|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
6.1.2012 21:58:15   
Arina
sad jedan padobranac  ....kako cu podebljati u citatu neke djelove na koje hocu da odgovorim...ono da ispadne crno deblje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9326
6.1.2012 21:59:27   
Miracle*3
hej zene, sta je novog?

Ko ide sutra na BB? Ja sam planirala ako Bog da, pa vidjecemo kakva cu ustati. Danas sam djecu vodila u kino i pitala sam se sta mi je ovo trebalo, a noge i ruke su mi k'o somuncici?

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9327
6.1.2012 22:00:58   
Arina
IZVORNA PORUKA: anđelo

Ah što ja metem ,curke mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Dogurat ću do 100 kguser posted image user posted image user posted image ,blago meni.Baš mi se apetit povećao.A biće na kraju,user posted image 100  kg,a beba 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jakotužna,ti me pita za bebu na pp,a ja nikad da odgovorim.user posted image user posted image Dobro je bebač,napreduje mašala,što je najvažnije zdrava je beba.Meni stvarno pol bebe nije nikako bitan,bitno mi je samo zdravlje.Ja već imam jednog sina od 6 godina,tako da su babo i sin priželjkivali curicu,ali je dječak.Samo nek nam je živ i zdrav i da nam Bog da snage i znanja da od njega napravimo čovjeka.Pol je nevažan.
joj  anđelo...i ja samo tanjir ne pojedem...a nisam toliko prije...malo vise na pocetku..onda sasvim normalno skoro i manje nego inace...a sad u 8. i 9. metem zeno....uopste mi skala ne radi za mjeru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9328
6.1.2012 22:01:41   
Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Selma Kikoebu ja u trećem mjesecu letjela puno puta ,super podnosila, samo mi jednom bilo malo muka prilikom slijetanja, ali je tada baš ružno i sletio (ja inače autobusom ne bi nigdje mogla ni kada nisma trudna, avion mi je super i voz mi je super). Na aerodromima sam samo naglašavala da sam trudna da ne prolazim kroz rendgen (ja tako i u ovim našim institucijama koje ga imaju). U Beču mi samo nisu dali da ne prođem, ali nije to ni puno štetno, a tebi ako se već stomak vidi, sami će te odstraniti. Ponesi nalaze sve za svaki slučaj, obavezno putno zdravstveno osiguranje (ja ga i u Hrvatsku kad idem uzimam). Naravno kontrola prije i poslije puta. Većina aviokompanija u visokoj trudnoći (čini mi se od 36 sedmice) ne daju trudnicama. Eh da i ako polijećeš iz Sarjeva, od skoro su počeli da naplaćuju drugi prtljag iako kilažom nisi dostigao limit (glupost najveća), pa je bolje jedan veći kofer nego dva manja

raja ringe, hvala ti puno na objasnjenju, sad mi je lakse. ja sam pitala doktora juce da li smijem putovati, on je rekao da smijem, da je sve ok :-)  Putujem iz Zagreba, jer mi je duplo blize stici do zagreba nego do sarajeva. znaci da im naglasim to za rentgen, mada kod mene se iz aviona vidi da sam trudna, stomak masalla user posted image
ja putujem tek za 10 dana, tako da se jos cujemo

hocemo li onda mi to na vjezbice ako Bog da u ponedjeljakuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ako ides za 10 dana.....user posted image

pa vidis, ne bi bilo lose, ako ne zaboravim user posted image
hajd napomeni me u nedjelju navece ili ponedjeljak, pa se vidimo :-)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9329
6.1.2012 22:02:54   
Arina
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

hej zene, sta je novog?

Ko ide sutra na BB? Ja sam planirala ako Bog da, pa vidjecemo kakva cu ustati. Danas sam djecu vodila u kino i pitala sam se sta mi je ovo trebalo, a noge i ruke su mi k'o somuncici?
ja bi rado samo mi podaleko user posted image user posted image ....a def.bi dosla...blago vam se ....danas bar ima vise ovdje pa da se tako druzimo...user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 9330
6.1.2012 22:03:25   
Selma Kikoebu
kako bih ja napravila sebi ovaj tiker, da odbrojava, i kako da ga postavim, zna li neko da mi objasniuser posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9331
6.1.2012 22:04:44   
Arina

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Selma Kikoebu ja u trećem mjesecu letjela puno puta ,super podnosila, samo mi jednom bilo malo muka prilikom slijetanja, ali je tada baš ružno i sletio (ja inače autobusom ne bi nigdje mogla ni kada nisma trudna, avion mi je super i voz mi je super). Na aerodromima sam samo naglašavala da sam trudna da ne prolazim kroz rendgen (ja tako i u ovim našim institucijama koje ga imaju). U Beču mi samo nisu dali da ne prođem, ali nije to ni puno štetno, a tebi ako se već stomak vidi, sami će te odstraniti. Ponesi nalaze sve za svaki slučaj, obavezno putno zdravstveno osiguranje (ja ga i u Hrvatsku kad idem uzimam). Naravno kontrola prije i poslije puta. Većina aviokompanija u visokoj trudnoći (čini mi se od 36 sedmice) ne daju trudnicama. Eh da i ako polijećeš iz Sarjeva, od skoro su počeli da naplaćuju drugi prtljag iako kilažom nisi dostigao limit (glupost najveća), pa je bolje jedan veći kofer nego dva manja

raja ringe, hvala ti puno na objasnjenju, sad mi je lakse. ja sam pitala doktora juce da li smijem putovati, on je rekao da smijem, da je sve ok :-)  Putujem iz Zagreba, jer mi je duplo blize stici do zagreba nego do sarajeva. znaci da im naglasim to za rentgen, mada kod mene se iz aviona vidi da sam trudna, stomak masalla user posted image
ja putujem tek za 10 dana, tako da se jos cujemo

hocemo li onda mi to na vjezbice ako Bog da u ponedjeljakuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ako ides za 10 dana.....user posted image

pa vidis, ne bi bilo lose, ako ne zaboravim user posted image
hajd napomeni me u nedjelju navece ili ponedjeljak, pa se vidimo :-)
ma nemas da brigas...obavezno te na pp napomenem...ali planiraj da i dragi ide na ono o celijama ice i moj pa cemo se fino druziti....u Paviljonu je poslije vjezbica....bas zgodno....hoce li dragi htjeti sta mislis bilo bi bas finouser posted image

Neposredna veza do poruke: 9332
6.1.2012 22:06:28   
Arina
kad dodjes misem na ove tikere....vidjeces pored ima odma i dresa pa odes tamo i vrlo je jednostavno...hajd probaj pa ako ne bude islo zajedno cemo

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9333
6.1.2012 22:06:50   
Miracle*3

kako bih ja napravila sebi ovaj tiker, da odbrojava, i kako da ga postavim, zna li neko da mi objasniuser posted image

Selma odes na neku stranicu sa tikerima, ukucas datum zadnje m,. isliejdis upute i na kraju dobijes kod za forume, taj kod kopiras i otvoris profil na rr i tu ga zalijepis, i eto ti tikera

Neposredna veza do poruke: 9334
6.1.2012 22:08:19   
Selma Kikoebu

ma nemas da brigas...obavezno te na pp napomenem...ali planiraj da i dragi ide na ono o celijama ice i moj pa cemo se fino druziti....u Paviljonu je poslije vjezbica....bas zgodno....hoce li dragi htjeti sta mislis bilo bi bas finouser posted image

cuj hoce li htjeti, hahaha, pa jasta ce, nema izbora drugog, kad ja hocu da nosim stomak 9 mjeseci, moze i on sjediti sa mnom u paviljonu ko beg, nece mu nista biti, ha ya, ici ce, jasta. sam sto ne razumije on naski, al bar nek sjedi i gleda user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9335
6.1.2012 22:10:55   
Arina

cuj hoce li htjeti, hahaha, pa jasta ce, nema izbora drugog, kad ja hocu da nosim stomak 9 mjeseci, moze i on sjediti sa mnom u paviljonu ko beg, nece mu nista biti, ha ya, ici ce, jasta. sam sto ne razumije on naski, al bar nek sjedi i gleda user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9336
6.1.2012 22:11:10   
gerberka

Ah što ja metem ,curke mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Dogurat ću do 100 kguser posted image user posted image user posted image ,blago meni.Baš mi se apetit povećao.A biće na kraju,user posted image 100  kg,a beba 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jakotužna,ti me pita za bebu na pp,a ja nikad da odgovorim.user posted image user posted image Dobro je bebač,napreduje mašala,što je najvažnije zdrava je beba.Meni stvarno pol bebe nije nikako bitan,bitno mi je samo zdravlje.Ja već imam jednog sina od 6 godina,tako da su babo i sin priželjkivali curicu,ali je dječak.Samo nek nam je živ i zdrav i da nam Bog da snage i znanja da od njega napravimo čovjeka.Pol je nevažan.
joj  anđelo...i ja samo tanjir ne pojedem...a nisam toliko prije...malo vise na pocetku..onda sasvim normalno skoro i manje nego inace...a sad u 8. i 9. metem zeno....uopste mi skala ne radi za mjeru user posted image user posted image user posted image

da vam prijavim vruć hljeb, suho meso , slani sir..mazalice..uglavnom racunajte, ja vise snage neJmam user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9337
6.1.2012 22:13:10   
gerberka
arina, kako tvoj muz ne razumije naški ?

odakle je ? nisam upratila, a znas da me sve interesuje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9338
6.1.2012 22:13:28   
anđelo

sad jedan padobranac  ....kako cu podebljati u citatu neke djelove na koje hocu da odgovorim...ono da ispadne crno deblje user posted image user posted image user posted image user posted image

heheh,prvo klikneš mišem pored one rječi koju hoćeš da podebljaš,pa onda povučeš mišem po toj rječi tako da ostane plavo,e onda klikneš na ono crno debelo slovo B i onda ti rječ čitava postane debelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9339
6.1.2012 22:14:16   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

da vam prijavim vruć hljeb, suho meso , slani sir..mazalice..uglavnom racunajte, ja vise snage neJmam user posted image user posted image user posted image

ja sam tu fazu prosla prije sat ...okupalase pa sad dragi guli jabuke ....samo nek draga usta ne mirujuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9340
6.1.2012 22:15:40   
Arina

ma ne moj...malo su se postovi pomjesali...selmin je holandjanin...ma moj je nas bonauser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9341
6.1.2012 22:16:23   
Selma Kikoebu
napravila sam tiker, gdje sad da zaljepim kod, please help me user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9342
6.1.2012 22:17:10   
Selma Kikoebu

ma ne moj...malo su se postovi pomjesali...selmin je holandjanin...ma moj je nas bonauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9343
6.1.2012 22:17:24   
Arina

heheh,prvo klikneš mišem pored one rječi koju hoćeš da podebljaš,pa onda povučeš mišem po toj rječi tako da ostane plavo,e onda klikneš na ono crno debelo slovo B i onda ti rječ čitava postane debelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ma srce  moje pametnouser posted image user posted image ...hvala ti dje cula i dje  ne culauser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9344
6.1.2012 22:21:49   
Arina
dete vi meni recite sto Dush samo viri i viri ...a nikako se nije javila od kako je bila kardiologu...ja je zovem...nista...ddduuusssshhhhh...javi seeeee....zasto se ne javljasssssuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9345
6.1.2012 22:23:30   
hatepsut
Vece trudnice,nadam ste da ste zdravo ?!
Ja onako,pritisak me opet zeza,moram mirovati,ne bas strogo mirovanje ali sto manje kretanja dok se malo stabilizira.Mada ja mislim da je vise od ovog vremena nego od mog kretanja.,pih mirovanje mi se ne svidja ali sta da radim...
Danas isli nasem decku po knjizicu,jako smo ponosni na njegove petice user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9346
6.1.2012 22:23:41   
anđelo

ja sam tu fazu prosla prije sat ...okupalase pa sad dragi guli jabuke ....samo nek draga usta ne mirujuuser posted image user posted image user posted image

E,a čujte sad ove trudnice.Ujutru čokoladne pahuljice,u velikoj dubokoj zdjeli,sve smazala,onda tanjir sarme,pa tanjir pure s pekmezom(visočki recept),pa opet tanjir sarme,i kukam kako sam još gladna,a muž mi ogulio jabuka,i kaže ,de malo ženo voća,sevap jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uz sarmu je išao hljeb,naravno,pa onda blizu litru mljeka...i evo sad zobam jabuke,nisam stvarno normalnauser posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9347
6.1.2012 22:25:38   
gerberka

sumnjive ste user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9348
6.1.2012 22:27:25   
Lana_
večeeeee,pada li igdje snijeg??? evo kod nas orkanska bura,odnese sveuser posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9349
6.1.2012 22:28:55   
Arina

sumnjive ste user posted image

ko miiiiuser posted image user posted image user posted image ?????...djes vidjela trudnicu sumnjivu.....ma bona obeselila se da se i mi konacno druzimo negdje.....pa ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

štrample
marny

da li ste zimi dječacima oblačili štrample?

da (92%)

ne (8%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *