Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 10:17:58
emy24
hvala vam drage moje na odgovorima,kad sam nedavno vadila nalaze imala sam bakterija u urinu,vec sam se ispirala sa kamilicom,i malo mi je lakse,naravno ves mijenjam,koji je takođe pamucni,vidjecemo sta ce mi reci na kontroli,a sto sam spominjala sapun antibakteriski,on je od ljekovitih trava pa sad neznam....u svakom slucaju hvaala vam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 10:38:00
bigmama5
hvala draga moja,i ja se nadam... bilo bi mi zao da nesto bude jer sam se jako vezala za ovo malo stvorenje,svaki dan s njom pricam kao da me cuje,ludilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 10:39:40
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: Miimy
ja sam upravo skontala da je to 5 minuta od mog stana nazvacu da se prijavim i ako se bude placalo treba podrzati jer ideja je hvale vrijedna.. ajmo da se druzimo pa cemo poslije kod mene na kaficu ;)
ih, gdje si ti bila kad sam ja isla, niko se nije druzio, a nevrijeme oba puta bilo...
hurma, pogledaj link sa temom i uzmi taxi. jeftinije je od izdajalice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 10:57:14
ellam
IZVORNA PORUKA: KupusLivada
IZVORNA PORUKA: ellam
sto smo se raspisale :)))
kupuslivada da te pozdravim hoces sutra na vj?
niko mi nije odg za maslinovo ulje.... je li iko cuo da to ima efekta?
kupuslivada jel to danas nema na otoci, ako sam te dobro shvatila??? ja ne odoh, pa da mi nije zao onda :))))
ja sam inace isla u saraj polje jer mi je to najblize, al mi nesto nije kao na otoci....
Dobro jutro ostalim
hej, ja ti sad idem u saraj polje, iduci petak cu na otoku, jer ovdje nece biti zbog praznika...
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 11:19:12
ellam
bebica11kad stignes da mi odgovorisu cemu su iznijeli tvoju Naimicu? neko je spominjao da ne nosimo djaba skafandere da to ne oblace gore bebama... moze li se ponijeti mala vreca za spavanje pa da bebu u to stave, pa onda u deku? nadam se da je lakse s grcevima, pusa naimi :)
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 11:19:35
gerberka
miracle..i ti ne spavaš? ja sam slomljena u neka doba mm ustao i masirao mi stopala ja više ne računam na spavanje.zorom uspije sklopiti oko na tren i ustajem da popijem kafu
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 11:26:14
AMELIC
Trudnjače Nije me bilo dugo vremena, nešto nisam bila horna za pisanje,svašta mi se izdešavalo...ali život ide dalje ! Uglavnom bila sam na kontroli i bebi je mashallah dobro,ima već 1100 gr i sve je po mjericama kako i treba biti Ušla sam u 7-mi pa se lakše diše
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 11:41:35
gerberka
sve najboljeeeeee
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 11:54:34
Bebica11
IZVORNA PORUKA: ellam
bebica11kad stignes da mi odgovorisu cemu su iznijeli tvoju Naimicu? neko je spominjao da ne nosimo djaba skafandere da to ne oblace gore bebama... moze li se ponijeti mala vreca za spavanje pa da bebu u to stave, pa onda u deku? nadam se da je lakse s grcevima, pusa naimi :)
ja sam ponijela skafandercic, dobili iz Danske predobar bijeli 50-56 br i nisu nam je u to stavili, vratila sam ga, a iznijela sam je u onom lijepo izradjenom jastucicu za bebe, to sam dobila od tetica i bilo mi nekako najsimpaticnije da je u to stavim a ispod su joj obukli po dva sloja odjece(zato stavite vise) dvije gegice, carapice, bodic dugih rukava, benkica, kapica i jos sam je plahticom koja dodje uz jastucic prekrila po glavici jer je pao snijeg i bio ostar vazduh
i sad kad je iznosim idu 2 sloja odjece i skafandercic
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 12:17:29
mama21e
Hello bembelice, dok vas iscitah prodje cijelo jutro Ja sam dobro hvala Bogu, malo mi srce ubrzano lupa i tijelo mi treperi od ovog giniprala ali nista strasno, podnosljivo je.
bigmama5bigmama5 dobrodosla, zelim ti najljepssih
emy24 jesi li mozda probala Canesten kremu? Dobra je za infekcije, ali je samo za vanjsku primjenu! Konsultuj se s doktorom. A nije to nista strasno ne brini.
Miracle sretno, da ti ako Bog da skinu to pa da mozes fino spavati
Jel mozda neko u kontaktu s veki_aki? Nema je vec duze vrijeme...
Dinamitna sretno, nadam se da si vec sa svojom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.12.2011 12:27:21
Hurma
IZVORNA PORUKA: KupusLivada
IZVORNA PORUKA: Miimy
ja sam upravo skontala da je to 5 minuta od mog stana nazvacu da se prijavim i ako se bude placalo treba podrzati jer ideja je hvale vrijedna.. ajmo da se druzimo pa cemo poslije kod mene na kaficu ;)
ih, gdje si ti bila kad sam ja isla, niko se nije druzio, a nevrijeme oba puta bilo...
hurma, pogledaj link sa temom i uzmi taxi. jeftinije je od izdajalice
kad god ti procitam nick, pomislim kako je kupus dobar za dojkice protiv upala, hahaah :D ma doci cu bar jednom pa kup puklo da puklo :D u januaru aBd se vidimo tamo... placalo se ili ne... juce nisam imala problema i zamarala je dosta oko gluposti... a danas evo svakih pola sata mjeri tem malom... povraca od zore, izgledam kao zombi... haman je virus... sad ce i na mene i here we go again... kazu da je dosta djece u ambulantama... virus... jaaaaaao