Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vece zene ja moram uletiti da se ispravim i da cestitam lejlinom decku prvi rodjendan neka je ziv i zdrav i veseo ja kontala da je od medi bubo pa sam se zeznula
moja dobila neke tackice po stomaku i ledjima crvene se kontam da nije od sirupa onog
Drugu Ahmedu sretan prvi veliki rodjendan,da ih doceka jos puno ziv i zdrav sa svojim roditeljima. Mimikimi moguce da je i virus ako je imala turu 3 dana onda krenuo osip,kod nas je bio prije mozda neka 2 mj.Sam prodje,obicno prvo krene po licu,kako se osipa tim redom se i povlaci. Ostalo nista vise nisam upratila
Mi danas čitav dan u skitnji, tako da nisam imala kad da čestitam našem drugu A. rođendan! Draga lejla, od srca mu želim sve naj naj, puno zdravlja i sreće, da nastavi da sluša mamu, da bude dobar dječak (i dobar drug ) i da uživate još puno puno u njegovim nestašlucima :)
enči - i tvojim lijepim curicama želim sretan mali rođendan uz najljepše želje x 2 :))
Ja da prijavim da je moj mali jutros dojio u pola 11, pa tek ponovo oko 21.30h...to znači da neće bit problema sa odvikavanjem kad krenem da radim...malo mi neobično, al' vakat je da se lagano opraštamo od dojenja...barem ovog dnevnog...s toga, "nove" mame dojilje, istrpite još koji mjesec i te "muke" sa stalnim dojenjem, jer doći će i taj dan kad ćete i zaboravit u koliko sati ste zadnji put podojile bebu :)
Mimikimi moguce da je i virus ako je imala turu 3 dana onda krenuo osip,kod nas je bio prije mozda neka 2 mj.Sam prodje,obicno prvo krene po licu,kako se osipa tim redom se i povlaci. Ostalo nista vise nisam upratila
e a bas joj je prvo po licu par piknica vidim kontam da se nije cesala sama i da je presvucem kad ono po stomaku i ledjima nije to nesto puno moras se lijepo zagledati
Mimikimi moguce da je i virus ako je imala turu 3 dana onda krenuo osip,kod nas je bio prije mozda neka 2 mj.Sam prodje,obicno prvo krene po licu,kako se osipa tim redom se i povlaci. Ostalo nista vise nisam upratila
e a bas joj je prvo po licu par piknica vidim kontam da se nije cesala sama i da je presvucem kad ono po stomaku i ledjima nije to nesto puno moras se lijepo zagledati
I mom je tako prvo oko ociju pa krenulo po ledjima,stomaku vrat i onda rucice i nogice bas sitno i crveno. Animagical prodje samo
Jutro zenice Ja evo sabahom parim oci tortama i kolacima . MM sutra rodjendan pa gledam koju tortu da pravim,nesto mi je Ferrero Rocher torta zapela za oko.E sad mi treba savjet malo iskusnijih,neko je spominjao da se umjesto mascarpone sira moze staviti vajkrem ili abc sir,u kojem omjeru ide ..Palacinko ti si vjesta s ovim koljačičima Nadam se da su beboline fino pajkile i da su bolesne punoooo boljse
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Samo sad sumnjam da mi je u startu izracunat pogresan termin poroda.... JEr ako se racuna na datum zadnje menstruacije se oduzmu tri mjeseca i doda 7 dana, meni je onda termin 09.01.2012, jer mi je zadnja menstruacija bila 02.04.2011.g. Jednom je samo jedna dr. napisala da je to termin poroda, ovi ostali svi gledajuci po uzv-u su govorili 07.01.
Danas ako odem ponovo na ctg trazicu da provjere....
Pravila sam tu tortu i prefenomenalna je! Ja sam umjesno mascarponea stavljala dukatelu, obicnu, i to onoliko koliko piše da ide marcarponea u receptu. S tim da slobodno smanji mljeveni keks koji se posipa izmedju kora jer se onda tu lome kriške kad se odreže.
< Poruku je uredio saritaa -- 8.1.2012 10:20:53 >
Pravila sam tu tortu i prefenomenalna je! Ja sam umjesno mascarponea stavljala dukatelu, obicnu, i to onoliko koliko piše da ide marcarponea u receptu. S tim da slobodno smanji mljeveni keks koji se posipa izmedju kora jer se onda tu lome kriške kad se odreže.
Pa valjda onda moze i vajkrem,imam ga u kuci dovoljno . Po ovom receptu se ne posipa mljeveni keks,ma ni na mapi ga . Je li ti recept s coolinarke
Dan Sweet sretan mislim 7.rođendanko a mamicama zahvaljujemo na čestitkama i poklonima
Ciciban i mm je rođendan ali u srijedu i ja mu mislila praviti tortu ali tome je tako teško pogoditi ukus da mu štima katastrofa...najdraža mu ona 'lijena žena' torta ali ne mogu uvijek nju...pogotovo ne voli one torte koje imaju u sebi kreme sa margarinom/maslacem ....doduše nisam im ni ja neki fan...možda i ja probam ovu ferrero
Mi se evi spremamo malo u mahalu a one nešto nervozne...jutros nikako nisu spavale a budne od 6 ...jučer probali bananu Asja hoće Zara samo izbacuje i pravi facu pa ću ja još amlo sačekati bar do 5.mjeseca sa dohranom a mogu im ponekad davati po kašičicu samo da se navikavaju.
Semice sretan ti rođendan i ovdje
Palacinko hvala.Malcice se razlikuju ali sudeci po sastojcima ne moze ne valjati. Meni da svezu masnicu na veliku teglu nutele ja bih bila zadovoljna Enci ja jedva cekam da probam ovu tortu. Mm je bitno samo da je cokoladna,sto vise cokolade,to bolje . On bi da pravim cudo od cok ali meni dosadila,samo tu i pravim Sweet sretan rodjendan pepotici Sarita dobro nam dosla..Kolika je bebica,je li frajer ili curica