|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
27.12.2011 12:52:53   
animagical
nece joj biti vruce, ona ne sjedi, ne vrti se, nego samo lezi... ehhe hajd ti lezi vani i odspavaj pa bih te pitala jel ti vruceuser posted image  

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2476
27.12.2011 13:04:44   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

nece joj biti vruce, ona ne sjedi, ne vrti se, nego samo lezi... ehhe hajd ti lezi vani i odspavaj pa bih te pitala jel ti vruceuser posted image  

e upravu si

mi kad izlazimo, posto je ona mala manje budemo vani a vise kod nana,deda, tetke i adze i malo u shopingu user posted image  mama ne moze da se otrgne starim navikama

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2477
27.12.2011 13:09:55   
Anica1
Mi danas bili na prvoj kontroli i vakcini, sve super proslo hvala Bogu, bebi dobila 1 kg i 70 gr user posted image A kada je primala vakcinu nije plakala, vec tek poslje kada je skontala sta je snaslo user posted image
Sutra nam je punih 40 dana, idemo po paketic i u soping user posted image

D se malo izasula po obrascicima i celu, sitni osip nije puno, cime bi joj mogla mazati lice? Umijem je blagom kamilicom ali ne znam cime poslj da namazem

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2478
27.12.2011 13:11:37   
animagical
ja kamilicom ne bih, ona isusuje...moze bepanten mast? namazi joj malo obrascice kad podjete vani, da joj od zime ne izadje vise crvenila

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2479
27.12.2011 13:15:33   
Anica1

ja kamilicom ne bih, ona isusuje...moze bepanten mast? namazi joj malo obrascice kad podjete vani, da joj od zime ne izadje vise crvenila

Znaci da izbacim kamilicu. Moguce da joj kamilica i malo sasusi obrascice, izbacujem to. Vidjela sam da ima chicco krema za zimu za lice 0+, mozda bi nam ona pomogla na ovoj zimiuser posted image

18.11.2011. - nasa sreca

Neposredna veza do poruke: 2480
27.12.2011 13:20:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Znaci da izbacim kamilicu. Moguce da joj kamilica i malo sasusi obrascice, izbacujem to. Vidjela sam da ima chicco krema za zimu za lice 0+, mozda bi nam ona pomogla na ovoj zimiuser posted image

ja je po licu mazem samo svojim mlijekom, onako kad jede halapljivo pa joj curi ja je namazem i masala nema piknice
nikakvu kremu ne koristim

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2481
27.12.2011 13:26:38   
animagical
ma ne mazem ni ja nicim,ali sam cula da je bepanten mast super za svasta... a taj osip je vjerovatno ono bebece ciscenje, to samo prodje.. a za kamilicu sam cula da je losa od ped, da isusuje i da je ne treba koristiti,posebno za ciscenje ociju. dobro kaze sensia namazi je mlijekom

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2482
27.12.2011 13:29:03   
taurus
anica i nivea ima kremu za zimu u tubi je i na njon piše wind and winter, samo na njemačkomuser posted image a ja ga ne znam pa ti ovako napisamuser posted image
ma sontaćeš koja je garant

Neposredna veza do poruke: 2483
27.12.2011 13:31:02   
palachinken
Mi sad otišli po doznake, smrzla se mama, zub mi proradio. A njemu je dobro bilo, ima ispod skafandera dva tanja sloja odjece i u marami je toplije nego u kolicima, šal i kapa obavezna oprema. Ovo nam je bio prvi izlazak na minus 4.
Elem, nama nestalo grijanja, opet kvar, a sad je bas bas hladno. Joj dodje mi da ko mlada partizanka bombe bacam.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2484
27.12.2011 13:34:05   
animagical
mi smi izlazili juce, setali nekih sat vremena...jest pohladno,ali sta da se radi.... danas necemo vani, samo do dm-a i nekog shopinga....
moram da se pohvalim smrsala sam jos 2kguser posted image wiiiiiiiiiii juhuuuu

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2485
27.12.2011 13:37:41   
mimikimi
dan zene ev i mene
skoknula malo na net pa odoh caricu kod tete pstaviti a ja malo u hodanje i koji racun da platim eh dpbro se sjetila mama samo da nadje razlog da smugne van

mamasta ok je svako ima pravo na misljenja svoja ali eto rekla sam ti sta me bocnulouser posted image user posted image user posted image
hajde ba bilo i proslouser posted image

nego mi se radujemo cetvrtku uvece skola u kojoj radim (tj skolski sindikat) organizuje podjelu paketica bice i djeda mraz pa cemo se malo slikati i druziti sa nasim kolegama i kolegicama sa poslauser posted image
mama ima jos malo da uziva prije vracanja na posao user posted image

i moja ima neke bubice sitne po obrazima ali nisu crvene nego jednva primjetne bijele tackice sta bi to moglo biti ped mi rekla mozda je od zubica user posted image

lijep pozdrav mamama

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2486
27.12.2011 13:37:55   
Anica1

mi smi izlazili juce, setali nekih sat vremena...jest pohladno,ali sta da se radi.... danas necemo vani, samo do dm-a i nekog shopinga....

Zavidim ti na ovih - 2 kg user posted image user posted image user posted image Ja se jos i udebljah , izadjoh iz porodilista super, a sad nakon mjesec, jedva zakopcam farmerke, jos malo pa cu se vratiti u one trudnicke jer mi ove nece moci user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

Neposredna veza do poruke: 2487
27.12.2011 13:40:39   
animagical
ma ja sam iza poroda dobila nekih 5kg jeduci sta god ko napravi....user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2488
27.12.2011 13:40:55   
mimikimi
svaka cast animagical e ja cu se jos nacekati na rezultateuser posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2489
27.12.2011 13:46:03   
lepetetka
Ćao ženice samo da se javnem... I mi smo noćas slabo spavali, E se začepio nosić , pa slabo pomažu i kapi i luk, ma malo i opet začepi... Ali čini mi se ja navikla da ne spavam , meni to više tako teško ne pada user posted image user posted image Tri puta je dojila, to da je utješim kada se rasplače i još koji puit se budila..čini mi se da ću je danas odvesti kod doktora , sve sam odlagala jer nije bilo temp. ali me kašalj nervira, neka je presluša..
Mamasta nemoj se ljutiti na ženice ali trebala si očekivati takvu reakciju kada si rekla da su djeca abnormalna...ti znaš značenje te riječi...ovdje se sve žene znaju samo preko foruma i postanja rijetko koja uživo, ali nebitno, sve one se savjetuju i poštuju i biraju riječi u obraćanju, jer možda sutra požele i uživo da se druže sa tim ženicama.. tebi želim dobrodošlicu na forum, i fino druženje user posted image I da ti kažem da i ovdje ima dosta forumašica koje imaju neke svoje privatne i zdravstvene probleme i koje se bore sa istim i dijele to sa forumašicama, olakšaju si dušu, znači da nisi sama i eto ako kada budeš željela da to podijeliš sa nama tu smo da te saslušamo user posted image Možda si neke i dotakla sa tim da imaš svega po 20-30 komada jer to nemogu sve žene priuštiti, ima žena kojima radi jedno ili nijedno u porodici, ima podstanara, liječenja, ma svega...Mene nisi iskreno jer meni to ništa ne predstavlja, jeste da volim imati svašta ali kada nešto i nemogu kupiti nije mi smak svijeta, ja kupujem i markirano i na pijaci, nisam ni tim stvarima opterećena, mislim nigdje veze..Ima i markiranih stvari skroz bezze, recimo sa IANA sam baš nezadovoljna, ljetos sam malom imala dva kompletića šorc i majca IANA i tako su se boje isprale ma fujj, a sjećam se da sam nekada davno malenom kupovala neke majčice na pijaci ALBI koje su jako lijepe pamučne i nisu se ni razvukle ni promijenile boju, ma super majce, također i ERB tako da znate ženice ove majce su jaaaako fine pamučne :) Ima Coconut stvari koje su bile postojane a bilo ih je isto tako bezveze.. Tako da mi više ni marka ne govori puno user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2490
27.12.2011 13:51:06   
sweet insanity
Cura mi upade sa bracnog. Pajkila sa mm i on usto kad ja cujem plac, ona na parketu. Jastuci kojim ju je zagradio su na mjestu neg se ona haman opet unatraske spustala niz krevet i pljasnula na guzicu pa na ledja. Ponasa se normalno, al se prepadoh. Ona mal mal pa upadne, ovo joj je treci put al do sad nijednom na parket-ajd bude sve OK valjda :)

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2491
27.12.2011 13:54:41   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Anica1

Zavidim ti na ovih - 2 kg user posted image user posted image user posted image Ja se jos i udebljah , izadjoh iz porodilista super, a sad nakon mjesec, jedva zakopcam farmerke, jos malo pa cu se vratiti u one trudnicke jer mi ove nece moci user posted image

ej ba tako sam i ja, smrasala pa se udebljala bas mjesec nakon poroda i opet smrsam.Deblja sam no prije al necu vise da mrsam makar nove farmerke kupovala. Kad smo kod farmerki mene srklet  "fata" i od ovih sto mi mogu, helanke zakon-od trudnoce ostala navika haman.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2492
27.12.2011 13:58:59   
lepetetka
I da čestitam sve koračiće da ih aBd puuuuuuuno u životu naprave, na pravom putu--ma koji to bio!!!!!!user posted image user posted image
Bombina ehhhhh da ti ne pričam koliko sam odbijenica dobila do sada user posted image user posted image ovo da te utješim user posted image A što je najgore ni ova današnja situacija me nimalo ne tješi, naprotiv!user posted image Ko zna do kad ću se smucati po birou user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2493
27.12.2011 14:03:59   
glavobolja
mame moje drage, lijep pozdrav. Vidim da ćaskate oko težine. Ja s tim nemam problema. Po prirodi sam tanana. Zatrudnila sa 53 kg, rodila sa 73 i sada, četiri mjeseca nakon toga, imam 55. Bila bih sretnija da mi je još koja kilica ostala.user posted image user posted image user posted image Nego, mene zanima kako odvići bebu da sisa palac. Nekako mi je lakše kad gurne čitavu šaku, a palac me baš nervira. user posted image

Zahra

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2494
27.12.2011 14:22:11   
Bebica11
Animagical hvala na odgovoruuser posted image

sad sam vodila i ja N malo na balkon da je privikavam ovu heftu na zrak prije vakcine, posto joj je prvi put bile smo 5minuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu glavobolja)
Neposredna veza do poruke: 2495
27.12.2011 14:24:42   
drznica
Hello, hello...
Moram se pohvalit moj Msuper pajkio, budio se svaka 3 sata da rucki...grceva nema...pijemo redovno kapiuser posted image

Nama se blizi vakcina prva i malo me strah svega, a jedva cekam taj prvi pregled. I ja sam kontala kod svoje dr.malo otici da vidi moje stanje...jos uvijek malo krvarim...nadam se da tako treba user posted image Pocela sam sanjati VIR user posted image

A tezina...hmmmm meni ne mogu niti jedne farmerke user posted image Jos moram nosati helanke i tunike dok ne skinem ovih 5 viska.
Idem se sad najesti dok M spava mmmm gladnaaaa. Ne znam sta bih izbacila iz ishrane jer nista ne jedem pretjerano.

Neposredna veza do poruke: 2496
27.12.2011 14:27:49   
minie
Dan drage moje,

Cestitamo prve korake malenim bebicama user posted image

Mi smo hB naspavani pravo, R se samo jednom budio da siki i opet zaspao. Danas smo primili boce i nismo puno plakili, samo malo kad smo primili u nogicu. Stavila sam mu hladne obloge i na rukicu i nogicu i dala pola kasike paracetamola, nadamo se da necemo dobiti temperaturu. R ima isto nesto kao osip na licu i izgleda kao koza kad se isusi. Naredni podoj, malo mlijeka ide i na obrascice. I da mamim djecak ima 6200 gr.

Uh kile, ja samo po cijeli dan kukam kako sam debelaaa i svima sam se popela na vrh glave user posted image U trudnoci se udebljala 16 kg, dosta je spalo na porodu (i bebac bio krupan) i poslije meni se cini. Moze mi par pantalona koje sam nosila prije tudnoce i u njma se udobno osjecam. Ostalo mi je jos stomaka, ali cim prodje 3 mjeseca bacam se ja na svoje vjezbice i bice sve tip top, ali zbog ovih strija mi se user posted image

Zenice gdje ima kupiti lijepih majcica za bebace. Mi sad imamo puno donjih dijelova, a majice nam sve skoro male. Ne da mi se puno lutati po ovoj zimi.

Paketici, paketici user posted image R dobio dva do sada, ceka nas jos jedan kod dajdze i jedan koji stize iz Njemacke. R dedo stize u cetvrtak iz Nj i bicee puno slatkisa. A maloprije pricah o kilama user posted image

user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2497
27.12.2011 14:39:27   
glavobolja
minie, koliko je dečku? Nemoj očajavati zbog strija. Kad počne sezona sunčanja, obavezno ih izloži suncu. Moja mama je uspjela strije stare 30 i kusur godina ublažiti sunčanjem

Zahra

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2498
27.12.2011 14:45:52   
minie
Moj bebac ima 2 mjeseca i 10 dana nazdravlje i na dug vijek.

Nadam se da ce uspjeti bar malo izblijediti, a krivo mi ne bi bilo da nisam mazala "kriticna"podrucja svaki dan, ali sta cu. Kada vidim R sve zaboravim i postane nevazno.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2499
27.12.2011 14:47:05   
Sensia
divan dan, a meni zao sto nam babi odvuce kolica u gepeku user posted image  mogla sam bar krug do merkatora i nazad.......
Al kazu da ce i sutra biti jos ljepse user posted image user posted image user posted image user posted image

Minie probaj u waikiki ja sam uzela par majica bas slatkih za nekih 15 KM....

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *