|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
27.12.2011 9:36:26   
Super Beba
lejla, bombina - čestitam korake i da svaki naredni budu što spretniji i sretniji :)))
bint - hvalaa :) sad smo u fazi pentranja po kauču...a što duša draga "gleda" kuda ide, čudo jedno...povuče sa sobom sve živo što mu je pod nogama...

i da, dobro jutro i od mene :) Ja sam već popila jutarnju kafu, gledam svinjac od kuće i mrsko mi prstom pomaći, a kamoli nešto više...čekam da tetka dođe, pa da ga pričuva dok ja malo zategnem po kući, a bogami, i izađem malo na svježu havu...
sinoć smo spavali sa drugom lukom u sobi...osjećala sam se k'o ćevap jutros kad sam ustala..a da je nešto pomogao, i nije..više meni nego malom user posted image s tim da je kod malca nos začepljen od kad se rodio, jedino na moru je normalno disao, k'o kad je more sve izvuklo iz njega...beli ima naku devijaciju u nosu user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2451
27.12.2011 9:38:18   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

jutro!
cestitamo sve propusteno,nije nas bilo tri danauser posted image

sad odoh da pijem kafu glava mi puca
i cekam vijesti iz bolnice
bratic mi je jutros na operacijiuser posted image
pusa svima

nadam se da nije ništa strašno i da će aBd sve proći kako treba...brz oporavak želim!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2452
27.12.2011 9:39:55   
bebix
Jutro i od mene, mi smo za promjenu naspavaniuser posted image
Sinoc ili bolje reci jutros I je obavio kakanje i rasteretio mamu brigauser posted image
Cetitamo bebarama prve korake da nema padanja mada je i to dio odrastanjauser posted image
E odoh sad veliku solju kafe sebi da napravimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2453
27.12.2011 9:45:45   
zumbulcica
Dobro jutro.Divnog li dana nizasta.Cestitamo rodjendane i koracice.Moja I jos spava,danas idemo na uz kukova,tj. na kontrolu, posto smo jednom vec isli.Nadam se da ce sve biti ok.Odoh iscitati ove zucne raspraveuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 2454
27.12.2011 9:53:37   
bebix
joj moramo na vakcinu, a sve me strah starijem su bile propisane samo 4 inhalacije i od cetvrtka ide u skolu mada pomalo jos uvijek kaslje, ali s obzirom da je dr zakljucila da je sve bilo samo alergijska reakcija na prestanak uzimanja lijeka za alergiju, neznam da li da cekam, poslije praznikauser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 2455
27.12.2011 9:54:01   
palachinken

IZVORNA PORUKA: bebix

Blago vama. M se sinoc probudio 6 puta! Ja sam skrhana.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2456
27.12.2011 10:01:54   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

jutro!
cestitamo sve propusteno,nije nas bilo tri danauser posted image

sad odoh da pijem kafu glava mi puca
i cekam vijesti iz bolnice
bratic mi je jutros na operacijiuser posted image
pusa svima

nadam se da nije ništa strašno i da će aBd sve proći kako treba...brz oporavak želim!

Sbebo hvala ti punouser posted image
ma rodjen sa rascijepljenom usnicom,pa da mu operisu sada i sastave to,ma bice aBd dobro

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2457
27.12.2011 10:29:19   
bebix
IZVORNA PORUKA: palachinken

Znam kako ti je, meni je gore to cesto budjenje, lakse mi je kad nikako ne spavamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2458
27.12.2011 10:36:49   
zumbulcica

Znam kako ti je, meni je gore to cesto budjenje, lakse mi je kad nikako ne spavamuser posted image

ja vise i ne brojim i ujutru se i ne sjecam koliko sam se puta budila.MM kaze sinoc se beba budila tri puta a ja se sjecam samo jednoguser posted image a dojila je sva tri putauser posted image , ja kad zaspim ko da umrem.

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2459
27.12.2011 10:38:21   
bebix
ja kad zaspim ko da umrem.
user posted image user posted image  ista sam ti user posted image  nekad gledam gdje mi je dijete jel na podu ne sjecam se da sam ga vratila u krevetic, mama ludaca..

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 2460
27.12.2011 10:56:33   
animagical

jutro... zijeeev..A je zaspao tek u pola 2 i stigao se probuditi isto 6 putauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2461
27.12.2011 11:04:30   
Mamasta

joj moramo na vakcinu, a sve me strah starijem su bile propisane samo 4 inhalacije i od cetvrtka ide u skolu mada pomalo jos uvijek kaslje, ali s obzirom da je dr zakljucila da je sve bilo samo alergijska reakcija na prestanak uzimanja lijeka za alergiju, neznam da li da cekam, poslije praznikauser posted image

Ako ti ima alergije, daj mu caj od zare, moze korijen a moze i stablo. Ja uzimam u tabletama, super pomazu.. Smo mi nije jasno, kako to da kaslje od alergije?

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2462
27.12.2011 11:10:38   
bebix
Pa ima alergijski bronhitis, to mi je kod starijeg sina on ima 8 godina, ma na sve zivo je alergican, ziv. dlaku, prasinu, grinje, duhanski dim itd dugo je koristio na pumpicu flixotide, i dr razne kortikosteroideuser posted image  a sad vec dvije godine samo koristi singular i sve je bilo ok, dok dr nije ekperimentisala da mu iskljuci sad u ovim mjesecima kad su jedni od onih kada mu se javlja to pistanje u plucimauser posted image

(odgovor članu Mamasta)
Neposredna veza do poruke: 2463
27.12.2011 11:30:13   
ziki
Pozz i od nas nenaspavanoj raji. Bili smo za bocu i malo smo plakali a onda se drali iz sveg glasa dok smo se obukli. Danas planiramo da probamo prvu hapu rekla dr da nece bit reakcije i da mogu. I da dobili smo pohvale ja junior i (.) (.)user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2464
27.12.2011 11:35:32   
lejla80
Pozdrav svima..evo mene ukrala malko vremena na poslu da vam mahnem..Hvala na cestitkama za prve koracice..
Super Bebo pa i vi prohodali..ma bravo...bas je on neki super djecko, dobar si nik izabrala..hehehhe
Mino sugradjanko ma vala dok se okrenem u Zenici nekako mi vec vakat bjezat nazad za Sarajevo al moracemo organizovat kakvu kahvu da se drugari upoznajuuser posted image
Bint dušo moja jesil ti sta skontala...ja sam tek odlucila da narucim torticu a meni je jos na cekanju..bice da cu na kraju kakvo janje preklat ehehhe..Jel vas osip prosao??

2011.
2016.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2465
27.12.2011 11:46:03   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

jutro... zijeeev..A je zaspao tek u pola 2 i stigao se probuditi isto 6 putauser posted image

mi smo zlatna sredina, budili se 3 puta, stenjali smo pomalo nista strasno, sve u svemu moze se reci da se mama naspavala.....
Al zato juce je htjela da siki svakih 1,5 sat user posted image  u 7 sati ja vise nisam imala kap mlijeka + sto je juce imala 6 stolica.......
jel to ima nei skok nakon puna dva mjeseca ili je to tek tako
evo me ubijam se supom na koljenici i kompotima jer izgleda da ce i danas biti sika svakih 1-1,5 h dusa moja mala samo bi sikila i igrala se u stolici sa vjevericom

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2466
27.12.2011 12:25:50   
animagical
user posted image pa ima skok u trecem mjesecu,, mozda je krenuo, a mozda i onako

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2467
27.12.2011 12:27:11   
Bebica11
Hello zenice

evo i nas, Naimi danas mjesec dana hBuser posted image

ja imam opet jedno pitanje, N halapljivo jede i cesto se zagrcne, ja pretrnem, brzo je podignem da izbaci a i ona se prepadne rasplace se, ima li ko kakav dobar savjet, tako isto i kad bljucne zakaslje se ponekad, bas mi je mucno kad se to desiuser posted image

sensia i ja isto dajem po 15tak kapi svaki put jer ako preskocim belaj, drznice mi smo citali da se daje prije svakog podoja, i da se u sustini ne moze predozirati niti je ikada zabiljezen nus efekat hBuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2468
27.12.2011 12:34:09   
animagical
bebice ne sekiraj se, zagrcne se i A, a mislim i sva djeca, to kad krene brzi otpust mlijeka, ako je jaci refleks otpustanja...nista joj nece biti,ne moras je dizati, ja A samo na stranu malo okrenem...

za bljucanje hocu i ja da pitam...kad se ovo pocne smanjivati? kod nas je se vise... sve mi isprlja po kuci...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2469
27.12.2011 12:34:59   
animagical
i cestitam Naimi prvi mali rodjendanuser posted image hoce li biti kakva slicica?

Neposredna veza do poruke: 2470
27.12.2011 12:37:36   
Sensia

user posted image pa ima skok u trecem mjesecu,, mozda je krenuo, a mozda i onako

Ma moja U izgleda skace svaki dan ljubi je mama user posted image
oblacite li vi stramplice bebarama ispod pantolica i skafandera kad izlazite?
ja nisam i cini mi se da sam joj malo stomu nahladila

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2471
27.12.2011 12:44:06   
sweet insanity
Uakafander kad ide,, strample jok, aposto je uglavnom u skafanderusamo je unutra stavim u onom u cemu je u kuci. Posto u kuci bude cesto u kr rukavima navicem samo neku majicu preko i to je to.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2472
27.12.2011 12:45:25   
animagical
da....strample, hlace/trenerku, carape, gore bodi, majcu i preko skafander.... ali mi smo malo izrasli iz skafandera pa se izmedju nogu pocne otkopcavati rajfeslus,pa zato moramo strample... a i dugo setamo vani... 

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2473
27.12.2011 12:46:22   
animagical
sweet tvoja cura je puno starija od sensiine....

Neposredna veza do poruke: 2474
27.12.2011 12:51:21   
Sensia

sweet tvoja cura je puno starija od sensiine....

zato i pitam, jer ja joj nisam oblacila, vec onako kako je u stanu, preko dzemper na none buci cizmice i u skafander, ali cini mi se da sam je za vikend nahladila. juce je samo kakila i to mislim da je dosta rijetka stolica al ona je jos mala pa je to mozda i normalno
al ako Ajnur ima strample user posted image  vala cu i ja njoj iduci put pa bolje da joj bude vruce nego hladno...

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *