|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
6.1.2012 23:07:32   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Arina

moj opet stuca user posted image

i moj maloprije user posted image

samo mi nije jasno neki dr kazu da ne moze beba stucati, neki da moze..a kako..napiju se vode jel?

cuj ne moze....pa sta je onda ovo poskakivanje...."huja"...jel Gerbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9376
6.1.2012 23:08:07   
anđelo

arina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pitat cemo mi hatu za koji mjesec user posted image

hato za visok tlak b luk i jogurt..nije bas mirisno, ali vrijedi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9377
6.1.2012 23:08:27   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9378
6.1.2012 23:10:13   
Arina
doduse imaju i na koga se baciti....uh kad mene spopadneuser posted image user posted image user posted image ....ja brate ne stucam vec stucaju oko meneuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9379
6.1.2012 23:10:55   
Arina
cekajte sad da namazem jednu od sipka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9380
6.1.2012 23:11:34   
dzenyA
meni se nemili vidjet krevet,a kamoli otic spavat user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9381
6.1.2012 23:11:56   
gerberka

cekajte sad da namazem jednu od sipka user posted image user posted image user posted image

user posted image a kako nisi imala marmeladu

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9382
6.1.2012 23:14:26   
anđelo

maži,mažiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja spucala pola kila jabuka,dosta od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9383
6.1.2012 23:17:15   
Lana_
e blago vama kad možete jesti šta hoćete kad hoćete,ja npr imam celijakiju i spisak dozvoljenih svari koje mogu i koje mi nisu uvijek dostupne a najviše mi fali kruh,inače ili nekad pravim ili kupujem a kad ga nemam u kući mogu se uhvatit za guzicu user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9384
6.1.2012 23:17:24   
hatepsut
Gerbo ma zna Hata nije mi prva trudnoca user posted image mada mi se cini ko da jeste.do duse i u prvoj trunoci slabo sam jela s pocetka kasnije sve nadoknadila user posted image samo se tjesim sto ce biti ljeto,pa raznovrsnog voca i povrca,ali me brinu vrucine zbog mene user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9385
6.1.2012 23:17:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA

meni se nemili vidjet krevet,a kamoli otic spavat user posted image

istooooooooooouser posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9386
6.1.2012 23:20:35   
hatepsut
Ja odoh lagano na spavanje,vrijeme mi je..laku noc lijepo spavajte !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9387
6.1.2012 23:20:53   
anđelo
evo za Hatu film na hayatu "Prokletstvo kralja Tuta"radnja u Egiptuuser posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 9388
6.1.2012 23:20:56   
pauza
nocne ptice, samo da vam malo mahnem!!!:-)) joj ja gladna, a ne smijem jer kad kasno jedem kiselina me slomi, oko na oko ne sklopim, zato sad samo ceznem... smrc:-((
nema nam Silver nikako, mozda ima nesto novoga... nije mi javila....
ko se to sparivao na fb, pa ima nas jos zainteresovanih.... sto ste jukave:-))
ljubim vas i pojedite nesto i za mene, sevap je:-))

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9389
6.1.2012 23:22:38   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ja odoh lagano na spavanje,vrijeme mi je..laku noc lijepo spavajte !
[/quot
e]
Blago tebi,laku noc svima koje mogu spavatuser posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9390
6.1.2012 23:25:32   
gerberka
Lana  user posted image zdravlje je najvaznije..samo mila ti prati spisak, a bebi nece nista faliti

hato,
meni je ljeto bas bilo zeznuto zbog visokog tlaka..znas da sam zbog toga prvi put bila u bolnici..sve mi ok, a on skace..cim su prestale vrucine on se normalizovao...al vala ljeti sam se našopala svega user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9391
6.1.2012 23:27:49   
Lana_
al nemogu da vjeujem šta se događa gledam sad kroz prozor u nalitima bure čovjek i žena se hvataju za drvo da ih ne odnese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9392
6.1.2012 23:27:58   
gerberka
odoh ja na spavanje..mm ce mi izmasirati stopala, jer amortizeri bas vrse pritisak na noge i stopalauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9393
6.1.2012 23:33:30   
anđelo
odoh i ja gledati ovaj film,možda bude i kod mene kakvog masiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9394
6.1.2012 23:35:52   
Arina

odoh ja na spavanje..mm ce mi izmasirati stopala, jer amortizeri bas vrse pritisak na noge i stopalauser posted image
ma cekaj idu moje dudeeeeuser posted image user posted image user posted image ...tamam skontala baterije...kud ces ranije...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9395
6.1.2012 23:36:54   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: anđelo

odoh i ja gledati ovaj film,možda bude i kod mene kakvog masiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene nema masiranja moj hrci ko top od 9, ko vidi cojk od mene hajra nikakvog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9396
6.1.2012 23:38:16   
Arina
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9397
6.1.2012 23:38:51   
dzenyA

ma cekaj idu moje dudeeeeuser posted image user posted image user posted image ...tamam skontala baterije...kud ces ranije...

Evo jaranice ja cekam , pusti omladiinu nek se masira,kad dodju do 38 nedjelje aBd nece im biti na umi user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9398
6.1.2012 23:40:31   
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA

Evo jaranice ja cekam , pusti omladiinu nek se masira,kad dodju do 38 nedjelje aBd nece im biti na umi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dusa mojauser posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9399
6.1.2012 23:41:45   
Lana_
ma nema pravo si se namirila user posted image sve su super ja jedva čekam aBd da počnem kupovati,kao da mi je prvo opet isti osjećaj user posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *