|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
20.12.2011 20:17:49   
treće
to ti je sad ugodno s korisnim, bolje nego da te dr. masira i rasteže, a to boli

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7101
20.12.2011 20:38:37   
gerberka
ej drage moje, leukociti spadaju sa 15,3 na 14.8..ja se preznojavam..vo je provjera na pola terapije..nadam se da ce jos dolje...
dinmitna bas se nasmijah za ovo zastitnicki nastrojena..uh i ja sam user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7102
20.12.2011 20:39:52   
DinkaDavor
teacher bebac bas napreduje user posted image user posted image extrica...Ja sam na kontroli prekosutra a bebi je imao 950g prije 3 sedmice pa cemo da vidimo  kako stvari stojeuser posted image ja zadnja 2 pregleda -400 pa -600g al sada imam osjecaj da sam nadoknadila sveuser posted image Iako taj osjecaj ja imam svaki put a ono bebi raste user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7103
20.12.2011 20:41:54   
treće
bravo za nalaze
dinamitna ovo Dominik već dominira

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7104
20.12.2011 20:46:15   
gerberka
trece mislis da je dobro sto ovako opadaju..nesto mi sporo..al kazu tek nakon sto primim sve boce

hvala ti mila user posted image

kako si ti ?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7105
20.12.2011 20:51:50   
Anoniman
Al ce biti neki zafrkan lik user posted image

Laku noc vam zelim, idem poravnati malo, ipak sam 2 kolaca danas zavrsila user posted image otpadaju mi ledja.

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 7106
20.12.2011 20:58:39   
anđelo
Ih ,ako se u 7 ulazi sa 28 nedelja,ja tek 24,imam ja joooooš foreuser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7107
20.12.2011 21:05:12   
teacher75
IZVORNA PORUKA: DinkaDavor

teacher bebac bas napreduje user posted image user posted image extrica...Ja sam na kontroli prekosutra a bebi je imao 950g prije 3 sedmice pa cemo da vidimo  kako stvari stojeuser posted image ja zadnja 2 pregleda -400 pa -600g al sada imam osjecaj da sam nadoknadila sveuser posted image Iako taj osjecaj ja imam svaki put a ono bebi raste user posted image

moj je u 24. sedmici bio upravo toliki i evo sad u 29. porastao pola kile- u kojoj si ti sedmici radila taj UZ?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu DinkaDavor)
Neposredna veza do poruke: 7108
20.12.2011 21:40:40   
Sandrich
Kod mene je u 28 sedmici bio tezak 1320gr a u cetvrtak cu na pregled pa me bas interesuje koliko je dobio na kilazi za mjesec dana user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 7109
20.12.2011 21:41:36   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Kod mene je u 28 sedmici bio tezak 1320gr a u cetvrtak cu na pregled pa me bas interesuje koliko je dobio na kilazi za mjesec dana user posted image

znaci tu smo negdje, i tvoj napredanuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7110
20.12.2011 21:49:08   
DinkaDavor
teacher u 26-oj sedmici je vagao 960g. Moja dr me "upozorila" da ce , po svemu sudeci biti velika beba jer , navodno, od 23-e do 26-te je dobio 800g a da je to na gornjoj granici za taj perioduser posted image Rekla mi da izbacim slatkise na sta sam se nasmijala jer slatko ne volim...vise sam tip za slane poslasticeuser posted image Medjutim, sad sam voce svela na minimum po iskustvu iz prve trudnoce, tada sam dobila punoooo kg a sve od ogromnog unosa voca koje ima secera na koji zaboravimo. Sjecam se da mi je tada dr rekao da je bolje da 2 kg narandzi sto pojedem zamjenim pilecom sniclom...Eto, prekosutra cu bas da vidim kako je napredovao bebi za ove 3 sedmice. Opet, gledam mu tatu koji je imao po rodjenju 6kg i samo zelim da bude na mamu, bar ovih 9 mjeseci user posted image  

Neposredna veza do poruke: 7111
20.12.2011 21:54:06   
DinkaDavor
Sandrich pa bebi vejikiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image hahhaha ...evo nas u clubu Big-Baby styile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7112
20.12.2011 21:57:33   
Sandrich
heheh  masala naprednih bebica, neka, neka samo nek rastu al vala nek i ne pretjeruju sad, valja to nama rodit user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7113
20.12.2011 21:58:40   
teacher75

heheh  masala naprednih bebica, neka, neka samo nek rastu al vala nek i ne pretjeruju sad, valja to nama rodit user posted image user posted image user posted image

jest, i mene strah malo kako mi je rekla da je napredan, lana mi je bila sve vrijeme trudnoce prosjecne tezine i rodila se bas taman sa 3.2 kg a ovaj mali izgleda klipan nekiuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7114
20.12.2011 22:00:16   
DinkaDavor
Sandrich ti mila imas i zavidnu visinu a bit ce bebi ko med, ima da ga gnjave po familiji user posted image vec vidim kako ce ga razmaziti svi uhhhhhuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7115
20.12.2011 22:01:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: DinkaDavor

teacher u 26-oj sedmici je vagao 960g. Moja dr me "upozorila" da ce , po svemu sudeci biti velika beba jer , navodno, od 23-e do 26-te je dobio 800g a da je to na gornjoj granici za taj perioduser posted image Rekla mi da izbacim slatkise na sta sam se nasmijala jer slatko ne volim...vise sam tip za slane poslasticeuser posted image Medjutim, sad sam voce svela na minimum po iskustvu iz prve trudnoce, tada sam dobila punoooo kg a sve od ogromnog unosa voca koje ima secera na koji zaboravimo. Sjecam se da mi je tada dr rekao da je bolje da 2 kg narandzi sto pojedem zamjenim pilecom sniclom...Eto, prekosutra cu bas da vidim kako je napredovao bebi za ove 3 sedmice. Opet, gledam mu tatu koji je imao po rodjenju 6kg i samo zelim da bude na mamu, bar ovih 9 mjeseci user posted image  

ovaj moj je u 24. sedmici toliko vagao!!!i meni je rekla da je na gornjoj granici i da ce mi mozda kontrolissati secer ali danas nije nista spominjala a i ja se usutila. ja ne jedem toliko slatko, al me unisti pizza, zuti sir, tjestenina, sve przeno i suho, voce slabo jedem ionako, kiselinu mi izaziva, al jedem sve ostalo sto deblja

Neposredna veza do poruke: 7116
20.12.2011 22:01:27   
Sandrich
pa ja nisam znala da je krupan dok mi vi sad ne rekoste user posted image user posted image  ja kontala kod mene mrso jer mi stomak uopste nije velik user posted image user posted image  eto prijavit cu novu tezinu u cetvrtak pa da vidimo koliko je dobio user posted image

Neposredna veza do poruke: 7117
20.12.2011 22:05:16   
Sandrich
hehhe hvala ti Dinka!! Meni je dr, davno rekla da beba ima jako duge noge pa mene vise brine koliko ce dugom trebati da izadje iz mene user posted image user posted image
joojjj Teacherko ja nizacim ne smagam kao za coca-colom, to mi je bolna tacka..uhhh..i onda kad sam napolju obavezno pojedem picu,pomfrit il hamburger al hajd valja nekad i cejf ispuniti user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7118
20.12.2011 22:05:27   
teacher75
ja sam se ovdje prijavila na kalendar trudnoce i salju mi svake sedmice kako bi to trebalo izgledati u toj sedmici, koliko bi beba trebala biti teska itd... i ovaj moj uvijek tezi skoro pola kg od prosjeka!

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7119
20.12.2011 22:06:33   
teacher75

hehhe hvala ti Dinka!! Meni je dr, davno rekla da beba ima jako duge noge pa mene vise brine koliko ce dugom trebati da izadje iz mene user posted image user posted image
joojjj Teacherko ja nizacim ne smagam kao za coca-colom, to mi je bolna tacka..uhhh..i onda kad sam napolju obavezno pojedem picu,pomfrit il hamburger al hajd valja nekad i cejf ispuniti user posted image

i meni se to jede i pije, al me od coca cole poslije uhvati zgaravica i neki ruzan ukus kao i od ostalih sokova pa izbjegavam, mada bih najradije popila pola litre odjednomuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7120
20.12.2011 22:07:41   
Lulu_08
Vece dame moje elegantno popunjene hehehehe. Kako ste mi?

Vidim pisete o velicinama bebica, neka su oni dobro hB to je jedino vazno. Moja je uvijek bila 2 sedmice po velicinama u plusu, i rodila se 2 sedmice prije termina sa 3650gr i 56cm duga, znaci da i jeste hB bila super hehe.

Mene je jutros probudilo ziganje u lijevom dijelu stomaka i prepona, i citav dan pomalo bolucka, basoko par centimetara iznad reza (CR). Kontam da je to aBd do pomjeranja materice sta vi mislite?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7121
20.12.2011 22:49:06   
DinkaDavor
Djana malo se siri bazencic za bebijauser posted image user posted image user posted image

Joj kad smo kod hrane, po meni user posted image treba da uziva i da slusa svoje tijelo, ono je ipak najbolji pokazatelj nasih potreba. Davno nekad sam procitala da su se tokom Drugog svjetskog rata radjale bebe sa dijabetisom i masnocom po samom rodjenju a majke se hranile oskudno, nekih 400-500 kcl na dan. Znaci, velikeee bebe u doba gladi sto je objasnjeno da beba u trbuhu takodje ima razvijeno culo "prezivljavanja", da talozi "zalihe" i "akumulira masti" za gladni period...Zato, uzivajteuser posted image user posted image user posted image da nam i bebe budu sretne i zdrave...
Ja i veceras patim sa ovom nervozom u nogama, za poludit....ufaaaaauser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7122
20.12.2011 23:01:14   
DinkaDavor
teacher i ja jedem sireve i przeno, nisma imala mucnine pa mi je ishrana ostala kao i prije trudnoce..Neznam kako ostali al ja nisam nikad bila tip- podbornik zdrave hrane,  znala sam da prije trudnoce, dan provedem s 3 cips, kikirikijem i Pardon stapicimauser posted image user posted image user posted image i bila zilava...Ubijala sam se svim grickalicama i fali mi taj perioduser posted image user posted image
ni  jedna namirnica ne goji sama od sebe vec u komponenti sa drugom...samo paziti sta se jede skupa...sir sam ne goji vec u kombinacijama pogresnim...nakon prve trudnoce bila sam na dijeti par mjeseci gdje sam pazila samo na kombinacije namirnica i odlicna jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7123
20.12.2011 23:04:09   
gerberka
Nina lana jel usitnilo user posted image

Neposredna veza do poruke: 7124
20.12.2011 23:21:05   
DinkaDavor
gerberko sve ce to biti ok user posted image puno srece
ja odo da potopim noge u lavoruser posted image ili da se ulizem mm da mi malo izmasira stopala...inace cu bit do jutra ovde pa nek birauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  283 284 [285] 286 287   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *