|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  373 374 [375] 376 377   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
6.1.2012 22:29:11   
anđelo
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Vece trudnice,nadam ste da ste zdravo ?!
Ja onako,pritisak me opet zeza,moram mirovati,ne bas strogo mirovanje ali sto manje kretanja dok se malo stabilizira.Mada ja mislim da je vise od ovog vremena nego od mog kretanja.,pih mirovanje mi se ne svidja ali sta da radim...
Danas isli nasem decku po knjizicu,jako smo ponosni na njegove petice user posted image

Hatsepsut Čestitke za petice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a što ti se mirovanje ne sviđa,ja se baš volim izležavati.Čitav dan čitam knjigu,ležim i jedemuser posted image user posted image user posted image user posted image .Miruj kad ti je Bog dao,biće pritisak ako Bog da dobro,samo ga kontroliši redovno.
Dush,javi nam se bonauser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9351
6.1.2012 22:29:24   
gerberka
ode mm ogulit jabuka user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 9352
6.1.2012 22:30:18   
Arina
IZVORNA PORUKA: Lana_

večeeeee,pada li igdje snijeg??? evo kod nas orkanska bura,odnese sveuser posted image
izvini a gdje kod nas,,,,da nece doci i do nas,mislimuser posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 9353
6.1.2012 22:32:39   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

aaaaa...prepisujes user posted image user posted image ....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9354
6.1.2012 22:32:44   
Hurma
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

hej zene, sta je novog?

Ko ide sutra na BB? Ja sam planirala ako Bog da, pa vidjecemo kakva cu ustati. Danas sam djecu vodila u kino i pitala sam se sta mi je ovo trebalo, a noge i ruke su mi k''o somuncici?

od mene nista... malog vodila veceras dr, imao neki osip gadan, jao mene sve neki stresovi, dali mu injekciju i povuklo se, uvijek se zgrožavam od hemije koja odmah djeluje... koliko je to jakoooo, jadnicaka li ag svrbilo... sve sam plakala i naravno odmah mi se javile kontrakcije i tako prođe moj rođendan... uspavah ga oko 21 i napokon sjela i vecerala sa muzem na miru...
nego hocu reci, sutra muz ima sastanak moram ostati sa malim... ne mogu da dođem na bazar... a bas sam mislila... ebi ga :/

< Poruku je uredio Hurma -- 6.1.2012 22:33:26 >

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 9355
6.1.2012 22:33:30   
Lana_
IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: Lana_

večeeeee,pada li igdje snijeg??? evo kod nas orkanska bura,odnese sveuser posted image
izvini a gdje kod nas,,,,da nece doci i do nas,mislimuser posted image

u Mostaru,neće do vas nikako user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9356
6.1.2012 22:34:47   
Arina
a sad jedno ozbiljno pitanje....hajmo malo uozbiljite seuser posted image

Hocete li davati dude bebi one varalice....????

Da se ja odma izjasnim...ja davala oboma...nije smetalo dojenju ....nikako....a bila rahat za ono zapredanje i kreveljenje bezvezno....ja sam zauser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9357
6.1.2012 22:34:53   
anđelo

user posted image user posted image Nek gule jabuke ,kad ne mogu nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9358
6.1.2012 22:36:52   
Hurma

a sad jedno ozbiljno pitanje....hajmo malo uozbiljite seuser posted image

Hocete li davati dude bebi one varalice....????

Da se ja odma izjasnim...ja davala oboma...nije smetalo dojenju ....nikako....a bila rahat za ono zapredanje i kreveljenje bezvezno....ja sam zauser posted image

ha bude plata ja cu je kupiti user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9359
6.1.2012 22:37:04   
Lana_
moja nikad nije htijela dudu,ja sam davala al ništa,aBd i ovoj bebi ću davati pa ako upali upaliuser posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9360
6.1.2012 22:39:16   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

user posted image user posted image Nek gule jabuke ,kad ne mogu nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

za dudu--,i kupili jednu nukovu user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9361
6.1.2012 22:39:51   
anđelo
Pa ne znam baš,moj je imao dudu do 1 rođendana,i nismo imali problema s odvikavanjem.Al baš mi je bezveze kad vidim djete od 3,4,5,da duda dudu.Ovog ću pokušat dojit,ako Bog da da se rodi na vrjeme pa da ima snage da vuče,kad zaplače samo ću mu sise dat...user posted image user posted image .Lahko je dudu kupit,ako bude neophodna

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9362
6.1.2012 22:40:48   
Arina
ja vam bas mislila uslikati kakve sam preslatke dudice danas kupila u jednoj nasoj apoteci dosao njemacki program MAM...ma preslatke stvari......ali mi baterije u aparatu dobile nogeuser posted image .....sutra  user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 9363
6.1.2012 22:41:59   
Selma Kikoebu

arina, kako tvoj muz ne razumije naški ?

odakle je ? nisam upratila, a znas da me sve interesuje user posted image

ma ne moj...malo su se postovi pomjesali...selmin je holandjanin...ma moj je nas bonauser posted image user posted image

sumnjive ste user posted image

ko miiiiuser posted image user posted image user posted image ?????...djes vidjela trudnicu sumnjivu.....ma bona obeselila se da se i mi konacno druzimo negdje.....pa ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image

hahaha, hrdna rano, mi sumnjive, niko i ne gleda u nas user posted image
jesu fakat juce gledali, kad sam pala, ja nako lezim na podu, a oni gledaju user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9364
6.1.2012 22:43:55   
Hurma
haj zdraFo, odoh ja u horizontalu... user posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9365
6.1.2012 22:44:02   
anđelo
I da pohvalim vam Hurmicu,i njen izgled .Danas smo se ja i Gerba s njom sparile na fbuser posted image user posted image user posted image .Hurmica nam je ljepotica.Zamišljala sam je drugačije i starijom,kad ono mlada djevauser posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9366
6.1.2012 22:44:32   
Arina

Pa ne znam baš,moj je imao dudu do 1 rođendana,i nismo imali problema s odvikavanjem.Al baš mi je bezveze kad vidim djete od 3,4,5,da duda dudu.Ovog ću pokušat dojit,ako Bog da da se rodi na vrjeme pa da ima snage da vuče,kad zaplače samo ću mu sise dat...user posted image user posted image .Lahko je dudu kupit,ako bude neophodna
user posted image user posted image user posted image user posted image  sise ,sise,jasta......ma nekad brate placu bez veze....ja sam svoju sa godinom dana odvikla od duda...nije bilo problema...cesto ih mjenjala da se ne ofucaju....i kad su poceli prohodavati bile dude samo u kreveticima...nisam nikad dala da ih razvlace kojekuda....user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9367
6.1.2012 22:44:51   
Hurma

I da pohvalim vam Hurmicu,i njen izgled .Danas smo se ja i Gerba s njom sparile na fbuser posted image user posted image user posted image .Hurmica nam je ljepotica.Zamišljala sam je drugačije i starijom,kad ono mlada djevauser posted image user posted image

haj ne truni ba... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9368
6.1.2012 22:50:38   
anđelo
IZVORNA PORUKA: Hurma

haj ne truni ba... user posted image user posted image user posted image

hajd,to ti nije milo što sam te nahvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9369
6.1.2012 22:58:14   
hatepsut
Ma nisam nesto za izlezavanje imala sam druge planove,ali sta da radim user posted image
Citam vas curice drage sta pojedete...ja jutros tanku sniticu s maremeladom od sipurka i caj...kasnije nes kafu popila...oko 16h komad pizze pojela i nekad oko 20h tanjir palente...pijem vitamincice i natjeram se voce da jedem..
Inace trudnice uglavnom povracaju ujutro,a ja navece user posted image

Ja sam svom K. trpala cucu nikad je nije htio.ali je pio caj iz flasice i dojio,nije smetalo.Prestao je dojiti s godinom,jednostavno vise nije htio.tako da ni on ni ja nismo imali problema.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9370
6.1.2012 23:00:46   
Arina
moj opet stuca user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9371
6.1.2012 23:02:14   
gerberka

i moj maloprije user posted image

samo mi nije jasno neki dr kazu da ne moze beba stucati, neki da moze..a kako..napiju se vode jel?

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9372
6.1.2012 23:02:33   
Arina
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ma nisam nesto za izlezavanje imala sam druge planove,ali sta da radim user posted image
Citam vas curice drage sta pojedete...ja jutros tanku sniticu s maremeladom od sipurka i caj...kasnije nes kafu popila...oko 16h komad pizze pojela i nekad oko 20h tanjir palente...pijem vitamincice i natjeram se voce da jedem..
Inace trudnice uglavnom povracaju ujutro,a ja navece user posted image

Ja sam svom K. trpala cucu nikad je nije htio.ali je pio caj iz flasice i dojio,nije smetalo.Prestao je dojiti s godinom,jednostavno vise nije htio.tako da ni on ni ja nismo imali problema.

eto sad moram ici traziti marmeladu od sipka...nebi svu noc zaspala da je ne pojedem user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9373
6.1.2012 23:04:15   
gerberka
arina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pitat cemo mi hatu za koji mjesec user posted image

hato za visok tlak b luk i jogurt..nije bas mirisno, ali vrijedi user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9374
6.1.2012 23:05:59   
Arina

i moj maloprije user posted image

samo mi nije jasno neki dr kazu da ne moze beba stucati, neki da moze..a kako..napiju se vode jel?

kazu da oni sad u ovom krajnjem periodu "disu "plodnu vodu...tj. i piju je ,gutaju ...ali valjda ide i kroz nos i pluca cime vjezbaju ustvari disanje...tako sam ja barem shvatila...i valjda od svega toga tako zastucaju se...ko ce ga znati....meni bude nesto zao....srca mala...meni nikad nije ni jedno stucalo....a kazu koja stucaju u stomaku i tako stucaju kad se rode....user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  373 374 [375] 376 377   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  373 374 [375] 376 377   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *