Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:23:18
pauza
to je mene navelo na 62... muz ima skoro 2 metra, ja 173, a rodjeni oboje kao krupne bebe, eh sad ne znam hoce li i nasa biti duga i krupna ili ne?? najbolje se obezbijediti sa svim brojevima po malo, pa dokupiti... srecom mogu ove 62 otici da zamijenim, jer sam ih nakupovala kao da trojke cekam:-))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:25:28
Hurma
IZVORNA PORUKA: treće
za bodije ne znam svi se različiti rađaju, moji oboje bili 53cm, pa te 56 nosili 20d do 1mj, a mi smo niski i niko nam se nije tako dug rodio
jeste, tacno, taj broj se pređe za mjesec dana ali u tih mjesec dana, svaka od nas zeli da dijete lijepo izgleda kad neko dođe... da ima lijepe slikovne uspomene... da ne izgleda kao mrsavo dijete iako se rodi sa normalnom tezinom... ne znam ja i danas sinu kupujem knap odjecu i nosi je par mjeseci i neka ali je zgodan, moderan, bez zavrnutih rukava od košulje, jakne ... cipelica ili tena u kojim jedva hoda... ne znam... vrijedi razmisliti....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:27:56
Hurma
IZVORNA PORUKA: pauza
to je mene navelo na 62... muz ima skoro 2 metra, ja 173, a rodjeni oboje kao krupne bebe, eh sad ne znam hoce li i nasa biti duga i krupna ili ne?? najbolje se obezbijediti sa svim brojevima po malo, pa dokupiti... srecom mogu ove 62 otici da zamijenim, jer sam ih nakupovala kao da trojke cekam:-))))
ja rođena preko 4 kile... muz isto haman 4... ja visoka kao ti 172 i rodila sina 54 dug i 3450 tezak, da mi nije smor sad bih ti stavila sliku par dana po rođenju... grehota moja... srecom brzo se ubucio...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:32:53
pauza
a nista, za vikend odoh zamijeniti koji 62 za 56:-)) ... ma znam ja kako izgleda beba od 3,5kg, ali nesto nikad nisam u razmislajala o tim brojevima tada kad sam bila sa tim novorodjenim bebama, zbunjuje me i siroki povoj i sta ako je beba duga... ali sto kazes necu joj dvoje gegica nositi cijeli mjesec:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:37:37
treće
ma da se razumijemo to ti je i od firme do firme nisu sve vel. iste, evo ove pčelica maja su povelike i između92 i 104 jedva ima razlike, i od skupljanja, moji iz azela bili super ali za 6-9 skoro isti kao od 23mj tako mala razlika, ali svakako ostane za sljedeće. Ja sad nešto naročito ne kupujem izuzev ako nešto naleti povoljno, ni pol ne znam, pa slabo šta naleti bijelo pa i žuto, ne žuri mi se a volim da je spremno malo ranije svi mi uživamo u tome .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:38:11
Hurma
joj moram ti staviti jednu sliku, cek plz.... najveci je problem sto majka po rođenju ne moze izlaziti i kupovati a nisam ni htjela da mu iko drugi kupuje pa sam ga ipak oblacila ovako, hahahaah :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:38:41
ivannna
joj i mene zbunjuju ti brojevi, istina mi smo sitni pa mislim da ce i beba biti oko 50ak cm, tako da bi trebalo bar 20-1 mj da nosi 56, al ko zna, a i sto kazes te pelene i povoji me zbunjuju ocel stati :). Ja sam zamislila kupiti bodija bez rukava jedno 5 kom 56 i onda malo vise 62, a onda preko ili frotirna odjelca ili neke majice i gegice a odozgo, u kući nam je min 24C. Bodije sam našla na siranu, al ove tanje majice i gegice bas ne mogu da nađem, al sreća ima jos vremena negdje cemo naci valjda
joj odjeca mi je kod mame u paketima, da budem sto posto sigurna ali haman sam pa sto posto sigurna da je najmanji broj u oviesse kupljeno... ma jeste, jasta 56... u 62 bi bas plivao... jer cim je imao zuticu nije mogao biti stariji od par dana... i preporucujem ove njihove gegice kao meki frotir... nanosao se...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:49:58
ellam
dobro jutro drage ja bih sad najradje vani u setnju al me strah...
ima li iko daa je narucio jastuk za dojenje iz onog HAPPY BABY CLUB-a???? hocu da narucim al da vidim prvo s vama valja li? ima li koji drugi da znate?
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:51:08
pauza
hvala ti hurmice na trudu i sto se toliko zahmetis , ali si mi fakat uspjela docarati razliku.... ove sto sam kupila su Pcelica Maja, navodno se malo skupljaju a mala je i razlika medju brojevima, ali enma smisla da mi mišici maloj sve visi, ko da je mama htjela na njoj da stedi pa joj kupila jedno odjelce od rodjenja do 6 mjeseci:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:51:22
Hurma
ali zato ja sada izgledam ovako, i uvijek mi je sve taman... hvala bogu oba roditelja rade pa mogu priustiti... on je mrsica na mene i kad mi kazu a jeste mrsav ili sitan je... grrrrrrrr... e zato od saad samo knap...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:52:55
Hurma
IZVORNA PORUKA: pauza
hvala ti hurmice na trudu i sto se toliko zahmetis , ali si mi fakat uspjela docarati razliku.... ove sto sam kupila su Pcelica Maja, navodno se malo skupljaju a mala je i razlika medju brojevima, ali enma smisla da mi mišici maloj sve visi, ko da je mama htjela na njoj da stedi pa joj kupila jedno odjelce od rodjenja do 6 mjeseci:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:55:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hurma
ali zato ja sada izgledam ovako, i uvijek mi je sve taman... hvala bogu oba roditelja rade pa mogu priustiti... on je mrsica na mene i kad mi kazu a jeste mrsav ili sitan je... grrrrrrrr... e zato od saad samo knap...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 10:58:38
Hurma
IZVORNA PORUKA: Dinamitna
IZVORNA PORUKA: Hurma
on je jedno sretno dijete... puno voljenoooooooo... od muza roditelji ginu za njega... muz je jedinac pa im je on... uh... a ja treca ali miljenica u svojoj porodici pa i sa moje strane, uh... uvijek se smije... ma eto mašallah... luda sam za njim... ne znam ko više muž ili ja... sve je podređeno njemu... ali stvarno... ponekad se plašim toga....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 11:02:01
ivannna
Ellam, ja sam kupila nedavno happy baby jastuk i vec ga koristim meni je super iako sam mislila da je punjenje takvo da se ono može kao presipati iz jednog dijela u drugi, kao gdje ti treba deblje gdje tanje, ali nije nego kao kod pravog jastuka. Cura od koje se naručuje je super, u decembru ona plaća poštarinu koja je inače 10 km, dobiješ dvije jastučnice, dug je oko 1,5m i mislim da se za svasta moze iskoristiti i za nas sada da se podbočimo i za dojenje i kao ogradica dok je beba skroz mala kad je stavljas na kauč ili negdje drugo. Ja sam zadovoljna, pa sad...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.12.2011 11:53:51
Silver
Hurma tnx za informaciju za snizenje u Lindex-u tj. tu kupovinu do ponoci, i ja bi do Lindex-a ako budem pokretna, bacila sam oko na neke njihove stvarcice
Pauzo prijo jedina istu muku i ja mucim sa stvarcicama, iz azela, TL-a, fisa, pcelice maje...isti brojevi razlicito izgledaju...kad uporedim ponekad...presmjesno! JA za pocetak imam 3 gegice 56, ali imam dosta gornjih i donjih djelova za taj uzrast, a vise imam gegica 62 i 68 i bodija, a rodbini sam rekla neka uzimaju vece velicine, narocito ovi sa vana
Ja opet imam povremeno one menstrualne bolove...budu neugodni ali nije to-to ni priblizno! Prosli ponedeljak sam bila prst otvorena tek, mada od tog pregleda imam redovno dnevno te menstrualne bolove!