anđelo
|
IZVORNA PORUKA: Arina IZVORNA PORUKA: gerberka IZVORNA PORUKA: Arina IZVORNA PORUKA: anđelo Ah što ja metem ,curke moje .Dogurat ću do 100 kg ,blago meni.Baš mi se apetit povećao.A biće na kraju, 100 kg,a beba 3 .Jakotužna,ti me pita za bebu na pp,a ja nikad da odgovorim. Dobro je bebač,napreduje mašala,što je najvažnije zdrava je beba.Meni stvarno pol bebe nije nikako bitan,bitno mi je samo zdravlje.Ja već imam jednog sina od 6 godina,tako da su babo i sin priželjkivali curicu,ali je dječak.Samo nek nam je živ i zdrav i da nam Bog da snage i znanja da od njega napravimo čovjeka.Pol je nevažan. joj anđelo...i ja samo tanjir ne pojedem...a nisam toliko prije...malo vise na pocetku..onda sasvim normalno skoro i manje nego inace...a sad u 8. i 9. metem zeno....uopste mi skala ne radi za mjeru da vam prijavim vruć hljeb, suho meso , slani sir..mazalice..uglavnom racunajte, ja vise snage neJmam ja sam tu fazu prosla prije sat ...okupalase pa sad dragi guli jabuke ....samo nek draga usta ne miruju E,a čujte sad ove trudnice.Ujutru čokoladne pahuljice,u velikoj dubokoj zdjeli,sve smazala,onda tanjir sarme,pa tanjir pure s pekmezom(visočki recept),pa opet tanjir sarme,i kukam kako sam još gladna,a muž mi ogulio jabuka,i kaže ,de malo ženo voća,sevap je Uz sarmu je išao hljeb,naravno,pa onda blizu litru mljeka...i evo sad zobam jabuke,nisam stvarno normalna