|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  367 368 [369] 370 371   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
6.1.2012 10:10:59   
Arina
IZVORNA PORUKA: pauza

Arina, je li to znaci da je porod blizu ako je beba puuuuunoooooo aktivna, mene moja u zadnjih par dana rasturi:-))) a ja sve kontam mora se smiriti ako hoce napolje???
a ne znam....mislim da bi  se trebale smiriti ako se blizi.....tako bar kazu....ja nism prije upratila to kretanje i porod.....meni inace prirodno ne ide nikako sa "svitom"....za to moram i na CR....nit se beba spusti u por. kanal....nit se otvaram....ma nista....sa Ajlom sam bila na dan termina ma ni pojma o porodu....sjela na guzu.....i ne misli....a dole sam i uska i zatvorena .....nekakva "zilava"....user posted image user posted image user posted image user posted image ......da Bog sacuva.....al eto ima dragi CR pa sve bude za 5 user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9201
6.1.2012 10:12:36   
Hurma
http://www.babycenter.com/pregnancy-due-date-calculator
kliknes ovo drugo dole Date I conceived (Few people know this to the day; choose this option only if you're sure.)
napatih se dok nađoh...user posted image prebit cu vas... eto sad da znate tacan u bocu dan poroda i sedmice :) user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9202
6.1.2012 10:12:54   
Arina
jojjj jes vani hladnooooo....Boga mi moja bi apoteka mogla sacekati....makar podne da omeci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9203
6.1.2012 10:13:49   
Arina
IZVORNA PORUKA: Hurma

http://www.babycenter.com/pregnancy-due-date-calculator
kliknes ovo drugo dole Date I conceived (Few people know this to the day; choose this option only if you're sure.)
napatih se dok nađoh...user posted image prebit cu vas... eto sad da znate tacan u bocu dan poroda i sedmice :) user posted image
ma sila si  hurmice nasa......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9204
6.1.2012 10:15:20   
Arina
ja evo udarila po koprivi....mojoj carici.....malo preventive....i radi urina i krvne slike.....treba biti sve sto bolje pred porod....jel tako cureeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9205
6.1.2012 10:17:13   
anđelo
Hurma sretan rođendanuser posted image ,i sretnih 25 sedmicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9206
6.1.2012 10:18:22   
Hurma
hvaJa :)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9207
6.1.2012 10:18:51   
Arina
anđelo pa gdje si ti ....ranoranilac user posted image user posted image user posted image ....jal to bila druga tura spavanja....user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9208
6.1.2012 10:20:58   
anđelo
IZVORNA PORUKA: Arina

anđelo pa gdje si ti ....ranoranilac user posted image user posted image user posted image ....jal to bila druga tura spavanja....user posted image user posted image

Jašta moja Arina, odvalila user posted image još koji sat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nešto me sad krsta boluckaju,teško se prevrtatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9209
6.1.2012 10:23:55   
megi
pozdravcic i od nas

Hurma sretan rodjendan i 25 sedmica, tu smo nas dvije sa sedmicama i terminom poroda koliko vidim

ja se dogegah nekako na posao, e sad jos samo da prodje dan user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9210
6.1.2012 10:24:42   
Arina
IZVORNA PORUKA: anđelo

Jašta moja Arina, odvalila user posted image još koji sat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nešto me sad krsta boluckaju,teško se prevrtatuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodosla u klub "kostoboljki" ima nas mashallah user posted image user posted image user posted image user posted image .....ja se vise izbezumi.....kad dodje noc....hvata me muka vise i kad vidim krevet ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9211
6.1.2012 10:25:51   
treće
onima koji slave danas praznike čestitke sve najljepšeuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9212
6.1.2012 10:26:58   
Arina
e evo i kod nas sunce izaslo ko u bajci....user posted image user posted image user posted image ...posto sam se dosta ovdje napisala od jutros.....ode ja polako sremanjac pa cu malo u kupovanjac......dok se jos moze.....kuckamo se poslije...ljub-ljubuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9213
6.1.2012 10:28:10   
pauza

dobrodosla u klub "kostoboljki" ima nas mashallah user posted image user posted image user posted image user posted image .....ja se vise izbezumi.....kad dodje noc....hvata me muka vise i kad vidim krevet ....user posted image user posted image user posted image

sad te hvata muka od kreveta, a prije jedno 8,5 - 9 mjeseci te nije hvatalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9214
6.1.2012 10:28:15   
Hurma

IZVORNA PORUKA: megi

pozdravcic i od nas

Hurma sretan rodjendan i 25 sedmica, tu smo nas dvije sa sedmicama i terminom poroda koliko vidim

ja se dogegah nekako na posao, e sad jos samo da prodje dan user posted image

hvala, da imamo cak i djecu u par mjeseci staru... bice nas u porodilistima... :)

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9215
6.1.2012 10:30:42   
anđelo
Kod nas nigdje sunca,ni za ljeka.Danas nam je 26+4 a tiker nas još nije prebacio u 7user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9216
6.1.2012 10:31:42   
anđelo
IZVORNA PORUKA: pauza

sad te hvata muka od kreveta, a prije jedno 8,5 - 9 mjeseci te nije hvatalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9217
6.1.2012 10:34:58   
Hurma
cekam vrijeme ginipralu, jao kako cu se zavaliti u krevet mmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9218
6.1.2012 10:42:27   
treće
http://vladix.net/pcelicamaja/images/upload_slides/1.jpg

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9219
6.1.2012 11:05:30   
gerberka
samo sam upratila da je hurmici našoj rođendan..draga moja sve najbolje od srca, zdravlja, zdravu bebicu i mnogo ljubavi želim ti ovaj i svaki drugi rođenda..da te muzek pazi, a i ti vala njega i sve da bude za 5 user posted image

jesam to zakasnila na kafu user posted image

ja sanjam porod i tako to user posted image nije mi bas ugodno svaku noc se porađat al hajd..vjezbe vizualizacije user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9220
6.1.2012 11:52:09   
gerberka
mrgice, trece, mamina princezo..sto ste se usutile user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9221
6.1.2012 12:17:13   
dzenyA
Hurmice sretan rodjendan, i sretna ti nova sedmica user posted image , ja sam malo bolje spavala sinoc,a inace sam user posted image

eh vi moje terminuse sad ste me bas zbunile Arina i Pauza
Po
dr.racunanju meni termin 31.01. a po mome 29.01. a zadna menga 24.04. e sad sta vi mislite

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9222
6.1.2012 12:23:00   
Esmica
Primate li me u vase drustvo?user posted image
Vidjeh da je djana ovdje,a znam da je ona zatrudnila nakon mene, pa rekoh da i ja pokucam na vrata user posted image ,nemam s kim da muhabetim dan za danom,iz hefte u heftu.
Ja sam trenutno 14 + 2.
Taman pomislim mucnina prosla,onda se probudim i cijeli dan me muci.Danas je takav dan.
Od simptoma jos imam ucestalo mokrenje,jede mi se svasta slano,slatko jok,i ledja me razvaljuju pri dnu.user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9223
6.1.2012 12:31:03   
anđelo
Esmice dobro nam došla,imaš nas user posted image da mahalamo o svemu,šta ti duša želi.Ja sinoć sanjala ko uzela kanticu za zaljevanje cvjeća i otvorila latice u ormaru i zaljevam veš i čarape...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad zamalo poče kiša u staklo udarat,to me i probudilo.Pomislila možda ono svoje cvjeće trebam zalit,otkad nisam.A opet poslije kad sam zaspala,sanjam da mi ispadaju gornje šestice,same,hej počele se klimat i ispadoše s korjenom,a ništa ne boli.A onda mi ispadoše i donje dvojke,što se isikira u snu.Kad sam se probudila i vidjela zubi mi na broju ,niko sretnijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 9224
6.1.2012 12:35:59   
gerberka
user posted image user posted image user posted image Anđelo

esmice dobrodosla user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  367 368 [369] 370 371   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  367 368 [369] 370 371   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buduca mama ako Bog da
Leloli

I ja sam se tek uclanila. Pijem siofor 500g svaki dan ujutro i navece i klomifen peti dan menstruacije i pijem cetiri dana po popola tablete ujutro i navace. Jos uvijek nema nista, htjela bi da mi vi djevojke nesto kazete, hvala :)

2 (80%)

2 (20%)

Broj svih glasova: 5

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *