Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 13:58:25
gerberka
i ja cu mislim becutan
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 14:10:28
treće
samo ovo za stomak meni jedna babica kad me vidjela, ne u u stanovi na jednom skupu, sve mahala glavom koliki mi je stomak, glavna sestra, starija , u d.z. isto kad sam došla na ctg zadigla majicu sva u grimasi ha... koliki ti je stomak je li ti prva beba, čak i dr. u sali po stomaku govori čini mi se velika beba, babica ga pogledala "doktore..." on izašao pred salu, valjda konto na vakuum šta li, prva 3,3 druga 3,7, još duge bile pa nekako mrše. Ima ti tu i od količine sala i položaja bebe i količine plodne vode i dr. Jedna jaranica mi čak rekla" sreća pa sam prije tebe rađala, kad tebe vidim strah bi me bilo" . A sreća ni ja nisam puno razmišljala sve mi bilo veselo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 14:20:37
Silver
Arinaaaa hahahahha jedemo isti fitness iz istih zdjela
Ja sam kupila nesto nivea stvarcica, ali i par becutan krema bile na snizenju u TL-u ! A nivea vlazne maramice su mi prelijepe tako fino mirisuuu i ona svijeloplava nivea baby sensitive krema...mmmm... od Nuk-a makazice, pumpicu, cesljic i tako te dzidze!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 15:07:07
ellam
hej curice moje samo da kazem da je hipp radjen od prirodnih i eko proizvoda. on je siguran za djecju kozu, bez dodataka i boja. sve sto ima boju i ljepse mirise znaci da ima konzervanasa i hemikalija. za ostalo nisam sigurna. cula sam da jhonsons nije ok, pa eto.... ja mislim da cu ja ostata na hipp, a ima lijep prirodni miris badema :)))
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 15:50:31
pauza
miracle, pojedi nesto slatko i umiri se skroz na ledjima, ono se bas fino opousti... ako imas popij i neki prirodni ili slatki sok... sto se kozmetike tice, ja cu to svesti na minimum, a taj minimum ce biti Hipp:-)) Pavloviceva krema za guzu, ali ponekad i po tijelu (neki dan sam 5 zena uzurpirala da mi objasne kakva je original Pavloviceva), a kasnije mlijeko Hipp .... ulje, kupka - opet Hipp:-) mada sam cula da ima i neka divna kremiza, losion, ne znam tacno Nivea... ima u DM-u, cini mi se na pumpicu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 16:08:59
Arina
ja cu za guzanu kao i do sad def. bademovu...i to mi mamina kuma napravi u apoteci "pravu"....uh nista bolje....a dobre su i one kupovne...meni je bademova uvijek obavezna i u mojoj kozmetici i u djecijoj i kad su veci...ja sve s njom rjesavam
Fina mi je i baby love kolekcija....ali mi mirisi njihovi bas nisu ....istina da je bolje sa sto manje mirisa...ali kad su bebe poslije tako misave da poludis...bekutan je i meni uvijek bio super....mislim da cu se odluciti izmedju bekutana i nivee...jer je sad i nivea izbacila liniju sensitiv bez onih stetnih sastojaka i parabena koji je ustvari najgori....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 16:39:59
anđelo
Što se tiče pavlovićeve kreme ove u trgovinama i u apoteci nisu ni do koljena pravim pavlovićevim koje sam ja nabavljala iz Srbije.Otac moj rahmetli donio mom sinu ,a mi imali iz apoteke istu pod tim nazivom.Ma vjerujte mi cure da nisu bile ni slične.Od tad nabavljam za svoju kozmetiku baš iz Srbije,a i sad ću.Mada sam čula od žena na vježbicama da one nabavljaju iz RS-a,pa bi možda do I Sarajeva trebala skoknut
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 16:41:57
gerberka
pije li od vas neka željezo ? ferum lek?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 18:47:07
Čupi
Znam kako ti je, ja sam prvu prenijela 13 dana,a drugu 9...gore mi je to bilo nego svih 9 mj! Ali sve prođe pa i to! Mene muči neka muka, srećom ne povraćam! Uhhh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 19:53:02
Anoniman
Cupi, Sandrich
Imam i ja neku knjigu bestseler "Sto ocekivati u trudnoci", pise da je 7. mjesec od 28-31 sedmice.
Joj divote, brckala sam se u kadi, sva sreca pa sam izdepilirana tako da sam mogla uzivati . Jos da me ima ko isfenirati nema mi nista mrze od toga. Sva se opet oznojim ko da se nisam kupala Ako nocas krene, rekoh da ne gubim vrijeme po kupatilu
Eh, da... svaki put zaboravim pitati... Sta treba da pokazuje ctg ako ce uskoro? Ja vidim samo otkucaje srca koji pokazuju frekvenciju izmedju 140-160 i nista vise. Kazu dobar ctg, nece jos i tako 2 puta za redom.
< Poruku je uredio Dinamitna -- 20.12.2011 19:54:51 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 19:58:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: treće
kad ti je kontrola?
Sutra, dr. mi je u dezuri pa cu oko 1 na ctg i kod njega da vidimo jesam li se odskrinula. Mene ko da je neko zapecatio doduse zaboravila sam kako izgleda keksanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 20:03:50
teacher75
evo da se i ja prijavim, bila na UZ, bebac je mashallah za sedmicu i po napredniji, ima vec 1.5kg, ja dobila 2 kg od prosle kontrole (za nepunih 5 sedmica) pa me dr ruzila da je puno. nije htio da nas gleda, sakrivao se rukicom i nogicom tako da ga opet nisam uspjela vidjeti al bitno da je sve okdr mi dala neke vocen kocke iz DM-a za probavu, valjda ce pomoci i rekala da uzmem u apotecic magnezijum direkt- sipa se prasak direktno u grlo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 20:15:02
Anoniman
Ne znam sta mi je, ali sam toliko zastitnicki nastrojena prema svome tijelu da mm ne dozvoljavam bliski kontakt tako da... otskrinut ce se valjda i moja vrata nekako