Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:29:11
anđelo
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Vece trudnice,nadam ste da ste zdravo ?! Ja onako,pritisak me opet zeza,moram mirovati,ne bas strogo mirovanje ali sto manje kretanja dok se malo stabilizira.Mada ja mislim da je vise od ovog vremena nego od mog kretanja.,pih mirovanje mi se ne svidja ali sta da radim... Danas isli nasem decku po knjizicu,jako smo ponosni na njegove petice
Hatsepsut Čestitke za petice ,a što ti se mirovanje ne sviđa,ja se baš volim izležavati.Čitav dan čitam knjigu,ležim i jedem .Miruj kad ti je Bog dao,biće pritisak ako Bog da dobro,samo ga kontroliši redovno. Dush,javi nam se bona
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:29:24
gerberka
ode mm ogulit jabuka
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:32:44
Hurma
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
hej zene, sta je novog?
Ko ide sutra na BB? Ja sam planirala ako Bog da, pa vidjecemo kakva cu ustati. Danas sam djecu vodila u kino i pitala sam se sta mi je ovo trebalo, a noge i ruke su mi k''o somuncici?
od mene nista... malog vodila veceras dr, imao neki osip gadan, jao mene sve neki stresovi, dali mu injekciju i povuklo se, uvijek se zgrožavam od hemije koja odmah djeluje... koliko je to jakoooo, jadnicaka li ag svrbilo... sve sam plakala i naravno odmah mi se javile kontrakcije i tako prođe moj rođendan... uspavah ga oko 21 i napokon sjela i vecerala sa muzem na miru... nego hocu reci, sutra muz ima sastanak moram ostati sa malim... ne mogu da dođem na bazar... a bas sam mislila... ebi ga :/
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:39:16
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka
ode mm ogulit jabuka
Nek gule jabuke ,kad ne mogu nas
za dudu--,i kupili jednu nukovu
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:39:51
anđelo
Pa ne znam baš,moj je imao dudu do 1 rođendana,i nismo imali problema s odvikavanjem.Al baš mi je bezveze kad vidim djete od 3,4,5,da duda dudu.Ovog ću pokušat dojit,ako Bog da da se rodi na vrjeme pa da ima snage da vuče,kad zaplače samo ću mu sise dat... .Lahko je dudu kupit,ako bude neophodna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:40:48
Arina
ja vam bas mislila uslikati kakve sam preslatke dudice danas kupila u jednoj nasoj apoteci dosao njemacki program MAM...ma preslatke stvari......ali mi baterije u aparatu dobile noge .....sutra
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:44:02
anđelo
I da pohvalim vam Hurmicu,i njen izgled .Danas smo se ja i Gerba s njom sparile na fb .Hurmica nam je ljepotica.Zamišljala sam je drugačije i starijom,kad ono mlada djeva
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:44:32
Arina
Pa ne znam baš,moj je imao dudu do 1 rođendana,i nismo imali problema s odvikavanjem.Al baš mi je bezveze kad vidim djete od 3,4,5,da duda dudu.Ovog ću pokušat dojit,ako Bog da da se rodi na vrjeme pa da ima snage da vuče,kad zaplače samo ću mu sise dat... .Lahko je dudu kupit,ako bude neophodna
sise ,sise,jasta......ma nekad brate placu bez veze....ja sam svoju sa godinom dana odvikla od duda...nije bilo problema...cesto ih mjenjala da se ne ofucaju....i kad su poceli prohodavati bile dude samo u kreveticima...nisam nikad dala da ih razvlace kojekuda....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:44:51
Hurma
I da pohvalim vam Hurmicu,i njen izgled .Danas smo se ja i Gerba s njom sparile na fb .Hurmica nam je ljepotica.Zamišljala sam je drugačije i starijom,kad ono mlada djeva
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:50:38
anđelo
IZVORNA PORUKA: Hurma
haj ne truni ba...
hajd,to ti nije milo što sam te nahvalila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 22:58:14
hatepsut
Ma nisam nesto za izlezavanje imala sam druge planove,ali sta da radim Citam vas curice drage sta pojedete...ja jutros tanku sniticu s maremeladom od sipurka i caj...kasnije nes kafu popila...oko 16h komad pizze pojela i nekad oko 20h tanjir palente...pijem vitamincice i natjeram se voce da jedem.. Inace trudnice uglavnom povracaju ujutro,a ja navece
Ja sam svom K. trpala cucu nikad je nije htio.ali je pio caj iz flasice i dojio,nije smetalo.Prestao je dojiti s godinom,jednostavno vise nije htio.tako da ni on ni ja nismo imali problema.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 23:02:14
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina
moj opet stuca
i moj maloprije
samo mi nije jasno neki dr kazu da ne moze beba stucati, neki da moze..a kako..napiju se vode jel?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 23:02:33
Arina
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Ma nisam nesto za izlezavanje imala sam druge planove,ali sta da radim Citam vas curice drage sta pojedete...ja jutros tanku sniticu s maremeladom od sipurka i caj...kasnije nes kafu popila...oko 16h komad pizze pojela i nekad oko 20h tanjir palente...pijem vitamincice i natjeram se voce da jedem.. Inace trudnice uglavnom povracaju ujutro,a ja navece
Ja sam svom K. trpala cucu nikad je nije htio.ali je pio caj iz flasice i dojio,nije smetalo.Prestao je dojiti s godinom,jednostavno vise nije htio.tako da ni on ni ja nismo imali problema.
eto sad moram ici traziti marmeladu od sipka...nebi svu noc zaspala da je ne pojedem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 23:04:15
gerberka
arina
pitat cemo mi hatu za koji mjesec
hato za visok tlak b luk i jogurt..nije bas mirisno, ali vrijedi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 23:05:59
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina
moj opet stuca
i moj maloprije
samo mi nije jasno neki dr kazu da ne moze beba stucati, neki da moze..a kako..napiju se vode jel?
kazu da oni sad u ovom krajnjem periodu "disu "plodnu vodu...tj. i piju je ,gutaju ...ali valjda ide i kroz nos i pluca cime vjezbaju ustvari disanje...tako sam ja barem shvatila...i valjda od svega toga tako zastucaju se...ko ce ga znati....meni bude nesto zao....srca mala...meni nikad nije ni jedno stucalo....a kazu koja stucaju u stomaku i tako stucaju kad se rode....