|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
5.1.2012 18:08:07   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hurma

http://nina-line.hr/shop/index.php?cPath=38
vidite sto ovdje ima finih stvari... lijevo je odabir...

imaju li dostavu za BiH?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9101
5.1.2012 18:08:27   
teacher75
i ja sad procitah to za testise, vidjecu sta ce reci, rodicu u martu, nije ljetouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9102
5.1.2012 18:10:58   
Hurma

IZVORNA PORUKA: gerberka

http://nina-line.hr/shop/index.php?cPath=38
vidite sto ovdje ima finih stvari... lijevo je odabir...

imaju li dostavu za BiH?

nisam gledala ali obzirom da su hrvati ima sigurno... online kupovina... ove dekice sto su 6 na jednoj slici nisu skupe sto i nesto kuna a tako su njezne i lijepe, ova bijela, jaoooo :)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9103
5.1.2012 18:21:40   
gerberka
Hurma po ovim cijenama se moze naci i kod nas..a ovako jos placas postarinu a ne znas sta ce ti stici 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9104
5.1.2012 18:23:46   
Hurma

IZVORNA PORUKA: gerberka

Hurma po ovim cijenama se moze naci i kod nas..a ovako jos placas postarinu a ne znas sta ce ti stici 

ma ja moguce... i ja na fb imam bruku tih sto kupuju robu pa preprodaju H&M ali opet kontam ima i kod nas svega... pa ne uzmem...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9105
5.1.2012 18:46:54   
raja_ringe
koliko godina, mi se uzeli 2004....

:) mi se vjenčali 2010.

< Poruku je uredio raja_ringe -- 5.1.2012 18:48:23 >

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9106
5.1.2012 18:53:38   
gerberka
ej  ja se tuširala i uzmem ogledalo..ispucala sam ispod pupka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 9107
5.1.2012 19:01:28   
treće
dogodine se neće vidjeti, meni nije u prvoj trudnoći već u drugoj a isto kila imala, a isto nisam odmah skontala ne vidim donji dio

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9108
5.1.2012 19:04:32   
Silver
Ja se sad okupala spremila, neko je rekao da ako su lazni da popuste nakon tusiranja, mene nastavlja boljeti pomalo...uhhh...vec sam po kuci krenula sve pripremati da ostane uredno...user posted image Ko zensko mahnito....

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9109
5.1.2012 19:07:25   
pauza
raja_ ringe i hurma, na isti smo se udale:-)))) nevjerovatno, pale kao WTC:-))

evo ja sad sa vjezbi pa jedna info za zenice iz Sarajeva, naravno koga interesuje, a vezano za MRSA-u i glupi Plivasept.... naime, posto je mrsa (hvala Bogu dragom) navodno u strasnom padu.... tj. broj oboljelih se smanjuje, doktori rekli da se beba i mama ne trebaju sapirati onim roze Plivaseptom, koji je jak, nego je dovoljno 15 dana i to zutim Plivaseptom, sa kamilicom, to je onaj koji se koristi kao sampon tj. kupka i naravno sapira se... on je dosta blazi.... naravno ovo sve ako dr koji pregleda beba kad se rodi ne kaze drugacije, odnosno ako nema nekih sumnji na mrsu....
eto, valjda sam nekom pomogla sa ovom info... ako je uopste iko bio ovoliko isfrustriran kao jauser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9110
5.1.2012 19:08:35   
gerberka
silver sretno draga.hajd, hajd polako..vakat ti je srećo user posted image user posted image user posted image

treće baš sam se trackala svim mogucim uljama i kremama a vidis u dva dana..pocelo me svrbiti..ja bpitam muza kaze samo par crtica..slago me user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9111
5.1.2012 19:08:58   
Silver
Sad kad sam ga platila 30 KM, kupat cemo se sa njim, makar 5 dana user posted image Ali sapirati cajem od kamilice!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9112
5.1.2012 19:11:27   
Silver
Danke Gerbooo da Bog da, da je to -TO, da nisu lazni!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9113
5.1.2012 19:12:41   
treće

IZVORNA PORUKA: Silver

Sad kad sam ga platila 30 KM, kupat cemo se sa njim, makar 5 dana user posted image Ali sapirati cajem od kamilice!

možeš li zamijeniti za žuti

Objave: 1024
Član od: 5.5.2011
Status: prisutan S

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9114
5.1.2012 19:14:13   
pauza
Prijo moja, sretnooooooo!!! Bas bi lijepo bilo, uoci petka, lijep dan, lijep datum.... ma samo da bude s hajrom!!! Mislim na tebe... javljaj nam se....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9115
5.1.2012 19:14:33   
gerberka

Danke Gerbooo da Bog da, da je to -TO, da nisu lazni!

mene npr boljela leđa jako i u dnu stomaka..evo posliej tuširanja sam super..dakle kod mene su lažnjaci..to je ovo kad sam otkrila trije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9116
5.1.2012 19:15:23   
treće
treće baš sam se trackala svim mogucim uljama i kremama a vidis u dva dana..pocelo me svrbiti..ja bpitam muza kaze samo par crtica..slago me
ma meni je u zadnjoj heti, i to beba se tačno odgurivala mene bolilo, dosad to nije bilo vidljivo, evo sad kako se rasteže vidi se ali je svijetlo izblijediće nećeš se poznati

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9117
5.1.2012 19:18:13   
Silver

IZVORNA PORUKA: treće

možeš li zamijeniti za žuti

Objave: 1024
Član od: 5.5.2011
Status: prisutan S

Nevjerujem, prvo racun vise nemam, user posted image a ovaj zuti je jeftiniji za 20 KM, ne vjerujem da ce htjeti da zamjene onako na lijepe oci, ali nema veze! Tjeracu ljude da peru sa njim ruke, ako misle da mi bebu diraju, a pojedinima koji misle cmakati novorodjence, a ima ih, bi i usta isprala...uh vec sam alergicna user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9118
5.1.2012 19:19:17   
Silver
Ihh prijo...samo da je to-TO, javim se ja tebi i preko sms-a user posted image A i sutra je lijep dan za radjanja, petak, uvijek fin...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9119
5.1.2012 19:23:00   
pauza
obavezno se javi.... tako sam i ja rekla da hocu da se porodim 27.01. pa kazu sto bas tada, reko' na lijepi petak, a svidja mi se datum, ima broj 7 u sebi (17. mi je rano hehh)... a kao da ce me neko pitati:-)))

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 9120
5.1.2012 20:09:40   
Mrgica
Evo nas sa kontrole, sve hvala Bogu u redu, user posted image Ovaj put sve pohvale za dr Pasic, zena je extra.Raja ringe sorry kako ti rece da si buknula, ja kontam zalis se na kg, nisam te dobro skontala.Svim user posted image veeeliki user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9121
5.1.2012 20:26:42   
raja_ringe
IZVORNA PORUKA: pauza

raja_ ringe i hurma, na isti smo se udale:-)))) nevjerovatno, pale kao WTC:-))

user posted image user posted image user posted image Pauzo koje godine si ti 'pala'? Nama je taj dan bio simboličan i jer je bio 3. dan bajrama a mi se počeli zabavljati 3. dana bajrama.

Mrgice  baš mi je drago da si zadiviljna sa Pašićkom ;)... sutra mi idemo na kontrolu, jedva čekam da vidim svoju mrvicu. Kaže moja kolegica:"Es taman da ti muž ima novu sliku u novčaniku". (jer se on sa prošlom hvalio i svima pokazivao pa i njoj :))

Idem sad još malo raditi, pa da sutra mogu prije kontrole svratiti na posao..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9122
5.1.2012 20:58:29   
pauza
IZVORNA PORUKA: raja_ringe

user posted image user posted image user posted image Pauzo koje godine si ti 'pala'? Nama je taj dan bio simboličan i jer je bio 3. dan bajrama a mi se počeli zabavljati 3. dana bajrama.

i ja na treci dan Bajrama, prosle godine... :)) vrlo simbolican datum bio... ne moze se zaboraviti:-))

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 9123
5.1.2012 21:03:56   
gerberka
jel 35+4............ 9 mj user posted image

hajmo tabelarkeuser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 9124
5.1.2012 21:17:01   
Lulu_08
Cao bebeje, kako ste mi?

Evo bili smo na pregledu, kao prvo nuhalni nismo radili, fetalni skrining doktorica hoce da radi za dvije sedmice kada ce biti 13/14 sedmica, po njenom misljenju je to najbolji trenutak!

Ali imamo jednu jaaaaaaaaaaako zivahnu bebicu, ajmeeeee, te sut jednom pa drugom nozicom, pa rukicama pa mase, pa se zategnu za zid svog "baloncica" i istegnu se od glave do petica i onda napravi kolut, aaaaaj MM Luna i ja smo se toliko nasmijali, bas je slatka bila hahahah, show!!!!!

Uglavnom, doktorica prezadovoljna nalazima, pritiskom i mojim stanjem, sve za 10! MM i ja dobili zeleno svjetlo za mazenje hihhih, pa cemo se malo maziti, malkice samo hihihihihihi. I dalje ostajem na bolovanju, zbog situacije na poslu (nema grijanja) i zbog toga sto kada dugo sjedim imam bolove i grceve u stomaku, nastavljamo Dabroston terapiju!

Za dvije sedmice idemo opet da uradimo fetalni skrining user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *