|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  285 286 [287] 288 289   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
21.12.2011 10:27:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

a tebi sretno danasuser posted image user posted image user posted image , da nam ostanes kao i Babilonka i javis se sutra sa predivnim vijestima user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih usta u Bozje usi user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
  Neposredna veza do poruke: 7151
21.12.2011 10:40:44   
Sandrich
Senka cestitam ti, nek vam je ziv i zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dinamitna sa srecom danas pa da docekamo i od tebe lijepe vijesti user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7152
21.12.2011 10:44:58   
treće
dinamitna sretno na pregledu probaj koju stepenicu usput

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7153
21.12.2011 11:13:31   
mini_s
senci vidim da si dobila puno cestitki od svojih trudnica...
Pridruzujem im se i ja, i da ti Arman bude ziv i zdrav puno godina... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 7154
21.12.2011 11:18:08   
Mrgica
Jutro i od mene , ja tek ustala, evo pijem nessicu, hocel koja, bujrum.
Senka cestitam od srca, neka ti je ziv i zdrav...
Joj ja sinoc nisam skoro nikako spavala, prvo mi trebalo 3h da zaspim, onda se probudim u 2h, moram u wc, i usput drmnem kolac iz frizidera, sta cu gladna.user posted image
Ko ne mora vani neka ne izlazi, led je zivi, cuvajte se dobro.Ja i mm isli sinoc setati, na moji inicijativu, a on sve ruzi gdje cemo po ledu, da padnes, bla, bla.user posted image Sinoc ja legla i kazem mm de stavi ruku na pupu da osjetis user posted image kontam nece se ona javiti jos, kad ona 2x spuca pravo, masalah, i on osjetio.I ja se od radosti pocnem smijati dok je mm jos ruka bila na stomaku, a stomo se drma pravo, kad on kaze ne smijes se vise smijati previse treses bebu, i eto drage moje zabranio mi mm da se smijem...user posted image user posted image
Dinamitna sretno danas, da aBd, uskoro svog bebija drzis u narucju...user posted image
Veki aki dje si drugo, to ti zima pa se usutila, kako si mi?Raja ringe terminuso moja, sto se to ne javljas, kako si mi ti?
Mama21 no sikiriki, ima dr koji su takvi rodjeni samo da te isprepadaju, mazi pupu i odmaraj.
Ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7155
21.12.2011 11:18:46   
gerberka
dobro jutro ili dobar dan user posted image

mile moje, meni treba savjet pa cu ja ukratko, a vi pucajte user posted image

s obzirom na urinarne infekcije dva puta sam upucena na uzv bubrega..međutim isla sam kod dva razlicita doktora..tako mi se potrefilo..jedan je napisao da imam dilataciju desnog uzvodnog kanala na desnom bubregu, 2 stepen i dilataciju 1 stepen lijevog uzvodnog kanala...
15 dana kasnije obavljam kontrolu kod doktorice po uputi moga dr koja je napisala da su bubrezi sasvim ok.
sad je mene stid nositi oba ta nalaza, jer mi je dr preporucio ovu zenu da me pregleda, a prvom sam dr isla jer me stvarno bolio desni bubreg..sta sad..da nosim oba nalaza kao neka lujkauser posted image reci ce covjek sto si isla i ovome, al stvarno me bolio i boli bibreg...bebi je nasao cisticu na desnom bubregu ali kao to je normala...

sta ću? user posted image
u petak mi je uzv

< Poruku je uredio gerberka -- 21.12.2011 11:19:34 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7156
21.12.2011 11:18:51   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: treće

je li po uputnicu ideš kod opšte prakse ili kod gin? Ako ideš kod gin. zaobiđi sestru kako znaš ona nikog ne sluša samo redauser posted image

po uputnicu idem kod dr opste prakse, jer vodim na Jezeru trudnocu.

Uspjela sam, otisla, ona samo uzela moj karton i otisla unutra kod dr po uputnicu, za 5 min bila gotova. Tako mi obicno bude kad se naoruzam da se posvadjam s njima. A kad ono bezbrizno odem tako me izbace iz takta....uh

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7157
21.12.2011 11:20:19   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: gerberka

dobro jutro ili dobar dan user posted image

mile moje, meni treba savjet pa cu ja ukratko, a vi pucajte user posted image

s obzirom na urinarne infekcije dva puta sam upucena na uzv bubrega..međutim isla sam kod dva razlicita doktora..tako mi se potrefilo..jedan je napisao da imam dilataciju desnog uzvodnog kanala na desnom bubregu, 2 stepen i dilataciju 1 stepen lijevog uzvodnog kanala...
15 dana kasnije obavljam kontrolu kod doktorice po uputi moga dr koja je napisala da su bubrezi sasvim ok.
sad je mene stid nositi oba ta nalaza, jer mi je dr preporucio ovu zenu da me pregleda, a prvom sam dr isla jer me stvarno bolio desni bubreg..sta sad..da nosim oba nalaza kao neka lujkauser posted image reci ce covjek sto si isla i ovome, al stvarno me bolio i boli bibreg...bebi je nasao cisticu na desnom bubregu ali kao to je normala...

sta ću? user posted image
u petak mi je uzv

pa smisli neku pricu i ponesi oba. Pa ce te onda vjerovatno slati trecem, ali u ovom slucaju i mene bi samo umirilo jos jedno misljenje.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7158
21.12.2011 11:23:24   
gerberka
mama21 jesi tu..nemoj da brines..taj dr je stvarno netaKTICAN..I JA SAM PROSLA BEZBROJ URIN INFEKCIJA I EVO ME user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7159
21.12.2011 11:27:18   
treće
nosi oba

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7160
21.12.2011 11:30:16   
gerberka
miracle mila, ma nema šanse da idem u trećem user posted image
i ja sam dobila veliku uputnicu zbog prijevremen mogucnosti..pu, pu netrebala mi prijevremeno user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7161
21.12.2011 11:32:11   
gerberka

nosi oba

tako nekako i kontamuser posted image al sta cu mu reci, isla ja na dva mjesta..uhvatila me paranoja user posted image ztezam se..nisam mislila nositi oba iz straha da me ne uputi trecem..pa stvarno bi to preslo svaku mjeru..osjecam se ko hipohondar odkako sam trudna, uvijek sam  negdje u redu za pregled user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7162
21.12.2011 11:39:31   
treće
pa i nalazi su ti bili različiti u različiti lab, bolilo me i otišla

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7163
21.12.2011 11:45:18   
Anoniman
Zenice, mene je pocelo nesto stezati preko stomaka user posted image imam osjecaj kao da ce mi se stomak rascijepiti po pola i pritisak neki dolje u gospodji. Na gacicama sam zatekla bijeli grumen user posted image
Oko pola 1 krecem gore, nadam se da ostajem user posted image
Voljela bih da se danas rijesim jer se sigurnije osjecam kad je moj dr. u dezuri user posted image

(odgovor članu treće)
  Neposredna veza do poruke: 7164
21.12.2011 11:46:59   
gerberka

pa i nalazi su ti bili različiti u različiti lab, bolilo me i otišla

treće user posted image

dinamitna sretno mila danasuser posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7165
21.12.2011 11:48:12   
gerberka
evo nas završili sa 33. semicom, ulazimo u 34 user posted image user posted image user posted image
hvala Bogu...49 to gooooooooooooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7166
21.12.2011 11:48:41   
mamaibabo
Dinamitna nek je hairli i sa srećom !!!!!!!!!!! Drage moje mene juče jako dole skroz s ljeve strane bolio stomak,ne intezivno nego s vremena na vrijeme danas ne boli hvala BOgu al ja sam se toliko prepala da bih najradije kod dr.sta da radim......user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7167
21.12.2011 12:00:19   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: ellam

mene nista u trudnoci  ne muci kao ove moje nogee :(((( legnem lijeepo kao i spava mi se i kad onda krene taj nemir i trnci.... ne znam sta bih s njima.... ustanem prohodam al nista..pijem mg nista....

nadam se da vi ostale lijepo sada pajkite user posted image

Auuu al' mi je ovo poznato, to mi je bio jedini "problem" u prosloj trudnoci, ok do urinarne infekcije i problema pred kraj, odnosno u 8mom mjesecu. A evo i ovih dana je pocelo opet tako da me izgleda nece mimoici ni ovaj put...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 7168
21.12.2011 12:00:40   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: senka27

user posted image user posted image moje drageee...

evo mene kod svoje kucice...ja rodila svog sincica u ponedjeljak 19.12.u 15 h i 20 minuser posted image

sve je islo poprilicno brzo...dojkimomazimo seuser posted image

djecak se zove Arman tezak sam 3 400 i dug 52 cmuser posted image

i B je konacno dobio brata

Nadam se da ste mi vi dobro...i dali se jos neko porodio..Dinamitna?

pusa velika i big hug za sve vasuser posted image user posted image

Cestitam od srca na rodjenju bebice a B. brace, uzivajte maksimalno i zelim vam sve naj naj!!!

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 7169
21.12.2011 12:01:07   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: mama21e

Jutro bembelice,

senka od user posted image ti cestitam, da se sto prije oporavis i uzivas sa majenim user posted image cekamo i tvoju porodjajnu user posted image , jubi majog zamotuljka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E sad da svoje krenem da pricamuser posted image
Jucer isla na injekciju i svratila do dr. i rekla mu da sam imala bolove i krvarila, da sam isla u bolnicu i da imam infekciju... Pokazem nalaze, kad on rece jel ti znas da mozes izgubiti bebu............. ja se zaledila, kazem mu nemojte mi tako govoriti, i poce on meni pricati moras ovo moras ono..... ma ja ga nista nisam cula samo pocela plakati user posted image .... Isplakala sam se ko malo dijete user posted image Tako da sam jucer katastrofa bila... Ne mogu da vjerujem kako neko moze biti tako hladan, bez duse u lice ti reci nesto sto te najvise boli... Imao je bezbroj nacina.....

Tako da sam danas davala UK, isla na transfuziologiju i evo ruka mi otekla...
Molim Boga dragog samo da mi cuva moje srce maleno...

Zao mi je sto te je taj netakticni doktor tako zabrinuo i isprepadao, grozota jedna. Nista mila ti fino uradi nalaze i miruj, a njega ko sisa!!!

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 7170
21.12.2011 12:14:57   
treće
mama 21 ti ideš privatno je li?
možda da promijeniš, a ako već misliš da ti je prveliko opterećenje finansijski da ideš kad god se ne osjećaš dobro pa vodi trudnoću u bolnici izaberi dr. imaš na to pravo kad ti je rizična trudnoća. Ne daj se

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7171
21.12.2011 12:45:15   
dush
senka, cestitam!!!! da vam bude ziv i zdrav sto godinna!!! user posted image user posted image user posted image

mm je jucer prvi put osjetio bebu kada je stavio ruku na stomak. nemate pojma kako mi je bilo drago da i on napokon osjeti.

dinamitna, sretno danas!!!

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7172
21.12.2011 12:50:29   
ivannna
cure, znate li vi ko je droktor od Dinamitne, nekako nisam upratila?

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7173
21.12.2011 12:51:41   
Nina_Lana
Dinamitna sigurno si vec na GAK-u, a mislim daje to touser posted image user posted image user posted image SRETNOOOOO

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7174
21.12.2011 12:52:32   
raja_ringe
Prvo da čestitam senki na bebici user posted image user posted image , da vam bude ziv i sretan zajedno sa vama i ja jedva cekam tvoju porodjajnu pricu.

Mrgice
danas nam 22 user posted image user posted image je li u petak nam 6.mjesec?? Je li tebi brzo prolazi? Meni kako kad. Sinoć sam zbog bola 'jajnika' otisla na Jezero, ipak nije jajnik nego kontrakcije :(.Opet sam na bolovanju, sada sam na gyinipralu. Ovaj put sam se manje zabrinula, valjda kada čovjek ode sa bolovima i očekuje tako nešto, prošli put sam otišla na redovni UZ pa mi je bilo gore. Kada sam pročitala kroz šta su sve prošle gerberka i dzenine ne smijem puno da se žalim. Vama svaka čast,  ali aBd da vas u životu zato zaobiđu drugi problemi. Nešto kontam svako nešto kuburi. Ako imaš urednu trudnoću onda te bebice znaju zezati kad je rodiš.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  285 286 [287] 288 289   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  285 286 [287] 288 289   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *