Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi danas bili na prvoj kontroli i vakcini, sve super proslo hvala Bogu, bebi dobila 1 kg i 70 gr A kada je primala vakcinu nije plakala, vec tek poslje kada je skontala sta je snaslo Sutra nam je punih 40 dana, idemo po paketic i u soping
D se malo izasula po obrascicima i celu, sitni osip nije puno, cime bi joj mogla mazati lice? Umijem je blagom kamilicom ali ne znam cime poslj da namazem
ja kamilicom ne bih, ona isusuje...moze bepanten mast? namazi joj malo obrascice kad podjete vani, da joj od zime ne izadje vise crvenila
Znaci da izbacim kamilicu. Moguce da joj kamilica i malo sasusi obrascice, izbacujem to. Vidjela sam da ima chicco krema za zimu za lice 0+, mozda bi nam ona pomogla na ovoj zimi
ja kamilicom ne bih, ona isusuje...moze bepanten mast? namazi joj malo obrascice kad podjete vani, da joj od zime ne izadje vise crvenila
Znaci da izbacim kamilicu. Moguce da joj kamilica i malo sasusi obrascice, izbacujem to. Vidjela sam da ima chicco krema za zimu za lice 0+, mozda bi nam ona pomogla na ovoj zimi
ja je po licu mazem samo svojim mlijekom, onako kad jede halapljivo pa joj curi ja je namazem i masala nema piknice nikakvu kremu ne koristim
ma ne mazem ni ja nicim,ali sam cula da je bepanten mast super za svasta... a taj osip je vjerovatno ono bebece ciscenje, to samo prodje.. a za kamilicu sam cula da je losa od ped, da isusuje i da je ne treba koristiti,posebno za ciscenje ociju. dobro kaze sensia namazi je mlijekom
anica i nivea ima kremu za zimu u tubi je i na njon piše wind and winter, samo na njemačkom a ja ga ne znam pa ti ovako napisam ma sontaćeš koja je garant
Mi sad otišli po doznake, smrzla se mama, zub mi proradio. A njemu je dobro bilo, ima ispod skafandera dva tanja sloja odjece i u marami je toplije nego u kolicima, šal i kapa obavezna oprema. Ovo nam je bio prvi izlazak na minus 4. Elem, nama nestalo grijanja, opet kvar, a sad je bas bas hladno. Joj dodje mi da ko mlada partizanka bombe bacam.
mi smi izlazili juce, setali nekih sat vremena...jest pohladno,ali sta da se radi.... danas necemo vani, samo do dm-a i nekog shopinga.... moram da se pohvalim smrsala sam jos 2kg wiiiiiiiiiii juhuuuu
dan zene ev i mene skoknula malo na net pa odoh caricu kod tete pstaviti a ja malo u hodanje i koji racun da platim eh dpbro se sjetila mama samo da nadje razlog da smugne van
mamasta ok je svako ima pravo na misljenja svoja ali eto rekla sam ti sta me bocnulo hajde ba bilo i proslo
nego mi se radujemo cetvrtku uvece skola u kojoj radim (tj skolski sindikat) organizuje podjelu paketica bice i djeda mraz pa cemo se malo slikati i druziti sa nasim kolegama i kolegicama sa posla mama ima jos malo da uziva prije vracanja na posao
i moja ima neke bubice sitne po obrazima ali nisu crvene nego jednva primjetne bijele tackice sta bi to moglo biti ped mi rekla mozda je od zubica
mi smi izlazili juce, setali nekih sat vremena...jest pohladno,ali sta da se radi.... danas necemo vani, samo do dm-a i nekog shopinga.... moram da se pohvalim smrsala sam jos 2kg wiiiiiiiiiii juhuuuu
Zavidim ti na ovih - 2 kg Ja se jos i udebljah , izadjoh iz porodilista super, a sad nakon mjesec, jedva zakopcam farmerke, jos malo pa cu se vratiti u one trudnicke jer mi ove nece moci
Ćao ženice samo da se javnem... I mi smo noćas slabo spavali, E se začepio nosić , pa slabo pomažu i kapi i luk, ma malo i opet začepi... Ali čini mi se ja navikla da ne spavam , meni to više tako teško ne pada Tri puta je dojila, to da je utješim kada se rasplače i još koji puit se budila..čini mi se da ću je danas odvesti kod doktora , sve sam odlagala jer nije bilo temp. ali me kašalj nervira, neka je presluša.. Mamasta nemoj se ljutiti na ženice ali trebala si očekivati takvu reakciju kada si rekla da su djeca abnormalna...ti znaš značenje te riječi...ovdje se sve žene znaju samo preko foruma i postanja rijetko koja uživo, ali nebitno, sve one se savjetuju i poštuju i biraju riječi u obraćanju, jer možda sutra požele i uživo da se druže sa tim ženicama.. tebi želim dobrodošlicu na forum, i fino druženje I da ti kažem da i ovdje ima dosta forumašica koje imaju neke svoje privatne i zdravstvene probleme i koje se bore sa istim i dijele to sa forumašicama, olakšaju si dušu, znači da nisi sama i eto ako kada budeš željela da to podijeliš sa nama tu smo da te saslušamo Možda si neke i dotakla sa tim da imaš svega po 20-30 komada jer to nemogu sve žene priuštiti, ima žena kojima radi jedno ili nijedno u porodici, ima podstanara, liječenja, ma svega...Mene nisi iskreno jer meni to ništa ne predstavlja, jeste da volim imati svašta ali kada nešto i nemogu kupiti nije mi smak svijeta, ja kupujem i markirano i na pijaci, nisam ni tim stvarima opterećena, mislim nigdje veze..Ima i markiranih stvari skroz bezze, recimo sa IANA sam baš nezadovoljna, ljetos sam malom imala dva kompletića šorc i majca IANA i tako su se boje isprale ma fujj, a sjećam se da sam nekada davno malenom kupovala neke majčice na pijaci ALBI koje su jako lijepe pamučne i nisu se ni razvukle ni promijenile boju, ma super majce, također i ERB tako da znate ženice ove majce su jaaaako fine pamučne :) Ima Coconut stvari koje su bile postojane a bilo ih je isto tako bezveze.. Tako da mi više ni marka ne govori puno
Cura mi upade sa bracnog. Pajkila sa mm i on usto kad ja cujem plac, ona na parketu. Jastuci kojim ju je zagradio su na mjestu neg se ona haman opet unatraske spustala niz krevet i pljasnula na guzicu pa na ledja. Ponasa se normalno, al se prepadoh. Ona mal mal pa upadne, ovo joj je treci put al do sad nijednom na parket-ajd bude sve OK valjda :)
Zavidim ti na ovih - 2 kg Ja se jos i udebljah , izadjoh iz porodilista super, a sad nakon mjesec, jedva zakopcam farmerke, jos malo pa cu se vratiti u one trudnicke jer mi ove nece moci
ej ba tako sam i ja, smrasala pa se udebljala bas mjesec nakon poroda i opet smrsam.Deblja sam no prije al necu vise da mrsam makar nove farmerke kupovala. Kad smo kod farmerki mene srklet "fata" i od ovih sto mi mogu, helanke zakon-od trudnoce ostala navika haman.
I da čestitam sve koračiće da ih aBd puuuuuuuno u životu naprave, na pravom putu--ma koji to bio!!!!!! Bombina ehhhhh da ti ne pričam koliko sam odbijenica dobila do sada ovo da te utješim A što je najgore ni ova današnja situacija me nimalo ne tješi, naprotiv! Ko zna do kad ću se smucati po birou
mame moje drage, lijep pozdrav. Vidim da ćaskate oko težine. Ja s tim nemam problema. Po prirodi sam tanana. Zatrudnila sa 53 kg, rodila sa 73 i sada, četiri mjeseca nakon toga, imam 55. Bila bih sretnija da mi je još koja kilica ostala. Nego, mene zanima kako odvići bebu da sisa palac. Nekako mi je lakše kad gurne čitavu šaku, a palac me baš nervira.
Hello, hello... Moram se pohvalit moj Msuper pajkio, budio se svaka 3 sata da rucki...grceva nema...pijemo redovno kapi
Nama se blizi vakcina prva i malo me strah svega, a jedva cekam taj prvi pregled. I ja sam kontala kod svoje dr.malo otici da vidi moje stanje...jos uvijek malo krvarim...nadam se da tako treba Pocela sam sanjati VIR
A tezina...hmmmm meni ne mogu niti jedne farmerke Jos moram nosati helanke i tunike dok ne skinem ovih 5 viska. Idem se sad najesti dok M spava mmmm gladnaaaa. Ne znam sta bih izbacila iz ishrane jer nista ne jedem pretjerano.
Mi smo hB naspavani pravo, R se samo jednom budio da siki i opet zaspao. Danas smo primili boce i nismo puno plakili, samo malo kad smo primili u nogicu. Stavila sam mu hladne obloge i na rukicu i nogicu i dala pola kasike paracetamola, nadamo se da necemo dobiti temperaturu. R ima isto nesto kao osip na licu i izgleda kao koza kad se isusi. Naredni podoj, malo mlijeka ide i na obrascice. I da mamim djecak ima 6200 gr.
Uh kile, ja samo po cijeli dan kukam kako sam debelaaa i svima sam se popela na vrh glave U trudnoci se udebljala 16 kg, dosta je spalo na porodu (i bebac bio krupan) i poslije meni se cini. Moze mi par pantalona koje sam nosila prije tudnoce i u njma se udobno osjecam. Ostalo mi je jos stomaka, ali cim prodje 3 mjeseca bacam se ja na svoje vjezbice i bice sve tip top, ali zbog ovih strija mi se
Zenice gdje ima kupiti lijepih majcica za bebace. Mi sad imamo puno donjih dijelova, a majice nam sve skoro male. Ne da mi se puno lutati po ovoj zimi.
Paketici, paketici R dobio dva do sada, ceka nas jos jedan kod dajdze i jedan koji stize iz Njemacke. R dedo stize u cetvrtak iz Nj i bicee puno slatkisa. A maloprije pricah o kilama
Nadam se da ce uspjeti bar malo izblijediti, a krivo mi ne bi bilo da nisam mazala "kriticna"podrucja svaki dan, ali sta cu. Kada vidim R sve zaboravim i postane nevazno.