|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
6.1.2012 12:39:08   
Lana_
esmice dobrodošla,ja sam 14+1 user posted image user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9226
6.1.2012 12:42:56   
gerberka
ja eksirala topao caj i sad preznojavanje..uhuuu..samo da se bake+terije ne skupljaju sve neka odlazeeee iz pišeeee user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9227
6.1.2012 12:47:59   
Lana_
hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9228
6.1.2012 12:48:06   
Hurma

IZVORNA PORUKA: gerberka

samo sam upratila da je hurmici našoj rođendan..draga moja sve najbolje od srca, zdravlja, zdravu bebicu i mnogo ljubavi želim ti ovaj i svaki drugi rođenda..da te muzek pazi, a i ti vala njega i sve da bude za 5 user posted image

jesam to zakasnila na kafu user posted image

ja sanjam porod i tako to user posted image nije mi bas ugodno svaku noc se porađat al hajd..vjezbe vizualizacije user posted image

hvala ti draga na lijepim zeljama :) kiss

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9229
6.1.2012 12:48:54   
Hurma

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Hurmice sretan rodjendan, i sretna ti nova sedmica user posted image , ja sam malo bolje spavala sinoc,a inace sam user posted image

eh vi moje terminuse sad ste me bas zbunile Arina i Pauza
Po
dr.racunanju meni termin 31.01. a po mome 29.01. a zadna menga 24.04. e sad sta vi mislite

hvalaaaaaaaaaa :)

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9230
6.1.2012 12:49:39   
Lana_
Hurma sretan rođendan user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9231
6.1.2012 12:53:15   
Hurma
hvala Lana...
ja se naspavah, 2 sata okruglo... sad sa puno bolja... cak me i ginipral ne trese puno... user posted image
samo sto sam sad gladnaaaaaa...

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 9232
6.1.2012 12:59:55   
Silver
Samo da se javim da sam jos tu, jos 2u1, ponekad zaboli, ali nista strasno....

I dalje raspremam, perem ves, peglam spremam...

Zna li iko kako je lejlaze, jutros je imala u 15 do 8 zakazano u bolnici, valjda CR?!?!?!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9233
6.1.2012 13:11:22   
Mrgica
Gerboo evo mene ,ko za mene pita...user posted image Ma ja ti bona vrijedna od jutros, usisavala, brisala prasinu, hljeb potkuhala,pa rucak, nikad RR na red da dodje.Sta ima kod tebe, kako si ti, ima li snijega u Zenici, bila sam ti tamo za N.godinu.
Hurmice cestitam ti rodjendan da si ziva i zdrava punooo godina sa svojim najmilijim. user posted image user posted image takodje cestitamo i 25. sedmicu, mi smo tu negdje sa terminom.
Silver bas kontam dje li si,, sinoc te nesta boluckalo pa kontam mozda je i krenulo pa te nema, kad ti tu.user posted image
Esmice dobro dosla ,zelim ti skolskih 9mj.
Sve ostale veeeliki user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9234
6.1.2012 13:16:17   
gerberka
mrgice, nema snijega kod nas..a jesi vrijedna sunce nase drago..ja od jutros svasta pomalo, al uglavnom nemam nista veliko uraditi..usisavanje ostaje mm jer ja ne smijem...

i ja kako znam nasa lejlaze na danas na programu..pa akoBogda da se rijesi s hajrom i da slavimo user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9235
6.1.2012 13:33:30   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Gerboo evo mene ,ko za mene pita...user posted image Ma ja ti bona vrijedna od jutros, usisavala, brisala prasinu, hljeb potkuhala,pa rucak, nikad RR na red da dodje.Sta ima kod tebe, kako si ti, ima li snijega u Zenici, bila sam ti tamo za N.godinu.
Hurmice cestitam ti rodjendan da si ziva i zdrava punooo godina sa svojim najmilijim. user posted image user posted image takodje cestitamo i 25. sedmicu, mi smo tu negdje sa terminom.
Silver bas kontam dje li si,, sinoc te nesta boluckalo pa kontam mozda je i krenulo pa te nema, kad ti tu.user posted image
Esmice dobro dosla ,zelim ti skolskih 9mj.
Sve ostale veeeliki user posted image

haj kad si tako vrijedna, bujrum ima i kod mene posla koliko hoces user posted image
hvala za cestitku :)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 9236
6.1.2012 13:50:04   
megi
oooo sto ima vrijednih zenicauser posted image

neko je spominjao bol u ledjima meni poceo u prvoj trudnocvi i nikad nije prestao

nego imate li vi kakvih trudnickih zelja, sa adnom mi se nista nije posebno jelo a sad samo tamanim kiseli kupususer posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9237
6.1.2012 13:57:33   
Miracle*3
Andjelo, evo ja imam ovi tabelicu, po njoj sutra ces u 7. ako Bog da

