|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
7.1.2012 9:26:05   
zumbulcica
Jotro.Kkako ste mi sve redom?Vidim ima svega, bolesnima brzo ozdravljenje zelim, cestitam male i velike rodjendane
Enči sad imate 8 mjrseciuser posted image mashallah.

Meni se jucer zivot skratio bar za pet godina.Otvaram pelenu kad uutra kaka i koncici ali pravi crni koncici.U prvi mah rekoh crvi i zamanta mi se...pa krenem ceprkati kaku, onako prstima...user posted image a svekar me gleda kako sve to radimuser posted image i nakon sto me je pustio da mi milion stvari prodje kroz glavu kaze:Jucer ti je beba jela bananu, ja joj dao.
E sad pitanje:bude li vasim bebicama koncasta kaka od banana,znam da banana ima one koncice....ali ovo je bilo bas pono koncica, ko da je dzemper pojelauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3276
7.1.2012 9:34:31   
mersiha 77
uh da vam i ja mahnem mi smo sinoc zaspali u 10h morali smo i ja i mm spavati s njim ali se budio xxxxL puta,ja vise neznam sta je sa njim,jednom kad sam se probudila on skinuo i gace sa guzice,noge gole samo pelena na njemu,vrecu nepodnosi nikako,boze sta je ovo,a dojio je caa 6 puta,uhhhhh slomi me to djeteuser posted image

Palachinko moja draga hvala ti za ova velika slova i od mene nisam dosad ni ja znalauser posted image

i da nezaboravim cestitati

SVIM MOJIM PRIJATELJIMA I LJUDIMA DOBRE VOLJE PRAVOSLAVNE VJEROISPOVIJESTI SRETAN BOZIC,DA GA PROVEDU U ZDRAVLJU I VESELJU SA SVOJIM NAJMILIJIMA .MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI .
Lejla sretan vam prvi rodjendancic i da bude ziv,zdrav i pametan svojim roditeljima user posted image user posted image user posted image
Enci sretan vam 4 rodjendancic bogata zeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3277
7.1.2012 9:38:07   
senka27
jutro i od mene :)

draga zumbulcice sto me prepade...mogu mislit panikeee ufff

a jeste bude u stolici tako nekako crno koncasto ...ja mene presijece mogu mislit kako je tebi bilo

nis ne brinii sjecam se ja kad sam B uvodila tako neku hranu (bananu izmedjuostalog) da je bilo ti iznenadjenja u peleni

mi malo bolje dajem redovnije one espumisan kapi i mali se znatno manje pati...i tako da smo sinoc fino spavali i naspavaliuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 3278
7.1.2012 9:48:06   
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: senka27

jutro i od mene :)

draga zumbulcice sto me prepade...mogu mislit panikeee ufff

a jeste bude u stolici tako nekako crno koncas_to ...ja mene presijece mogu mislit kako je tebi bilo

nis ne brinii sjecam se ja kad sam B uvodila tako neku hranu (bananu izmedjuostalog) da je bilo ti iznenadjenja u peleni

mi malo bolje dajem redovnije one espumisan kapi i mali se znatno manje pati...i tako da smo sinoc fino spavali i naspavaliuser posted image

Svasta cu jos nalaziti u peleniuser posted image jos ako deda ne pocne da prijavljuje sta joj daje da papa, strefice me infarkt mladu i zelenuuser posted image .A sto se grceva tice,ja mislila prestace sa tri mjeseca,ne zovu ih dzaba u pedijatriji tromjesecni grcevi ali nama potrajase do puna cetiri mjeseca i hvala Bogu vec dvije sedmice ih nemamo.

< Poruku je uredio zumbulcica -- 7.1.2012 9:49:24 >

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3279
7.1.2012 10:26:07   
enči80

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Jotro.Kkako ste mi sve redom?Vidim ima svega, bolesnima brzo ozdravljenje zelim, cestitam male i velike rodjendane
Enči sad imate 8 mjrseciuser posted image mashallah.

Meni se jucer zivot skratio bar za pet godina.Otvaram pelenu kad uutra kaka i koncici ali pravi crni koncici.U prvi mah rekoh crvi i zamanta mi se...pa krenem ceprkati kaku, onako prstima...user posted image a svekar me gleda kako sve to radimuser posted image i nakon sto me je pustio da mi milion stvari prodje kroz glavu kaze:Jucer ti je beba jela bananu, ja joj dao.
E sad pitanje:bude li vasim bebicama koncasta kaka od banana,znam da banana ima one koncice....ali ovo je bilo bas pono koncica, ko da je dzemper pojelauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala drage mame na čestitkama...ih da barem imaju 8.mjeseciuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 3280
   [Obrisana poruka]
7.1.2012 10:59:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 3281
7.1.2012 11:26:00   
mimikimi
iman ma dala nam zinnat fuj ruznog sirupa to je nenormalnouser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3282
7.1.2012 11:44:44   
animagical
jutro sa snjeznog brdauser posted image ulica je bijela,  ja nisam makla iz kuce jutros...A se budio, pa mu se igralo u pola , pa je galamio, pa smo se ljuljali...pa se budio jos pet puta...mene u nekom momentu prenijelo, zaspala i kad sam se probudila-njemu stopala i pidzama komplet mokri, on se igrao i glodao...user posted image  

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3283
7.1.2012 12:12:42   
palachinken
Ja sve kontam što je tih forum danas, pa mi nadodje da je subota. MM radi, pa meni k'o da je utorak.
Mi smo malo iskoristili ovo sunce i šetali. Sad mali priča s igračkama na krevetu, a ja doruckujem.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3284
7.1.2012 12:50:39   
Bebica11
hello zenice

evo i mene, mm je malo vise oko male pa ja odmornijauser posted image , danas ocekujemo goste, sacekali su svi da izadjem iz cetresniceuser posted image posto smo sve zamolili da malo odloze dolazak....i sad cu pravo sa uzivanjem da ih primam, fino mogu sjediti, konci mi ispadaju, a evo i konacno sam "presahla"user posted image , prestaje mi curkanje 42 danuser posted image

bebica standard grcevi i dalje traju, pajki izmedju obroka sa stenjanjem uvecer osim sto oko 2 ili 3 pocinje seansa i plac koji traje 1,5-2h...mm povecava dozu espumisanauser posted image nakapa iznad 15kapi(mada ono ide 25 al posto cesce doji mi smo davali 15) pa ga ruzim al valjda smo otanjali s zivcima viseuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3285
7.1.2012 15:27:22   
Silver
Drage iskusne mame,

posto ste vec sve prosle porod i period pred porod, jedino ovdje mogu da uputim pitanje koje me muci!

Danas mi je termin...ali se nista ne desava, bila sam na kontroli i ctg-u, ctg je uredan, ja otvorena prst i po vanjsko usce a unutrasnje pola prsta, na nalazu pise, grlic uloziv 60%! Dr. koji me je gledao bio je jako grub, bar se meni cinilo, jednom rukom je vukao stomak odozgo prema dole, a drugom "ceprkao" po meni! Rekao je da sutra dodjem na ctg ponovo, a u ponedeljak na komisijuuser posted image Eh sad...kakvu komisijuuser posted image To mi nije rekao, sta oni misle tu odlucivati??? Mozda glupo pitanje, ali me je malo uznemirio...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3286
7.1.2012 17:10:36   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Silver

Drage iskusne mame,

posto ste vec sve prosle porod i period pred porod, jedino ovdje mogu da uputim pitanje koje me muci!

Danas mi je termin...ali se nista ne desava, bila sam na kontroli i ctg-u, ctg je uredan, ja otvorena prst i po vanjsko usce a unutrasnje pola prsta, na nalazu pise, grlic uloziv 60%! Dr. koji me je gledao bio je jako grub, bar se meni cinilo, jednom rukom je vukao stomak odozgo prema dole, a drugom "ceprkao" po meni! Rekao je da sutra dodjem na ctg ponovo, a u ponedeljak na komisijuuser posted image Eh sad...kakvu komisijuuser posted image To mi nije rekao, sta oni misle tu odlucivati??? Mozda glupo pitanje, ali me je malo uznemirio...

Ako se ne varam to je komisija za carski rez..Ja sam trebala na komisiju da potvrde carski. Pregledaju te malo i odluce da li si za CR. Draga sretno ti,drzim fige da bebica sto prije i na sto laksi nacin dodje svojoj mamici u zagrljaj..
Ostale zene,gdje ste,sta je ovo pusto..Hehe muzici kod kuce haaaaa
Haj da popijemo popodnevnu,moj otisao ganjati loptu user posted image (bar mi tako rece user posted image user posted image user posted image )

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 3287
7.1.2012 17:30:17   
mersiha 77
Silver samo hrabro,sta dragi bog odluci tako ce biti
zelim ti sto laksi porod i zdravu i zivu bebicu da te neslusa i nespava kao moj Anesuser posted image (salim se ja malo stobom,ali za Anesa je istina)user posted image

cicibanko ma hajde neka ganja sta god hoce mora doci kuciuser posted image
moj evo gleda sto drugi ganjaju loptu i izlezava se,a ja tipkamuser posted image evo mene na kahvu,uh ja sam tu uvijek kad spomenete kahvu hehehe

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3288
7.1.2012 17:54:16   
ciciban26
Pa cu ja zaganjati kad dodje kuci i tako u krug user posted image user posted image user posted image Sad imam i tv i laptop naraspolaganju,inace gleda duplo ganjanje lopte user posted image user posted image user posted image
Moja E naucila vristati pa se non-stop hvali user posted image odakle joj onoliki glas majko mila
Enci pepoticama sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3289
7.1.2012 18:55:57   
minelam
Pozzz svima....
kratko i hitno pitanjce......dojimo medjutim danas me uhvatilo grlo i glava me nenormalno boli....popila sam paracetamol i prestala je...nemam temp...interesuje me da li smijem bebi dati da jede...da li cu i njega razboliti...ima 6 mj

Neposredna veza do poruke: 3290
7.1.2012 19:03:42   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: minelam

Pozzz svima....
kratko i hitno pitanjce......dojimo medjutim danas me uhvatilo grlo i glava me nenormalno boli....popila sam paracetamol i prestala je...nemam temp...interesuje me da li smijem bebi dati da jede...da li cu i njega razboliti...ima 6 mj

Ja sam prije par dana imala stomacni virus i brinula smijem li dojiti.. Evo sta mi je LejlaKa rekla o tome :"  dojenje joj samo može pomoći jer kad se majka razboli njen organizam počinje stvarati antitijela koja se bore protiv virusa, a ta tijela onda odu u mlijeko, pa dijete dobiva najsavršeniji lijek kroz mlijeko."
Samo doji,moja cura je hb prosle bez ikakvih problema a i mm i ja smo odbolovali.

(odgovor članu minelam)
Neposredna veza do poruke: 3291
7.1.2012 19:23:22   
mala_sa
Dan i od nas user posted image

Mi danas bili na Igmanu, bas nam je super bilo...sad evo oba moja muskarca spavaju; a meni bas nesto lijepo da malo dusom dahnem user posted image user posted image

Nadam se da su nam sve bebice ozdravile, Mimikimi i Medi kako su djecica??

Nasem drugu Ahmedu sretan prvi veliki rodjendanko, da nam bude zdrav, sretan i veseo. Da ga u zivotu samo prati sreca... I naravno da uvijek bude ponos s ojim roditeljima... user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 3292
7.1.2012 20:24:31   
drznica
Vece drage moje,
Mislim da mi imamo "skok u razvoju". Svako pola sata-sat hoce siku, ne spava duze od 5 minuta,nervozan je...
Pomozite,koliko ovo traje i da li ce bit i tokom noci? da se pripremim psihickiuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3293
7.1.2012 20:32:25   
animagical
traje nekoliko dana, mozda tri, tako je nama bilo, a nocu je bio ok,ali se teze uspavljivao... mislim da je to individualno, ali pusti ga kako on hoce i koliko hoce pa ce brze proci...

mi isli u grad setati, pa kod mojih...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3294
7.1.2012 20:49:37   
lejla80
Drage moje hvala na cestitkamauser posted image user posted image user posted image ..puno pusica od mene i mog velikog djecaka..Rodjendan je prosao super...Ahmed je bio pravo veseo..a mene iskreno glava zabolila od guzve i galame..uhhh lijepo je bilo al neka su se vala i razisli..eto i mi laganini odosmo na drugu temicu...

2011.
2016.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3295
7.1.2012 21:28:00   
drznica
Bole me grudi ovo nije bas za pozelit. Malo ga nosamo,zabavljamo da bar svako pola sata doji. Ne znam odakle ovolika snaga,lupa nogama,trlja rukama lice...cuclu pojede od huje. Jooj jadna ja veceras :(

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3296
7.1.2012 21:37:45   
senka27
uh slatke muke drznice...izdrzo je mujo i gore...drzim ti fige

ah da se i ja zalim...koliko je vas bolila ova epi odvratna

mene fino popusti ujutro sam bass fit,ali cim sam malo na nogama bas mi se "oteze" nekako

mislim da me razumijete o cemu pisemuser posted image ako ustanem nesto da uradim...tapkajuci odradim i hajde opet u horizontalu...nekad bas popusti ma skoro niakkako ne osjeti bol i opet ponovo

zeneee koliko to trajeeeeee hocel bar poslije 40 dana prestati uf jest mi dosadiloooo...upravo me boli

gledala sam ranu normalno izgleda dakle nema crvenila, nije nateknuto,rana se smanjuje ali konci i dalje stoje kak stoje...

do kadauser posted image jest da je druga beba ali nesto se ne sjecam kad me prvi put popustilo zaboravi se

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3297
7.1.2012 21:45:27   
Anoniman
Senka nas dvije uvijek u istim mukama user posted image
Hocu da poludim user posted image meni zadnja 2 konca toliko zategli da jedva ustanem i stojim minut plafon user posted image Ptronazna kaze da se ne iznenadim ako puknu.
Napisali mi na otpusnom kontrola za 7 dana pa cu sutra gore. Nece me valjda jos i cackati user posted image

(odgovor članu senka27)
  Neposredna veza do poruke: 3298
7.1.2012 21:52:57   
senka27
uf Dinamitnauser posted image sestro po muciuser posted image user posted image

i meni su isto zadnja dva bila zategnuta i popustili (valjda se rasili) i fakat mi dosadilo...

jedva cekam da me nista ne boliuser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3299
7.1.2012 22:09:15   
animagical
ja sam sjela 23 dan cini mi se, a konci su poceli ispadati ja mislim nakon mjesec...a dva tri su i pukla...kako je tako je ali prodjeuser posted image izdrzite!

drznice nemoj sada cuclu davati, samo produzujes mukeuser posted image on u skoku treba da doji koliko god hoce da navuce potebnu kolicinu, jer je porastao i treba vise...lezi i mijenjaj strane...traje par dana

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *