Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 10:10:59
Arina
IZVORNA PORUKA: pauza
Arina, je li to znaci da je porod blizu ako je beba puuuuunoooooo aktivna, mene moja u zadnjih par dana rasturi:-))) a ja sve kontam mora se smiriti ako hoce napolje???
a ne znam....mislim da bi se trebale smiriti ako se blizi.....tako bar kazu....ja nism prije upratila to kretanje i porod.....meni inace prirodno ne ide nikako sa "svitom"....za to moram i na CR....nit se beba spusti u por. kanal....nit se otvaram....ma nista....sa Ajlom sam bila na dan termina ma ni pojma o porodu....sjela na guzu.....i ne misli....a dole sam i uska i zatvorena .....nekakva "zilava".... ......da Bog sacuva.....al eto ima dragi CR pa sve bude za 5
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 10:12:36
Hurma
http://www.babycenter.com/pregnancy-due-date-calculator kliknes ovo drugo dole Date I conceived (Few people know this to the day; choose this option only if you're sure.) napatih se dok nađoh... prebit cu vas... eto sad da znate tacan u bocu dan poroda i sedmice :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 10:13:49
Arina
IZVORNA PORUKA: Hurma
http://www.babycenter.com/pregnancy-due-date-calculator kliknes ovo drugo dole Date I conceived (Few people know this to the day; choose this option only if you're sure.) napatih se dok nađoh... prebit cu vas... eto sad da znate tacan u bocu dan poroda i sedmice :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 10:15:20
Arina
ja evo udarila po koprivi....mojoj carici.....malo preventive....i radi urina i krvne slike.....treba biti sve sto bolje pred porod....jel tako cureeeee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 10:26:58
Arina
e evo i kod nas sunce izaslo ko u bajci.... ...posto sam se dosta ovdje napisala od jutros.....ode ja polako sremanjac pa cu malo u kupovanjac......dok se jos moze.....kuckamo se poslije...ljub-ljub
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 11:05:30
gerberka
samo sam upratila da je hurmici našoj rođendan..draga moja sve najbolje od srca, zdravlja, zdravu bebicu i mnogo ljubavi želim ti ovaj i svaki drugi rođenda..da te muzek pazi, a i ti vala njega i sve da bude za 5
jesam to zakasnila na kafu
ja sanjam porod i tako to nije mi bas ugodno svaku noc se porađat al hajd..vjezbe vizualizacije
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 11:52:09
gerberka
mrgice, trece, mamina princezo..sto ste se usutile
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 12:17:13
dzenyA
Hurmice sretan rodjendan, i sretna ti nova sedmica , ja sam malo bolje spavala sinoc,a inace sam
eh vi moje terminuse sad ste me bas zbunile Arina i Pauza Po dr.racunanju meni termin 31.01. a po mome 29.01. a zadna menga 24.04. e sad sta vi mislite
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 12:23:00
Esmica
Primate li me u vase drustvo? Vidjeh da je djana ovdje,a znam da je ona zatrudnila nakon mene, pa rekoh da i ja pokucam na vrata ,nemam s kim da muhabetim dan za danom,iz hefte u heftu. Ja sam trenutno 14 + 2. Taman pomislim mucnina prosla,onda se probudim i cijeli dan me muci.Danas je takav dan. Od simptoma jos imam ucestalo mokrenje,jede mi se svasta slano,slatko jok,i ledja me razvaljuju pri dnu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 12:31:03
anđelo
Esmice dobro nam došla,imaš nas da mahalamo o svemu,šta ti duša želi.Ja sinoć sanjala ko uzela kanticu za zaljevanje cvjeća i otvorila latice u ormaru i zaljevam veš i čarape... kad zamalo poče kiša u staklo udarat,to me i probudilo.Pomislila možda ono svoje cvjeće trebam zalit,otkad nisam.A opet poslije kad sam zaspala,sanjam da mi ispadaju gornje šestice,same,hej počele se klimat i ispadoše s korjenom,a ništa ne boli.A onda mi ispadoše i donje dvojke,što se isikira u snu.Kad sam se probudila i vidjela zubi mi na broju ,niko sretniji
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 6.1.2012 12:35:59
gerberka
Anđelo
esmice dobrodosla