4+4 prebaci u 2 mjesec 

9+ prebaci u 3 mjesec

13+3 prebaci u 4 mjesec

17+6 prebaci u 5 mjesec

22+2 prebaci u 6 mjesec

26+5 prebaci u 7 mjesec

31+1 prebaci u 8 mjesec

35+4 prebaci u 9 mjesec

Hurma sretan rodjendan, sve najbolje od srca:)))

Tako se radujem ovom snjezicu:))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9238
6.1.2012 13:59:38   
pauza
hej zenice, zna li neko sta znaci ovaj strasan pritisak koji imam u donjem dijelu stomaka, kad stojim za pobudaliti, kad lezim malo je lakse, ama isto kao da ce mi sad ispasti beba?? je li ovo normalno za ovu sedmicu ili su neki prvi znaci poroda?? neka mi neko odgovori plesase.... ja necu jos da se poradjamuser posted image user posted image
esmice, dobro nam dosla, neka ti ovo bude divnih 9 mjeseci sa drugarima na rr i da imas skolsku trudnocu i naravno rodis zdravu bebicu!!!
anđelo, Boga ti se cuvaj danas, ja sam cula da ne valja sanjati da ispadaju zubi.... nisam sujeverna, ali eto pripazi se ti malo:-))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9239
6.1.2012 14:00:47   
Hurma
hvala miracle...
da mi je docekati da uđem u 7., sva sam isprepadana od 6., jer je to po mom ginekologu isto neki krizni mjesec... sjecam se da sam sa N. od sedmog pocela sve da kupujem, hodam, bas se bila opustila... jedva ga cekam opet...
a snijeg, ne ostaje, ali samo neka nema one magle... user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 9240
6.1.2012 14:01:11   
mama21e
Zemicee gdje ste mi...
Evo nas, hvala Bogu dragom dobro smo, kontrakcije polahko se povlace. Danas prvi put kako treba osjetim svoj zivotic mali, lupka gdje stigne user posted image Osjecaj je prelijep, hvala Bogu user posted image
Jutros ostisla po recept za ginipral i govori doktorica ne znam da li ide ginipral na recept, kazem ja meni su moje forumasice rekle da ide tako da nemojte da me zezate user posted image user posted image user posted image I ona napisa user posted image user posted image
user posted image Ali mi dade samo jednu kutijicu user posted image Tako da cu opet morati ici i ubjedjivati se user posted image

Nisam vas iscitala jer mi se zanesvijesti kad vidim koliko ste pisale proteklih dana user posted image Vrijedne ove xxl-ice user posted image

Samo vidim da je Hurmici rodjendan user posted image Sve najbolje! user posted image user posted image user posted image
Evo ti jedna tortica
user posted image

Veliki user posted image od nas 2 user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9241
6.1.2012 14:08:46   
Hurma
hvala na torti, bas mi se jede nesto slatko...

i bravo za bebicu, sad uzivajte u maženju... a kad pocne bas da lupa... tad se vidimo na kukanju :)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9242
6.1.2012 14:09:49   
mamina princeza
Pozdrav i od mene ... ja vec imam taj osjecaj da ce mi ispasti pauzo kako opsiujes i kad hodam svako malo me zigne skroz dole. Ovako mi je prosli put bilo 15 dana prije poroda al kud sad vec...
bas ima evo 3 dana kad god setam sve morma stati svakih deset metara kolikome nesto zigne.

Al hajd ... kad me gledas nekako mi je stomak bas visoko pa kontam nece valjda krenut prije. Stvarno nisam nikako spremna za te lazne uzbune ili ne daj Boze prave ranije.
Jos smo hb dobro .. curica sinoc kasljala mislila sam da ce je prava prehlada uhvatiti al nije sad hvala Bogu ponekad kahne al nije nista strasno mozda i od suhog zraka.
MEni nesto smrdi u kcui ne znam sta ... naravno samo meni vjerovatno moje umisljanje al evo sve sam usisala oprala podove oprasila detaljnije i cim se smiri miris detardzenta opet mi smrdi. Cini mi se sad da su zavjese ... nove su stavljene poslije krecenja prije 15 dana ne bi trebalo da su se vec usmrdile al sta ja znam nove pa ne znam s njima. Joj ubi mene ovaj nos sve mi nesto smrdi ...
nedavno sam tako izmaltletirala svekra pa je mjenjao ventil za plin u kuhinji meni smrdilo :) jutro skazem muzu nesto smrdi u dnevnoj kaz on jel opet plin? nema tu plina hb al nesto smrdi.... poludicu ako ne prestane:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9243
6.1.2012 14:11:56   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Hurma

hvala na torti, bas mi se jede nesto slatko...

i bravo za bebicu, sad uzivajte u maženju... a kad pocne bas da lupa... tad se vidimo na kukanju :)

haha dobra si, ovo je sad nista naspram onog sto me ceka user posted image Blizu smo sa sedmicama tako da cemo zajedno kukati user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9244
6.1.2012 14:12:11   
gerberka
user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 6.1.2012 14:13:01 >

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9245
6.1.2012 14:12:54   
Selma Kikoebu
Pozdrav svim mamam i od mene,
evo da se malo i ja javim. Juce sam bila na kontroli, sad cu aBd u 26 sedmicu, dr rekao sve u bredu, nema ni najmanjih problema, hvala Bogu. I juce sam prvi put vidjela lice moje bebice, i MM bio sa mnom, kaze vidio sam lice, smijala mi se :-)
I nakon pregleda navratim u robot, i kupovala sam malo, imaju finih stvarcica. Meni je to bio prvi soping za bebicu, imaju super benkice pcelica maja, bijele pamucne, po 2 km. bodici od 4 do 8 km, svih velicina. kupila sam nekoliko. carapice, rukavice, kapice. I dekice imaju raznih velicina, ja sam kupila jednu, ja mislim da je 90 x 60, ali je bas mekana, i nije cupava, platila 14 km.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9246
6.1.2012 14:14:44   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza

hej zenice, zna li neko sta znaci ovaj strasan pritisak koji imam u donjem dijelu stomaka, kad stojim za pobudaliti, kad lezim malo je lakse, ama isto kao da ce mi sad ispasti beba?? je li ovo normalno za ovu sedmicu ili su neki prvi znaci poroda?? neka mi neko odgovori plesase.... ja necu jos da se poradjamuser posted image user posted image

meni je ovako pa se smiri..mislim da je to priprema
a zasto neces, u devetom si mjesecu

mama21 super sto se povlace a jooj sto mrzim neuke doktore, glupake prave..cuj ne zna dal ide na recept..i jedan mali savjet..kad ti na receptu napiše I ( jedan komad ) ispravi na V ( 5 ) i kupi sevi za marku 5

meni dr napisao II ja ovu drugu crtu ispravila na slovo V i 4 kutije..sta on meni ima određivat koliko cu kad ja znam da mi je opet za heftu ici njemu a moj dr ( privatno ) mi rekao bez prekida da pijem...eto tako

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 6.1.2012 14:15:32 >

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9247
6.1.2012 14:16:11   
Miracle*3
Da malo odem od teme. Bila sam u Bingu, imaju super beneton stvari za djecu i to super cijene. Za mame beneton cizme 59 km kozne crne, mraaaaak, Cizme hush pappies 49 km (koje su na snizenju 120 funti),  a sve su boli glava eto da znate.

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9248
6.1.2012 14:17:28   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: pauza

meni je ovako pa se smiri..mislim da je to priprema
a zasto neces, u devetom si mjesecu

mama21 super sto se povlace a jooj sto mrzim neuke doktore, glupake prave..cuj ne zna dal ide na recept..i jedan mali savjet..kad ti na receptu napiše I ( jedan komad ) ispravi na V ( 5 ) i kupi sevi za marku 5

meni dr napisao II ja ovu drugu crtu ispravila na slovo V i 4 kutije..sta on meni ima određivat koliko cu kad ja znam da mi je opet za heftu ici njemu a moj dr ( privatno ) mi rekao bez prekida da pijem...eto tako

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kraljica

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9249
6.1.2012 14:19:56   
treće
joj a u kojem Bingu, ja tamo baš juče cipele zaobišla smrdi ona guma iz Kine, ali imaju fina odjelca za bebe

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 9250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

izbor zdr. ustanove
maajaa

Drage RR forumasice, zanima me gdje vodite (ste vodile / planirate voditi) trudnocu:

U nekoj od javnih zdr. institucija (GAK, Opca bolnica, ZZZM ...) (64%)

U jednoj od privatnih ordinacija (36%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *