti ukus mlijekauser posted image ...za sad samo lekadol pijem ... imam nadražaj na kašalj da mi je njega zaustaviti...

med i limun smiješ, a lekadol poslije podoja. Smijes praviti karamel, imas balzam od eukaliptusa da si mažeš prsa, imas neke od onih pastila, isla moos npr.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *