|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
23.12.2011 9:59:59   
treće
budi na ziceru ako ide tako brzo kod tebe da ne bude brzinski u wc u, mislim nemoj daleko od auta,taxi..

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 7426
23.12.2011 10:04:48   
teacher75
ja ne znam vise sta da radim zbog ove tvrde stolice, uzasno se patim, jutros mi je doslo da placem, imam nagon a ko da je kamen u meni, na kraju sam stavila cepic i jedva je i on pomogaouser posted image ginekolog mi je dala neke vocne kocke iz DM-a za regulisanje probave, uzimaju se pred spavanje al mi nista nisu pomogle. pila sam i donat 2 dana jedvna jer mi je ukus odvratan i nista- imate li preporuciti nesto ili neki caj sto smije u user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7427
23.12.2011 10:06:48   
Lulu_08
tiki user posted image razumijem te vjeruj! I meni po par dana nema nista i onda tako tvrda stolica, ma ubi. Ali mi pretezno pomogne kada odem kod sveki na dorucak, ona napravi kafu pa iscijedi sok od narandze i jabuke koji onako skoro pa nataste popijem, i dok kafa i sok prorade vrijeme za dorucak uz koji popijem jogurt, valjda ta mjesavina pomogne i odem po 2 puta za redom u wc i ne bude tako tvrda stolica, ono vise da ide samo ne moram tiskati ja...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7428
23.12.2011 10:12:29   
pauza
mene grozde (a ponekad i kivi) ali ujutru na gladan stomak prvo to, odmah procisti.... cula sam i kamilica doooobro zasladjena isto da pomogne.... pa eto ako nisi, probaj nesto od ovoga.... a donat popij bar ono pola litra, meni i nakon njega sutra ujutru bude bolje (skoro uvijek, jer on nekad i zakaze:-()

Neposredna veza do poruke: 7429
23.12.2011 10:14:01   
Nina_Lana
Nisam sama, samo sto bih u slucaju jacih bolova i krvarenja morala odvesti Lanicu kod nane prvo...Ne idem u bolnicu dok ne budu bas jaki bolovi, a danas sam svakako mislila prosetati s mm do poste i do mame malo na kafic...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7430
23.12.2011 10:14:31   
treće
sirup PORTALAK nazovi apoteku i pitaj , ja koristim čaj slimx,

Neposredna veza do poruke: 7431
23.12.2011 10:18:17   
teacher75
voce skoro nikako ne jedem jer mi izaziva kiselinu, pogoptov ujutro ne bih mogla povratila bih ,vidjecu za taj caj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7432
23.12.2011 10:19:45   
teacher75
ja evo vise od mjesec dana stalno tiskam i naprezem se, porodicu se na soljiuser posted image jutros sam i raskrvarila hemeroideuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7433
23.12.2011 10:24:02   
hatepsut
Dobro jutro trudnoce !
Teacher,moja sveki je imala uzasnih problema sa zatvorom ! Ja sam dobila preporuku da sameljem sjemenke lana i da ujutro i navece u solju jogurta (za kafu ali one malo vece) pomjesam kasikicu tog samljevenog lana!Onaj je to pila ujutro i navece..kasnije po potrebi..kad smo mi posli na more,kaze ona meni "nemoj mi zaboravit ostaviti onog praha" user posted image
E sad,mislim da ne skodi lan u trudnoci user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 7434
23.12.2011 10:31:34   
Anoniman
Zenice user posted image
uz mene se zalijepilo ovo 2u1 i nikako da se odlijepi user posted image
I dalje 1 prst otvorena, omeksana 50%
Kontrola u nedjelju iako nece biti moj dr. gore ali eto valjda moram svaka 2 dana ponoviti ctg.
U slucaju da user posted image ne krene sam do utorka, Dominika cu izljubiti u utorak jer ce me tad najkasnije poroditi moj dr. u dezuri.

Grolobolja me i dalje muci, temp. 37 konstantno, uh...

(odgovor članu hatepsut)
  Neposredna veza do poruke: 7435
23.12.2011 10:40:52   
Nina_Lana
Dinamitna draga cime si se ti zabetonirala user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7436
23.12.2011 10:54:32   
Anoniman
Nina po mojim racunicama meni je termin 25.12. pa mi se sve cini da je moj veliki bebac prevario dr. na uzv pregledima user posted image posebno zbog mjera nogica jer su bas duge na tajine user posted image
Vjerujem jos uvijek da cu dobiti najljepsi Bozicni user posted image

Neposredna veza do poruke: 7437
23.12.2011 10:54:57   
Mrgica
Jutro drage moje, ima li zime kod vas?Mi smi hB dobro, samo mi se bebica malo manje javlja, juce ujutro rano se pravo mrdala, a juce malo osjetim nekad, i jutros pojedem 2 kolaca i legnem i majo se mrdnula,ali ne kao inace, jel to ok tako da se umiri malo?user posted image
Raja ringe evo mene,nisam se juce javljala, nesto mi mrsko bilo tipkati, ljenguza user posted image , kako ste mi vas dvije?
Veki aki dje si nam ti, nesto si se usutila?

Neposredna veza do poruke: 7438
23.12.2011 10:57:13   
Mrgica
I mi danas usli u 6mj, masalah user posted image user posted image Meni i mm mjesečnica braka...user posted image user posted image
Raja ringe cestitamo i tebi ulazak u 6mj, da aBd, do kraja sve izguramo hairli...user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 7439
23.12.2011 11:06:53   
raja_ringe
Mi jos ispod jorgana, nikako nam se ne ustaje. Nemoj se brinuti za pokrete. Ja svoju jedan dan osjetim bas bas jako i cesto, drugi dan slabo i rijetko. Bitno je samo da se javi. Recimo jutros sam bila budna u 4h i ona je bila budna, pa vjerovatno se mrdaju kada spavamo, a da ih ne osjetimo. Valjda joj nece preci u naviku da bude po noci budna, a preko dana da paja :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 7440
23.12.2011 11:08:02   
Nina_Lana
eh pa i po mom proracunu termin mi je 28.12, a po uz 31.12....pa vidjet cemo user posted image ..u svakom slucaju najbitnije je da su bebice ok, i da dodju na svijet zive i zdrave...

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 7441
23.12.2011 11:08:54   
raja_ringe
Hvala draga. Jedva cekam da mi budemo XXL aBd :)

Cestitam na mjesecnici braka.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 7442
23.12.2011 11:15:13   
veki_aki
Dobar dan drage moje! Ja nikako da se stignem javit...U utorak me mali zove na tel zub mu natekao i boli kad je iz skole dosao pa sam pobjegla s posla i kod zubara, onako ljuta na zubare koji mu samo buse taj zub a niko plombu da stavi pa mi nisu smjeli nista reci, mali cackali i busili i sad je ok. U srijedu frka na poslu, ovo pred praznike uvijek tako. Jucer je bio deda mraz na poslu pa sam sinoc do neka doba vadila kosti dinosaurusa iz nekog glinenog bloka, jos mi se crveni ruka, al sve za osmijeh na najsladjem licu. Abd vidjet ce te jednog dana , ta sreca kad je paketic otvarao, ma nema nista ljepse, sav mi je bio sretan pa je i meni jucer bio super dani po milijon puta mama ja tebe volim najvise na svijetu ma srce ti ko zemaljska kugla! Mozda bas zato sinoc sam sigurno osjetila pokret bebeuser posted image , jer je bas bilo jako, ne mogu to biti crijevauser posted image .
Jedva sam vas iscital zene moje bas ste se napisale, vec sam i zaboravila sta sam procitala.
Prvo da od user posted image  cestitam senki, da joj user posted image  naraste velika i puno godina da zivi u zdravlju i sreci!user posted image user posted image user posted image
Mrgice moja user posted image ! Sretan ti ulazak u 6-i mjesec!!! Ti uveliko user posted image  osjetis, mora nekad manje nekad vise, koliko sam cula, glavno je da se osjeti. Kako ti danas kad cemo na to grudvanje?user posted image Ja sam uvijek za!
Mama21e bas mi zao za tog glupog dr., nadam se da si se smirila i da imas misljenje drugog da je sve ok. Znas i sama sta su ovdje zene sve prazivjele i bebace sad velike, zato ne brini previse. Saljem velikiuser posted image
Gerbo zao mi za te MC, ajd bar se bankari nasli fini. Daj boze da nikad ne zatreba, al eto ti to sredi. Ja se jos kontam...
Dinamitna hoce li danas sta biti, ja kontala sve sad cu procitat ti sa svojom user posted image , ajd sretno kad god da bude!
Pusa svima!!!!

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 7443
23.12.2011 11:16:37   
dzenyA
Jutro drage moje, ja isto slabo spavam uh.... sto se tice probave  ja odkako tothemu pijem meni je stolica bolja nego prije trudnoce user posted image
a do tad sam se bas patila,i sto mi se gadi tothema ali je popijem samo zbog toga.
Arina bravo za 36 sedmicu user posted image ,al vrijeme brzo prolazi , panika me hvata ,
zenice meni nesto apetit nula nista mi se ne jede fuj sve mi se gadi user posted image  

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7444
23.12.2011 11:20:06   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Jutro drage moje, ja isto slabo spavam uh.... sto se tice probave  ja odkako tothemu pijem meni je stolica bolja nego prije trudnoce user posted image
a do tad sam se bas patila,i sto mi se gadi tothema ali je popijem samo zbog toga.
Arina bravo za 36 sedmicu user posted image ,al vrijeme brzo prolazi , panika me hvata ,
zenice meni nesto apetit nula nista mi se ne jede fuj sve mi se gadi user posted image  

Hajde pliiiz jedno objasnjenje za tu tothemu, sta kako gdje itd, nisam upucena user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7445
23.12.2011 11:26:56   
veki_aki
Raja ringe jel to ti na strogom mirovanju? Bas mi zao, nadam se da ce uskoro to proci, saljem user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7446
23.12.2011 11:40:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Zenice user posted image
uz mene se zalijepilo ovo 2u1 i nikako da se odlijepi user posted image
I dalje 1 prst otvorena, omeksana 50%
Kontrola u nedjelju iako nece biti moj dr. gore ali eto valjda moram svaka 2 dana ponoviti ctg.
U slucaju da user posted image ne krene sam do utorka, Dominika cu izljubiti u utorak jer ce me tad najkasnije poroditi moj dr. u dezuri.

Grolobolja me i dalje muci, temp. 37 konstantno, uh...

samo navali na ananas i mene je "omeksao"user posted image

nadam se da ce ti krenuti do utorka da te ne mora inducirati a i ako inducirao pricala sam ti da on to zna pogurati, ne sekiraj,

nego se ti NASPAVAJ!!! i odmori do utorka(i ozdravi aBd), ja sam se nesvjestila u bolnici od umora, kuci inekako muz je znao nahraniti dok je bila na AD, a sad kako iskljucivo doji opet hvatam momente kad zaspi da se i ja odmorim, nas jos muce grcici pa kad se ona grci ja ne mogu spavati, brinem se za njuuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7447
23.12.2011 11:44:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Jutro drage moje, ima li zime kod vas?Mi smi hB dobro, samo mi se bebica malo manje javlja, juce ujutro rano se pravo mrdala, a juce malo osjetim nekad, i jutros pojedem 2 kolaca i legnem i majo se mrdnula,ali ne kao inace, jel to ok tako da se umiri malo?user posted image
Raja ringe evo mene,nisam se juce javljala, nesto mi mrsko bilo tipkati, ljenguza user posted image , kako ste mi vas dvije?
Veki aki dje si nam ti, nesto si se usutila?

u tvojim sedmicama meni se znala ne mrdati 2-3 dana, inace je bila jako mirna u pupi u odnosu na druge bebice pa sam ja stalno brinula jer npr meni se nikad nije desilo da me zaboli kad udari il da me probudi, bila je bas bas mirna al eto i to je ok tako da ne brines

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 7448
23.12.2011 11:51:30   
dzenyA
Djana pijem tothemu zeljezo u ampulama, i extra mi regulise probavu i stolicu user posted image nisko mi zeljezo i dr.mi to propisao i  odgovara mi 

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7449
23.12.2011 11:53:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja ne znam vise sta da radim zbog ove tvrde stolice, uzasno se patim, jutros mi je doslo da placem, imam nagon a ko da je kamen u meni, na kraju sam stavila cepic i jedva je i on pomogaouser posted image ginekolog mi je dala neke vocne kocke iz DM-a za regulisanje probave, uzimaju se pred spavanje al mi nista nisu pomogle. pila sam i donat 2 dana jedvna jer mi je ukus odvratan i nista- imate li preporuciti nesto ili neki caj sto smije u user posted image

jesi li probala jogurt, kompot???
, ja sam se strasno bojala ici u wc u bolnici jer sam posebno radjena dole i operisana i sl i imala sam uzasne bolove prvih desetak puta, jela sam samo MALO HLJEBA i to sredine, DOBRO SAZVAKALA i zaljevala cajem, jogurtom, kompotom i nisam imala tvrdu stolicu, malo pripazi sta jedes, izbaci cokolade i sl. meni i kafa pomaze za wc

Neposredna veza do poruke: 7450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  296 297 [298] 299 300   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *