Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lejla, bombina - čestitam korake i da svaki naredni budu što spretniji i sretniji :))) bint - hvalaa :) sad smo u fazi pentranja po kauču...a što duša draga "gleda" kuda ide, čudo jedno...povuče sa sobom sve živo što mu je pod nogama...
i da, dobro jutro i od mene :) Ja sam već popila jutarnju kafu, gledam svinjac od kuće i mrsko mi prstom pomaći, a kamoli nešto više...čekam da tetka dođe, pa da ga pričuva dok ja malo zategnem po kući, a bogami, i izađem malo na svježu havu... sinoć smo spavali sa drugom lukom u sobi...osjećala sam se k'o ćevap jutros kad sam ustala..a da je nešto pomogao, i nije..više meni nego malom s tim da je kod malca nos začepljen od kad se rodio, jedino na moru je normalno disao, k'o kad je more sve izvuklo iz njega...beli ima naku devijaciju u nosu
Jutro i od mene, mi smo za promjenu naspavani Sinoc ili bolje reci jutros I je obavio kakanje i rasteretio mamu briga Cetitamo bebarama prve korake da nema padanja mada je i to dio odrastanja E odoh sad veliku solju kafe sebi da napravim
Dobro jutro.Divnog li dana nizasta.Cestitamo rodjendane i koracice.Moja I jos spava,danas idemo na uz kukova,tj. na kontrolu, posto smo jednom vec isli.Nadam se da ce sve biti ok.Odoh iscitati ove zucne rasprave
joj moramo na vakcinu, a sve me strah starijem su bile propisane samo 4 inhalacije i od cetvrtka ide u skolu mada pomalo jos uvijek kaslje, ali s obzirom da je dr zakljucila da je sve bilo samo alergijska reakcija na prestanak uzimanja lijeka za alergiju, neznam da li da cekam, poslije praznika
Blago vama. M se sinoc probudio 6 puta! Ja sam skrhana.
Znam kako ti je, meni je gore to cesto budjenje, lakse mi je kad nikako ne spavam
ja vise i ne brojim i ujutru se i ne sjecam koliko sam se puta budila.MM kaze sinoc se beba budila tri puta a ja se sjecam samo jednog a dojila je sva tri puta , ja kad zaspim ko da umrem.
joj moramo na vakcinu, a sve me strah starijem su bile propisane samo 4 inhalacije i od cetvrtka ide u skolu mada pomalo jos uvijek kaslje, ali s obzirom da je dr zakljucila da je sve bilo samo alergijska reakcija na prestanak uzimanja lijeka za alergiju, neznam da li da cekam, poslije praznika
Ako ti ima alergije, daj mu caj od zare, moze korijen a moze i stablo. Ja uzimam u tabletama, super pomazu.. Smo mi nije jasno, kako to da kaslje od alergije?
Pa ima alergijski bronhitis, to mi je kod starijeg sina on ima 8 godina, ma na sve zivo je alergican, ziv. dlaku, prasinu, grinje, duhanski dim itd dugo je koristio na pumpicu flixotide, i dr razne kortikosteroide a sad vec dvije godine samo koristi singular i sve je bilo ok, dok dr nije ekperimentisala da mu iskljuci sad u ovim mjesecima kad su jedni od onih kada mu se javlja to pistanje u plucima
Pozz i od nas nenaspavanoj raji. Bili smo za bocu i malo smo plakali a onda se drali iz sveg glasa dok smo se obukli. Danas planiramo da probamo prvu hapu rekla dr da nece bit reakcije i da mogu. I da dobili smo pohvale ja junior i (.) (.)
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pozdrav svima..evo mene ukrala malko vremena na poslu da vam mahnem..Hvala na cestitkama za prve koracice.. Super Bebo pa i vi prohodali..ma bravo...bas je on neki super djecko, dobar si nik izabrala..hehehhe Mino sugradjanko ma vala dok se okrenem u Zenici nekako mi vec vakat bjezat nazad za Sarajevo al moracemo organizovat kakvu kahvu da se drugari upoznaju Bint dušo moja jesil ti sta skontala...ja sam tek odlucila da narucim torticu a meni je jos na cekanju..bice da cu na kraju kakvo janje preklat ehehhe..Jel vas osip prosao??
Blago vama. M se sinoc probudio 6 puta! Ja sam skrhana.
jutro... zijeeev..A je zaspao tek u pola 2 i stigao se probuditi isto 6 puta
mi smo zlatna sredina, budili se 3 puta, stenjali smo pomalo nista strasno, sve u svemu moze se reci da se mama naspavala..... Al zato juce je htjela da siki svakih 1,5 sat u 7 sati ja vise nisam imala kap mlijeka + sto je juce imala 6 stolica....... jel to ima nei skok nakon puna dva mjeseca ili je to tek tako evo me ubijam se supom na koljenici i kompotima jer izgleda da ce i danas biti sika svakih 1-1,5 h dusa moja mala samo bi sikila i igrala se u stolici sa vjevericom
ja imam opet jedno pitanje, N halapljivo jede i cesto se zagrcne, ja pretrnem, brzo je podignem da izbaci a i ona se prepadne rasplace se, ima li ko kakav dobar savjet, tako isto i kad bljucne zakaslje se ponekad, bas mi je mucno kad se to desi
sensia i ja isto dajem po 15tak kapi svaki put jer ako preskocim belaj, drznice mi smo citali da se daje prije svakog podoja, i da se u sustini ne moze predozirati niti je ikada zabiljezen nus efekat hB
bebice ne sekiraj se, zagrcne se i A, a mislim i sva djeca, to kad krene brzi otpust mlijeka, ako je jaci refleks otpustanja...nista joj nece biti,ne moras je dizati, ja A samo na stranu malo okrenem...
za bljucanje hocu i ja da pitam...kad se ovo pocne smanjivati? kod nas je se vise... sve mi isprlja po kuci...
pa ima skok u trecem mjesecu,, mozda je krenuo, a mozda i onako
Ma moja U izgleda skace svaki dan ljubi je mama oblacite li vi stramplice bebarama ispod pantolica i skafandera kad izlazite? ja nisam i cini mi se da sam joj malo stomu nahladila
Uakafander kad ide,, strample jok, aposto je uglavnom u skafanderusamo je unutra stavim u onom u cemu je u kuci. Posto u kuci bude cesto u kr rukavima navicem samo neku majicu preko i to je to.
da....strample, hlace/trenerku, carape, gore bodi, majcu i preko skafander.... ali mi smo malo izrasli iz skafandera pa se izmedju nogu pocne otkopcavati rajfeslus,pa zato moramo strample... a i dugo setamo vani...
zato i pitam, jer ja joj nisam oblacila, vec onako kako je u stanu, preko dzemper na none buci cizmice i u skafander, ali cini mi se da sam je za vikend nahladila. juce je samo kakila i to mislim da je dosta rijetka stolica al ona je jos mala pa je to mozda i normalno al ako Ajnur ima strample vala cu i ja njoj iduci put pa bolje da joj bude vruce nego hladno...