Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 23:49:07
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Dude su ko med slatke al mene sike svrbe zene neznam sta im je al hoce mi nesto biti kolko se ceskim
ma nije to nista ...malo ih hladnom vodom istusiraj i namazi nekommkremicom ,bademovom ili nekom djecijom....
Joj jucer si mi nampala...ja sasila onaj baldahin i namontirala sve i bilo mi ruzno ...i sve skinem i vratim u radnju...... mislim nije mi baldahin ruzan....vec je pokrio krevetic koji je inace izradjen bocno pa mi nekako sakrio ono sto je lijepo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 23:54:32
dzenyA
IZVORNA PORUKA: Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Dude su ko med slatke al mene sike svrbe zene neznam sta im je al hoce mi nesto biti kolko se ceskim
ma nije to nista ...malo ih hladnom vodom istusiraj i namazi nekommkremicom ,bademovom ili nekom djecijom....
Joj jucer si mi nampala...ja sasila onaj baldahin i namontirala sve i bilo mi ruzno ...i sve skinem i vratim u radnju...... mislim nije mi baldahin ruzan....vec je pokrio krevetic koji je inace izradjen bocno pa mi nekako sakrio ono sto je lijepo...
Joj prvo da se neko ne uvrijedi,meni taj baldahin nesto malo seljacki djeluje, joj ja se njemu obradovala ,nena nam to kupila medjutim kad smo to namontirali nije to to sto sam ja zamisljala a ja ga skinem i odnesem dajnici mojo da ga u Bojpromu u Banjaluci zamijeni za nesto korisno i tako ti meni donesu dekicu jos jednu,posteljinicu i neke robice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 23:57:44
Arina
ma ja sam to imala kod obadvoje djece..i bilo mi fino.,...ali sad je krevetic izradjen...ima masivne neke stranice i nikako mu to ne stoji.....onda na tockovima je i sad kad ga povucem recimo navecer do sebe uz krevet....stalno hajd namjestaj to ...ma ko bi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 0:01:42
dzenyA
E Arina bas sam to nesto kontala ,i kod nas je na tockice,i sa tim baldahinom mi nesto usminkano djeluje,kao za ukras samo,ma kontam ma bjezi tamo to bi ionako malo bilo radi ukrasa i gotovo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 0:07:59
dzenyA
I meni je zlo od kreveta, ma moj od 9 hrce,beli se naspavo do sad,po 100 puta se ja nesto prekrecem u wc ustajem, ma joj ali aBd jos malo pa ce nase s nama biti pa et draga moja laku n.zelim ti sto ugodnije spavanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 8:20:19
raja_ringe
d0br0 jutro... ja došla po jutarnju dozu RR..pišete o baldhinu, pa mi naumpalo kada mi je mm opisivao neki krevetić i čileka i na kraju kaže: i ima ono za komarce ..
Iako sam na bolovanju i dalje se radujem vikendima, posebno kada je mm neradna subota ..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 10:05:54
AMELIC
Jutro curke bembele Ja se nešto rano probudila,a ni naspavala se nisam,vjetar je tako duvao da je na momente bilo baš strašno... Ja sam u iščekivanju kolica, mužek otišao po njih u Slavonski brod Baš se radujem i jedva čekam da ih vidim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 10:18:25
AMELIC
Pa nije ni tako daleko...mi smo u TZ,neka 2,5 h do Slavonskog A kolica mi se puuno sviđaju,pa ko smije odbiti jednu trudnicu Volila bih da sam mogla ici i ja,ali sam na mirovanju od pocetka trudnoce pa onda muzek i seka imaju zadatak sve pokupovati
< Poruku je uredio AMELIC -- 7.1.2012 10:21:34 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 10:25:31
AMELIC
Jeste li vi cure i u kojem mjesecu zaradile strije Ja još nisam i nije da se brinem zbog toga, nego me zanima jel to dolazi najviše u ova dva zadnja mjeseca trudnoće?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 10:51:28
treće
najviše ako se naglo udebljaš, nema pravila čim osjetiš da te svrbi moguće je, zavisi obično žene svjetlije puti imaju više rizika miracle i andjelo hairli ulazak u 7.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 7.1.2012 11:08:43
Sandrich
IZVORNA PORUKA: AMELIC
Pa nije ni tako daleko...mi smo u TZ,neka 2,5 h do Slavonskog A kolica mi se puuno sviđaju,pa ko smije odbiti jednu trudnicu Volila bih da sam mogla ici i ja,ali sam na mirovanju od pocetka trudnoce pa onda muzek i seka imaju zadatak sve pokupovati
Hej AMELIC da te pitam za kolica...jesil ti to njih nasla na nekoj stranici ili ???
< Poruku je uredio Sandrich -- 7.1.2012 11:09:08 >