|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
27.12.2011 14:49:05   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Hello, hello...
Moram se pohvalit moj Msuper pajkio, budio se svaka 3 sata da rucki...grceva nema...pijemo redovno kapiuser posted image

Nama se blizi vakcina prva i malo me strah svega, a jedva cekam taj prvi pregled. I ja sam kontala kod svoje dr.malo otici da vidi moje stanje...jos uvijek malo krvarim...nadam se da tako treba user posted image Pocela sam sanjati VIR user posted image

A tezina...hmmmm meni ne mogu niti jedne farmerke user posted image Jos moram nosati helanke i tunike dok ne skinem ovih 5 viska.
Idem se sad najesti dok M spava mmmm gladnaaaa. Ne znam sta bih izbacila iz ishrane jer nista ne jedem pretjerano.

suti ureci ces gauser posted image

moja se danas budi svakih sat, ne znam sta joj je, i jede jede, i zaspi nema sanse da je probudim da se lijepo najede ovako svakih sat po malouser posted image

i mi cemo na vakcinu aBd iducu srijedu planiram, i mene je strah reakcije na vakcinu al bice aBd dobro

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2501
27.12.2011 14:51:55   
Sensia
vi friske mame gdje cete za Novu godinu user posted image  hehehehe ja sam vec planirala upaliti fen na 2 kad krenu one petarde user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2502
27.12.2011 14:52:46   
bebix
eeeeee bili smo i mi na famoznoj vakcini, u rukicu kad je primio nista a u nogicu vriska, cim smo dosli kuci pola kas. paracetamola oblogice i spajki sad, nadam se da nece biti tempuser posted image
Minie i vama isto zelim, a takodje i bebama koje su jos danas primile boceuser posted image
Anice, ja kamilicu uopste ne koristim imam osjecaj da je I bas osjetljiv na nju i umjesto da mu pomogne crvenilo se pojaca, potpisujem BEPANTEN MAST..
Lelepetka potpisujem sve sto si pisala vezano za velicine..
A sad sto se tice kila samo cu reci.. helanke zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu glavobolja)
Neposredna veza do poruke: 2503
27.12.2011 14:54:53   
Cickolini
Hej drage moje da vam se i mi malo javimo. Tu smo, ali se rijetko javljamo jer vjezbamo i pripremamo docek nove godine i rodjendana.

ABd za rodjendan smo u Sarajevu. Nadamo se da nece biti vecih vremenskih nepogoda i da ce sve biti kako smo planirali.

Mi smo dobili i drugu rijec, a to je Mama. Ja sva presretna. Jutroskad me je zovnula nisam mogla vjerovati. Pa skocila pa je ljubila, a dijete se prepalo pa vise i ne progovara hahahhahahahaha

Cestitamo sve propustene rodjendane i zubice, ako ima bolesnih bebica ili mamica od srcazelimo brzo ozdravljenje.

Veliki user posted image za sve mame i bebare!

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2504
27.12.2011 14:56:36   
minie
IZVORNA PORUKA: Sensia

vi friske mame gdje cete za Novu godinu user posted image  hehehehe ja sam vec planirala upaliti fen na 2 kad krenu one petarde user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Bas MM sinoc isto komentarise vezano za petarde. Mi cemo Novu docekati u toplini svog doma, (druge opcije i nemamo svakako user posted image ) Ja tek sinoc i skontala koliko je blizu Nova user posted image

Ja na waikiki skorz zaboravila, idemo za vikend, ali nakon toga kada vidimo sta je dedo kupio. Nadam se da je bar jednu velicinu potrefio user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2505
27.12.2011 14:56:59   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej drage moje da vam se i mi malo javimo. Tu smo, ali se rijetko javljamo jer vjezbamo i pripremamo docek nove godine i rodjendana.

ABd za rodjendan smo u Sarajevu. Nadamo se da nece biti vecih vremenskih nepogoda i da ce sve biti kako smo planirali.

Mi smo dobili i drugu rijec, a to je Mama. Ja sva presretna. Jutroskad me je zovnula nisam mogla vjerovati. Pa skocila pa je ljubila, a dijete se prepalo pa vise i ne progovara hahahhahahahaha

Cestitamo sve propustene rodjendane i zubice, ako ima bolesnih bebica ili mamica od srcazelimo brzo ozdravljenje.

Veliki user posted image za sve mame i bebare!

mogu misliti kako divan osjecaj, jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2506
27.12.2011 15:02:59   
bebix
Cickolini user posted image user posted image  neobicno je sto vas nema ali samo vjezbajte, jos malo i vi na drugu temuuser posted image
NG naravno u kuci, bas mi je palo na pamet da je mama rahmetli ziva malog bi ostavila s njom a sa velikim bi cekali na otvorenomuser posted image  nikad se necu navici da je nemauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2507
27.12.2011 15:24:24   
drznica
Cestitamo i mi nove korake i nove rijeci...mogu misliti kako sve to dozivljavate awwww jedva cekam user posted image

Vidim kamilica se bas nepreporucujeuser posted image A nama pedijatrica rekla da M samo kupam u kamilici zbog osipa tj.ciscenja koze. hmmmm sad sam se zabrinula. Sto se tice krema nisam ga mazala pun, samo nekad malo chicco mlijeko za tijelo, i naravno bademova za guzu.

user posted image

Evo jedna momačka user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2508
27.12.2011 15:32:48   
Sensia
IZVORNA PORUKA: drznica

Cestitamo i mi nove korake i nove rijeci...mogu misliti kako sve to dozivljavate awwww jedva cekam user posted image

Vidim kamilica se bas nepreporucujeuser posted image A nama pedijatrica rekla da M samo kupam u kamilici zbog osipa tj.ciscenja koze. hmmmm sad sam se zabrinula. Sto se tice krema nisam ga mazala pun, samo nekad malo chicco mlijeko za tijelo, i naravno bademova za guzu.

user posted image

Evo jedna momačka user posted image

masala slatkis pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pravim rucak a U nece da spava user posted image  jos dva sata i eto joj babija da je zabavlja user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2509
27.12.2011 15:47:35   
Cickolini
Hvala vam drage moje. Zaista prelijep osjecaj. Prva joj je rijec bila "hajde" ali ne može se ni porediti sa "mama" user posted image

Draga drznice djecak je ko med masala ;) nek ti je ziv i zdrav user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2510
27.12.2011 16:02:36   
bebix
Drznice med med mashallah user posted image

Neposredna veza do poruke: 2511
27.12.2011 16:09:18   
ciciban26
Evo da se i mi javnemo
Cestitamo prve korake i da bude sto manje padanja i treskanja guza user posted image
Cickolini user posted image user posted image user posted image za najljepsu rijec..jedva cekam user posted image
Animagical daj recepAt za skidanje kila,meni zabetoniralo na 4 viska.. Samo ovaj carski ostavi podignut stomak user posted image ..Zenice koje ste radjale na carski,bolucka li vas rez (ne mogu dohvatiti upitnih,E mi u rukama spava user posted image user posted image user posted image ) Mene zadnjih dana bas dobro zigne user posted image
Drznice masAllah  bebača user posted image user posted image
Za NG cemo uzivati u nasem toplom domu user posted image user posted image MM priprema neko iznenadjenje za svoje dvije cure pa vidjet cemo sta nas ceka
Cula sam da na pijaci Ciglane ima super stvarcica a i povoljnih,skafanderi po 20 km..Steta sto sam smota i sto mi vozacka samo ukrasava novcanik user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 2512
27.12.2011 16:09:43   
mimikimi
cicko bravo za Duser posted image slatkica mala
a ja sam vec primjetila da tebe nema odavno na temi ali eto znamo sad da su pripreme i vjezbe u pitanjuuser posted image
kako dijeta napreduje???

drznice bebic je za masanla bice to mali zavodnik aBduser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2513
27.12.2011 16:13:06   
Cickolini
Mimikimi dijeta dobro napreduje. Dnas mi je vodeni dan i skinula sam dosta. Ali danas se ne moze pricati sa mnom koliko sam nervozna hahaha

< Poruku je uredio Cickolini -- 27.12.2011 16:14:06 >

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2514
27.12.2011 16:18:41   
lepetetka
Drznice mali je meden , ljepotan pravi!
Jao borbe majko mila ja kucam a E mi ne da čupa mi urku da je glođe, slomih se,.... išli smo čika doktoru propisao nam neke kapi u nos, preslušao je i kući,..
Cickolini bravo za big MAMAuser posted image user posted image
ajjjjj poješće me E user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2515
27.12.2011 16:43:20   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Mimikimi dijeta dobro napreduje. Dnas mi je vodeni dan i skinula sam dosta. Ali danas se ne moze pricati sa mnom koliko sam nervozna hahaha

dobra si ti opet ja sam od subote na nekakvoj svojoj dijeti evo danas me isto neka muka fata od nervoze a mozda i zato sto jos nisam dobilauser posted image
kontala malo u hodanje ni ti mi nije uspjelo jer moja dama zaspala a kad je ustala ja se rucka fatila
ma eto user posted image
i da mislim da cete ti i D opet odnijeti pobjedu na onom takmicenju za bebe i mame
stvarno ste preliijepe user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 2516
27.12.2011 17:06:08   
Sensia
Hohohoho mi primili paketić user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2517
27.12.2011 17:22:23   
Cickolini
Mimikimi i meni je bilo tesko na pocetku, ali evo skoro mjesec dana sam bez greske izdrzala. Ovih dana sam bila bas nervozna... Ujedala sam. Cak je i sveki ponudila mm krevet ako ne moze da izdrzi (kako divna mamica), ali mm je dobro shvatio ono "i u dobru, i u zlu" hahaha Ja sam danas dobila pa sam malo mirnija, ali mi se jede slatkooooooooooo ... user posted image

Sensia blago vama za paketic. Mi ovdje nemamo Djeda Mraza i ja sam bas tuzna zbog toga. Moj muzic ce obuci odjelo da slikamo D s njim i paketicem koji smo mi pripremili. Sreca pa imaju na njegovom poslu odjelo pa ce posuditi hahahahaha

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2518
27.12.2011 17:22:58   
Sensia

Hohohoho mi primili paketić user posted image  

samo nam slika negdje pobjegla user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2519
27.12.2011 17:23:55   
Cickolini
Mene ili ima ili nema user posted image Prvo me nema danima, a onda svaki drugi komentar moj user posted image

Neposredna veza do poruke: 2520
27.12.2011 18:09:03   
mersiha 77
Anes je poceo brbljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
bababababa  babr babr vaaaaa,ma svastauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2521
27.12.2011 18:09:34   
Super Beba
cickolini generacijo, čestitam tu divnu izgovorenu riječ i da je od sada što češće čuješ :) (a i druge nove riječi naravno)
a kad aBd bude imala 15 godina, znaćeš da joj nešto treba od tebe čim bude zaustila samo ono MA user posted image

drznice - jeste pepi momak user posted image

MM i ja kontamo vani slavit Novu...e sada, malo je upitno zbog noćnog dojenja, pa ću vidjeti kako i šta...malo se moram organizovati :) izdajanje ne dolazi u obzir, pumpicu sam arhivirala i ne pumpala se ja više...muka mi je samo kad je vidim...ne znam, možda upali mlijeko i kraš expres umjesto mene...vidjećemo :)
a mi nismo još dobili paketiće user posted image čekamo da se dedo sjeti..obećao je, samo da ne bude - obećanje ludom radovanje...a na kraju će biti, vadi mama pare iz novčanika i časti dijete... user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 2522
27.12.2011 18:09:43   
sporty mamaa
Evo i nas malo. Bili smo u guzvi ovih dana, mislim da sve kila sto sam skinula da sam ih sad kolacima nadoknadilauser posted image user posted image user posted image Mi smo nedavno imali tri mjeseca, po danu mali izvoljevamo, graco ljuljacka mi je spas u teskim trenutcima kad su mi zivci na izmakuuser posted image , malo tata uleti kad je kuci i tako. Po noci hvala Bogu spava dobro, od 12 do 7 i po, 8user posted image
Vidim prica se o Novoj, ja cu ako mi svekrva htjedne ostat s djecom( sto je pod velikim upitnikom) s muzem u jedan kafic. Namjeravam se malo opustiti, nisam ostala duze od 11 otkako sam rodilauser posted image user posted image user posted image Mama mi je trebala biti kod nas preko blagdana al baka bolesna pa ne mozeuser posted image Tako da ovisim o svekrvi, a sami znate kako je touser posted image A i popilo bi se malo, vrijedno sam skupljala zalihe mlijeka, da mogu popit koje pivce, ima u zamrzivacu oko litar i pouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2523
27.12.2011 19:42:48   
rose

ovako sam i ja prosle godine...samo usisavaci s interneta na maksimum user posted image ...ove godine ne znam kako cu..samo bih je istraumirala jer se boji usisavaca

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2524
27.12.2011 19:53:38   
Selminja
Al zato juce je htjela da siki svakih 1,5 sat user posted image  u 7 sati ja vise nisam imala kap mlijeka + sto je juce imala 6 stolica.......

jel zaista dojis svaka dva sata? Jel vi sve tako? user posted image Sta radi izmedju dva dojenja?
Moja E doji u prosjeku svakih 20-30 min (osim navecer kad spava fino) jer po dani ne spava duze od 15 min, ja joj dajem da doji kad god hoce, ona bi ustvari stalno bila na siki, ako nista igrala bi se s njom, malo zakunja, spustim je ona se probudi i sve tako.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *