|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
6.1.2012 0:47:59   
Miracle*3
pa slano ne jedem, i kretanje mi je malo ograniceno. Ovo malo po kuci mislim da je ok radi cirkulacije.
A sto se tice hodanja i ustajanja, bolje da ne govorim. Sto rece Gerba neku noc:"A da nisi trudna?"user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9151
6.1.2012 0:57:06   
treće
ali prvi put je bilo lakše , sad se sve brže razvali i prepone i sve

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 9152
6.1.2012 4:54:04   
anđelo
Jutro user posted image ...Ja se naspavalauser posted image user posted image user posted image user posted image .Mašala vidim o akiki se pričalouser posted image .Mom sinu je muž proučio ezan,a i ovom mlađem će.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo svim mojimuser posted image da nam fino miriše dan. 

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9153
6.1.2012 8:08:46   
Lulu_08
Jutro drage moje, vidim do kasno ste caskale sinoc hihi.

Ja sam imala uzasnu noc, L. zbog jake kise slabo spavala pa je prebacim kod sebe, a mm u dnevnu hehe. Medjutim zbog ruznih vijesti (mamina rodica je poginula, udarilo je auto) su mi snovi sinoc bili grozniiiiiiiiiiiii, ne smijem ni pisati pu pu.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9154
6.1.2012 8:31:53   
Miimy
Jutro svima Sretna Nova ja danima nisam mogla na RR nesto me sesrver zezao jao bila sam skoro luda... Masala vidim trudnice dobro kupuje se robica nek je hairli da ako Bogda u zdravlju i rahatluku je pronosate i novu kupite za svoje bebace... Ja juce bila kod dr,masala sve uredu dr, prezadovoljan, pritisak mi uredan a hvala Bogu ni grama jos nisam dobila , sto je dobro jer sam usla sa viskom kg u trudnocu pa se bas pazim...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9155
6.1.2012 8:42:06   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

jel 35+4............ 9 mj user posted image

hajmo tabelarkeuser posted image

imal koga user posted image

ooooooooo vidi gerbeuser posted image

Allah mubarek olsun na 9tom mjuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9156
6.1.2012 8:44:31   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: anđelo

Jutro user posted image ...Ja se naspavalauser posted image user posted image user posted image user posted image .Mašala vidim o akiki se pričalouser posted image .Mom sinu je muž proučio ezan,a i ovom mlađem će.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo svim mojimuser posted image da nam fino miriše dan. 

user posted image user posted image user posted image
i ja

beba sastavila po 2h izmedju dojenja sinoc i ja se naspavalauser posted image samo je imala jednu seansu od 3 do 4 i 30, drzanja, hranjenja, plac, mazenje, mislila sam da nece zaspati vise kad zaspa hvala Bogu, i u 7h budjenje i to je to, nema spavanja kao u trudnociuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9157
6.1.2012 8:45:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Arina

mi smo sutra u 38 sedmici...abebi bi mogao biti u maminom narucju ili u sljedeci vikend ili u onu tamo srijedu ako Bog da.......tako pretpostavljam jer je moj dok. tako dezurni....vidjecemo u utorak sta ce reci na kontroli....user posted image l

meni nekako danas stomak bas ko da se "slego" dole....nekako imam neku tezinu prema dole iako bas nesto specijalno ne primjecujem da se spustio....onda nonama razvaljuje dole user posted image user posted image ...uf

hajde hairli, nemoj kad rodis da uteknes s foruma, cekam da se javis na temi o bebama aBduser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9158
6.1.2012 8:46:46   
Miracle*3
Jutro zenice.

Djana, zao mi je sto vam se to desilo, mogu misliti kako utice na tebe.

Ja sam se probudila sa otecenim nogama, danas idem aBd u malu setnju da vidim tu cirkulaciju da malo popravim.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 9159
6.1.2012 8:47:44   
Bebica11

ej  ja se tuširala i uzmem ogledalo..ispucala sam ispod pupka user posted image user posted image user posted image

suti jos kad rodis aBd pa olabavi taj dio, bas lijep suveniruser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9160
6.1.2012 8:48:38   
Miracle*3
Oooooo, vidi nam bebice nase. Pa bona kako si, kako  bebana? Citala sam rezultate sa kontrole. Sta reci, bravo mama, i bas mi je drago da si uspjelauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9161
6.1.2012 8:48:52   
Hurma
jutro drage moje, jao sinosnje noci... snova...
mali se nesto osuo, kao da ga nesto izujedalo, jeo kornfrexa, je li moguce da je od toga ostalo je sve jeo sto i prije... jadnik svu noc se cesao a ja svu noc kontala od cega mu je to... sve u svemu... ludilo... je li moguce da je od nestle kornfleksa?

kako ste vi... ja danas napunila 25 sedmica... i 31. godinu života user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9162
6.1.2012 8:54:31   
Arina
Hurmice....sretno sve,,,i rodjendan i nova sedmica....mashallah....da nam budes ziva i zdrava i narastes velikaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image .....mislim trudnicauser posted image ...user posted image user posted image

Bebuser posted image ice ...hvala mila .....necu ja nigdje...ovo je bona meni uslo u krv.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da Najmica napreduje...a sve ce se to srediti i budjenje i plakanje....ako Bog da   samo polako...ne si ti ustala s lijevog boka...sve je lakseuser posted image user posted image pusa maloj dusiciuser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9163
6.1.2012 8:57:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pauza

raja_ ringe i hurma, na isti smo se udale:-)))) nevjerovatno, pale kao WTC:-))

evo ja sad sa vjezbi pa jedna info za zenice iz Sarajeva, naravno koga interesuje, a vezano za MRSA-u i glupi Plivasept.... naime, posto je mrsa (hvala Bogu dragom) navodno u strasnom padu.... tj. broj oboljelih se smanjuje, doktori rekli da se beba i mama ne trebaju sapirati onim roze Plivaseptom, koji je jak, nego je dovoljno 15 dana i to zutim Plivaseptom, sa kamilicom, to je onaj koji se koristi kao sampon tj. kupka i naravno sapira se... on je dosta blazi.... naravno ovo sve ako dr koji pregleda beba kad se rodi ne kaze drugacije, odnosno ako nema nekih sumnji na mrsu....
eto, valjda sam nekom pomogla sa ovom info... ako je uopste iko bio ovoliko isfrustriran kao jauser posted image user posted image

i mi smo koristile zuti, eh sad ne znam s kojim su je u bolnici kupali

i to se ja jednom skroz okupala poslije bolnice i par puta istusirala s njim, bebu 4-5 puta okupala i to je to, nisam ga ni pola potrosila hB

u bolnici narocito pazite NA RUKE, pogotovo kad ranu tretirate npr idete se tusirati, ja sam strasno na to pazila( a bila sam najpodlozniji kandidat, sjecena plus operisana na istom mjestu), npr ja kad idem da perem ranu u bolnici to je bila procedura, odnesem prvo u kupatilo peskir, ves i sapun(koji je u kesici) i onda izadjem i alkoholom(ima ga u hodnicima) dezinfikujem ruke, onda pratim KOJOM rukom otvaram kupatilo, tom rukom uzimam tus i otvaram vodu, drugu ruku "cuvam" cistom za pranje rane i sve tako...opet dezinfikujem ruke nakon tusiranja da bih uzela bebu

znaci poslije wc-a obavezno pod tus i pranje s ovom procedurom i hB sacuvale smo se MRS-e

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9164
6.1.2012 8:58:43   
Sandrich
Jutro curke...evo kafica,caj user posted image user posted image za ljepse jutro a vidim i bebica nam svratila pa evo maksuz i jedan caj za nju user posted image user posted image - ako ga jos pije user posted image
I ja se jutros nest hafifno osjecam al kontam da je to sto sam samo 8 sati spavala,pa nadam se user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sandrich -- 6.1.2012 8:59:16 >

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9165
6.1.2012 9:01:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Oooooo, vidi nam bebice nase. Pa bona kako si, kako  bebana? Citala sam rezultate sa kontrole. Sta reci, bravo mama, i bas mi je drago da si uspjelauser posted image user posted image

evo dobro sam, nisam vam rekla, jucer mi bilo tacno 40 dana od poroda, i prekjucer navecer ja se tusirala i predjem rukom preko rane kad 4 konca ostadose u ruciuser posted image

do sinoc ih je 10 ispalo, Bog zna koliko ja toga imam, to sve unutrasnji jer su mi vanjske povadili na kontroliuser posted image ugl happy sam zbog tog, malo me to brinulo da se ne ognoji i sl

a bebana evo malo kunja pa se mama prihvatila netauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9166
6.1.2012 9:02:15   
Arina
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Jutro curke...evo kafica,caj user posted image user posted image za ljepse jutro a vidim i bebica nam svratila pa evo maksuz i jedan caj za nju user posted image user posted image - ako ga jos pije user posted image
I ja se jutros nest hafifno osjecam al kontam da je to sto sam samo 8 sati spavala,pa nadam se user posted image user posted image
cuj 8 sati...pa to ti je binog draga mojauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9167
6.1.2012 9:02:46   
mamich
Jutro drage moje..vidim da ste sve Hvala Bogu dobro user posted image Hurmice sretan rodjendanko sve naj naj ti zelim,da uzivas u samo lijepim trenutcima sa svojom porodicom..Ja zeljno ocekujem da prodje ovo prvo tromjesece jer me povracanje iscrpi,smrsala sam vec 4 kile,sve na meni spadauser posted image user posted image user posted image Ali bitno je da je bebica dobro...

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9168
6.1.2012 9:04:03   
Bebica11

Hurmice....sretno sve,,,i rodjendan i nova sedmica....mashallah....da nam budes ziva i zdrava i narastes velikaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image .....mislim trudnicauser posted image ...user posted image user posted image

Bebuser posted image ice ...hvala mila .....necu ja nigdje...ovo je bona meni uslo u krv.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da Najmica napreduje...a sve ce se to srediti i budjenje i plakanje....ako Bog da   samo polako...ne si ti ustala s lijevog boka...sve je lakseuser posted image user posted image pusa maloj dusiciuser posted image

jest hvala Allahuuser posted image

ustace i ove moje drugarice s lijevog boka aBd, sve to proleti za casuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9169
6.1.2012 9:06:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

nemoj mi sad caja, uh odmah mi naumpadne da moram onaj komorac popitiuser posted image a moja mala beba ga nece odmah pocne face slagati, njoj samo da je (.) dusa mala

moze jedna NES za mamu da je drzi budnom ako me pocne kasnije bacatiuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9170
6.1.2012 9:06:40   
Arina
IZVORNA PORUKA: Bebica11

jest hvala Allahuuser posted image

ustace i ove moje drugarice s lijevog boka aBd, sve to proleti za casuser posted image

ja uvijek kazem da sve prodje.....bude za nama....a dragi Allah dodne da se i sve ruzno zaboravi i izblijedi.....a lijepo pamti i ostaje .....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9171
6.1.2012 9:08:34   
Arina
sta li nam je sa Silver...sinoc je imala malo bolova...da nije s bebijem svojim...ako Bog da.....od jutros mislim na nju.....da bar pauza uleti pa da nam ona da info.....user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9172
6.1.2012 9:13:20   
Hurma

e hvala ti na lijepim rijecima user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9173
6.1.2012 9:16:23   
Arina
joj ovo djete me ubi dole...nonicama.....sve mi malo malo ko iglom da me neko dole ubode.....jel to ok za 38.-mu sedmicu ...mene sve strah da nesto ne krene prije kud cu onda .....df. cu na pregled u ponedjeljak mislila sam u utorak ali ipak odma u ponedjeljak..nek on to vidi  dole sta ima i dokle je stiglo....user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9174
6.1.2012 9:20:23   
Hurma
meni to isto bude u mojim sedmicama... kao da izbaci ruku i malo mahne i vrati se... samo mislim ispast ce :)
ja bih trebala danas na pregled... cekam da mi legnu pare na racun... pa da se najavim... da vidim dokle je ova bebica... uvijek kaska sa rastom, miša li joj... baš me to uvijek poremeti... nasekira...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 9175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Velike promjene
Mirkica

Da li se bojite promjena ? Mislim na velike promjene u zivotu , novi grad, drzava ....

Da (62%)

Ne (38%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *